27327
-
#1255 erre nem valószínű, hogy sor fog kerülni, elég bajunk volt már vele -
#1254 nekem indexről kedvenceim az 1-2 hetente bekerülő "újabb antigravitációs 160%os hatásfokú motor tűnt el az összeesküvésben" hírek :))) -
Borg #1253 Szerintem vissza kéne tenni az előző menüt fentre. -
#1252 Ja, ezt jól írtad, egy lusta fikázó vagy -
#1251 Tévedsz apukám az index tudományos hírei sokkal bulvárosabbak mint az SG-é. Olvasd mindkettőt ügyesen és akkor nem beszélsz ilyen marhaságokat. -
#1250 érdekes, siránkozni mindig friss vagy ...:D -
#1249 de valami nagyon is visszatart:
a lustaságom
-
#1248 mikike amúgy senki az égvilágon nem tart vissza attól, hogy híreket küldj be az SG-nek - rendesen megírod, és hajrá :) -
#1247 pffff -
#1246 ott meg nincs ezoteria -
#1245 A MEGOLDÁS ECCERŰ.
beirod:
www.index.hu
[SEGÍT, MER RENDES]
-
#1244 gondolom az indexet nem 5-6 ember szerkeszti... -
#1243 aham...
az indexen több (és pontosabb) tudományos (és IT) hír van mint itt -
#1242 és tudományos -
#1241 HOHHA!
[BÁLNAFÜTYY] -
#1240 mondom: szakértőkkel -
#1239 www.gyurcsok.hu -
#1238 annál informatívabb dolgot pedig nem tudok elképzelni
főleg ahol ekkora az információhiány és tájékozatlanság
-
#1237 valahogy nemigazán illik egy informatikai portálra -
#1236 miért, akkor lenne?
-
#1235 szeretnél kérni? -
#1234 Ezoteria cikkeket, fórumot és szakértőket akarok
-
#1233 Ha vki meg akarja nézni a régi fejlécet az kattanjon az ingyenes fórumra, mert ott még a régi van.
[de nemtudja meddig] -
#1232 -
#1231 LOL reggel megnyitottam sg-t 1 másik abalkba és mostanáig nem frissítettem, ugyhogy most összevetem mi változott :D -
#1230 engem se -
#1229 jo 70% ba hirek 30% ba reklámok mikor melyik... egyik se zavar :P -
#1228 ja most is a játék hírek mennek, de néha reklám is van -
#1227 natessék, én még a reklámokat láttam utoljára :D -
#1226 hm de most isaz van :D na mind1 :D -
#1225 nem reklam volt csak az épp aktuális hírekből vagy 3-4 ha jólemlékszem :DD
de kajak ha nem kezdtek el vitázni róla fel se tűnik hogy most full fehér eddig meg valami felhő volt... -
#1224 Kicsinálja ezeket a grafikákat? Ugye nem egy programozó? :D
[TIPPEL] -
#1223 valszeg mert nálad reklám volt helyette :P -
#1222 felhők nekem se tüntek soha fel :) -
#1221 de mégis lassú most : \ -
#1220 miért döntöttünk e puritán dizájn mellett?
1./ Kicsi volt a menü nem tudtunk bele pakolni. vissza kellett térni a 2 soroshoz, ami tavalyelőtt volt utoljára.
2./ nem látszott a felhőkön a banner. A bannerek egyébként sok esetben ki is lesznek teljesen kapcsolva
3./ felhősnek elég rossz helyen volt a keresője
4./ ki kellett írni, hogy tudatosuljon: MÁR JÓ RÉG ÓTA NEM SUPERGAMEZ a nevünk, hanem SG Informatika és Tudományos Hírmagazin, tekintettel arra, hogy erre van a tömegigény, nem a játékhírekre.
5./ utoljára és nem utolsósorban: felesleges a sok csicsa, ez a grafika 7 kbyte összesen, gyorsan letöltődik -
#1219 hehe tegnap még felhők voltak? :D esküszöm nememlékszem :P -
#1218 ennél a felhős sokkal jobb volt:
-
#1217 hát nem tudom....
sokkal egyszerűbb lenne ha vmi olyasmi lenne az oldalszerkezet ahol könyebb lenne vmi cserélgetős logót kialakítani... pl. ha egy csikban kifutna a fejtetőn vagy vmi keretszerekezet megjelenne körötte, akár lehet balra zárt teljesen kihuzott is stb., csask ne ez az ide-oda dobált feeling lenne...
nem akarok megsérteni senkit, de sztem a régi is elég huladék volt noha már sikerült megszokni és elfogadni..:) -
OPM #1216