27368
-
mármint limitnek :)) -
napi kettő bőven elég sztem -
#791: Ezzel együtt szerintem akkor is korlátozni kéne a topiknyitási jogot, normális embernek nincs szüksége arra, hogy óránként nyithasson új témát... -
me too -
elfogadnám én is azt a kis gombocskát -
ja persze, vagy mostantól csak az szólhat hozzá és regelhet, aki elég ajánlást szerez meglevő, magas presztízsű tagoktól :))) -
LoL 

-
ezért mondom hogy a regg-et iq teszthez kell kötni, az ilyen ökröknek türelme se lenne kitölteni :) -
megoldhatatlan igazán, mert nem tudhatod előre ki nyit értelmes topicot... ez megintcsak a "normális hozzáállás" zászlója alá kerül, ami majd szeptembertől méginkább téma lesz. -
Az ÉRTELMETLEN topiknyitogatásoknak valahogy elejét kellene venni, -
Kb . ilyesmit javasoltam a Fórum szavazás topikban ... -
Borg #788 Hmm msot hogy mondod, az alatt nincs :) De miért?
Amúgy a legtöbb helyen IE-t használok, csak itthon nem. Szal azért nem ártana egy ilyen funkció. -
Firefoxszal van föoldali cseted? :o -
Borg #786 Nem mondtam, hogy tűnjön el teljesen, csak ne jelenjen meg annak, aki nem akarja :)
Pyx? Mivan a Firefox-szal? Én is azt használom. -
Tűzróka. -
Cat #784 képzeld el ha a chaten megjelenő hozzászólások a fórumban jelennének meg - inkább ott játszanak, mint itt cseteljenek -
Borg #783 Én egy xelőt szeretnék a beállításokhoz, hogy azt a full felesleges chatet a fórum főoldalán el lehessen tüntetni. -
nyilvános megkövezést ajánlom -
Két gyesznót kérnék! -
[törl] ? -
OPM #779 és azokkal mit lehetne csinálni, akik ugyanazt a reklámot beírják 10 különböző topicba? -
Jó ötlet. -
#728? -
-
Jo lenne ha hetente max néhány topikot lehetne nyitni. -
Ja és vki említette itt az egyszeri nick átnevezés dolgot. Az tényleg jó lenne. User infoban meg pl benne lehetne a régi nick a félreértések elkerülése végett! -
Hozzászólás-szerkesztés tényleg jó lenne, az is 4 perces, és ne kötődjön a VIP tagsághoz hanem mondjuk ahhoz h mennyi ideje regisztrált az illető. -
hmmm, jó kérdés...
- a 3 vagy 4 csillagosok (vagyis akik már régóta visszajárnak, és ismertebbek a fórumon) az általánosban fórumokban nyitott topikjaikban (kivéve a gumit) lehetnének alapból házigazdák, nem kéne könyörögni a moderátoroknak hogy házigazdát csináljanak belőle.
- Aki újreg a fórumon hetente max. 1 topicot nyithatna (ami nem IP-hez lenne kötve, hanem nicknévhez). Mivel ahol a kérdések 90%-a szokott felmerülni (Hardware ill. a Oprendszer fórum) már van egy általános kérdező topic, elég ez is. Az újreg időtartama nem post függő lenne, hanem pl. 2 hónap. Aki ezután is visszajár, az már nyithatna max. napi 1-2 topicot (a gumival együtt).
- powerboardokon szokott lenni egy figyelmeztető rendszer, hogy minden usernek van 5 pontja. A moderátorok tudnak figyelmezetést küldeni, ha valami hülyeséget csinált. Ha elfogy az 5 pontja, akkor pl. 1 hónap ban (vagy végleges)
- Lehetne az üzenetvisszavonás helyett egy üzenetszerkesztés lehetőség. A legtöbb visszavonás amúgyis az elírások miatt van (legalábbis nálam). Maradhatna ugyanúgy 4 perc.
- A VIP-ra való regisztrációt felemelném a törzstagok szintjére. (Legalább 2 hónapja regisztrált nikk, és legalább 300 hozzászólás).
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ill. az eddig írtak alapján én valami hasonló fejlesztéseket tudnék elképzelni...
-
És mivel legyen több jogunk például? -
szépgyors törlés, htx -
OPM #769 jaja, szerintem is
-
mondjuk a pontozós dolggal meg az a baj, hogy jobban lassíthatja a szervert a több lekérés. :/
a legegyszerűbb az időhöz kötött új jogosultságok lehetnének...
-
tmate6 #767
-
a sok, pontozos, kredites ötlet ellenében - ki az isten akraja ezt így számolgatni? Én tutter hogy nem. -
miért, szerintem jó ötlet, a hozzászólások száma szerinti pontozás, DE csak a normál fórumokban (se gumiszoba, esetleg saját fórumok). A normál topicokban nem túl gyakori a postpörgetés (kivéve a idő, asszociáció, stb. játék topicokat) -
Háááát, a jelenlegi felhozatalt elnézve... :D
Amúgy szerintem még mindig két malomban őrölünk. :) Én csak valami olyasmit akartam, hogy mondjuk az első 3 hónapban nyithat összesen pl. 2 topikot, 3 hónap után meg max. hetente egyet. (Ex has számok, nem azokon van a lényeg, csak szemléltetés.) Így egy újreg nem fogja teleszemetelni a fórumot duplikátum- meg ökörségtopikokkal, de ha arról van szó, akkor azért tud új témát nyitni. Gondolom főként úgyis a hozzászólás lehetősége miatt regisztrálnak, sazl nem hinném, hogy ez a korlátozás annyira a falhoz vágná őket. -
Borg #763 Ha kreditet vonsz le a topicnyitások után, az olyan, mintha bűn lenne topicot nyitni :)
Amúgy egyértelmű, hogy a szpemmelést elkerülendő nem szabad túl sok kreditet adni, csak a hozzászólások száma alapján. Illetve rossz helyen szpemmelés esetén, le is lehet vonogatni ugye. -
Amúgy én csak arra gondoltam azzal a kredittel, hogy az újreg is nyithasson 1-2 topikot (de tényleg nem többet), de egyébként csak bizonyos idő után kapjon rendesen topiknyitó jogot. :) -
A hozzászólásszám alapján történő "jutalmazással" NAGYON csínján... -
biztos, hogy jó ötlet az ilyen több lépcsős számolgatós rendzser?