34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    Thohir 28m eurora pereli Osvaldot :D
  • limperatore
  • szucsy89
    mi is akartuk... fasz kivan h senkit nem tudunk megszerezni
  • ForzaInter
    Leigazoltuk Brozovic-ot.
  • limperatore
    Shaqiri gól ;)
  • limperatore
    Pool 40 millió eurót adna Icardiért.. ha ez igaz akkor menni fog most :D
  • ForzaInter
    1 millát keres, az elég nagy vicc. megérdemelné a 3 millát. de sztem kivár a klub a hosszabbítással, és ő is. ha meglesz bl van rá esély, hogy marad, de ha nem akkor tuti távozik..
  • limperatore
    21 éves olasz gólkirályért igen minimum :D
  • limperatore
    Pool edzője poénkodott:D

“Roberto Mancini is a coach who knows Balotelli very well. He once told me that the coach who has to manage Mario should be given double wages. I totally agree with him
  • szucsy89
    30 milla?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • limperatore
    sztem is ő lesz beáldozva, 3m-t akar kapni mondjuk vicc h jonathan többet keres mint ő :D

30m felett vihetik kb
    chelsea és atletico akarja de sajnálnám mert ritka jó képessége van elől...de bl legyne meg és nincs para bár sztem akkor is menni fog
  • ForzaInter
    Sztem ha nem lesz meg a bl akkor Icardi menni fog, nem hiába nem hosszabbítottunk vele még.. Amúgy talán ő a legpótolhatóbb. Az ő árából azért tudunk venni hasonló szintű jó befejezőcsatárt.
  • limperatore
    állítólag megvan a megegyezés suarezről a madriddal

mindent egy lapra tesz a csapat, 3. hely megvan akkor pénzügyileg ok a szitu ha nem akkor by by icardi / kova
  • ForzaInter
    Jó ebédhez jó focit:D
  • limperatore
  • limperatore
    nem véletlenül a serie a legnagyobb tehetsége
  • szucsy89
    WhoScored.com ‏@WhoScored 3h3 hours ago
    Mateo Kovacic: Has completed more successful dribbles than any other player in Serie A this season (55) #Inter
  • limperatore

• limperatore
    Shaqiri első szavai:

Shaqiri: “I want to play on Sunday”
  • limperatore
    juve - Inter
    "B"
  • Mor3llo
    bazki, írtam volna, hogy kell a pénz Berlunak csomagra, de most nézem, hogy nem csukták le, mert hogy túl öreg. Az mi? :D
  • limperatore
    ahha nézd a következő 7 fordulónkat Mr milan-sassuolo 1:2

Genoa(H),Empoli(V),Samp(H),Toro(H),Sassuolo(V),Palermo(H),Atalanta(V)

nézzük meg 2 hónap múlva a tabellát
  • szucsy89
    Internek van egy 2019-ig kidolgozott projektje

mi, az első 5ben végezni? :DSA?:ADDSA:DS:A?D:S?DSA:D_:DSA?DA most is a hátunkat nézitek :D
  • limperatore
    mert Shaqiri nem megy egy hanyatló csapatba 0 edzővel koncepció nélkül...mikor fogod felfogni? Internek van egy 2019-ig kidolgozott projektje

nektek meg az a terv: ingyen elhozni a kiöregedett sztárokat hogy hülyítsük még a szurkolókat
  • szucsy89
    ezt kopaszék miért nem tudták megadni?
  • LasCar16
    Megvan Shaqiri az Internek. 2 millió a németeknek a kölcsönért, majd nyáron további 12 millió euró. A svájci 2,75 millió eurót fog keresni.
  • limperatore
    En nem tudom miket olvasol en csak azt latom h ma lesz hivatalos h jon hozzank meg az ugynoke koveti az inter twittert es shairi lajkolgatja az Interes posztokat :D
  • ForzaInter
    Már olaszok is írják:/
  • limperatore
    nike is beszáll, nem engedjük most már szerintem
    pool 17esét vmi angol szennylap hozta le ?
  • ForzaInter
    liverpool egybe kicsengetne állítólag 17-et érte. mi meg kölcsön opcioval cigánykodnánk és 15 milliot adnánk érte. nem lesz ebből semmi. majd jön vmi hulladék helyette
  • limperatore
    http://www.sempreinter.com/2015/01/06/fcin-total-agreement-inter-ceo-general-director-to-sign-tomorrow-in-munich/

megvan shaqiriről egyeszség 2 klub között
  • ForzaInter
    Ez a csapat.. 1 felidot atalszanak aztan a masodikra felebrednek.. Ezek a visszajovetelek amugy mar igazi mancinisek:D Jo az iksz csak semmit nem erunk vele, de most viszonylag konnyu meccsek jonnek..
  • limperatore
    1:1 lett
    első félidőben lefociztak minket védelmünk miatt, utána visszavett a juve ezt kihasználtuk és 1:1 lett
    kis szerencsével nyerhettünk is volna de jó ez
  • limperatore
  • limperatore
    ICARDI :DDDD KI MÁS
  • limperatore
    ez a védelem katasztrófa... ha van vér Manciniben lehozza Ranot félidőben....
  • ForzaInter
    de minden átigazolási összeget évek alatt részletben fizetnek ki, még a gazdag klubok is.
  • limperatore
    ffp miatt muszáj 3 évre megbontani, thohir kitudná fizetni egyben is de akkor megbasznák a szánkat :D
  • ForzaInter
    na azér:D
  • Mor3llo
    http://bayernszektor.hu/2015/01/05/attores-a-shaqiri-ugyben/

Van ott azért olasz c*gánykodás, ne aggódj :D