34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#26156 es az edzo mit lat ebben a biabianiban?mert egy fos -
#26155 góllövő lista elején mind a bl-ben mind a serie a -ban -
#26154 itt a bal oldalon megvan oldva a támadás, de a jobb oldal cordobaval meg biabianyval megint egy nagy 0 :D -
#26153 Hol van ETUUUUUUU? -
#26152 igazad volt :D
reggel már ez a 11 volt kint
-
#26151 reggel felkelésnél biztos bevernéd a fejed:D:D:D -
#26150 :D
első jó hozzászólásod ebben a topicban :DSADSA -
#26149 álmatlan éjszakám lenne egy ilyen szobában...:D -
#26148 eh... :D
-
#26147 Cassano közel az Interhez
November 27, 2010 15:04
A repubblica.it szerint, Antonio Cassano és Massimo Moratti megállapodtak egy 5 éves szerződésben.
Cassano 3,5 millió euró körül fog keresni, de a fizetése nőhet, ha az eredmények és a pályán töltött teljesítménye jó lesz.
* * *
Érdekes hírek, sőt... Meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok. Szeretnék látni egy erős támadó sort, Eto'o-val, Sneijderrel és Cassanoval - előttük Militoval, mögüttük Thiago Mottával és Cambiassoval. ( interpersempre.com )
forrás: FCIM1908 -
#26146 meg vmi edző :D:D -
#26145 nem tom mit gondolt kezdő lesz ott:D
jó lenne, vagy ő jöjjön vagy schweini
ranocchia, schweinsteiger/mascherano, cassano nagyon jó lenne ha ez a hármas jönne télen -
#26144 Mascheranot alakarjuk hozni januárban, gondolom nem tetszik neki a kispad -
#26143 Goalkeepers: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 34 Cristiano Biraghi, 36 Simone Benedetti, 39 Davide Santon, 57 Felice Natalino;
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 19 Esteban Cambiasso, 40 Obiora Nwankwo;
Strikers: 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec, 88 Ludovic Biabiany. -
#26142 azt mondta h motta kezdeni fog, legalábbis google fordító :D:D -
#26141 -
#26140 Cassano álíltólag 5 évre ír alá, és 3,5 milla lesz a fizuja. -
#26139 Santon jobbszélső középpályásként kezdte, primaveréban ott játszott legtöbbet, aztán sérülések miatt lett jobb majd balhátvéd belőle. -
#26138 még a keret sem ismert, ez csak feltételezés :D Motta is szinte biztos, hogy padon kezd
Benítez a sajtótájékoztatóan azt mondta, hogy Santon tud jobb és balhátvédet is játszani, de támadni is képes (lehet ő lesz Stankovic helyén, és Cambiasso - Stanko kp lesz) -
#26137 gazzetta
benitez miért ekkora nyomorék h cordobát játszatja santon helyett? MIÉRT???
-
#26136 :SD:SD:SD:SADASD_
te mien buta vagy :D:D csak magadat égeted :D -
#26135 ja persze, kifogás mindig van:D magyarázkodni az már megtanultatok az elmult években:D::D:D meg mondod ezt te mikor berlusconi a 2007-es bl indulást vette meg:D -
#26134 Moratti elintézte nektek, úgy könnyű -
#26133 ilyet?:D:D
soha nem fogtok triplázni:D
mi élvezzük amugy ezt már lassan 5 éve:D -
#26132 jolvan kicserélted a képet... -
#26131 10-15 évig most én fogok egy ilyen képet mutatni szezon végétől :Da:DS:SASD:DDASAS:DSDSAADS:DDSAA
élvezd ki amíg lehet ezt -
#26130 kit érdekel mit csinál a margitnál :D
itt már legenda marad örökké -
Tomy Lee #26129 Nemigazán,inkább banner.-t kéne már cserélni(nagyon elöttem van az utolsó csalós meccséről a kép na bumm...:) -
#26128 mehetne banner alá fölé :D -
#26127 -
#26126 jaja
mindenképp jönnie kell, és ahogy morattit ismerem jönni is fog
-
Tomy Lee #26125 Ingyen jöhetne!!Nagy játékos nagy lenne nálunk.Cassanao Wesley-Eto-Milito/Pandev/ jó ég kezd alakulni a team -
#26124 már beadták a ligához a papírokat a szerződésbontásról, ha elfogadják onnantól semmi köze nem lesz a samphoz, tehát ingyen jöhet
adná az ég, kedvenc csatárom kedvenc klubomban, fasza lenne. -
#26123 A Lazio elnöke is volt ilyen hülye Pandevvel:p -
#26122 de sztem a samp elnöke se lesz hülye h ingyen elengedje mikor kaphatna érte 10-15 milliót :D
-
#26121 láttad talán a bérleti szerződést?:D a digó újságírók egyik kedvenc hülyesége amikor valami közeli átigazolásról írnak... -
#26120 de akkor miért bérelt ki lakást milánóban? na mind1 majd meglátjuk -
#26119 ja én is pont azt írtam, egyik havernak, hogy ne éljbe bele mert a tuttosport írta:)
de én sem tudom elképzelni hova menne, hozzzátok meg elvileg adebayor (fú de rühellem:D) milanba nem kell csatár.. talán fiorentina, ők nyáron vitték volna, ennél lejjebb pedig nem adja, külföldre meg ne szeretne elmenni szerintem -
#26118 szerintem pont ez a lényeg,hogy egy olyan helyen tud csak normális lenni,ahol a többi csapattársa mélyen alatta van tudásban,fizetésben stb. játszhatja a kiskirályt,mert neki ez kell.mindenesetre én pl kurvára örülnék ha a Juve igazolná le...(nem fogja)
amúgy a Tuttosport szellőztette most meg,hogy ilyen komolyan érdeklődtök iránta,szóval még ne vegye senki biztosra.(bár szerintem is az Internél köt ki,annyira nyilvánvaló lenne) -
#26117 Már teljesen megváltozott...
A sampnak a vezére mitóta ott játszik, a bajnokságban elmult években ő adta a legtöbb gólpasszt szinte, és nem is nagyon volt balhéja genovában, a mostanit is az elnök fújta fel, egy díjatadóra nem ment el, nem az volt vele a baj, hogy elkésik edzésről, vagy nem edz.