FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
holnap esti keret a Fiorentina ellen

12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec

2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu

5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso

9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic

vagyis MA esti meccs

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Köszi a válaszokat!

ForzaInter
minek örüljek így én se utazhatok LOL

Yo, Bitch!

Fabio Capello
örülj neki, a mieink nem is utazhatnak...

ForzaInter
aham

bár van lehetõség most barca elleni meccsre beváltani, de bl meccsen nagy a szigor és nem biztos hogy betudnák a nordba jutni, így még gondolkozok rajta hogy menjek-e vagy nem.

Yo, Bitch!

limperatore
akartál most menni? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
nadekurvajóó inter-juvera csak bérletesek mehetbe be, ezt a határozatot hozta a rendõrkapitány

:@@@@@@@@ acab

Yo, Bitch!

limperatore
pedig látszik rajta hogy van benne kreativitás, olyan mint egy olasz Messi.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

gercse
Na ezt nem gondoltam volna, sajnos nálunk olyan keveset játszik, hogy azt sem tudom mire képes igazán

Nem ez nekem is így rémlik,hogy nem rúgott még gólt.De hát a Rómában sem volt túl aktív(bár ott termelt azt hiszem négy év alatt 6ot.).De egy hátvédtõl nem is ezt várjuk.<#vigyor3>

Chivu még nem lõtt gólt mióta Inter-ben van vagy csak rossz statisztikát csekkoltam imént??

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Mivel ma az írás nem megy...Így akartam.
"Vagy Del Piero?😊Na jó felé csak a tisztelet<#worship>Végül is õ egy ikon ott.😊"

limperatore
chiellini, meg Giovinco

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Buffon?Szerintem J.Cesar kiváló.A másikra lehet,hogy gondolt😊
Én,bár nem Juve,de Quagliarella,és Di Natale.Bár csatárra nincs szükség.Meg Di Natale benne van a korban.De remek csatárok.Vagy Del Piero???
Vannak azért jó Olasz játékosok...de Lippi sem válogat megfelelõen.<#vigyor5>.Na jó felé csak a tisztelet.Végül is az ikon ott.<#worship>

gercse
Chiellini, Buffon?

limperatore
én igazából 2 olasznak örülnék, de 100% h egyik se fog jönni mert mind2 juvés 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
A legtöbben azért szeretnénk ha több olasz lenne az interben, de aki jó az nagyon drága és rivális csapatban játszanak.

Tehetség meg sok van: Ranocchia, Bonucci, Criscito, Bocchetti, Marchisio, Santon, Balotelli stb. Remélem 1-2 jön a nyáron, mondjuk Marchisio biztos nem.😄

Yo, Bitch!

limperatore
2000-es EB-n nagyon drukkoltam még az olaszoknak, de most már nagyon megutáltam õket. És kb minden poszton jobb játékosunk van mint amilyen olasz jöhetne

Dehogynem.
De nézd a történelmét és a nevét.
Egyébként voltak és lesznek is még Olasz focisták az Interben.De jelenleg ez így alakult.És ahogy kinéz,így van rendjén is.
Nekem speciál semmi bajom ezzel az Interrel.Játékosok jönnek-mennek,sajnos😞Biztosan feltûnik még 1-2 Olasz,akik aztán szintén az Inter töri könyvébe írják magukat.<#crazya>

WuFraZselic
hát nézd, elég csak megnézned a csapatunk nevét!

amúgy persze hogy szurkolnánk a csapatnak, én speciel örülnék ha érkezne 2-3 FIATAL, olasz tehetség (mert azért vannak). és azt kell mondjam, hogy hiába csak 5 olasz van a keretben, Santon és Balotelli talán a legtehetségesebbek az olasz fiatalok közül, és rendre játéklehetõséghez jutnak, pedig a posztjukon klasszisokkal kell megküzdeniük. ez nem véletlen. én nem bánom, ha nincs sok olasz, de azok legalább minõségiek, nem úgy mint más csapatokban

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Jelenleg nem jók az Olasz játékosok nincsenek tehetségek.Ezért írjuk mindezt.Lehet látni hol tartunk.A jelenre vonatkozik ez és a jövõben persze változhat mikor is elõkerülnek jó Olasz játékosok.
Minden bizonnyal igazolni is fogunk belõlük de perpillanat Mourinho elképzelésének lett válogatva a csapat.
Kérdésed amúgy érdekes de senkit nem foglalkoztat ez a dolog.Ide jó játékosok kellenek és az mindegy milyen nemzetiségü.
Nem kell törekedni arra,hogy fele Olasz legyen mert hogyan is ha nincsenek?!?

Mivel nem vagyok Interes ezért nem tudom nálatok hogy megy ez, ezért megkérdezném: ha mondjuk a fele olasz lenne a csapatnak akkor már nem is szurkálnátok nekik?Már csak mert azt mondod szerencse, hogy nincsenek olaszok.

Persze,hogy az.A mesterek legjobbja ez tény!
Ha még ráadásul BL és Olasz bajnokság gyõzelemhez vezeti a csapatot az maga a királyság.
Üssük ki ezt a Barca-t is legyünk döntõsök,legyen Inter a bajnok!!
Nagyon jó a csapatunk,csatársorunkban ugyanúgy benne van a gólszerzés mint a Barca-ban.Jónak képzelik magukat,hatalmas a rajongó táboruk,hát majd mi elintézzük õket!
Annak meg különösen örülök,hogy a mu elhúzott a bajnokságból:-)

Remélem Juve meccs alatt nem lesz sérülése senkinek..

WuFraZselic
Gazettának nyilatkozott ma Maradona, miszerint José Mourinho a legjobb edzõ 😄 és milyen igaza van

WuFraZselic
köszönjük!

Az Inter Bajnokok Ligája béli elkötelezettsége miatt a Juventus elleni Derby d’Italia április 16.-ra, péntekre elõrehozva.
Oziris666
Ne rinyálj,eddig jól jöttetek ki belõle😄

WuFraZselic
amúgy mennyire hulladék már, hogy mind3 fordulóban idegenben játsszuk a visszavágót...

Oziris666
Tökmind1!A Cél szentesíti az eszközt!
Hát nem is szabad futkározni hagyni mint ahogy a védõk 90%-a teszi...
Muntari majd elintézi😛

Nincs Olasz.Hála az égnek.Nézzük meg ahol van,hol tartanak.Sehol.Sajnos a VB is ennyi lesz.Semmi.

Savanyú a szõlõ😊

Ennyi.Ez könnyû volt.A Chelsea elleni meccs után,persze mondhatnánk nincs lehetetlen.De ahhoz le kell "szedni" egy Messit a pályáról.Max rajta kívül még Xavi barátunkat tartom veszélyesnek.szóval goni õket,koncentrálva.És meg lehet.Bár a Scudetto az elsõ számú célpont.

WuFraZselic
mondhatom, rendkívül sokat értek jelenleg a múltatokkal. talán a 3. hely meglesz

LasCar16
nekünk legalább ez nem ér fel egy gyõzelemmel h 7 év után újra elõdöntõ :ASD:

#acm

limperatore
húúúú ez mekkora oltás volt miután kaptatok 7 gólt 8addöntõbe 😄AS:SA😄ASD:

szucsy89
barca ellen itt lesz a vég, de szép volt h eddig eljutottatok😄
limperatore
mert én itt tiszteletbeli tag vagyok 😉

LasCar16
nem is vártam más választ tõled .P másik dolog: nem értem h te itt még miért fórumozhatsz .P

#acm

limperatore
jovan ez nem a fos bilan ahol 39 évesek emberek játszanak és nem bírnak futni 😄
ez az Inter 😉

LasCar16
ti max agyonrúgjátok Messit nem megfogjátok, Zsozénak fel van adva a lecke

#acm

csikoszebra
Nem szívesen ismerem be, de kivételesen ott a pont az olasz dologban... 😊

limperatore
olaszba nem, mert hála az égnek nincsenek nálunk olaszok 😛

Abban bízhatunk hogy Lúcio és Cambiasso hozza a BL formájukat, Cambiasso képes megfogni Messit

Meg persze h Sneijder játszon!

csikoszebra
Hát gyerekek... ha minden marad így akkor ez csúnya verés lesz.
Eddig szurkoltam az Internek is, de itt az utolsó kanyar, már csak az olasz szerencsében bízhattok.

ForzaInter
döntõ még rosszabb volt

Yo, Bitch!

limperatore
geci ez a messi 😄 remélem lesérül ellenünk 😄

Mor3llo
Fffuuu azt az Inter-Milan elõdöntõt ne is emlegesd. Néha még ma is rémálmaim vannak attól a borzalomtól😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ForzaInter

Yo, Bitch!

limperatore
nekünk is volt ien játékosunk anno és nyert nekünk egy uefa kupát 😄

Messi nyer ismét Barca-nak pffff

WuFraZselic
megvan, azt kell mondjam 1 pillanatig nem volt kérdéses a továbbjutó kiléte

FORZA INTER