27327
  • RelakSfromhome
  • Borg
    Valamit buheráltál most rajtuk?
    Mert nekem firefox alatt megszűnt a smileybeszúrás... hiába kattogtatok rájuk... (1.0RC1)
  • mikike
    SG bug
    A webáruházban egy termékből maximum 4294967295 db-ot lehet megrendelni, többet sajnos nem
  • Dzsini
    egyelőre VIP-eknek van visszavonási lehetőség pár percig, de már többször felvetődött a dolog.
  • YaniMan
    Emtom, volt-e már, de nem akarok visszaolvasni, mert annyira nem fontos (bocsi). Egy másik (nehogy reklámozzam) oldalon láttam olyat, hogy ha a tied az utolsó hozzászólás, addig szerkesztheted, amíg nem jön egy újabb. Ez elég jó dolog, és szerintem nem is olyan nehéz megcsinálni. Ezzel kikerülhető lenne pl. az olyasmi, hogy 3 hozzászólásból linkel be egy képet a pancser (én:) Miccól SG?
  • Borg
    Ebben biztos vagy?

Csakmert ha átmész pölö a hwsw fórumra, ott is táblázatban jelennek meg a beszúrható smileyk, és simán sorban töltődnek be attól még...
  • St
    pontosan
  • Borg
    Ezt nem értem. A táblázattól csak akkor jelenik meg, ha az összes betöltődött?
  • FtranX
    ja, ez jó lenne.
  • cSuwwi
    Nem is tudom, talán nem kéne így felkapni a vizet, minden apróságon, inkább töröld ki, szvsz...

Más. Nem lehetne (majd) megoldani, hogy a kedvencekben lévő topicokba, ha érkeztek új üzenetek, akkor kattintásra, nem a legutolsóhoz ugrana, hanem az időrendben a legelső olvasatlan üzire?
    Lehetne a beállításoknál, egy plusz select mező, hogy hogyan kezelje az új üzeneteket. (Nem lenne túl bonyolult, szvsz, mert gondolom az űj üzeneteket is egy dátum alapján számolja, az alapján a következőre léptethetne)
    A ritkábban járóknak (ill. ritkábban nézett kedvences topicokhoz nagyon) jó lenne...
  • akyyy
    ez....és azt hogy ha beszúrok egyet, mozogjanak továbbra is?
  • St
    ha táblázatba rakom, akkor meg nem jelennek meg amíg nem töltődik be. melyik a jobb?
  • Borg
    Olyan táblázatot kapunk majd a beszúrható smileyk köré? :)
    Csak hogy ne mozogjanak a pofák, miközben töltődnek be... nem lehet eltalálni őket addig :/
  • St
    használd a keresőt, és ne itt rontsd a levegőt:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969
  • akyyy
    mért törölték, nem mért töröltél sorry, ezt elirtam ha félreértetted volna :$
  • akyyy
    Azért döntöttem de irni, mert Általános Eszmecserébe nem volt Moderátoroknak szóló topic, legalább is nem leltem, kereső meg nem működik
  • St
    Tudod mi a téma alcíme?

Mi kéne, hogy még jobb legyen?
    Üzenőfal St-nek :)

Mi közöm ehhez? A haverodnak mutogassál ilyeneket, ne nekem:

• akyyy
    mért töröltél citromailos topicot? mér is?
    figyelmeztetés nuku? TUDNI AKAROM aki ezt tette!!! :@

méirt is? mert! legalább áthelywezést, pedgi sértet valakit? egyáltalán nem....ennyi erővel az összes topicot lehetne törölni..na,. ki és miért?
  • Punker
    lehet teszt mosást is csinálnak :(
  • Punkerwork
    ok :)
  • Dzsini
    nem, egyelőre mindenki felpróbálja a budaörsi elosztóban, aztán majd továbbítják neked ;)
  • Punkerwork
    azt a topic-ot én nyitottam :) amúgy nem a postás hibája mert ma hozott DVD-t szal nem hiszem hogy kidobta :)
  • Cat #1956
    szerinted tudja? :)
    http://sg.hu/listazas.php3?id=1059498656
  • Punkerwork
    ST a posta kb mennyi idő alatt szállítja le a pólókat? mert már több mint 1 hete megrendeltem.
  • hen-tes
    ehh :)
    szal
  • hen-tes
    témába kerresés [eljen]
  • akyyy
    aha =D
  • artschi
    csak hát nem ott van... :)
  • akyyy
    modnju kaz igaz, de pl jó lenne ha csak ennyit kéne mondjuk a topic linjéhez beirni, pl ehez, mondjuk ebbena topicban a #100 hozászólás valamit takar, akor ezt irom be, és ott kéne lennie:

#100" TARGET=_fnew>http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080392254#100
  • artschi
    én értem, de pl. 1-2 topicban van több ezer hozzászólás, és a topic címéhez oda van írva pl. hogy install, beállítás a #valahányas hozzászólásban. Mondjuk egy 10 ezres hozzászólásban inkább csak totózik az ember, hogy az a bizonyos hozzászólás vajon hányadik oldalon lehet... ezért kérdeztem volna az oldalszámozáshoz a postok számozását is.
  • akyyy
    de
  • Dzsini
    na akkor most nem kellene elcsetelni a topicot, St nem olvas vissza.
  • Pyx #1946
    nem véletlenül nincs ott, nem fogják visszarakni
  • akyyy
    mondjuk az nem hülyeség, hogy beirok egy szót, és googleban meg yahhon keres, ez jó ötlet...

meg az hogy a fórum kereső csoportosít...de a gumit nem kéne kihagyni, legalbb legalul legyen meg...

ja, és aprópó. Ne a cikkek lejen már kijelölve alapból, szerintem a fórum keresőt többen használták. úgy gyorsabb lenne ha az lenne az első
  • mukika
    ez a mi munkákat is segítette.
  • mukika
    így van! így pl ha nyitottak egy már létező topicot, s' nem tudom hol van, kereshetem fél órán át... :C
  • akyyy
    pk megnéztem, másnak is hiányzik, nem vagyok egyedül, tehát kella gumis kereső, igény van rá :P
  • precision
  • Dzsini
    a kis '-' az 1855 után pedig azt próbálja jelenteni, hogy az az után következő hozzászólásokat is :)
  • precision
    hm, #1855-ös hozzászólás ebben a topicban :)