27327
  • Sir Quno Jedi
    Ha jó anyagból van, akkor igen (márminthogy strapabíró anyag, és mosás/fénybíró nyomás). A LOÁL errefelé hagyományokkal bír !!! Mondjuk a szpemmer-e vagy sem ártana még rá, ha mástnem a hátoldalára, de ezzel meg lehet majd támadni az alkotót gondolom ?!! :DDD

De ugye másoktól is meg kéne ezt kérdezni, hátha több példányban már kedvezőbb lenne az ára is, sazlé.
  • Lteebee
    Én 3500-ért nem rendelnék, asszem.
  • VinylToy #2137
    " ST 2004. szept. 21. 12:24 | Privát | Galéria | Válasz | #969

Azért csinálunk SG pólót, foglalkozunk vele és fektetünk bele pénzt (nem is keveset)

1./ közösséget építsünk
    2./ reklámozzuk a portál

Ha egy idegen ember meglát annyit csak, hogy LOÁL, nem tudja miről van szó. Ráadásul az a póló max. a gumiszoba hangulatát fejezi ki, nem az egész SG fórumét. Gumiszoba szinten poén. Tehát ne is kérjetek olyat, hogy www.sg.hu felirat nélküli pólót gyársunk, mert nem az az elsődleges célunk, hogy pólókereskedelemmel foglalkozzunk és meggazdagodjunk belőle. A reklám és a közösségépítés az elsődleges cél, ennek megfelelően a pólók is majdnem önköltségi áron lesznek értékesítve.

"Sir Quno Jedi" fikázási képességéről nem először győződhetünk meg..."

• St
    Kb. 3000-3500 forint körül lenne az ára + a futárköltség, a 4 színnyomás miatt. Ennyiért is érdekel? Azért nem csináltuk meg, mert túl drágára jönne ki és nem rendelnék meg sokan
  • Sir Quno Jedi
    Bocs, hogy ideírok, de a tápig már le van zárva !

Szal. mikor lehet majd SG LOÁL-os pólót rendelni ??!! AZ ugyanis engem is (és anno úgy tűnt másokat is) érdekel és mintha lett volna szó róla, hogy a 2. helyezettből is lesz pólócsoda. Ha mást nem, talán egy kis gyors-szavazást kirakhatnátok a fórum főoldalra, hogy tudjátok mekkora az igény rá !

Danko !

Szerintem ! :DDD
  • hen-tes
    jóak lenne!
  • ollie
    Hát igen, az a háttérváltás jó lenne.
  • RelakS
    Miért? Táblázat hátterébe benyomni a képet, és fölé lehet másikat, vagy szöveget, vagy akármit. Próbáltam más témában, meg a phpbb is így müxik

Az 5let onnan jön egyébként, hogy nem csak a nevem hátterét szerettem volna változtani, hanem a többit is
  • ollie
    És akkor a csillagjaiddal mi lesz? :)))
  • RelakS
    Teljes egyéni logó a fejlécbe? Értem ez alatt, hogy 4 képet lehetne megadni: Bal oldal, jobb oldal, egy igény szerint szétházott vagy csempézett rész, illetve a bal oldarla igazított rész. A 4 kép teljes mérete persze nem haladhatná meg a jelenlegi logószabályokban leírtakat. (kár, hogy a kép egyes részeit nem lehet nyújtani, elég lenne akkor egyetlen kép is)

Elég idétlen 5let? :)
  • PResident Evil
    nem

[broáf]
  • St
    köszi, javítva
  • cSuwwi
    tetszik amit láttál?

támogatom
  • PResident Evil
    :o
  • Pyx #2125
    ban

szépek title htx. <b> viszont nemgyerebe: mint itt
  • Jano
    Hmm, mintha anno javasoltam volna ilyet.
  • PResident Evil
    csak ahol banner van, ott elég érdekes :D talán ezt kellene kiküszöbölni...
  • PResident Evil
    igen, ez nekem is tetszik
  • St
    kereső optimalizálás :)
  • cSuwwi
    Jó ötlet, hogy megjelenik a böngésző fejlécében az aktuális topic neve :)
  • ollie
    És tudod hogy mi?
  • Tuvok #2118
    Hátőőő ... :)))
  • Vlala #2117
    A "Szólj be VLalának" például :-D
  • Dzsini
    a gumiban melyik topik nem felesleges?
  • Tuvok #2115
    jaja, csak plusz felesleges topikok a gumiba .. :)
  • Dzsini
    (meg ezt már kitárgyaltuk amikor a szülinapot kiraktad, hogy a "dejóó, már 4 csillagom lenne? akkor vip leszek" gondolatokat megerősítheti :) )
  • Dzsini
    kb ugyanannyi, mint a szülinapozásnak :) egy alkalom felköszönteni a usert :)
  • St
    egy ilyen listázásnak sztem nincs túl sok informatív jelentősége
  • Dzsini
    #2103 plz :)
  • St
    "hiba az Ön készülékében van"
  • ollie
    Kb minden 2. alkalomkor a fórum főoldalán ez a hibaüzenet fogad (messagebox):

Line: 48
    Error: 'parent.chatwindow.tf.textb' is null or not an object

Ja és ez csak az elmúlt 1-2 napban jelentkezett előszőr, előtte sosem fordult elő (másfél éven keresztűl).

Jah és IE 5.5 van fent.
  • RelakS
    kedvencek külön linkre jöjjenek elő. Akkor aztán mehetne alá minden szines-szagos, amit kértek itt a népek
  • akyyy
    idén semmikép ne.... ;)jan01-től
  • Guest
    Jaja, csak még idén legyen kész, vagy pedig ráér még egy évet :D
  • Punker
    már volt valami ilyesmiről szó
  • ollie
    Hehe, nekem így is 2 szülinapomat ünneplik...
  • Vlala #2103
    Lehet, hogy már volt, de szerintem megünnepelhetnénk a fórumozók SG-születésnapját is, a regisztráció napján. Ezt is naponta ki lehetne írni, mint a normál szülinapot.
    Ha ez egy újabb szervezkedés/baromság/elveszett ötlet, akkor bocs
  • Vlala #2102
    Belőlem még három :-)
  • Tuvok #2101
    Ja ja, gumikereső melett ez se lenne rossz ..
  • RelakS
    Teljesen mind1, milyen mérethez igazítjuk, ne baxa szét a topikot!