27366
-
Borg #757 Ja. Jó ötlet. Bár szerintem nem kell kreditezni, simán regisztrálástól számított időhöz kell kötni. Mondjuk 3 hónap ÉS 500 hozzászólás után lehet nyitogatni.
Aztán a heti 1 topic is jo ötlet. Ezzel bárki tud élni itt, semmi szükség gyakoribbra. -
Sőt . -
#743: A hozzászólásszám szerintem önmagában nem elég, akkor egy csomóan megint azért fognak floodolni, hogy meglegyen a kommentszám... Inkább regisztráció óta eltelt időhöz (is) kéne kötni. Mondjuk friss regisztrációnál az illető kap 1-2 "topiknyitó kreditet", de alapvetően csak x idő után lenne topiknyitási joga. Így nem lenne kiszúrva azokkal, akik azért regsiztrálnak, mert valami témát akarnak feldobni, de megszűnne az újregesek hülyetopik/(n+1)-ikugyanolyantopik-áradata. Valamint szerintem a két topiknyitási közti időt a jelenlegi 1 óráról simán fel lehetne emelni akár 1-2 napra is, és az ellenőrzést nem (csak) IP-hez, hanem userhez (is) kéne kötni.
Annyi topik van már, hogy normális fórumozó szerintem bőven ellenne ezekkel a korlátokkal is... -
szerintem meg olyan kéne hogy egy user - a gumin kivűl - egy hónapban csak max. 10 topikot nyithasson, afölött 500 zsé per/topik...
-
Ne lehe, hog dire olya ? -
[Törl] ma 16:52 | Privát | Válasz | #3
A Gumiban csak ennyi látszik a [Törlés]-ből, mi történt? -
Laccnemotthon #751 Először most azt hittem mikor bejöttem a fórumba, hogy törölve lett a Játékosok fóruma. Aztán láttam hogy csak szétválogatás történt :P -
asszittem már megint remegett a kezed :D -
már csekkoltam :) -
derék write only júzer ;) -
HOL VAN A TÖBBI FŐTOPIC ? :O -
szupeer -
NEM ! -
lemaradt? odaképzelni : :D -
Borg #743 Erre vannak a moderátorok.
Szerintem nagyon gut lenne egy ilyen limit, rengeteg felesleges topictól kímélne meg minket.
Én akár min. 1000 hozzászólást is mondanék erre. Aki ennyit hozzászólt (akár szpemmelt), az már tudja legalább, hogy mit hova... -
Ha gondolod, fizethetsz nekem érte! -
bejönne pár zöldfülű és addig szpemmelne míg el nem éri -
Borg #740
-
:D
-
poénból nyomták be h a gumi fizetős lesz? -
mingyá, most gyúrom, eltűnt vlhová -
tmate6 #736 pont azt kerestem -
OPM #735 van benne valami... -
htx a témák rendezését... de a saját fórumokat mért nem lehet elérni a főoldalról?????? :C -
sztem be kellene vezetni, hogy mondjuk min. 500 hozzászólás után lehessen valakinek topicot nyitni. mert eléggé gázos a mostani Legújabb témák felhozatala... -
hmm? elmondod hogy miaz? :)) -
hmmm? -
ez szuper ötlet, nekem tetszik
-
plusz lehet, hogy a VIP tagságoknak is jót tenne a "jéé, már 4 csillagom lehetne? akkor gyerünk!" mentalitás :) -
lehetne egy olyan táblázat a Szülinaposok mellett, hogy azon a napon ki hány éve regelt be :) nem lenne nagy tragédia lekérni az adatbázisból, és ünnepelnivalónak az se rossz :))
(ui: "szarvasmarha" a "lámaság"-nak :DDDDDDDDDDD ) -
-
Vlala #726 Valaki ideirányított smiley-ügyben.
Sok kérdésre választ adna, ha egy szarvasmarha fejét ábrázoló smiley lenne a listában. Tudjátok, amikor valaki nagyon nagy lámaságot kérdez, vagy megkérdezi ugyanazt, amit előtte 3-mal válaszoltak meg...
-
linux, nem. -
St: milyen oprendszer van SG? alatt? Csak szimpla erdeklodesbol...masik: ugye raideled a SG adatbazist? :) -
htx "Spam" gomb!!! :DDDDDDDDDDDDD -
a legnépszerűbb témák között miért nem látszik a második? -
hehe :D
megpróbálom...
de most, ide írok mindig egy sort ha eltűnik egy üzenetem :D -
hmmm
te gitározol
szal peregnek az újaid :D
írj lassaan :D -
midnegyik műásik toppicba megy, elvileg akkor nem szokott ilyen lenni.
és mindig gyorsan írom, de csak néha tűnik el...
bár most meg meglehetősen gyakran (ahogy írtam alább)
(és ez az üzenet is csak másodszorra ment el ) (pedig elég hosszú ahhoz hogy idő legyen legépelni... -
úgy hogy túl hamar küldöd egymás után az üzeneteket