27327
-
#1657 Megy már opera alatt a válasz gomb? -
#1656 Olvasgatom is, nekem az tananyag ;) -
#1655 Ez egy régi probléma, a Guest-szindróma tünetein kívül nem komoly ... -
#1654 Én Operával vagyok itt, és csak egyetlen baj van az egésszel. Nem működik a Válaszol opció a fórumban, ezen kivül nem szokott baj lenni. -
#1653 Köszi Dzsinn, ez kellett nekem ! :) -
#1652 olvasgasd akkor, egészségedre -
#1651 F12 - identify as opera, és már meg se jelenik. ha IE-ként jelentkezik, akkor tényleg betölti. -
#1650 Dzsini, Opra alatt mi a baj a chattel ?? Nekem műxik (sajnos :D ) jól . -
#1649 Ja, az én oldalam is tele van hibával, pedig csak a frémeket kiosztó oldalt tudta megnézni. :D Pedig mindent a tanultaknak megfelelően csináltam :) -
#1648 amíg minden elterjedt böngésző lazán veszi az ajánlást, és rengeteg elterjedt egyebet is gond nélkül megjelenít (másik oldalról: amíg az ajánlásnak nem képezi részét csomó olyan dolog amit mindenki ugyanúgy használ), addig ilyen arány marad mindenhol. -
#1647 Belenéztem, hogy mit talált hibának: Egy rakás elírás volt az, pl JvaScript... Már ha a pirosan kiemelt a ezt akarja jelenteni -
#1646 Addig nem fog nagy valtozas bekovetkezni a szabvany, vagy az ajanlas betartasaban, mig az IE a piacvezeto bongeszo (93% asszem). A firefox egyre jobban terjed es ha mar az MS is ugy gondolja, hogy van felnivaloja, akkor majd ra lesznek kenyszeritve a profitorientalt cegek (mint az SG is), hogy olyan portalrendszert mukodtessenek, ami minden bongeszon ugyan ugy es legfokepp ugy jelenjenek meg, ahogy azt az uzemeltetok, tulajdonosok szeretnek. -
#1645 Aminek en csak orulni tudok :) -
#1644 A html nyelv szabályaihoz kellene igazodnia a böngészőnek és nem fordítva. A látogatószámhoz mi köze van ahhoz hogy mennyire igényesen van megírva az oldal?
A mi az a királyi többes akart lenni?
http://www.w3.org/TR/html4/html40.txt
A hangnemedet meg kikérem magamnak. -
#1643 opera is teljesen jó, csak az chat+válaszgombocska hibádzik :)
firefox/mozilla alatt meg csak a chat -
#1642 És neked mi a célod? Attól még, hogy nem 100% html "szabvány", nem lesz kevesebb látogatónk. MS IE alatt tökéletesen megjelenik, Opera alatt nem tudom (nem teszteltem), más nem érdekel.
Egybéként az Origo 925 helyen sérti meg a szabványt, az indexet meg képtelen a szofver elemezni annyi helyen rossz, úgyhogy húzd el a beledet, ne itt oszd az észt, nem vagyunk vevők rá.
-
#1641 Attól függ persze hogy mi a célod... -
Cat #1640 szvsz az egésznek nincs - csak annyi számit hogy explorerrel, operával, firefoxxal, stb. olvasható legyen -
#1639 Nyilván ha ismerik hárman az oldalt ahova be lehet küldeni akkor nincs sok értelme... -
#1638 kiváncsi vagyok mivel is jöttem szerinted :)
ezek a bevizsgáltan ajánlás-pontos magyar oldalak, bárki küldhet be olyat, amit ő talál. -
#1637 Na neee.....ne gyere ezzel :)
Simán lehetne 200x ekkora ez a lista, ugyanis páran tudnak html-ben oldalt készíteni. Nagyon sok helyen(főleg angol oldalakon meg kell hagyni) már kirakják a w3c logót... -
#1636 http://w3.csodacsiga.hu/valid/
ez van... -
#1635 Ha kiírja ezt a html első sorában hogy html 4.0 transitional, akkor illene is betartani mert ezzel azt a hamis illúziót kelti hogy betartja az ajánlást :) -
#1634 a HTML nem szabvány, hanem ajánlás. -
Darkboy #1633 LOL! -
#1632 hehe suliba minden gepen szarrafagy amin win98 on fut :D -
#1631 http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.sg.hu&charset=%28detect+automatically%29&doctype=%28detect+automatically%29&ss=1&sp=1&No200=1&verbose=1
Hat, vegulis jo az sg, csak eppen 791(!!!) helyen serti meg a HTML 4.0 szabvanyt a cimoldalon... -
#1630 a topik kereső kiírhatná, hogy a talált topikok milyen kategóriába vannak -
#1629 Van, angol-magyar, magyar-angol, német-magyar, magyar-német -
#1628 szótár a felső menübe lenne jó, hejj!
megoldható? -
#1627 Természetesen nem hajt a tatár. :) -
#1626 azt nem is figyeltem, csak ezen akadtam fent, hogy Ő AKARJA! HÁhh, és ha nem ? akkor Ő MEGveritt mindenkit -
tmate6 #1625 Jó tom kezdodik a kötözködés -
#1624 lessz=lesz (sry :D) -
#1623 "Tudni akarok legalább egy dolgot."
loál...... -
tmate6 #1622 Mint pl. ? Tudni akarok legalább egy dolgot. Sokkal tobb szmájli vagy mi lessz a VIP-k nek? -
#1621 ...talán még egy nagy ötlet is megvalósul a végén ;) -
#1620 Sokmindent meg lehet valósítani, de nekem is csak 2 kezem van és véges számú időm + fizetett megbízásaim. A fórumba még idén több kért funkció be lesz építve (remélem) és lesznek új lehetőségek VIP-eseknek is.
A szerver most bírja teljesítménnyel (kopp-kopp-kopp), tehát teljesítmény problémák mostanság nincsenek. -
#1619 Jó. Ha leterheli a rendszert a kedvencek megjelenítés minden listában (kategórián és topicon belül), akkor mi lenne, ha a topicokban lenne még egy legördülő menü a kedvencek listájával. Persze csak kategória és abc sorrendben, új hozzászólások megjelenítése nélkül. Így a terhelés is le lenne véve a serverről, mert jelen állapotban mindíg vissza kell menni a fórum főoldalra, hogy láthassam a kedvenceket, ami ilyenkor mindíg frissül.
hmm? -
#1618 nem a régi topicokkal van a gond - azok nincsenek átnézve egy ilyen alkalommal. a látogatószámból adódóan rengeteg lekérést kap az oldal. de folyamatosan fejlődik, pl. bekerült a szabadon állítható hozzászólás-kiírás (bizonyos határig persze), vannak egyáltalán kedvencek, stb... és St szabadidejében folyamatosan fejlesztgeti a motort hogy egyre gyorsabb legyen :) (plusz a szervergép is "most" lett cserélve) úgyhogy lehet, hogy megoldható a dolog anélkül, hogy belepusztulna a szerver :)
inaktív topicokat meg nem illik törölni :)