27327
-
#1617 ez itt a probléma, hogy nemigen lehet új dolgokat berakni, mert "leterheli az adatbázist" :/
amit Mighty mondott az jó ötlet szvsz, csak ugye az adatbázis.
valahogy csak meglehet oldani, hogy gyorsabb legyen.
pl. a szemétdombos topicokat simán lehetne törölni, vagy a több mint 2 éve inaktív topikokat is, stb. -
#1616 laikus vélemény: nagyon durván leterhelné az adatbázist, ha midnen frissítéskor ki kellene olvasni a kedvenceket is, és a topiclistában megjelölgetni - hát még az olvasatlan üzenetek számát is odaírni. -
#1615 En annak orulnek, ha a kedvencekbe betett topicok minden listaban (asszem 2 ilyen van. A topicok listaja es a topicon belul a legordulo lista) kulon szinnel lennenek jelolve, mert csak a forum fooldalan lehet latni a kedvenceket. Szoval jo lenne, ha valamilyen mas szinnel lennenek kiemelve a listaban es esetleg meg zarojelben oda lehet biggyeszteni az olvasatlan uzenetek szamat is, mint a fooldalon.
Nem tudom mennyire megvalosithato ez, de jo lenne :) -
#1614 jah, már megbeszéltük, hogy 100k után indul a téklista második évadja :) -
#1613 Igen! (saját kezemmel, ha kell) -
#1612 Kérdés: Ez is le lesz zárva 100.000 kommentnél? :D -
#1611 olvasatlan üziket jelölni lehetne. Kicsit gáz, hogy kiírja: 43 olvasatlan üzenet, és mikor bemegyek, akkor úgy kell vadászni az uccsó olvasott posztra
Meg a VIP törlés: A legtöbbször nincs is rá szükségem, mikor megnyomom, szerkesztésre viszont annál inkább. Márpedig ha van benne egy rakat kép meg szmájl, meg link, akkor azokat rakhatom újra azért, mert pl a linket elcsesztem, vagy ilyesmi (tudom, ha észreveszem, akkor a köv poszt-ban írjam ki jól, de akkor is :D) -
#1610 bocs, befejezzük az off-ot -
#1609 :D -
#1608 nem fogom olvasni a topicot... -
#1607 én meg azt akartam írni, hogy 1600 üzenetem volt még tavaly év elején, mert 1 évig pihentettem ezt az accomat, most meg már 11k lesz lassan.
csak pont az 1600-ik postra érkezett meg :D -
#1606 perrrsze :D -
#1605 jah! Zaki szeptember végétől 2004 elejéig több mint 25 k-t nyomott. -
#1604 de én nem tékelni akartam, hanem egy közérdekű (egész pontosan pyxérdekű) infót akartam közölni
ezt:
kb 75 hozzászólás naponta -
#1603 ja, neked, mert megpróbáltad :)
-
#1602 asszem ezért 1 hét ban jár -
#1601 nem jött be :) -
#1600 1600 -
#1599 36487 -
#1598 Aybabtu openszpemnél nekem 500 körüli áltagom volt néhány napig. :D
Most azt sem tudom mennyi van ..o -
#1597 tőlem aztán kérheted :D
inkább St-t kérd meg, bár lassan már aktuális lenne :) -
#1596 kapunk postösszesítést? -
#1595 na ja .) akkor még nem volt téktopic :P
ennyi üzinél azért leterhelheti a szervert rendesen az ilyen lényegtelen információk listázása. ha jól tudom ezért szűnt meg az online lista is, ill. a postösszesítést is csak félévente kapunk -
#1594 de akkor még más idők jártak. akkor még fele ekkora sem volt a forgalom. -
#1593 kérdezzétek meg a spamkirályt (zakit), hogy mennyi a napi átlaga :)
140-150-et én összehozok egy nap alatt, pedig nem is írok sokat :) -
#1592 ja, gondolom a statisztikát azért szedték le, hogy ne lássuk hl tartunk, és ne tudjunk a jövőben többet versenyezni. -
#1591 ja, régen volt, csak hát volt egy olyan eset, hogy rámjött a versenyezhetnék, szal én akartam lenni a legtöbbett commentelő 24 óra alatt. akkoriban asszem mindig freak vezette ilyen napi 200 commenttel, és azt próbáltam megdönteni, spameltem mindenhova, aztán ez valszeg nem tetszett nekik, és leszedték a statisztikákat, meg törölték az összes aznapi commentem.
bár lehet nem miattam volt, de pont ezen a napon történt a dolog. -
#1590 nah ja :) -
#1589 #1587: Úgyvan nemvagyok, de Tucok nem tett semmit ami 'ignore'-ra adna okot, de fölösleges magyarázni a dolgot, tudod, hogy nem róla van szó ... -
#1588 mármint hogy még is tevagy :D -
#1587 nem is te vagy a Tucok! HÁHH most lebuktál :D -
#1586 én is téged -
#1585 Tucok :D -
#1584 mikiek ? :D -
#1583 Ignore nem lesz? -
#1582 akkor - ahogy én is - lemaradsz a válaszgombról :) -
#1581 Jaigen, ezt is olvastam, de én az opera használatát inkább megváltásként élem meg mintsem szenvedésként. -
#1580 #1473 -
#1579 Visszaolvastam (nem a felszólításra) és egy nagy értelmetlen böngésző flamen kívül értelmes választ nem találtam (biztosan az én hibám). Ha minden más működik, nem hiszem, hogy ezt ne lehetne megoldani. -
Cat #1578 olvass vissza