27327
-
#963 nekem jó ez a kék háttér :) -
#962 szerintem szebb sem lenne :D
csak az egész fórumnak olyan gumiszoba hangulata lenne. -
#961 lehet hogy ettől szebb lenne, de nem lenne JOBB! :DDD -
#960 a sárga/mustár jellegű nem annyira, szerintem a többi simán beillik ide :) -
#959 Láccik :D A fekete betűket gondold át szvsz -
#958 Én nagyon ráérek :D
-
#957 A furakék háttér meg a sajátom :D -
Lustulok, azért nincs rendesen kiszinezve -
#955 miért nem kell? )): -
#954 rakd be őket hozzászóláshoz 1 szkrinsoton :) -
#953 -
#952 Színek?
[kikisérletezte] -
#951 Én is alig látom, pedig (elvileg) nem vagyok színtévesztő. :) -
#950 tényleg? akkor mégjobb -
#949 igen, aki egy kicsit is vörösre színtévesztő, az alig látja, hogy mi van a logodba beleírva... :)
[vörösre (is) nagyon színtévesztő] -
#948 nekem jó ez a szürke :) -
#947 Ja, de nézd meg, hogy hogy néz ki a piros lokó ezzel a szürke háttérrel. Borzalom, de nincs más :( -
#946 nem mindegy, hogy ki moderátor? nem lesz jobb vagy rosszabb fórumozó attól, hogy rendet kell tartania.
fekete tényleg nem kell, de 1-2 hasonló árnyalat még beleférhetne... anno voltak próbálkozások, amik elég jól néztek ki. -
#945 Keverjél ki pasztellpirostot, meg valami szürkét. Mondjuk szürke van csuwwinak is :) -
#944 Elrontaná a pasztelalapú dizánt, sry [ért hozzá] -
#943 A fekete fejlécszín tényleg jó lenne.
Esetleg még egy piros is a moderátoroknak, hogy lehessen már tudni végre, hogy kik azok. -
#942 grebber? -
#941 nem rossz ötlet, de a már régebbi regekkel is max 2 topik per nap szvsz... -
#940 rózacín? -
#939 sry -
#938 lilát meg sárgát meg pirosat is akkor már... ezt sztem felejtsd el :D -
#937 támogatom -
#936 nem -
#935 az nem bann? -
#934 St, nem lehetne betenni az üzenetek fejlécéhez a fekete színt? Nem olyan nagy munka, sztem... -
#933 ban-olni az olyanokat akik szétb@szák a chat-et mert unatkoznak -
#932 ez hüjeség -
#931 Ha valaki arra vetemedik, hogy proxykat használ, hogy új topicokat nyithasson, akkor szerinted mekkora feladat lesz neki kitörölni pár SG-s cookiet? Még könnyebb, mint új proxykat keresni. -
#930 nemhinném :D -
#929 Ingyen VIP mindenkinek? :D -
#928 Az "ötlet", a rejtély ami már régóta kínozza az sg népes táborát de te (pontosabban ti) még mindig nem akarjátok elmondani. NA MIAZ???? -
#927 de ha lehet választani mire fordítson St energiát akkor még mindig inkább a védett topikokba vagy az "ötlet"-be öljön..:D -
#926 elvbe arra is jó lenne hogy akár az asztalon azonnal megjelenhetnek a friss hírek...(windózon persze) :) -
#925 mek mék aszt hogy topik nyitás ne csak IP alapján legyen, hanem cookivel is, mert így néhány proxival hmm:)) -
#924 Pl. Doom3 topik 1069 új üzenet délután óta:D