27366
-
Láccik :D A fekete betűket gondold át szvsz -
Én nagyon ráérek :D
-
A furakék háttér meg a sajátom :D -

Lustulok, azért nincs rendesen kiszinezve -
miért nem kell? )): -
rakd be őket hozzászóláshoz 1 szkrinsoton :) -
-
Színek?

[kikisérletezte] -
Én is alig látom, pedig (elvileg) nem vagyok színtévesztő. :) -
tényleg? akkor mégjobb
-
igen, aki egy kicsit is vörösre színtévesztő, az alig látja, hogy mi van a logodba beleírva... :)
[vörösre (is) nagyon színtévesztő] -
nekem jó ez a szürke :) -
Ja, de nézd meg, hogy hogy néz ki a piros lokó ezzel a szürke háttérrel. Borzalom, de nincs más :( -
nem mindegy, hogy ki moderátor? nem lesz jobb vagy rosszabb fórumozó attól, hogy rendet kell tartania.
fekete tényleg nem kell, de 1-2 hasonló árnyalat még beleférhetne... anno voltak próbálkozások, amik elég jól néztek ki. -
Keverjél ki pasztellpirostot, meg valami szürkét. Mondjuk szürke van csuwwinak is :) -
Elrontaná a pasztelalapú dizánt, sry [ért hozzá] -
A fekete fejlécszín tényleg jó lenne.
Esetleg még egy piros is a moderátoroknak, hogy lehessen már tudni végre, hogy kik azok. -
grebber?
-
nem rossz ötlet, de a már régebbi regekkel is max 2 topik per nap szvsz... -
rózacín? -
sry -
lilát meg sárgát meg pirosat is akkor már... ezt sztem felejtsd el :D -
támogatom -
nem -
az nem bann?
-
St, nem lehetne betenni az üzenetek fejlécéhez a fekete színt? Nem olyan nagy munka, sztem... 

-
ban-olni az olyanokat akik szétb@szák a chat-et mert unatkoznak
-
ez hüjeség -
Ha valaki arra vetemedik, hogy proxykat használ, hogy új topicokat nyithasson, akkor szerinted mekkora feladat lesz neki kitörölni pár SG-s cookiet? Még könnyebb, mint új proxykat keresni. -
nemhinném :D -
Ingyen VIP mindenkinek? :D -
Az "ötlet", a rejtély ami már régóta kínozza az sg népes táborát de te (pontosabban ti) még mindig nem akarjátok elmondani. NA MIAZ???? 

-
de ha lehet választani mire fordítson St energiát akkor még mindig inkább a védett topikokba vagy az "ötlet"-be öljön..:D -
elvbe arra is jó lenne hogy akár az asztalon azonnal megjelenhetnek a friss hírek...(windózon persze) :) -
mek mék aszt hogy topik nyitás ne csak IP alapján legyen, hanem cookivel is, mert így néhány proxival hmm:)) -
Pl. Doom3 topik 1069 új üzenet délután óta:D -
le kéne állítani a szpemgyárat.
napi korlátot bevezetni mind topiknyitásra, mind hozzászólásra. Pl. napi max 50.
a sok szpemmernek
-
azt ismerem.
pont az lenne a lényeg, hogy ne kelljen mindig oda bemenni, vagy legalább a maximum ne 250 legyen, hanem jóval több. -
hogy lehet 77 ezer értelmes hozzászólást összehozni? annyit még összeszpemmelni is elég. :D -
a topicokra külön beállítás nincs