27327
-
#1938 az #1855-öt vagy az "ebben a topicban"-t nem érted? -
#1937 hol? -
#1936 ezt is azt is. de most így kellemetlen és hiányzik...régi kereső ezerszer jobb volt -
#1935 én? semmi közöm hozzá.
továbbiakat lásd #1855- ebben a topicban. -
#1934 minek? gumiban mit keresel? -
#1933 akkor légyszives visszaállítani -
#1932 a kereső a gumiszobás topicok közt nem keres. így lett beállítva. -
#1931 http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=legyél&hol=topic -
#1930 Pl. vegyünk egy jó kis Gumis topicot, mondjuk a tékelőset, amiben benne van az a szó hogy "legyél". Nos ezt beírom a keresőbe, és leokézom, és nálam cask két fórumot hozz be, pedig ugytom, olyan hogy LEgyét te az órai egy, legyél te az első,,,,meg egyéb nevű topicoc is vannak a gumiban, de ez a kereső egyet sem lel :(.
pedig jó lenne mert én sokat használtam... és így kituggya lehe nem csak a gumiban lel , és csak leszólják a sok ujreget, hogy mért nyit uj topicot, akkor most cask úyg fognak nyílni hülyébnél hülyébbek... -
#1929 ezt be lehet állítani hogy mennyi hozzászólást jelenítsen meg egy oldal. -
#1928 Azt meg lehetne oldani, hogy egy topiknál, ahol többezer hozzászólás van, az oldalak számozásánál ki lehetne-e írni mondjuk zárójeles formában, hogy az adott oldalon mettől meddig vannak a post-ok?
Pl.: oldalak: 1 (#1927-#1846) -
#1927 erre pontos példa és eredmény kellene - mert ennyiből nehéz meglelni a hibát. -
#1926 nem lell a gumiban -
#1925 Amúgy jó ötlet volt a 2-3 px-es margó, már akartam is javasolni... :) -
#1924 nem müxika kereső tökéletesen!!! Nem lel bizonyos topicocat! -
#1923 Egyik ok, amiért Operám van :)
Egyébként világon semmi bajom IE-vel, csak amennyi előnye, annyi hátránya is ... -
DecenS #1922 -
#1921 Semmi gond, belőled csak a jószándék beszél. -
DecenS #1920 Tőőőlem... Nekem nem szívügyem a te csettelenítésed, zsugabubus :D -
DecenS #1919 Já. Meg le is. :) -
#1918 Faxom használjon FireFox-ot, mikor IE alá fejlesztek, haggyá ! :DDD Nekem gyjó a java, sőt debugba ! -
#1917 És ha nem szereti, csak az ie-t, akkor felisút? -
DecenS #1916 A Htx lemaradt :)
Mellesleg használjá Firefox-ot... Akkor nem jelenik meg a chat ablak. -
#1915 Gondolom már sokan mondták, de most már én is mondom ! [TISZTA IDEG]
Kéne egy pucuka a főoldalra, hogy az a hülye csevegőszoba NE jelenjen meg, ha valaki nem akarja. Azzal ki lehetne kapcsolni és mindenki gondja megoldódna !
Pls. ! Sry. ! -
#1914 Ahoj ! Jelentem AZOKRA igen ! (úgy tűnik) -
switch #1913 Lehetne nyereményjáték (vagy volt már róla szó?) -
#1912 pár hét teszt -
#1911 pár esti kör, hogy bírja-e a terhelést a szerver? -
#1910 a topickereső kíséreti cucc, szóval még nem fix, hogy marad -
#1909 Én is írtam, de no reaction.(Eddig)=o)
Én kb 30 percen keresztül kerestem az új keresőt, de meglett. -
#1908 ugye? :D igyis kell csinálni -
#1907 1:Nem lehet megoldani, hogy ne ugorjopn fel a fórum főoldala a telekjére ha új üzenetet küldenek?
2:Sokszor elcsúszik a chatablakban a szöveg balra és így nem látom az első karaktereket.(Ha kijelölöm a szöveget akkor vissza lehet
-
#1906 többi privire tudsz válaszolni? -
#1905 Hi ! Van egy felhasználó (alegutolsó kapott üzim az) akitől az imént is még kaptam privit, most már nem tudok rá válaszolni, mert egy hibát kapok:
"HIBA
A kért URL nem tölthető le
--------------------------------------------------------------------------------
Az alábbi URL letöltésekor: http://www.sg.hu/forummsg.php?
a következő hiba lépett fel:
Üres válasz
A Squid nem kapott semmilyen választ a fenti kérésre.
--------------------------------------------------------------------------------
Generated Wed, 20 Oct 2004 10:05:56 GMT by cache.takinfo.hu (squid/2.5.STABLE4) "
A többi user-nek, sőt ennek is tudok válaszolni a régebbi üzijeire, most is ! Ha ráklikkelek a linkre a hibaüziben, akkor azt mondja, hogy :
"Hiba!
Nem regisztrált fórumozónak nem lehet privátüzenetet küldeni!"
Fura nemdenem ! -
#1904 Tudom, éppen ezért írtam privátban :D
Amúgy új keresők szépek :) -
#1902 Egyelőre nem, túl drága. 4 színnyomás, 20 rugó a nyomóakármi hozzá, és ekkor még csak fekete, vagy fehér. -
#1901 cseteltek állandóan itt és én meg nem olvasok vissza 5 üzenetnél többet -
#1900 Mondjuk ezt én már néhány hónappal ezelőtt jeleztem... ;) -
#1899 loálos poló lesz-e?
[ÉRDEKLŐDIK] -
#1898 ja, már csak a nyoma látszik :) 1-2vel több ott a <br> :)