27327
-
#1335 hánytól volt a leállás?
mert ha sokáig volt akkor jó h 13kor ébredtem :) -
#1334 szegényke kicsit megszédült... -
#1333 mi volt ez a nagy leállás? -
#1332 hát... nem olyan egyszerű a válasz, de az én Photoshopom, az én egerem és a kezem volt a "bitekbe-öntő" -
#1331 beh :) téleg... csomó mindent kéne még ezen kívül csinálnom :P -
#1330 ja? hülye! -
Darkboy #1329 csákó, nagyon cool az új header rész!!! -
#1328 szintén zenész... :(( -
#1327 feltámadtunk -
#1326 "Kedves olvasóink! mielőtt ismertetnénk a holnapi időjárást, szeretnénk helyesbíteni a mait, és elnézést kérni a tegnapiért."
tessék, mindennapra működik :)
tomsolo: akkor passz :( -
#1325 Legyen idojaras jelentes :PPPPPPPP -
#1324 nem!
némelyik topikban okés, nemelyikben nem, most pl itt se tudok... -
#1323 semmi ilyen gond nincs errefele... nem te állítottál el valamit?
[operauser] -
#1322 KEZDEM UNNI HOGY ÁLLANDÓAN ELMEGY AZ OLDALAK RÉSZ, MER VMI JAVASCRIPT GONDJA VAN! NEM TUDOM MI OKOZZA, DE HA NEM JELENTKEZEK BE AKKOR NEM JELENTKWZIK A HIBA!
OPERÁN ÉS EXPLORERBEN IS! -
#1321 Jaja :)) Amúgy fly frissíts, már nem Supergamez, és nem www.supergamez.hu :)) -
#1320 bizony. én is ezt akartam kérdezni, de nyílván igen :) -
#1319 :D Jelenlegi designt is Te csináltad? :o -
#1318 Hülye! Az SG kedvencek menüjére gondolt, nem a böngészőjére!!! -
#1317 hát akko' nyissad meg a kedvencek menüt oszt kedvencek szerkesztése almenü :D
ott azt csinálsz vele amit akarsz :P -
#1316 hmmmmm, én olyasmire gondoltam, hogy jó lenne, ha a kedvenceimbe berakott topicokat lehetne szerkeszteni... pl ha van egy hosszú nevű topic, akkor férjen be egy sorba a kedvencek közé. hát ennyi az 5let :) -
#1315 :) -
#1314 böööö...
azért, mert a Képtárat függetlenül az SG-től én csináltam, csak sg-s hoston van.
De csak neked átírtam SG-re, be happy! :) -
#1313 ööö
nem értem, itt bizonygatjátok, hogy sg a oldalnak a neve, de a képtárnál supergamez van... :P -
#1312 Aha rossz. Az IE-vel is ugyanez a helyzet, ráadásul a legkissebbre van állítva a betűméret. Szerintem hagyd inkább. Azért kösz, hogy megpróbáltad. -
#1311 Állítottam rajta, még mindig rossz? -
#1310 myie2, ill. most már Maxthon, tehát IE motor -
#1309 ja ok -
#1308 vagy inkább milyen felbontás? A Mozillának be lehet olyan dpi-t is állítani, aminél a legkisebb ekkora lesz... -
#1307 legkisebb ilyen batárnagy??? milyen böngésző? -
#1306 a legkissebben van -
#1305 Mer vak vagy! Vedd kisebbre a betűméretet, és jó lesz -
#1304 Ez mitől ilyen nálam? A (FŐOLDAL/INFORMATIKA/HARDWARE/STB) csíkra gondolok.
-
#1303 érdeklődnék meglehetne oldani hogy pl. egy házigazda az általa megnyitott topik olvasásából kizárjon embereket... így nem feltétlen kéne bann-olásért könyörögni meg minden hanem egyszerűen lehetneszabályozni ezeket az eseteket...
előny: kevesebb moderátori melo, szabadidő stb :D -
#1302 -
#1301 csináltam egy magyarázatot neki, remélem most már érthető -
#1300 az "ingyenes fórum"-ot tegyetek majd a impresszum möge.thx. -
#1299 ahogy én se :) de ez nem az SG hibája :) -
#1298 de akad 1-2, akinek meg hasznos (valamire :D) -
#1297 abban igaza van mindenkinek, hogy csomó ember csak hülyén néz ha meglátja az rss-t, először én sem tudtam hová tenni -
Borg #1296 Hát remélem, hogy a jövő héten is fog :D
Kicsit még kéne csiszolni ezen a felső részen :)