27327
-
#1215 sztem felhők rulez... -
#1214 vissza a felhőket -
#1213 nekem pont ez tetszik. Egyszeru, semmi szivárványszínben úszó szövegdoboz stb . Szvsz mardjon ;) -
#1212 #1190
#1196 -
#1211 tök üres a fejléc. olyan, mintha a ronesz oldalán lennék, amit painttel rajzoltak... -
#1210 az SGkék bőségesen elég alapötletnek, meg a birodalmi csillag :) a többi fantáziára van bízva...
amúgy meg azért nem olyan kevesen vannak itt akik hobbiból szívesen rajzolgatnak ezt-azt.. lásd logoműhely topic, meg egyebek :)
az RSS hírek meg egy xml/rss alapú szolgáltatás, ami egy külső program számára elérhetővé teszi az oldalra felkerülő hírek fejlécét, így rögtön látod, ha a kedvenc oldalad frissítve lett, és mehetsz elolvasni. egyre elterjedtebb, sok híroldal és a blogmotorok is támogatják. -
#1209 A kereső elhelyezése egy kicsit jobb lett.
A selectes keresőrész szövege, az direkt van centerre fogva?
Mert IE alatt balra rendez, FireFox alatt meg középen van a szöveg. -
#1208 olvassvissza -
#1207 jó lenne...
DE,
1, maga a jelenlegi alap dizájn is olyan - pláne a különböző állítható hátterek plusz színek miatt is - kicsit szétszórt szal ... nem sok mindenhez lehetne illeszteni max az sgkék-hez
2, kevés ember van aki ért hozzá
3, az a kevés se biztos hogy elegendő időt töltsön el itt, max programok beszerzésé topigba néz bele -
#1206 Valaki árulja már el hogy az az "rss hírek" mi az isten? -
#1205 -
#1204 jó ötlet :)
reanimáljuk a mivan felül topigot :) -
#1203 nagyság adott, méretre egy maximum, és mondjuk jpg, animgif formátum - plusz illeszkedjen a dizájnhoz :)
miccóltok? -
#1202 baloldali csillagos logot meg kellene variálni... legyen arra is rajzverseny? a legjobbakat lehetne jutalmazni, és akár régi cserélgetős módon bekeverni... -
#1201 MOONDJUK OLYAT, HOGY MINDENKINEK TETSZEN - LEHETETLEN CSINÁLNI.
néha elgondolkodok rajta, kell-e ide vmilyen dizájn vagy arculat... annyira vegyes népség olvassa a sg-t... -
#1200 az áruház fül az allas.php-ra hivatkozik, ami ráadásul nem létezik... -
#1199 Szerintem az uj fejléc tulsagosan is letisztult...unalmas? -
#1198 *banner, -
#1197 Ez a kék jó sztem. Vagy lehetne esetleg szürke. Minél fakóbb annál jobb, utálom a csillivilli, szines, csicsás forumokat :) -
#1196 a menüsor jó, de ez a fehér banne háát -
#1195 Nekem tetszik az új fejléc. Mondjuk szvsz már egy komplett új design se ártana, ezt a kéket már eléggé unom :) De az jó sok munka lenne, szóval az se baj ha így marad. -
#1194 kicsit furcsa, de majd megszokjuk :) -
#1193 sztem jó ez a fejléc, bár a régi se volt rossz, ugyse használom soha a fejlécet :) -
#1192 hasonló volt a régi fejléc is -
#1191 nekem lassú :) -
#1190 hmm, csak nálam olyan "kopasz" a banner ? :/ -
#1189 éljen :) -
#1188 és még mindíg "RSS HÍR" !!!!4444 DD: -
#1187 ja most látom
háááttö.. :S -
#1186 ezt most miért??? csúnya és rossz (szerintem) -
#1185 nincs is -
#1184 Az új fejléc nem szépek... ): -
#1183 St meg a pinky démon? :D -
#1182 Csak bizonyos htmlt engedni? Ha le lett volna pl a noscript tiltva ugyanúgy mint a td meg társai, akkor lehet, még mindig html-en lennénk, nem ubb-n -
#1181 és a szpemmerek a démonok, újreg-ek a zombik -
#1180 Marsi táj ??, Dúmhárom? :P -
#1179 html viszont a régi jó "mindentbele" módszerrel simán kiakaszthatja az engine-t :) -
#1178 Nem hát, mert láttam már ilyen oldalt, és hát igencsak káosz van már ott... -
#1177 nah akkor most mi lesz ? -
#1176 de van, aki az ubb-t érti úgy, mint tyúk a paintball-t, azoknak html-t adni kész katasztófával járna