27327
-
#1978 -
Borg #1977 Valamit buheráltál most rajtuk?
Mert nekem firefox alatt megszűnt a smileybeszúrás... hiába kattogtatok rájuk... (1.0RC1) -
#1976 SG bug
A webáruházban egy termékből maximum 4294967295 db-ot lehet megrendelni, többet sajnos nem -
#1975 egyelőre VIP-eknek van visszavonási lehetőség pár percig, de már többször felvetődött a dolog. -
YaniMan #1974 Emtom, volt-e már, de nem akarok visszaolvasni, mert annyira nem fontos (bocsi). Egy másik (nehogy reklámozzam) oldalon láttam olyat, hogy ha a tied az utolsó hozzászólás, addig szerkesztheted, amíg nem jön egy újabb. Ez elég jó dolog, és szerintem nem is olyan nehéz megcsinálni. Ezzel kikerülhető lenne pl. az olyasmi, hogy 3 hozzászólásból linkel be egy képet a pancser (én:) Miccól SG? -
Borg #1973 Ebben biztos vagy?
Csakmert ha átmész pölö a hwsw fórumra, ott is táblázatban jelennek meg a beszúrható smileyk, és simán sorban töltődnek be attól még... -
#1972 pontosan -
Borg #1971 Ezt nem értem. A táblázattól csak akkor jelenik meg, ha az összes betöltődött? -
#1970 ja, ez jó lenne. -
#1969 Nem is tudom, talán nem kéne így felkapni a vizet, minden apróságon, inkább töröld ki, szvsz...
Más. Nem lehetne (majd) megoldani, hogy a kedvencekben lévő topicokba, ha érkeztek új üzenetek, akkor kattintásra, nem a legutolsóhoz ugrana, hanem az időrendben a legelső olvasatlan üzire?
Lehetne a beállításoknál, egy plusz select mező, hogy hogyan kezelje az új üzeneteket. (Nem lenne túl bonyolult, szvsz, mert gondolom az űj üzeneteket is egy dátum alapján számolja, az alapján a következőre léptethetne)
A ritkábban járóknak (ill. ritkábban nézett kedvences topicokhoz nagyon) jó lenne... -
#1968 ez....és azt hogy ha beszúrok egyet, mozogjanak továbbra is? -
#1967 ha táblázatba rakom, akkor meg nem jelennek meg amíg nem töltődik be. melyik a jobb? -
Borg #1966 Olyan táblázatot kapunk majd a beszúrható smileyk köré? :)
Csak hogy ne mozogjanak a pofák, miközben töltődnek be... nem lehet eltalálni őket addig :/ -
#1965 használd a keresőt, és ne itt rontsd a levegőt:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969
-
#1964 mért törölték, nem mért töröltél sorry, ezt elirtam ha félreértetted volna :$ -
#1963 Azért döntöttem de irni, mert Általános Eszmecserébe nem volt Moderátoroknak szóló topic, legalább is nem leltem, kereső meg nem működik -
#1962 Tudod mi a téma alcíme?
Mi kéne, hogy még jobb legyen?
Üzenőfal St-nek :)
Mi közöm ehhez? A haverodnak mutogassál ilyeneket, ne nekem:
-
#1961 mért töröltél citromailos topicot? mér is?
figyelmeztetés nuku? TUDNI AKAROM aki ezt tette!!! :@
méirt is? mert! legalább áthelywezést, pedgi sértet valakit? egyáltalán nem....ennyi erővel az összes topicot lehetne törölni..na,. ki és miért? -
#1960 lehet teszt mosást is csinálnak :( -
#1959 ok :) -
#1958 nem, egyelőre mindenki felpróbálja a budaörsi elosztóban, aztán majd továbbítják neked ;) -
#1957 azt a topic-ot én nyitottam :) amúgy nem a postás hibája mert ma hozott DVD-t szal nem hiszem hogy kidobta :) -
Cat #1956 szerinted tudja? :)
http://sg.hu/listazas.php3?id=1059498656 -
#1955 ST a posta kb mennyi idő alatt szállítja le a pólókat? mert már több mint 1 hete megrendeltem. -
#1954 ehh :)
szal -
#1953 témába kerresés [eljen] -
#1952 aha =D -
#1951 csak hát nem ott van... :) -
#1950 modnju kaz igaz, de pl jó lenne ha csak ennyit kéne mondjuk a topic linjéhez beirni, pl ehez, mondjuk ebbena topicban a #100 hozászólás valamit takar, akor ezt irom be, és ott kéne lennie:
#100" TARGET=_fnew>http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080392254#100 -
#1949 én értem, de pl. 1-2 topicban van több ezer hozzászólás, és a topic címéhez oda van írva pl. hogy install, beállítás a #valahányas hozzászólásban. Mondjuk egy 10 ezres hozzászólásban inkább csak totózik az ember, hogy az a bizonyos hozzászólás vajon hányadik oldalon lehet... ezért kérdeztem volna az oldalszámozáshoz a postok számozását is. -
#1948 de -
#1947 na akkor most nem kellene elcsetelni a topicot, St nem olvas vissza. -
#1946 nem véletlenül nincs ott, nem fogják visszarakni -
#1945 mondjuk az nem hülyeség, hogy beirok egy szót, és googleban meg yahhon keres, ez jó ötlet...
meg az hogy a fórum kereső csoportosít...de a gumit nem kéne kihagyni, legalbb legalul legyen meg...
ja, és aprópó. Ne a cikkek lejen már kijelölve alapból, szerintem a fórum keresőt többen használták. úgy gyorsabb lenne ha az lenne az első -
#1944 ez a mi munkákat is segítette. -
#1943 így van! így pl ha nyitottak egy már létező topicot, s' nem tudom hol van, kereshetem fél órán át... :C -
#1942 pk megnéztem, másnak is hiányzik, nem vagyok egyedül, tehát kella gumis kereső, igény van rá :P -
#1941 -
#1940 a kis '-' az 1855 után pedig azt próbálja jelenteni, hogy az az után következő hozzászólásokat is :) -
#1939 hm, #1855-ös hozzászólás ebben a topicban :)