34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#34013 jól lecsúszott neki :D -
#34012 Pontosan 6 éve volt a történelmi eseményünk első lépése, azóta sem sikerült egyetlen olasz csapatnak sem
-
#34011 Ronaldo: Simeone visszafog térni az Interhez -
#34010 Mancini továbbra is ragaszkodik az állásához, remélem a vezetőség másképp gondolja már kurvára unom a meccs utáni nyilatkozatait
we have to improve
apád faszát -
#34009 2pontot kapsz
( ne nso-t olvass ) -
#34008 de most te elhiszed h egy ilyen győzelem után arról beszélt h az inter edzője akar lenni? ne legyél már buta :D semmi ilyet nem mondott -
#34007 tnap ismét megszólalt simeone és elmondta h beszélt zanettivel és továbbra is tartja h az inter edzője akar lenni
bl döntő után haza se kell repülnie, maradhat milanoban mint jose madridban -
Tommy H #34006 Tárt karokkal:)
Én legalábbis már itt látom -
#34005 Speaking to Premium Sport, after the usual press conference ahead of the Champions League semi-finals against Bayern Munich, the coach of Atletico Madrid Diego Pablo Simeone has reiterated his willingness to return to Inter in the future as a coach: "I've spoken on the phone with Zanetti and I'm not afraid to say it - the words reported by Tuttomercatoweb.com -. One day I will return to Inter because they have left me good memories as a player and I have an objective as a coach to return
ciao mancini -
#34004 Suning Grouppal megegyezett ET és Moratti, 20%-t vesznek a csapatból 60m EUR-ért.
Sungin tulajdonába van Alex Teixeira akit kölcsön is adnak az Internek, 50 millióért vették Shaktarból. -
#34003 miért? 2 noname közül nem mindegy melyik játszik? -
#34002 -
#34001 roma kezd megtörni, 8 pontrol mar csak 4 pont a hatrany ma is 0:2-rol kaptak 3 golt és x lett a vége
milan és napoli megbassza oket remelem -
#34000 belefért :D
Icardi 15 gólnál jár közben, remélem 20-t eléri ma pedig atalantának megkéne vernie romát -
#33999 na bajnokká tettétek juvét, miközben a 4. helyről úgysem mozdultok fejjebb... grat -
Tommy H #33998 Na profi.Juve-t is segítjük és nyerünk.
Nekünk kellene már a 2.helyen lenni.. -
#33997 Hát ez szép volt meg kell hagyni Icarditól:D esztétikai lesszabály miatt meg kelett adni:D -
#33996 :D
Más dimenzió a kettő, Allegri sose fog átlépni egy szintet, Simeone meg folyamatosan szakítja a határokat egy győztes típus. -
#33995 Simeone jobb edző mint Allegri szted?
-
#33994 Simeone hihetetlen...nagyon remélem hogy érkezik nyáron, embertelen ez a csávó
Egyébként legújabb hírek szerint Moratti kitúrná Thohirt ha Pirelli tulajdonosa vásárolna fel az Inter 25%-t ez esetben érkezne Ibra és Simeone is -
#33993 roma x-elt
6 pont a kulonbseg, toro ellen nyerunk 3 pont lenne
buzincini out -
#33992 Amikor azt hinné az ember h történik valami a csapattal, megindulunk felfele, új befektetők tényleges gondolkodás stb akkor szerződést hosszabítanak nagatomoval :D
its a good day to die -
#33991 egyre tobb hir jon simeonerol -
#33990 simeone-i-hope-to-come-back-to-inter-in-the-future
remelem thohir elhozza nyaron -
#33989 az utolsó mondaton még mindig nevetek -
#33988 Tegnap sajnos Perisic ismét kva jó volt, neki köszönhetően lőtte a gólt a horvát válogatott előtte meg a zsidóknak lőtt gólt a másiket pedig brozovic
idióta Mancini végig rossz poziba játszatta Perisicet
POKLEPOVIC: “HIS TECHNICAL QUALITIES REMINDS ME OF RONALDO” -
#33987 Mazzarrit irjak mint uj olasz kapitany :DDD de szép -
#33986 Dzeko nagyot mentett a végén nektek:D -
TomStorm #33985 Sajnos nem láttam.Mondjuk Perisic gólba biztos voltam:)) -
#33984 Jok voltunk egyebkent
-
TomStorm #33983 Na látom döntetlen lett a meccs.Megint nem sikerült támadóba lépni a pályára vagy mi történt? -
#33982 remélem Jovetic játszani fog buzincini nem szopatja többet -
TomStorm #33981 Meg lesz oldva nélkülük is.Csak végig kell bírni a kezdővel.Max védelemben csere.
Jó meccs lesz de a döntetlen is benne van -
#33980 Fiorentina csak x-elt, sztem ők már elfáradtak, roma sajna nyert nincs más lehetőség mint szombaton megverni őket -
#33979 Ugy latszik juve meccs ota magara talalt a csapat es zsinorban a 3. gyozelem jo jatekkal es 8 lott gollal
urom az oromben h Icardi 1 honapra leserult, Pala meg eltiltotta lesz roma ellen kov heten
nyerni kell a roma ellen idegenben h beerhessunk 3.nak -
#33978 mindenki addig szurkol valakinek amig nem kap 1 papirt nagy szammal :) -
#33977 én is ma olvastam, hogy nyáron mi is elhoznánk -
#33976 Láttunk már pár ilyet...ha a Juventus akarta volna Berardi már rég itt játszik. Nyáron valószínűleg most már élünk is az opcióval. -
#33975 Berardit akarja a juve de ő meg interista :D ciki -
#33974 Real kinézte magának Mancinit jövőre
vigyék :D