34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#26570 4-3-1-2 és pandev irányít, meglátjuk.. simán nyerni kell -
#26569 (4-2-3-1): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu; Zanetti, Cambiasso; Pandev, Thiago Motta, Eto'o; Milito
motta fog irányítani ! -
#26568 fantasztikus ahogy osszátok egymást limper meg szucsy89,jókat kacagok :) -
#26567 de szücsy tudod milyen okos :D:D:D:D -
#26566 persze milanba...
ennyire még egy klubhoz sem kötődött mint hozzánk, én biztos vagyok benne, hogy vissszafog térni hozzánk egyszer, kérdés mikor..
azok után amit itt művelt nem menne el a legnagyobb riválishoz, ezer szállal kötődik a szurkolókhoz és morattihoz, sok mindere képes José, de ilyenre nem! -
#26565 fúúú norba megőrültünk kb:D:D:D -
#26564 ez mekkora volt... realban is ilyen lángon ég mourinho :D:D
-
#26563 de szücsy szerint milanba fog menni majd mourinho mert azt mondta hogy soha ne mond h soha -:DAS_SAD_SAD:DAS_as:D:D:D:DAS_D:_ASDD:D -
#26562 Klub-vb: Most már nem szúrhatjuk el, meg kell nyernünk - Mourinho
José Mourinho a tévé előtt szurkol majd az Internek szombat este, amikor az olasz csapat a labdarúgó-klub-vb döntőjében összecsap a kongói DK-beli Mazembével.
Az Inter az előző szezonban a portugál szakemberrel nyerte meg az Olasz Kupát, az olasz bajnokságot és a Bajnokok Ligáját, utóbbinak köszönhetően vehetett most részt a klub-vb-n. Bár Mourinho a nyár óta már a Real Madridot irányítja, tiszta szívéből szorít majd korábbi csapatáért.
Hirdetés
„Meg kell nyernünk a klub-vébét – nyilatkozta többes szám egyes személyben Mourinho a La Repubblicának. – Ötvenhét mérkőzést játszottunk, hogy idáig eljuthassunk, most már nem ronthatjuk el. Az Internek kell a világ legjobbjának lennie."
„Megnézem a mérkőzést, méghozzá Inter-mezben" – tette hozzá a portugál, aki nem véletlenül beszél úgy, mintha még mindig ő ülne a fekete-kékek kispadján, mivel távozásakor kijelentette, hogy örök életére Inter-szurkoló marad.
100% INTERISTA -
#26561 -
#26560 -
#26559 na ja, 5 év után elénk keveredtek a tabellán és egyből megnőtt az arc meg minuszoznak itten a zero titolira:D majd ha év végén megnyerik a scudettot akkor tőlem arcoskodhatnak rá, de most még kicsit vicces. -
#26558 azért nem tudom mire ekkora a pofájuk a bilánosoknak, még félidő sincs, és épp vezetnek... és még mindig nincs egyetlen trófeájuk sem idén... -
#26557 1 meccsel több meccset játszattatok:D
ennyi öröm amugy kijár nektek, élvezzétek csak:D
nekünk nincs miért szomokodnunk, klub vb döntőt játszunk, és ennyi kupa után amennyit az elmult 5 évben nyertünk, nem lehetünk szomorúak:) nem nyerhetjük mindig mi a scudettot:D de még ti se nyertétek meg:) -
#26556 már tök unalmas volt h mindig elsők vagyunk jól esik ez a kis szünet... -
#26555 13 pont ;)
na visszatérek a saját topikomba, megártott a sok interszag itt :D -
#26554 zsinórban 5 scudetto, triplázás után nagyon minket se hat meg, hogy most nem vezetjük a tabellát:D -
#26553 én tudom ne nekem mond :D -
#26552 :/ -
#26551 1 kupát már nyertünk és most meglehet a 2 is -
#26550 már beelőztek 12-13-ról 3 olasz csapat indul:S -
#26549 sztem mi már nyertünk idén szóval beszoptad :D -
#26548 Ja, remélem mind3 olasz csapat továbbjut, bár szerintem a németek már így is beelőznek minket idény végére...:S Múltkor láttam itt egy listát, ami mindig frissítve van, a jelenlegi állásról, azt belinkelné valaki? -
DAS:S_ADSA_D -
#26546 jövő karácsonyra meg szucsytől kapsz egy ugyanilyet, szerintem addig nem tudja meghatni amíg a seggünket nézitek a tabellán -
#26545 :DSDAD:DSADSA:DSS:D -
#26544 gattuso egy félidő után már elfárad..:D
sztárok nem garanciák semmire, ha az ellenfél egy jól összerakott csapat, azért a spursbe se rossz játékosk vannak:) rutin meg tapasztalat sztem nem számít sokat.. meglátjuk.. sztem nektek nehezebb dolgotok van.. egyik csapatnak se lesz könnyö dolga az biztos -
#26542 Ez most hogy jön ide te fasz? :D de írni nem tudsz semmit rá :D -
#26541 :SA:SA:SAD te annyira buta vagy geci annyit nevetünk rajtad verával :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D -
#26540 nem jött még el az az idő amikor egy Tottenhamtól megijedjünk matyika írta h simán gurítottatok nekik 4et? akkor mitől féljünk, ha egy ilyen gyenge Inter leverte őket? főleg a San Siroban -
#26539 Allegri is tudja ezt, és futó középpályásokkal fog játszani (Boateng, Flamini, Gattuso), Bale-t meg ki kell venni a játékból... nehogy már egy újonc okozzon gondot nekünk, minden mellettünk áll, a BL rutin, tapasztalat, nagyobb sztárok... de majd meglátjuk... szerintem meg Ti fogtok kiesni -
#26538 amúgy milyen érzés lehet végig nézni egy bl meg egy el sorsolást tét nélkül? :D:D -
#26537 Ha felépülnek a sérültjeink, és a játékosok formába lendülnek, akkor még benitezzel is lehet esélyünk Bayern ellen, bár remélem addigra elzavarják a spanyolt.:D -
#26536 -
#26535 kiestek az angolok ellen.. nagyon jó csapatuk van, szétfutnak titeket, ami esélyetek lehet, hogy technikásabb a csapatotok.. -
#26534 ja persze gondolom mennyire depresszós lehet hogy sampból milanba kell igazolnia:D beszéltél amugy vele?:D -
#26533 ja csak lőttünk nekik 1 félidő alatt 4 gólt :D:D utána meg leszartuk a meccset... ott ha akarják akkor lőnek még 2-3 gólt simán tök egyértelmű
viszont nagyon fogok nevetni ha kiestek :D -
#26532 az a ti kritikátok h nem bírtok el egy BL zöldfülő Tottenhammel :D -
#26531 főleg h depressziós :DD -
#26530 jelenleg cassano sokkal jobb, ez tény
sanchez tehetséges ügyes gyerek, majd később jobb lehet, de hogy most nem jobb az biztos.. de ő se fog jönni, szal fesleges vita:D