FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
az nagyon ütne így a mercato vége elõtt xD

Yo, Bitch!

limperatore
akkor legyen robinho-schweinsteiger kettõs és kész 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
Forlán rohadt felesleges, értelmetlen igazolás lenne. Befejezõ csatár, oda ott van Milito.. Nekünk olyan csatár/támadó kell, aki szélen is tud játszani és középen, Forlán nem ilyen.. Ráadásul 31 éves.

Schweinsteiger szép álom, nagy kedvencem, talán több esély van mit fabregasra, a németnek én jobban is örülnék.

Yo, Bitch!

ForzaInter
ja, ma jött vissza.

de adta a digi is a meccset, nem is tudtam, csak anyám szólt hogy az is adja😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
egy csatárra és egy kp-ra mozduljunk rá de sürgõsen 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
az igaz
mondjuk schweinsteigernek jobban örülnék, olasz foci jobban feküdne neki
cescnek eltörne a lába elsõ meccsen 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bakkerman
háát,ha az Arsenal július elején nem akarta eladni,akkor most se fogja...3 nap van a szezonból,nagyon nem találna minõségi pótlást rá ha eladná

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
miért poén? régóta akarja már, meg nektek már ott van mascherano 😄

bakkerman
<#idiota> Moratti és Cesc 😄DD nagy poén

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
hehe

moratti vásárolni fog?😄

jó lenne egy fabregas-forlán vagy egy schweinsteiger-forlán kettõst elhozni

én inkább utóbbira szavaznék!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
telaviv2 visszajött?😄😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
középen játszott nem a jobbszélen, egyik szélen stanko másikon etoo volt és középen sneijder, de ettõl függetlenül teljesen megváltozott a szerepköre mint ami josénál volt

Yo, Bitch!

WuFraZselic
hál isten!

Obinna pedig a WHU-hoz került 1m euró kölcsön + opció év végén

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
akkor remélem nem akarja erõltetni benitez jobb oldalt, végén mér aranylabdát se kapja meg, meg a csapatnak se fog menni, õ a motor

Nálunk is rendre jobbszélen játszatta Schuster aztán csodálkoztak, hogy nem megy neki a játék.

REAL MADRID

ForzaInter
burdisso 8 millioért a romáé, hivatalos
kezdenek a hulladékok repülni hálistennek

Yo, Bitch!

limperatore
fõleg h egy lazio ellen kiszoptunk szuperkupa meccsen 😄

ForzaInter
ki a szart érdekelt barca rekordja? engem egyáltalán nem..

nem tudom mit kell itt vészmadárkodni, benitez mást akar játszatni mint josé, természetes hogy nem õt fogja másolni, idõ kell mire a csapat is hozászokik az uj taktikiához, joséval se indult a szezon szebben anno..

Yo, Bitch!

DONGUBA
mert valakit kiloktel aki irt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Dupla post nemtudom miért<#confused>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Mert ki lett volna szerinted helyette??Senki még csak nem is jelentkezett 0 edzõk voltak akikért jelentkeztünk volna.
Mélyen tisztelt Muorinho-nak nem kellett volna elmennie bezony.
Tegnap a csapat gyenge volt mondjuk pont erre a meccsre összekaphatták volna magukat.
Attól meg,hogy Benitez lecserélte a rosszul játszó Sneijdert még nem rossz edzõ

Grove4
Jó, ezért még ne írd le a csapatodat, azért mert kikapott a szuperkupában, egy BL sorozatnak sokkal nagyobb a presztízse. Adjatok idõt Beníteznek, még nem lehet messzemenõ következtetéseket levonni a taktikájáról.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

miért kellett idehozni benitezt? hát eszem megáll. ez az ember 4-5 éve kb semmit se ért el a pool-al. oké valencia-val nyert la liga-t 2x pool-al rögtön bl meg ligakupa de hát istenem a legfrissebb sikere is min. 4 éve volt.
Sneijder miért játszott a szélen? mindenki tudja hogy 10es irányító középen játszik hasznosan, jól...
igazolások? hát a keretünk öregszik de alig igazoltunk vmi értelmeset. sõt olyanról se halottam hogy az edzõ egyességet köt volt klubjával hogy nem hoz el onnan játékost. nem mintha akárki kellene a pool-ból de azért ez1vicc...
TEgnap láttam elõször játszani a benitez féle inter--t de ha igy játszunk még a bl csoportból se megyünk tovább, a szerencse az hogy a serieA-s nagycsaptok se vmi erõsek...
gyalázat.
és vészes h kikaptunk 1 mert nem hoztuk azt amit a barcelona, 2 kva sok dellát raktam rá.... (igaz ha atleticora rakom kb 4x lovét nyerek)
WuFraZselic
hm, az elsõ 7 percet láttam, utána elment az adás ... Sneijder az elsõ percben belõhette volna éles szögbõl, a 3. percben meg Milito b@szta telibe a védõket :s

de mint olvastam, utána kb semmit nem csináltunk, így nem érdemtelen a vereség

limperatore
ja meg jobb szélsõként kezdett sneijder, nem pedig középen irányítóként meg nem is ment neki

le is hozta rafa, bár az faszság volt
remélem nem bassza el josé taktikáját mert rosszul leszek

DONGUBA
azt most lattam h zanetti vkp volt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
lehet decemberre már capello fog ülni a kispadon 😄

limperatore
szar volt mindenki 😄

fõleg sneijder, neki nem megy, akkor vége a csapatnak. bár sneijdert most láttam elõször rosszul játszani
benitez is más taktikát válaszott amit josé-nál megszoktak
mind1 nem vészes, legalább juventinok kicsit örülhettek még a hétvégi kezdés elõtt mert ott már sírni fognak

DONGUBA
Na most nem baszogatasbol de egy elfogult interes magyarazatat szeretnem a veresegre mert csak a veget lattam.

limperatore
benitez ez fasz sneijdert hozza le áááááááááááááá

limperatore
na végre coutinho jön

limperatore
hát ez már érett :s

limperatore
elég semmilyen a játék, benitez faszért tett szélre sneijdert semmi értelme

stanko le coutinho be 😄

Naa FORZA INTER!!<#worship>

WuFraZselic
gyõzni kell 😊

FORZA INTER 😊

Milánóban nagy eséllyel elverik majd ha visszajön szal jól gondolja át a dolgot..

Grove4
Mondjuk arra tényleg emlékszem 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Ja rendben,np

limperatore
én mikor itt volt akkor is utáltam 😄 de ezt tudja mindenki 😄

De engem is ez a majom v.ottó takarodjon!!

limperatore
jovan hagyjad már grove-t õ jó gyerek meg csak poénkodik..

Grove4
Nem tudtam, hogy egy POÉN ennyire megérint, ez esetben elnézésedet kérem.<#fejvakaras>

Majd ezentúl beírogatok én is zebra topic-ba,hogy kurvára ne nyerjetek már ok?

ForzaInter
mert mit vársz azok után, hogy a csapatot lehordta mindennek, és nagypofával elment blt meg aranylabdát nyerni, most meg a legnagyobb városi riválishoz megy? minden jó érzésû interista, megutálta most ha eddig nem, remélem eltörik a lábát, és véget ér a pályafutása, cigánygeci

Yo, Bitch!

WuFraZselic
az még viccesebb, hogy néhány éven belül a Juve-Inter-Milan 3asnál is megfordul. kb Gallas-szint már 😄

20.45kor kezdõdik, Ottóka már most kurvára idegesít 😄

Grove4
Jó, de azért vicces is, azt be kell látni.

Erre egyébként azt vártam, hogy azzal jösztök, hogy mi is basztattuk, de ott egy kicsit más volt a helyzet.

Egyébként sok sikert a Szuperkupához, valahogy nem tudok az Internek szorítani, de különösebben a Madriddal sem szimpatizálok, csak legyen egy izgalmas, jó meccs.
Kezdõdik már amúgy?

(Ha mégis választani kéne, akkor a Madrid nyerje, Matyi kedvéért<#hehe><#banplz>)

WuFraZselic
azért mert BL-t ment nyerni, pofára esett, most meg ahogy riválist kap a csapatban, tovább áll. ráadásul hova 😄DDD

szucsy89
irigyek😄
Grove4
No offense, de kicsit vicces, hogy most Ibrat lehordjátok, amikor meg nállatok tolta, akkor õ volt az isten.

limperatore
Mourinho nem akarja Vaartot, lekéne csapni rá, aztán jövõre õ lenne az aranylabdás nálunk 😄D: