27327
  • cSuwwi
    ez itt a probléma, hogy nemigen lehet új dolgokat berakni, mert "leterheli az adatbázist" :/

amit Mighty mondott az jó ötlet szvsz, csak ugye az adatbázis.
    valahogy csak meglehet oldani, hogy gyorsabb legyen.
    pl. a szemétdombos topicokat simán lehetne törölni, vagy a több mint 2 éve inaktív topikokat is, stb.
  • Dzsini
    laikus vélemény: nagyon durván leterhelné az adatbázist, ha midnen frissítéskor ki kellene olvasni a kedvenceket is, és a topiclistában megjelölgetni - hát még az olvasatlan üzenetek számát is odaírni.
  • Mighty
    En annak orulnek, ha a kedvencekbe betett topicok minden listaban (asszem 2 ilyen van. A topicok listaja es a topicon belul a legordulo lista) kulon szinnel lennenek jelolve, mert csak a forum fooldalan lehet latni a kedvenceket. Szoval jo lenne, ha valamilyen mas szinnel lennenek kiemelve a listaban es esetleg meg zarojelben oda lehet biggyeszteni az olvasatlan uzenetek szamat is, mint a fooldalon.

Nem tudom mennyire megvalosithato ez, de jo lenne :)
  • cSuwwi
    jah, már megbeszéltük, hogy 100k után indul a téklista második évadja :)
  • RelakS
    Igen! (saját kezemmel, ha kell)
  • VinylToy #1612
    Kérdés: Ez is le lesz zárva 100.000 kommentnél? :D
  • RelakSfromhome
    olvasatlan üziket jelölni lehetne. Kicsit gáz, hogy kiírja: 43 olvasatlan üzenet, és mikor bemegyek, akkor úgy kell vadászni az uccsó olvasott posztra

Meg a VIP törlés: A legtöbbször nincs is rá szükségem, mikor megnyomom, szerkesztésre viszont annál inkább. Márpedig ha van benne egy rakat kép meg szmájl, meg link, akkor azokat rakhatom újra azért, mert pl a linket elcsesztem, vagy ilyesmi (tudom, ha észreveszem, akkor a köv poszt-ban írjam ki jól, de akkor is :D)
  • ollie
    bocs, befejezzük az off-ot
  • Tuvok #1609
    :D
  • St
    nem fogom olvasni a topicot...
  • cSuwwi
    én meg azt akartam írni, hogy 1600 üzenetem volt még tavaly év elején, mert 1 évig pihentettem ezt az accomat, most meg már 11k lesz lassan.

csak pont az 1600-ik postra érkezett meg :D
  • cSuwwi
    perrrsze :D
  • FtranX
    jah! Zaki szeptember végétől 2004 elejéig több mint 25 k-t nyomott.
  • ollie
    de én nem tékelni akartam, hanem egy közérdekű (egész pontosan pyxérdekű) infót akartam közölni
    ezt:
    kb 75 hozzászólás naponta
  • cSuwwi
    ja, neked, mert megpróbáltad :)
  • ollie
    asszem ezért 1 hét ban jár
  • cSuwwi
    nem jött be :)
  • cSuwwi
    1600
  • ollie
    36487
  • Pyx #1598
    Aybabtu openszpemnél nekem 500 körüli áltagom volt néhány napig. :D

Most azt sem tudom mennyi van ..o
  • cSuwwi
    tőlem aztán kérheted :D
    inkább St-t kérd meg, bár lassan már aktuális lenne :)
  • ollie
    kapunk postösszesítést?
  • cSuwwi
    na ja .) akkor még nem volt téktopic :P

ennyi üzinél azért leterhelheti a szervert rendesen az ilyen lényegtelen információk listázása. ha jól tudom ezért szűnt meg az online lista is, ill. a postösszesítést is csak félévente kapunk
  • Gladiator
    de akkor még más idők jártak. akkor még fele ekkora sem volt a forgalom.
  • cSuwwi
    kérdezzétek meg a spamkirályt (zakit), hogy mennyi a napi átlaga :)
    140-150-et én összehozok egy nap alatt, pedig nem is írok sokat :)
  • Gladiator
    ja, gondolom a statisztikát azért szedték le, hogy ne lássuk hl tartunk, és ne tudjunk a jövőben többet versenyezni.
  • Gladiator
    ja, régen volt, csak hát volt egy olyan eset, hogy rámjött a versenyezhetnék, szal én akartam lenni a legtöbbett commentelő 24 óra alatt. akkoriban asszem mindig freak vezette ilyen napi 200 commenttel, és azt próbáltam megdönteni, spameltem mindenhova, aztán ez valszeg nem tetszett nekik, és leszedték a statisztikákat, meg törölték az összes aznapi commentem.

bár lehet nem miattam volt, de pont ezen a napon történt a dolog.
  • hen-tes
    nah ja :)
  • Tuvok #1589
    #1587: Úgyvan nemvagyok, de Tucok nem tett semmit ami 'ignore'-ra adna okot, de fölösleges magyarázni a dolgot, tudod, hogy nem róla van szó ...
  • hen-tes
    mármint hogy még is tevagy :D
  • hen-tes
    nem is te vagy a Tucok! HÁHH most lebuktál :D
  • Tuvok #1586
    én is téged
  • Pyx #1585
    Tucok :D
  • hen-tes
    mikiek ? :D
  • Pyx #1583
    Ignore nem lesz?
  • Dzsini
    akkor - ahogy én is - lemaradsz a válaszgombról :)
    Jaigen, ezt is olvastam, de én az opera használatát inkább megváltásként élem meg mintsem szenvedésként.
  • Dzsini
    Visszaolvastam (nem a felszólításra) és egy nagy értelmetlen böngésző flamen kívül értelmes választ nem találtam (biztosan az én hibám). Ha minden más működik, nem hiszem, hogy ezt ne lehetne megoldani.
  • Cat #1578
    olvass vissza