27366
-
Cat #115 ööö, de ugy, hogy az ignorált user kapjon egy számlálot, hogy hány embernél van ignorálva. Ne legyen személy szerint jelölve hogy kicsoda, mert akkor tudva hogy a másik nem látja, visszaélhetne a dologgal, pl. szivathatná, a többiek meg csodálkoznak hogy nem reagál semmit tehát nyilvánvalóan igazat mond.
Ha viszont csak egy számláló van akkor ki van védve ez a dolog, mégis bizonyos "figyelmeztetés" az emberkének, hogyha 15-20an ignorálták, akkor valamit nem jól csinál, ha meg mondjuk 30an ignorálják automatikusan megy egy levél a moderátoroknak hogy ezzel a csávóval nagyon nem stimmel valami, és rá kéne szólni. -
Jah és kéne ilyen is hogy favirite users, ahol nézhetem hoyg ki mit merre írkált :) -
Cat #113 igen, ez sztm is jó ötlet -
#112 Ignore user funkció! Van 1-2 ember akinek ha már a logóját meglátom kinyílik a bicska a zsebemben :) Jó lenne egy lista amire fel lehetne venni, hogy kinek a hozzászólásait nem akarom, még csak látni se! -
#supergamez csati a föoldali cset hejett
-
Olyan szoba kéne ahol lehet mikrofonnal beszélni!
Már vannak ilyenek és használtam is őket elég jó. -
ja mint pl egy körlevél -
Az engem is zavar, amikor a csevegőszoba betöltődik, és
a lap tetejére ugrik a kereső. -
Privát üzenetnél több címzett lehetősége jó lenne. -
Darkboy #106 jaja -
Az is jó lenne ha vel lehetne venni embereket barátok közé és akkor csak rá klikkelsz és küldesz neki privit.
(bár apróság de kényelmesebb) -
én azt mondtam hogy amikor itt olvasgatom a fórumokat, meg irogatok, akkor közbe szeretném látni hogy jött e valamelyik fórumba egy új üzenet. -
Az akkor van, ha a chat-ablakba új üzenet érkezik. Kicsit zavaró, ha olvas az ember vmit, fogjad az egérrel a Görgetősávot, asszem akkor nem ugrál. -
Ha IE-t használsz:
- Ott a Favorites, csinálsz egy SG mappát és belepakolod a kedvenc topikjaid.
- Be lehet állítani, hogy minden megnyitáskor automatikusan a legfrissebb verziót hozza be, így nem kell Refresh-elgetni. -
101. lol
-
#100.! :D -
cyrus #99 Nekedis felugrik ? aszittem ez csak nálam gáz, valami proi betett neki..:P -
a fórumoknál, ahol a kedvencek is vannak, örülnék, ha elkezdek olvasgatni, nem ugrana fel mindig a tetejére! -
ez jóötlet és sok fórum használja. -
az se egy rossz ötlet....
bár ha írkálsz, meg nézegeted a topicokat akkor úgyis frissül -
Ez egy jó ötlet, igen, a bal oldali menüsort állandóvá kéne tenni!
Ja, és ha meg lehet oldani, akkor a kedvencek automatikusan frissüljön, ha új hozzászólás érkezik, ne csak refresh-sel lehessen látni... -
szeirntem bal oldalt állandóan ott lehetnének a kedvenc topikok, hoyg rögtön lehessen látni ha valamelyikbe írnak. -
soldier #93 Ja mékvalami
Bannolják Pyxet

-
cyrus #92 HMMM.. akkor ennyi ? küldhetem nekik a mailt a követeléseinkkel ? :)
-
Darkboy #91 bmp? az a lexarabb -
Darkboy #90 az qrva szar lenne -
cyrus #89 már csak valami épületesebb userlogó kellene 150*25ben.....
bár én 4*-ososknak már 1024*768-as logót engedélyeznék, max 4 emga méretig, kizárólag bmp kiterjesztésssel :P -
grat... de ez már elmúlt!!!444 -
hopszi.... 4 csillag srácok.... -
huhúúú, vipelem magam. nekem lesz a legtöbb csillagom. amint lehetett regelni, regeltem. na, jó 6 nappal később, mert síelni voltam, de az biztos, hogy nem sok ember regelte magát előbb mint én. -
Darkboy #85 én is hiányolom a feketét -
akkor jó... :))))) -
nem csak te -
aham!
LEHET NE TÖBB FEJLÉCSZÍN!!!!! HIÁNYOLOM A FEKETÉT!!!! -
ha VIP tag vagy és beikszeled, hogy látszódjanak akkor kapsz. annyit ahány megkezdett éved van itt az Sg-n. -
Valamivel meg kellett különböztetni a mezei usereket a vip-ektől. Kezdetben ez volt a legjobb ötlet. De sok emberkének nem jött be, de a fejlécszín viszont jó 5let volt. -
amúgy mit jelképeznek, és hogy lehet szerezni? -
ha sokat vagy egy hubon (a dc-t példának véve), sokat csetelsz, ill. sok embernek segítesz, és nem kunyerálsz opot, akkor az opok előbb-utóbb észre fognak venni. Volt egy Stone nevű emberke a Kolin, ma már a [HUN] előteg helyett [OP] előtagot használ... -
sztem ezek a csillagok nagy hülyeségek.... -
cyrus #76 de hozzád az életben nem fognak odameeni, hogy te ! figyelünk egy ideje.. leszel op nálunK ? :)