27327
  • nemcsakfeel
    le kéne állítani a szpemgyárat.
    napi korlátot bevezetni mind topiknyitásra, mind hozzászólásra. Pl. napi max 50.
    a sok szpemmernek
  • FtranX
    azt ismerem.
    pont az lenne a lényeg, hogy ne kelljen mindig oda bemenni, vagy legalább a maximum ne 250 legyen, hanem jóval több.
  • FtranX
    hogy lehet 77 ezer értelmes hozzászólást összehozni? annyit még összeszpemmelni is elég. :D
  • cSuwwi
    a topicokra külön beállítás nincs
  • cSuwwi
    Beállítások > Megjelenő Fórumüzenetek száma
    bár ez az egész fórumra érvényes.
  • LittleL
    Hát igen, az Index fórum tényleg nem egy szpemmer barát fórum. D

De azért akad olyan, akinek már 77.000 beírása van, ez nem piskóta.
    és 50.000 felett is vannak 10 -en. D
  • FtranX
    ott hol van olyan?
  • Cat #916
    Fórum főoldal, beállítások menüpontot nézted már?
  • OPM
    jah, az tényleg jó lenne!
    az egész topic üzenetei egy oldalon! nekem már elég sok szenvedést megspórolt volna
  • FtranX
    háde ez az sg! :D
  • cSuwwi
    megoldás: csetelni a cseten kell, nem a fórumokon. próbálj csak meg csetelni az index fórumán :)
  • FtranX
    Szerintem hasznos lenne, ha a megjelenő üzenetek számát a topic-okban is át lehetne állítani (pl. 10-500 között).
    Ha csetel az ember, akkor elég 10 db üzetet is, de ha sok új üzenet érkezett, vagy keresni akar egy topicban, akkor jól jönne, ha gyorsan át lehetne állítani.
  • Borg
    1 jelentkező azért volt nem? :DD (nem én)
  • St
    Tévedés, átlag életkor magasan 20 közepén van a "fitalabb korosztály" csak sztereotipia. Ők a fórumon a leghangosabbak úgy tűnik mintha ők lennének legtöbben...

Politika elfért volna itt, ha annó jelentkezik csak 1 ember aki rendbeteszi. Ha jól emléxem 3 napig hirdettem, hogy "moderátor felvétel", de egyetlen jelentkező sem volt a posztra. Mindenki csak pofázni szeret, de ha felelősséget kell valamiért vállalni... Ennyit a polfórumról nagy rakás szemét volt, oda került ahová való.
  • LittleL
    Hát ide főként a fiatalabb korosztályú "egyének" járnak, úgyhogy
    szerintem nem sok mindenkit érdkelt a politika igazi része,
    csak a fikázás ment.
  • Dzsini
    hát ebbe szerintem nem kellene belemenni... ha téged csak a politika érdekelt, akkor megtalálhatod máshol a neten az ennek megfelelő fórumokat. itt már nincs, és szerintem ennek sokan örülünk.
  • observer
    Viszont a legtöbbet látogatott rész volt. És szólt valamiről. Most látogassam a pontos idő topicot?
  • Dzsini
    no, lesz RSS? :)) nem tűnik olyan nehéznek legenerálni
  • St
    Ja, szegényebb egy sor nácizással és zsidózással :)
    A portál 6 éves múltjában egyik legjobb döntés volt.
  • observer
    Kár volt bezárni a polfórumot. Azóta szegényebb az egész SG.
  • Borg
    Magyarul tök felesleges :D
  • Cat #902
    ugyanaz mint a mostani hirdoboz, csak szabványos és profibb - külön kliensek vannak hozzá
  • tomsolo
    Syndicate Your Headlines Using RSS - By Shelley Lowery
  • St
    ésazmirejó? hol van annak valami specifikációja? :)
  • Dzsini
    RSS / XML newsfeed a főoldalról
  • precision
  • precision
    reklámoztál egy másik forumot, ezért halál jár!
  • RelakS
    hmm?
  • precision
    rekkklámozni mertél? halál reád gaz remlámozó
  • RelakSfromhome
    Nasazl, ami hirtelen eszembe jut:
    Jó lenne, ha a vip szerkeszthetné a hozzászólást, mert előfordul, hogy néha csak egylinket írok el pl, és amiatt esetleg a képet linkelhetem be újra. Persze, időkorlátos lenne, mint a törlés (lásd hwsw-n, ott is csak ideig szerkesztheted)
  • St
    nem biztonságos?
  • Cat #891
    mert potenciálisan a gumióvszerrel is teherbe eshetsz
  • Borcsa
    ez a lap mér nem biztonságos potenciálisan?
  • Punkerwork
    a Segítség topic-ot ki kéne emelni szerintem
  • cSuwwi
    jaja, de pl. az új tagoknak (< 2 hónapja regisztrált), megjelenhetne a főoldalon a hírek alatt, egy kis 'help', hogy ilyen esetekben hol kérdezzen, ha valami baja van.

A többség szvsz lusta megkeresni a topicot a játékosoknál, vagy a hardware ill. oprendszer topicban egyszerűen nem tud, az általános segélykérő topicról...
  • Borg
    Pont az az 1 topiknyitási lehetőség lesz, amiben az isten barma újonc megnyitja egy-egy témának a 27.topikját.
    Erre van az általános segítség kérő topic a hardverben, operncerben, és minden játéknak külön topikja a játékosban is.

Totál felesleges akár csk 1 topikot is nyitnia annak, aki nem aktív tagja még a fórumnak. Javaslom az első 3 (de legalább 1) hónapban 1 topikot se nyithasson senki. És utána is csak 1-et havonta. Bőven elegendő.
  • Dzsini
    Mi kéne, hogy még jobb legyen?

kevesebb kényszerszünet? :)
  • Dzsini
    az 1 hónapos reg a 871 miatt szerintem nem tanácsos... LEGALÁBB 1 nyitási topic-lehetőséget meg kell adni, a másik 2 pont meg megfontolás után jó is lehet.
  • K.András
    Szvsz 1-es pont az offtopikot a 2-es a szpemmelést a harmadik pont pedig nyugodtabb forumozást segitené elö.
  • Lteebee
    St-vel egyetértek.