27327
-
#1457 Vagy inkább az M$ Különcködése a "szabvány"-tól... -
#1456 Az alternatív böngészők hátránya, hogy kevésbé kompatibilisek a fórummal.
Opera alatt a válasz gomb nem megy.
Firefox alól a cset.
Ez már egy régi probléma. -
#1455 igen, ez már sok éve probléma, és St lusta volt idáig kijavítani, pedig párszor felemlegettem én is neki :) -
#1454 Probléma: Opera böngészőben nem működik a "Válasz" gomb, csak újra betölti az oldalt, nem tűzi oda a hozzászólás végére, hogy kinek címeztem. -
#1453 hát az más kérdés hogy ki szórakozik, és ki nem... -
#1452 de szórakoztató :D -
#1451 pff... szánalom a gyerek ! -
#1450 Hozzaszolasait visszamenoleg is plz, htx. -
#1449 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093888223 -
#1448 BANán? :D Gyümölcs kivitelben nekemis, ha lehet -
#1447 Egy kis ban ráfér -
#1446 "St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:("
-
#1445 Nyugodtan lehet több is, tegnap a Gumit is telesz*rta... -
#1444 Igaz. -
#1443 az milyen ? -
#1442 Szerintem meg 1 hét ban kéne az olyan júzereknek, akiknek ilyen kreatív aláírásuk van, mint pl. az előző hozzászólónak.
(persze lehet, hogy átírja mindjárt) -
#1441 Inkább azt kéne, hogy a kedvenc topigoknál belehessen állítani, hogy hány hozzászólást mutasson meg, mert van 1-2, aminél bizony még a 30 is sok -
#1440 Nem lehetne azzal csinálni valamit, hogy annyi hozzászólást írjon ki a fórum, amennyi be van állítva? Nekem 250-en van, és egy csomó esetben kevesebbet rak ki, de ha megfordítom a listázási sorrendet, akkor kiírja rendesen. -
Borg #1439 Hát lehet, hogy szerencsésebb lenne a "nem feltétlenül" megfogalmazás. -
#1438 Sebaj, ezt megérteni nem is a te problémád ;) -
#1437 "A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére.
Az itt megjelenő vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye,
és nem tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját."
része, de mégsem, tudom, hogy ez csak a véleményre vonatkozik, de ez így nekem akkor is furcsa :S -
#1436 tegyetek már be a szmájlik közé valami szomorú bólogatósat, mert attól ha valamire bólogatok, attól még nem biztos hogy az jó hír -
#1435 jelen ! -
#1434 Én ha már feljárok ide, általában megnézem a híreket is. -
tmate6 #1433 Ez velem is így van
De szerintem ezzel sokan mások is így vannak -
#1432 Egyenes beszéd :) -
#1431 Sziasztok.
Én csak a fórum miatt járok fel. A többi nem érdekel. -
#1430 Értelmetlen felvetés, a fórumot is mi csináltuk, a lap elválaszthatatlan része, koncepcionálisan így találtuk ki. -
Cat #1429 ezen indexnél is vitatkozhatnánk ;) -
#1428 "Habár sokan csak a fórumot ismerik"
"SG nem csak az egyik leglátogatottabb hazai online magazin"
kiváncsi lennék mennyivel csökkene a látogatotság ha a forumot külön oldalra helyeznék -
#1427 Gratulálok:( -
#1426 Ja látom, emlékszem már rád, te vagy az aki @lofasz.de e-mail címről irogattál. Nos neked kár bármit is magyaráznom, elég csak annyit:
- Ha bármi nem tetszik, ragaszd le a monitorodon egy csík szigszalaggal, akkor majd nem látod... -
#1425 Na ez így már értelmet nyer...köszönöm a választ.
Viszont ha már újság:
Akkor ne három-négynapos legyen külföldi hírek terén ;)))) -
#1424 Ez nem csak egy "weboldal", hanem újság. Habár sokan csak a fórumot ismerik... Újságot alapítani szokás nem "hostolni".
Igen, a szerkesztőség magja 98-ban állt össze, azóta ügyködünk a lap körül. Ezzel jelezzük, hogy az SG nem olyan újság ami tegnap jött létre és holnap megszűnik. Jogunkban áll jelezni az új felhasználók felé, hogy az SG nem csak az egyik leglátogatottabb hazai online magazin, hanem az egyik legrégebbi is... -
#1423 Nézd, többször kritikán aluli ahogyan te viselkedsz az userekkel szemben.
Megértem, hogy néha ez kell, mert sok a 0iq fórumozó.
De ezt a hangnemet azért nem kellene így erőltetni, mert jobb helyeken az ilyet nem engednék...néha nem ártana udvariasabban fogalmazni.
Talán el lehetne gondolkozni azon hogy ha írok valamit azt nem azért teszem mert én most valami random karakterláncot hányok oda, hanem mert észrevételem van.
Azért kértem hogy szedd le ezt az alapítva dolgot, mert egyrészt informatikában nem szokás, másrészt egy komoly oldal ilyet nem rakna ki. Oldalt nem alapítanak, mint céget, vagy írják mint Isaac Asimov. Oldalt elindítanak, hostolnak, írnak.
Ha egy jószándékú észrevételt így értékelsz, arról nem tudok mit mondani. -
#1422 azért a biztonság kedvéért menj el szemészhez -
#1421 -
#1420 Mit gondolsz, azért írattam oda fel, hogy most jössz te és azt mondod "leszedhetnéd"? Vicces, jót nevettem -
#1419 Szerintem St leszedhetnéd az alapítva 1998-ban szöveget... -
#1418 épp akartam javasolni, hogy nézd meg :D