27365
-
akkor lebukok :P -
minden burnyák moderátor adatai kerüljenek nyilvánosságra! -
Borg #152 ...ah mind1, radikális véleményem volt. -
jaja. de... -
Bizonyám jó az nekünk
-
hmmmm. egesz okoshuzas ez hogy a vipeseknek 10x annyi galéria, de enm hiszem emiatt tobben fognak vipesek lenni -
ÁZ! -
St monnyon le! -
pénz -
Cat #145 SMSben rendelhető prostik kellenének ide -
szerinted nem olvassák hüjegyerek?
én is továbbra is fenntartom a vörös picsák kérésem -
a jó ötleteket el kéne nekik küldeni és megcsináltatni :p -
lol :DDDDD -
igen látom hova írt utoljára meg más színel jelöl meg ilyenek
plusz a no favorite ott meg nem látom hogy mit írt!
én is le"mute"znék pár emberkét!! -
galériába: főkategória ls alkategória is legyen! -
St=humor???
ááááá -
szted komolyan gondolta? -
Egyik weboldálnál sem köveznek meg azért, ha nem nézed a reklámjait!!!!! Ez a lényeg!
Én tisztelem a munkátokat, meg a fáradtságotokat, de egy fórum soha sem volt profit orientált.
Nekem nem a reklámmal van bajom, hanem azzal, ahogy ezt St mondta, hogy aki nem nézi annak bann. -
+e -
Mindig csak a háborgás megy...egyet elfeljtetek:
"Nem_kötelező_idejárni!" :)
Én meg is értem ezt a fajta hozzáállást a vezetés részéről, nekik tesztek szívességet azt hiszitek, hát ezen gondolkodjatok el... -
mér ? kell egy kis áram azt megy :]
co-localition/hosting/netszámla , "cikkírók" honoráriuma márha mostanában kapnak valamit az max. szárazkenyé+víz a cikkeik után ;) -
IC szerintem fogalmad sincs egy weboldal költségeiről és bevételi forrásairól... -
egy szebb EU-s logó nem ártana! ;] -
ST-ben az a vicc, hogy azthiszi, hogy az SG-ből megfog gazdagodni.
Azt mondja, hogyha nem nézem a szaros reklámjait, akkor én azzal megkárosítom, hát LOL!
Ha a tv-ben átkapcsolok a reklám idejére, máshova, akkor azzal megkárosítottam a tv csatornát? Nevetséges. Új vezetőség kéne az SGnek. -
egy újabb szavazás -
1. minden második embert kitiltani.
2. aki feltöltött magáról képet, és fekete azt örök banra nyomni
3. aki felesleges képeket szúr be kalapács józsiról annak is örök bann.
4. ne estének legyen mindíg igaza. -
St idejön és beleröhög a pofátokba lol :D -
:D -
"...ne pénzéhes emberek vezessék"
a múltkor láttam St-t az Ibizán egy kurva nagy yach-tal... már akkor is gyanús volt de ez minden megmagyaráz...: O ))))))))))))))
-
Az kéne az SG-nek, hogy ne pénzéhes emberek vezessék, akik képesek azért kitiltani, mert nem nézed a szaros reklámjukat. Hát ez kéne. -
[Walaki]D`Lair #124 normális fórumendzsin? :D -
Darkboy #123 még az is kéne az esgének, hogy amikor megnézem vkinek az infooját, akkor meg lehessen nézni a galéráját! -
mellé szőke picsákkal.
ha már van tagdíj.... -
lregyenek orias reklamok
meg legalabb 5e tagdij havonta, ha forumozni akarsz
-
1et értek Borggal. -
hülyeség..
akkor max egy olyan kéne hogy logókat ne töltse le. :D
vagy használj myIE-t és ne engedd letölteni a képeket :)) -
#118 Na, te még azt is tudod ki lenne az első szmély nálam
-
Borg #117 Hát. Biztosan lennének előnyei, de szerintem egy ilyen offline fórumban eléggé megkavarná a dolgok kinézetét.
Egy online chatben mint az IRC sokkal könnyebben megvalósítható, de még ott is hülyé néz az ember ilyenkor, hogy kinek is irogat a többi...
Szóval ebből nem hiszem hogy lesz bármi is.
A kellemetlen elemeket úgyis eltávolítjuk, akivel meg közérdekűleg nincs gond, azt el kell viselni.
"A vélemény szabad, csak a kinyilvánítási formája nem." -
#116 Vajon kompetens személyek olvassák a topicot? Ez az ignore nagyon aktuális lenne szerintem! -
Cat #115 ööö, de ugy, hogy az ignorált user kapjon egy számlálot, hogy hány embernél van ignorálva. Ne legyen személy szerint jelölve hogy kicsoda, mert akkor tudva hogy a másik nem látja, visszaélhetne a dologgal, pl. szivathatná, a többiek meg csodálkoznak hogy nem reagál semmit tehát nyilvánvalóan igazat mond.
Ha viszont csak egy számláló van akkor ki van védve ez a dolog, mégis bizonyos "figyelmeztetés" az emberkének, hogyha 15-20an ignorálták, akkor valamit nem jól csinál, ha meg mondjuk 30an ignorálják automatikusan megy egy levél a moderátoroknak hogy ezzel a csávóval nagyon nem stimmel valami, és rá kéne szólni.