34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#29171 Casemiro is védekező/középső kp -
#29170 de ez a vila yerek vedekezo kozeppalyas mig casemiro tamado nem? -
#29169 Casemiroért 20 milla körüli összeget vár a Sao Paolo (hajrá), úgyhogy képbe került Yann M'Vila a Rennesből (21 éves francia válogatott középpályás), őt 13-17m euróra taksálják
Genoa továbbra is Pandevet akarja, tegnap Milánóban tárgyalt a Genoa sportigazgatója (hiba lenne eladni, pláne ha ilyen Palacio-szinttel akarjuk pótolni, főleg most, hogy kimondottan jól játszik)
Tévez pedig hozzánk akar jönni, ezt ki is nyilvánította, valamint nem tért vissza hétfőn a Cityhez, hogy megkezdje a felkészülést, inkább maradt Argentínában strandolni... a sejk elengedné, de (érthető módon) megkéri az árát, 40-45m euró, ezt nyilván nem tudjuk (akarjuk) kifizetni, viszont az ügynöke is inkább a megvásárlást preferálná, mintsem az egy éves kölcsön dolgot (kölcsönbe jönne 15m-ért most, 15m jövőre) -
#29168 nincs esély sneijder távozására jelenleg
vmint lehet bastos érkezni fog
de ha moratti elmeri adni sneijdert akk elmehet az anyjába -
#29167 5 millio körül jöhet, annyit megér de többet nem:D -
#29166 Gago legszívesebben az Interben folytatná karrierjét
"A Copa América kipihenése után védencem nemsokára újra edzésbe áll – nyilatkozta Fernando Gago ügynöke, Simone Piccotti. – Gago a legjobb játékosok egyike, jól járna vele az Inter, ahová ráadásul könnyen beilleszkedne az ott lévő argentin játékosok miatt."
Reallal általában jó üzleteket csinálunk, de ezt semmi pénzért ne lépje meg a vezetőség... :D -
#29165 szánalmas bohócok -
#29164 köszi -
#29163 az aljanép alkot! 100-an 1-re,grat! -
#29162 :DDD ázsiában bekeményítettek
barca mezt égettek, aztán egy MU drukkert aláztak meg a Poolosok, most meg ez :DDD -
#29161 utána is ellehet adni..:D -
#29160 "what papers say" rovatban, ami semmit nem jelent... és persze, pont szuperkupa döntő előtt adjuk el, mikor itt volt egész július... -
#29159 jó de ha a mu hivatalos oldala lehoz egy cikket, annak már elég nagy igazságtartalma lehet.. kamuhírt nem hinném, hogy a hivatalos oldal lehoz. -
#29158 a mu hivatalos oldala csak a daily mirror (blikk) cikkét hozta le. Gasperini az imént nyilatkozta Pekingben, hogy nincs semmiféle Sneijder ügy, a mi játékosunk, rendesen edz, és hétvégén játszani is fog a Milan ellen -
#29157 sneijdert tekinthetjük a mu játékosának, az angol mirror szerint a 2 klub megegyezett és már csak a játékossal kell megegyeznie a munak, 35 milliot kapunk érte (vicc min 40-et kellett volna kérni) a mu hivatalos oldala is lehozta a hírt.. -
#29156 na, Sneijder már sokkal szimpatikusabb nyilatkozatot tett Pekingben, mindent elkövet, hogy legyőzzük a Milant, és úgy érzi jó szezon előtt áll a csapat (én még annyira nem)
Marigát a Lyon vinné, Muntariért feladta a "harcot" a Sociedad... csodás. utóbbi szépen kitölti a szerződését a tartalékok között -
#29155 ez viszont szerintem hiba, mert Nagatomo és Obi nem Inter-szint... egy Udine/Napoli magasságokig még teljesen okés, vagy cserének, de hozzánk szerintem kevés -
#29154 anno deco meg de rossi mezt is lehetett venni:D az ilyeneket az ilyen bóvli dolgokat áruló emberek árulják a stadion előtt. -
#29153 balszélső nem fog jönni, nem is volt róla szó.. tevez pedig tuti jönni fog.. jó mercato lesz ez nagyon, csak zárjuk le a tevez és casemiro ügyet.. azért jonathan, casemiro, alvarez, tevez névsor kicsit jól hangzik. muntari, mariga (tényleg nem volt rossz, de létszám feletti) kettőst meg el kell valahova passzolni.. castagnois, coutinho kettős közül pedig egyet kölcsönbe, és talán obit is mert középpálya közepére sok játékosunk van. -
#29152 Mondjuk ha már kamuzni akarnak legalább normálisan csinálnák, nem egyforma a betűtípus se meg a tavalyi mezre írták rá :D -
#29151 -
#29150 mondott mást is, h még boldog a csapatban, szeret a csapattársaival, és az Inter szurkolókért játszani.
sztem nem jön hozzánk, már én sem akarom. -
#29149 ez meg a másik, olyan jól indult a Mercato, aztán abbamaradt minden, már a kupadöntő előtt állunk, a szezon kezdetéig sincs sok idő, és még mindig van pár lyuk a csapatban (egy balszélső minimum, Chivu helyett sürgősen valaki a védelembe- nem mintha Cordoba és Ranocchia életbiztosítás lenne)... -
#29148 én Marigát nem adnám el, olyan kiemelkedő hibákat sosem vétett, mint Chivu-Muntari-Motta 3as, neki szavaznék még bizalmat!
Casemirohoz a kulcs, hogy segítünk a Genoának megvenni Sow-t a Lilleből
abban igazad van, hogy pótolhatatlan játékos nincs, de ilyen irányító jelenleg kevés van, mint Sneijder. (ugyan most nem villog, de teljesen más is a posztja, kb labdaszerző irányító kisebb túlzással)
a helyére nem tudom kit lehetne megvenni, mondjuk Fabregassal lehet kiegyeznék. de az akkor is felbasz, hogy tegyük fel Casemiro is jön, így vettünk kb 20-25 milláért 3 fiatalt, akiknek egyértelműen szükség lenne 1 év kölcsönben Parma-Udine-Genoa szintű csapatoknál, míg vehetnénk "kész" játékost közel ennyi pénzért. persze, fontos a jövőbe fektetni, de ha nem tudjuk Tévezt (mondjuk 30ért, bár tudom hogy 40 alatt szóba sem állna a City) leigazolni, akkor ne legyen pénz 2-3 fiatalra, közel ennyi pénzért -
#29147 casemirohoz a gds szerint nagyon közel vagyunk.. csak elébb túlakarunk adni a mariga, muntari duón, hát nem lesz könnyű.. jó lenne következő 1-2 hétben lezárni tevez és casemiro ügyet, és kész is lenne a csapat.. utána már eladogatni kéne a feleslegeket.. -
#29146 sneijder nemtom mit pofázik össze vissza inkább arra figyeljen h ne játsszon olyan nyomorékul mint ahogy szokott a felkészülési meccseken, meg ne kezdőrúgásból lőjön kapura -
#29145 eto'o marad ez biztos, moratti egy csapatba akarja a tevez-eto'o kettőst megmondta. maicon+pénz tevezért nem rossz.
sneijder meg takarodjon ha elakar menni, én azt mondom.. eddig azzal jött, hogy mindenáron maradni akar, most meg ilyeneket nyilatkozik.. nem kötelező itt játszani, pótolhatatlan játékos meg nincs -
#29144 balotelli nyilatkozta h nem érzi jól magát manchesterben, kérdezték h újra az inter? mondta meglátjuk
kérdezték h milan, mondta h 1x lehet -
Monoton #29143 Gravesen már visszavonult :D -
#29142 ebben igazad van.....aMilan meg nalatok is fosabb volt ezt adom -
#29141 egyetlen pozitívum, hogy Lucas (hozzánk) érkezésére a saját ügynöke szerint is nagy esély van, de csak jövő nyáron igazolna át -
#29140 azt hittem a hétvégén sikerül valamit összehoznia Brancának, ehelyett semmi sem történt, sőt. Mancini Eto'ot akarja, vagy Maicon + pénzt Tévezért. Sneijder pedig "a futballban bármi megtörténhet" mondattal reagált a Uniteddel ismételten felmerült pletykára...
de szerencsére Casemiro és Palacio érkezésére nagy az esély, szerintem még cseréljük el Cambiassot Gravesenre, úgyis hasonlítanak, és akkor készen állunk a következő idényre -
Monoton #29139 Befejezed? -
#29138 Félelmetes mennyire buta vagy.
Lassan be kell vezetni a guba pontot is. -
#29137 bezzeg a gyerekkorod óta (HAHAHAHA) imádott milanod REMEKEL, még büntetőket sem tudtok lőni -
#29136 istenem de buta vagy...............mondtam en ilyet?Egyszeruen fosok vagytok ennyi -
#29135 istenem, olyan buta vagy...
akkor felkészülés alapján Real - MU BL döntő lesz, a Malaga pedig a Barcával fog csatározni a 3. helyért a bajnokságban -
#29134 "majd legközelebb" ASD:SASDF:asASF -
#29133 na ez gecinagy kép :DDDD
-
#29132 neki mind1 :D mu barca tudod a kedvencei a divatmajomnak :D
én is szeretem a sonkás a 4 évszak meg a magyaros pizzát .. ő is 3 csapatot szeret