27327
-
#1295 ez az sg már hetente újul -
#1294 ok -
#1293 "A weblap fenntartójának kellene azzal foglalkoznia, hogy minden software-rel kompatibilis legyen a weblap, nem fordítva."
nem a weblap fentartójának a hibája hogy az IE nem szereti az rss-t, kérték ezt a funkciót erre ő berakta, aki használni akarja az úgyis olyan böngészőt/progit használ ami kezeli... -
#1292 HOHHA! -
#1291 Nem rettegek, elégedett vagyok az IE működésével is.
A weblap fenntartójának kellene azzal foglalkoznia, hogy minden software-rel kompatibilis legyen a weblap, nem fordítva. -
#1290 [MONDOM KACSINT] :ÐÐÐÐÐÐÐÐ -
#1289 nem, nekem az opera rögtön értelmezi, és kirakja rendszerezve. -
#1288 de hát neked is igy jelenik meg, ugye? :) [kacsint] -
#1287 mert kell hozzá egy rss aggregátor... vagyis opera beépített, vagy külső - lásd Albion... komolyan mindenki retteg a google-t használni valami ismeretlen dolog megismerésére? inkább klikk és bámulja az xml-t... -
#1286 (mindenkinek) :) -
#1285 Az "rss hírek" mért így jelenik meg nekem? :) -
#1284 nagyon gyorsan el tudja varázsolni a jelenléted nyomait :) -
#1283 de ezt se itt kellene megbeszélni :) van rá offtopic meg ketezer :D -
#1282 a lámpásom egy bizonyos nagyon kedves ismerősömnél van. és tudok varázsolni is :) -
#1281 és nem lax palackban -
#1280 akkor mond meg lééci hol van a lámpád!!!! :) -
#1279 nem tudsz varázsolni -
#1278 miért ne lennék az? -
#1277 pedig az, csak nem szabad felbosszantani :) -
#1276 nem hiszem el, hogy igazából is dzsini vagy
-
#1275 hát, egy Dzsini nehogymár negatív népség legyen :D -
#1274 és az mitől van, hogy te meg általában kedves vagy az emberekkel?
-
#1273 kúl, mer télleg kattingatok, aszt egyszercsak "mi a.." :) -
#1272 hát ha tegnap még nem volt , akkor valószínűsithető hogy IGEN!! MA!!4 -
#1271 ma lett új a menü? :) -
#1270 vá, tomsolo design rulez:D -
#1269 okés, szeptemberben erre még visszatérünk...:)
[IJESZTGET] -
#1268 Jó a menü -
#1267 99%
:)
-
#1266 valahol igen, de vannak kifinomultsági fokok :)) tudod az a profi, aki úgy tud elküldeni a bús .....-ba, hogy már alig várod, hogy menj ;) -
#1265 nana :) -
#1264 már ha elmondja a véleményét
-
#1263 azért ez elég sarkos volt
de bizonyos szempontból minden fórumozó egy fikázó -
#1262 nameg h a nem bír a köcsögözéssel az elnyugodni az illető :) -
#1261 (vagy bárki más) -
#1260 KB MENNYI AZ ESÉLYE HOGYHA CSINÁLOK PL. EGY DESIGNT TERVET AKKOR AZT KOMOLYAN VESZITEK? :D -
#1259 lehet bárhogy, akkor van gond, amikor a másik komolyan veszi és válaszol :o) abból kerekednek az anyázások, amit viszont nemszeretünk :D -
#1258 de jó, hogyí itt a fórumon lehet egymást köcsögözni
te meg egy ostoba elfogult tirpák vagy
vagy csak moderátorként lehet szidni?
-
Borg #1257 Végülis funkcionálisan lehet, hogy jó, de akkor már nem ártana pl a két menüsort valahogy egy dizájn alá hozni...
Meg az a nagy fehérség ott felül... szerintem annak is legyen valami passzoló világoskék alapja. (bár banner nélkül az is, meg ez is bután néz ki...:) -
#1256 Jobb lett, olyan kis konszolidáltabb, intellektuálisabb. Nem kihívó, nem figyelemfelkeltő, se nem lázadó, olyan amilyennek egy Informatikai és Tudományos hírmagazinnak lennie kell. Jobb lett.