27366
  • Cat #115
    ööö, de ugy, hogy az ignorált user kapjon egy számlálot, hogy hány embernél van ignorálva. Ne legyen személy szerint jelölve hogy kicsoda, mert akkor tudva hogy a másik nem látja, visszaélhetne a dologgal, pl. szivathatná, a többiek meg csodálkoznak hogy nem reagál semmit tehát nyilvánvalóan igazat mond.

Ha viszont csak egy számláló van akkor ki van védve ez a dolog, mégis bizonyos "figyelmeztetés" az emberkének, hogyha 15-20an ignorálták, akkor valamit nem jól csinál, ha meg mondjuk 30an ignorálják automatikusan megy egy levél a moderátoroknak hogy ezzel a csávóval nagyon nem stimmel valami, és rá kéne szólni.
  • Match
    Jah és kéne ilyen is hogy favirite users, ahol nézhetem hoyg ki mit merre írkált :)
  • Cat #113
    igen, ez sztm is jó ötlet
    Ignore user funkció! Van 1-2 ember akinek ha már a logóját meglátom kinyílik a bicska a zsebemben :) Jó lenne egy lista amire fel lehetne venni, hogy kinek a hozzászólásait nem akarom, még csak látni se!
  • Pyx #111
    #supergamez csati a föoldali cset hejett
  • Police88
    Olyan szoba kéne ahol lehet mikrofonnal beszélni!
    Már vannak ilyenek és használtam is őket elég jó.
  • Police88
    ja mint pl egy körlevél
  • LittleL
    Az engem is zavar, amikor a csevegőszoba betöltődik, és
    a lap tetejére ugrik a kereső.
  • Jano
    Privát üzenetnél több címzett lehetősége jó lenne.
  • Darkboy
    jaja
  • Police88
    Az is jó lenne ha vel lehetne venni embereket barátok közé és akkor csak rá klikkelsz és küldesz neki privit.
    (bár apróság de kényelmesebb)
  • Match
    én azt mondtam hogy amikor itt olvasgatom a fórumokat, meg irogatok, akkor közbe szeretném látni hogy jött e valamelyik fórumba egy új üzenet.
  • Tuvok #103
    Az akkor van, ha a chat-ablakba új üzenet érkezik. Kicsit zavaró, ha olvas az ember vmit, fogjad az egérrel a Görgetősávot, asszem akkor nem ugrál.
  • Tuvok #102
    Ha IE-t használsz:
    - Ott a Favorites, csinálsz egy SG mappát és belepakolod a kedvenc topikjaid.
    - Be lehet állítani, hogy minden megnyitáskor automatikusan a legfrissebb verziót hozza be, így nem kell Refresh-elgetni.
  • pityogo2
    101. lol
  • cSuwwi
    #100.! :D
  • cyrus #99
    Nekedis felugrik ? aszittem ez csak nálam gáz, valami proi betett neki..:P
  • pityogo2
    a fórumoknál, ahol a kedvencek is vannak, örülnék, ha elkezdek olvasgatni, nem ugrana fel mindig a tetejére!
  • The Garrett
    ez jóötlet és sok fórum használja.
  • Match
    az se egy rossz ötlet....
    bár ha írkálsz, meg nézegeted a topicokat akkor úgyis frissül
  • traXion
    Ez egy jó ötlet, igen, a bal oldali menüsort állandóvá kéne tenni!

Ja, és ha meg lehet oldani, akkor a kedvencek automatikusan frissüljön, ha új hozzászólás érkezik, ne csak refresh-sel lehessen látni...
  • Match
    szeirntem bal oldalt állandóan ott lehetnének a kedvenc topikok, hoyg rögtön lehessen látni ha valamelyikbe írnak.
  • soldier
    Ja mékvalami
    Bannolják Pyxet
  • cyrus #92
    HMMM.. akkor ennyi ? küldhetem nekik a mailt a követeléseinkkel ? :)
  • Darkboy
    bmp? az a lexarabb
  • Darkboy
    az qrva szar lenne
  • cyrus #89
    már csak valami épületesebb userlogó kellene 150*25ben.....
    bár én 4*-ososknak már 1024*768-as logót engedélyeznék, max 4 emga méretig, kizárólag bmp kiterjesztésssel :P
  • mukika
    grat... de ez már elmúlt!!!444
  • Gladiator
    hopszi.... 4 csillag srácok....
  • Gladiator
    huhúúú, vipelem magam. nekem lesz a legtöbb csillagom. amint lehetett regelni, regeltem. na, jó 6 nappal később, mert síelni voltam, de az biztos, hogy nem sok ember regelte magát előbb mint én.
  • Darkboy
    én is hiányolom a feketét
  • mukika
    akkor jó... :)))))
  • Punker
    nem csak te
  • mukika
    aham!

LEHET NE TÖBB FEJLÉCSZÍN!!!!! HIÁNYOLOM A FEKETÉT!!!!
  • mukika
    ha VIP tag vagy és beikszeled, hogy látszódjanak akkor kapsz. annyit ahány megkezdett éved van itt az Sg-n.
  • cSuwwi
    Valamivel meg kellett különböztetni a mezei usereket a vip-ektől. Kezdetben ez volt a legjobb ötlet. De sok emberkének nem jött be, de a fejlécszín viszont jó 5let volt.
  • Gladiator
    amúgy mit jelképeznek, és hogy lehet szerezni?
  • cSuwwi
    ha sokat vagy egy hubon (a dc-t példának véve), sokat csetelsz, ill. sok embernek segítesz, és nem kunyerálsz opot, akkor az opok előbb-utóbb észre fognak venni. Volt egy Stone nevű emberke a Kolin, ma már a [HUN] előteg helyett [OP] előtagot használ...
  • mukika
    sztem ezek a csillagok nagy hülyeségek....
  • cyrus #76
    de hozzád az életben nem fognak odameeni, hogy te ! figyelünk egy ideje.. leszel op nálunK ? :)