27368
  • hen-tes
    mármint limitnek :))
  • hen-tes
    napi kettő bőven elég sztem
  • Guest
    #791: Ezzel együtt szerintem akkor is korlátozni kéne a topiknyitási jogot, normális embernek nincs szüksége arra, hogy óránként nyithasson új témát...
  • precision
    me too
  • hen-tes
    elfogadnám én is azt a kis gombocskát
  • Dzsini
    ja persze, vagy mostantól csak az szólhat hozzá és regelhet, aki elég ajánlást szerez meglevő, magas presztízsű tagoktól :)))
  • precision
    LoL
  • Punkerwork
    ezért mondom hogy a regg-et iq teszthez kell kötni, az ilyen ökröknek türelme se lenne kitölteni :)
  • Dzsini
    megoldhatatlan igazán, mert nem tudhatod előre ki nyit értelmes topicot... ez megintcsak a "normális hozzáállás" zászlója alá kerül, ami majd szeptembertől méginkább téma lesz.
  • VinylToy #790
    Az ÉRTELMETLEN topiknyitogatásoknak valahogy elejét kellene venni,
  • Tuvok #789
    Kb . ilyesmit javasoltam a Fórum szavazás topikban ...
  • Borg
    Hmm msot hogy mondod, az alatt nincs :) De miért?

Amúgy a legtöbb helyen IE-t használok, csak itthon nem. Szal azért nem ártana egy ilyen funkció.
  • Pyx #787
    Firefoxszal van föoldali cseted? :o
  • Borg
    Nem mondtam, hogy tűnjön el teljesen, csak ne jelenjen meg annak, aki nem akarja :)

Pyx? Mivan a Firefox-szal? Én is azt használom.
  • Pyx #785
    Tűzróka.
  • Cat #784
    képzeld el ha a chaten megjelenő hozzászólások a fórumban jelennének meg - inkább ott játszanak, mint itt cseteljenek
  • Borg
    Én egy xelőt szeretnék a beállításokhoz, hogy azt a full felesleges chatet a fórum főoldalán el lehessen tüntetni.
  • Punkerwork
    nyilvános megkövezést ajánlom
  • TheGOro
    Két gyesznót kérnék!
  • Tuvok #780
    [törl] ?
  • OPM
    és azokkal mit lehetne csinálni, akik ugyanazt a reklámot beírják 10 különböző topicba?
  • Lteebee
    Jó ötlet.
  • Dzsini
    #728?
  • Pyx #776
  • Pyx #775
    Jo lenne ha hetente max néhány topikot lehetne nyitni.
  • precision
    Ja és vki említette itt az egyszeri nick átnevezés dolgot. Az tényleg jó lenne. User infoban meg pl benne lehetne a régi nick a félreértések elkerülése végett!
  • precision
    Hozzászólás-szerkesztés tényleg jó lenne, az is 4 perces, és ne kötődjön a VIP tagsághoz hanem mondjuk ahhoz h mennyi ideje regisztrált az illető.
  • cSuwwi
    hmmm, jó kérdés...

- a 3 vagy 4 csillagosok (vagyis akik már régóta visszajárnak, és ismertebbek a fórumon) az általánosban fórumokban nyitott topikjaikban (kivéve a gumit) lehetnének alapból házigazdák, nem kéne könyörögni a moderátoroknak hogy házigazdát csináljanak belőle.

- Aki újreg a fórumon hetente max. 1 topicot nyithatna (ami nem IP-hez lenne kötve, hanem nicknévhez). Mivel ahol a kérdések 90%-a szokott felmerülni (Hardware ill. a Oprendszer fórum) már van egy általános kérdező topic, elég ez is. Az újreg időtartama nem post függő lenne, hanem pl. 2 hónap. Aki ezután is visszajár, az már nyithatna max. napi 1-2 topicot (a gumival együtt).

- powerboardokon szokott lenni egy figyelmeztető rendszer, hogy minden usernek van 5 pontja. A moderátorok tudnak figyelmezetést küldeni, ha valami hülyeséget csinált. Ha elfogy az 5 pontja, akkor pl. 1 hónap ban (vagy végleges)

- Lehetne az üzenetvisszavonás helyett egy üzenetszerkesztés lehetőség. A legtöbb visszavonás amúgyis az elírások miatt van (legalábbis nálam). Maradhatna ugyanúgy 4 perc.

- A VIP-ra való regisztrációt felemelném a törzstagok szintjére. (Legalább 2 hónapja regisztrált nikk, és legalább 300 hozzászólás).

Hirtelen ennyi jutott eszembe, ill. az eddig írtak alapján én valami hasonló fejlesztéseket tudnék elképzelni...

• Lteebee
    És mivel legyen több jogunk például?
  • Pyx #770
    szépgyors törlés, htx
  • OPM
    jaja, szerintem is
  • cSuwwi
    mondjuk a pontozós dolggal meg az a baj, hogy jobban lassíthatja a szervert a több lekérés. :/

a legegyszerűbb az időhöz kötött új jogosultságok lehetnének...

• tmate6
  • tomsolo
    a sok, pontozos, kredites ötlet ellenében - ki az isten akraja ezt így számolgatni? Én tutter hogy nem.
  • cSuwwi
    miért, szerintem jó ötlet, a hozzászólások száma szerinti pontozás, DE csak a normál fórumokban (se gumiszoba, esetleg saját fórumok). A normál topicokban nem túl gyakori a postpörgetés (kivéve a idő, asszociáció, stb. játék topicokat)
  • Guest
    Háááát, a jelenlegi felhozatalt elnézve... :D

Amúgy szerintem még mindig két malomban őrölünk. :) Én csak valami olyasmit akartam, hogy mondjuk az első 3 hónapban nyithat összesen pl. 2 topikot, 3 hónap után meg max. hetente egyet. (Ex has számok, nem azokon van a lényeg, csak szemléltetés.) Így egy újreg nem fogja teleszemetelni a fórumot duplikátum- meg ökörségtopikokkal, de ha arról van szó, akkor azért tud új témát nyitni. Gondolom főként úgyis a hozzászólás lehetősége miatt regisztrálnak, sazl nem hinném, hogy ez a korlátozás annyira a falhoz vágná őket.
  • Borg
    Ha kreditet vonsz le a topicnyitások után, az olyan, mintha bűn lenne topicot nyitni :)

Amúgy egyértelmű, hogy a szpemmelést elkerülendő nem szabad túl sok kreditet adni, csak a hozzászólások száma alapján. Illetve rossz helyen szpemmelés esetén, le is lehet vonogatni ugye.
  • Guest
    Amúgy én csak arra gondoltam azzal a kredittel, hogy az újreg is nyithasson 1-2 topikot (de tényleg nem többet), de egyébként csak bizonyos idő után kapjon rendesen topiknyitó jogot. :)
  • Guest
    A hozzászólásszám alapján történő "jutalmazással" NAGYON csínján...
  • tomsolo
    biztos, hogy jó ötlet az ilyen több lépcsős számolgatós rendzser?