34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • bubu13
    Nem akarjuk eladni nekik a szuperkupa előtt, hogy ne játszhasson ellenünk.
  • WuFraZselic
    ja csak adjuk el minél előbb, és igazoljunk valakit a helyére :D

amúgy nem értem, miért nem fogadtuk el a roma 6.5millás ajánlatát burdissoért. én fizetnék, csak hogy elmenjen :D
  • ForzaInter
    annnyi mindent tett hogy azt méhg zanettinek se lehetne megbocsájtani ennyi fantasztikus szezon után.. 19 évesen (vagis 20) már nem gyere vki sztem.. attól hogy elsírja magát még nem fog a szurkolók többsége neki megbocsájtani.. de mindegy mert ugyis távozik, hálistennek
  • limperatore
    yessir
  • Lcapitant
    30 milláért odaadnám bárkinek, nem kellene sokat gondolkodni sztem :D
  • Grove4
    És ha te elsírod magad, Inter játékos leszel?:DDDDDDDD
  • limperatore
    jó de még gyerek csak :D csinált pár faszságot de látod végén elsírta magát

• ForzaInter
    Nem kell mégegy Adriano.. Eljátszotta az esélyeit, nincs maradása.

Egy jó meccs miatt meg ne maradjon, amugysem a teljesítményével volt gond.

20-30 millio elég jó pénz érte.
  • limperatore
    Balotellit most már megtartanám :D Jól küldte olasz válogatottban is nagyon, ő volt a legjobb. Jó lesz ő, juvet szétszopatja :D
  • Fabio Capello
    ", felajánlotta magát Morattinak"

SZERESD A TESTEM BÉBI A:G_ASF:AS_DFAS:G_ASF:ASD:D
  • Monoton
    Xavi - Robben csere és nálam is okés :D
  • WuFraZselic
    ezt múltkor Rossi is elmondta

hát nemtom, én inkább valami fiatalabb csatárra mennék rá, aki tűri ha padoznia kell. Forlán szerintem játszani akar, és Eto'o-Milito mellett nehéz bárkinek is bekerülnie
  • Lcapitant
    csak nehogy eljátssza mint Angliában
  • limperatore
    goal.com-on az év játékosa 1. Sneijder, 2. Messi, 3. Xavi, 4. Robben, 5. Milito
  • limperatore
    Forlán az Interbe akar jönni, felajánlotta magát Morattinak.
  • limperatore
  • WuFraZselic
    Capitano ma 37 éves

• WuFraZselic
    csak a kérdés, hogy ki visz... olyan fizut akar neki a managere ami még C. Ronaldonak sem volt anno :D

amúgy Scullival kapcsolatban van valami újabb infó?
  • ForzaInter
    európa szuperkupa döntőre nevezettek között csak a b listán van, szinte biztos hogy távozik
  • Tomy Lee
    Így most,hogy Balotelli válogatottba nevezve van Moratti el fog gondolkozni az eladásán.Különben City sem töri össze magát a megszerzésén..
  • Grove4
    Nem baj, azért vegyék csak meg a dánt is :D
  • WuFraZselic
    Capitano 13ig, Milito 14ig meghosszabbította a szerződését
  • WuFraZselic
    Hodgson - mint ahogy azt már nyár eleje óta sejtettem :D - maga után akarja hozni Gerát , lehet arra kell ott a pénz most :P
  • Grove4
    Nem feltétlen rá, de el kell adni pár játékost. Tiago is zabálja a fizetést :S
  • limperatore
    kell a pénz dzekora?:D
  • Grove4
    Remélem ennek ellenére tőlünk azért viszik (Pool) Poulsent, bár akkor kicsit üresedés lenne középen, de meg kell szabadulni pár pléjától.
  • limperatore
    Nem erősít, de nem is gyengül a BL-győztes

Az Internazionale együttese nem adja el Maicont, ám így nem veszi meg Javier Mascheranót, a Liverpool argentin középpályását sem. Massimo Moratti klubelnök Balotelli ügyéről is nyilatkozott.

Maicont, a BL-címvédő brazil jobbhátvédjét a Real Madrid szerette volna leigazolni, ám a felek képtelenek voltak megegyezésre jutni, és a legfrissebb hírek szerint most már nem is lesz semmi a transzferből: Moratti egyszerűen meggondolta magát.

- Annyira jó játékos, hogy úgy döntöttem, nem adjuk el - jelentette ki a tulajdonos. - Leállítottunk mindenféle tárgyalást az ügyében.

Moratti hozzátette, a Manchester Cityhez tartó Mario Balotelli ügyében nincs előrelépés, és azt is elismerte, jelenleg igen valószínűtlen, hogy a mostani piaci árak mellett leigazolják Javier Mascheranót, a Liverpool argentin középpályását.

• limperatore
    Na Maicon marad az Interben ;)

Coutinhoról Benitez:

"Nagyon jól dolgozott az edzéseinken, le a kalappal, az előtt, amit eddig láttunk tőle. Nagyon fiatal játékosról van szó, de azt már most láthatjuk, hogy nagyon fontos nekünk. Ő az a játékos, aki egyszerűen lenyűgözött minket, boldogok lehetünk, hogy itt van velünk."
  • limperatore
    hát már jó 5 éve
  • Grove4
    Nem megy, ne erőlködj...:D
  • limperatore
    juvésokat minek bántani?:D saját csapatuk megteszi helyettem :D
  • bakkerman
    bazmegésmiccolimegintnincsott

#24946: ASD:DSA:SADDSAAS:ASD
  • Grove4
    Valami jobbat vártam, ez szar visszavágás :(
  • limperatore
    sztem amauri inkább feldugja a saját seggébe :)))))))
  • Grove4
    Ő fogja vinni a banánt Balotellinek.
  • limperatore
    olasz válogatottnál ott van SuperMario

Csatárok: Amauri (Juventus), Balotelli (Inter), Borriello (Milan), Cassano (Sampdoria), Quagliarella (Napoli), Rossi (Villarreal).

mondjuk Amauri mi a faszt keres ott?:D Ő lesz a vízhordó fiú?
  • limperatore
    Benitez meg akarja tartani Maicont, Morattival is fog beszélni hogy ennyi áldozatot hozzon.
  • ForzaInter
    ja b csapattal 2 jelentéktelen meccset nem nyertünk meg, katasztrófa:D szegény bilanisták csak ilyenkor nyár elején meg a bajnokság elején élhetik ki magukat, mire eljön a november-december már felébrednek az álomból, és rájönnek idén se nyernek semmit, max tapasztalatot a sok rutinos játékossal:DD
  • limperatore
    ja, de az a gáz h ti teljes kerettel nem is nyertetek még idén, mi meg fiatalokkal ( ezt a szót a milan nem ismeri ) nyertünk meg jó meccseket nyomtunk ;)
  • szucsy89
    te csak halgass, utolsó 2 meccseteken nem bírtatok nyerni, hogy lesz így "mindenkit szarráverés"? :DDSDS:DSDSDS:DDSsdsd:ds.DAS:ds