27327
  • Jano
    Rendeltem 3mat, mindenki utánozzon, htx.
  • Punker
  • Pyx #2177
    Énis, htx. [állat]
  • St
    utánanézek
  • Jano
    #eljen5
  • Punker
    csak tekintélyes :)
  • Bandee1987
    ekkora állat vagy? :)
  • Punker
    ha lesz XXL-es majd rendelek :)
  • Bandee1987
  • St
    Lehet a LOÁL pólót előrendelni. Kb. 25 rendelésnek kell jönnie ahhoz, hogy legyártsuk.
  • Rózsalány
    mer akkor má beregeltek. akkor kéne 500as betümérettel kiírni, mikor regelnek. de ez csak kérdés volt én nem akarok beledumálni csak sajnálom az ujregeket, hogy meglepődnek.:)
  • Jano
    Merthogy?
  • Rózsalány
    szerintem is...:)az meg má késő.
  • Jano
    Szerintem az aktiváló e-mailben van benne.
  • ollie
    Én úgy emléxem, hogy oda van írva, csak lusták elolvasni.
  • Sir Quno Jedi
    Ezabeszéd mááásztör ! :DDD

ÍGy nem kerül semmibe, ha összejön lehet gyártani, ha nem, akkor ezt is tudjuk.
  • Sir Quno Jedi
    Pedig az jó volna a magamfajta godzilláknak is !
  • Rózsalány
    én csak azt szeretném kérdezni, hogy amikor valaki beragisztrál az sgbe, akkor nincs odaírva, a feltételekhez, vagy valamilyen tályékoztató rovatba, hogy a reg. után 24 órával tud csak hozzászólni, vagy topikot nyitni??? mert sok olyan van aki beregel és már rögtön a csetben panaszkodik, hogy nem tud semmit csinálni. szóval most ők nem olvassák el a dolgokat - bevallom már én sem emléxem - vagy nincs is ott?
  • Lteebee
    Ha jön az újabb jégkorszak, a kisebbek élik majd túl, mert a nagyoknak nem lesz ruha a nagykerben.
  • Punkerwork
    :(
  • St
    nem lehet kapni, nincs a nagykerben xxl-es póló
  • Punkerwork
    lesz XXL-es?
  • tomsolo
    ha lesz sg-s lesz max mert az a dizájn az sg tulajdona , a nyereményt átvettük sazl nem lenne etikus a külön pálya...

a 4 színnyomás egyébként nem négy hanem 5 mert fekete pólóra előszőr fedőfehéret nyomnak és arra jönnek a színek...
  • St
    Tomcattal mégdrágább lenne, ha megnézed nincs a boltjában 4 színnyomásos póló, nem véletlenül...
  • Loál János #2155
  • St
    Kirakjuk előrendelésbe. Ha összejön legalább 20-30 rendelés, akkor legyártatom.
  • Sir Quno Jedi
    AZé köszi a pozitív hozzállást ! Rendes vagy, voltál, stb.
  • Sir Quno Jedi
    Jah...

Nos alternatívan, mint mondtam, tudok ennél fájintosabb pólót is magamnak, ha már nincs szó arról, hogy "közösséget építsünk"... :-( Mind1.
  • cSuwwi
    nekem határozottan úgy tűnik, hogy nem lesz loálos póló, ezért írtam az alternatív megoldást...
  • Sir Quno Jedi
    Ingyián nem lenni hülye, csináltattam már én magamnak, barátaimnak pólót (1-2 db-ot esetenként), de az nem ugyanaz, sőt a Tomcat-es sem ugyanaz, ha magunk intézzük SG függetlenül ! Official póló kell, az pedig beláttam, hogy SG-s official kezdeményezés kell hogy legyen ! TEHÁT ST "sajátkezűleg" való eljárása esetén lehet azt mondani, hogy igen, ez egy SG-s LOÁL póló, nem holmi egyediskedő f@szság !
  • cSuwwi
    Meg lehet oldani másképp is a pólórendelést.
    Összeírjátok, hogy hányan embernek kell LOÁL-os póló.
    Elkéritek a szerzőktől a terveket, és írtok egy levelet pl. tomcatnek.
    Ki van írva az oldalára, hogy vállalnak egyéni tervek alapján pólógyártást, de csak akkor éri meg, ha többen is megveszik. (Így azt nyomtattok rá, amit csak akartok. Ha zavar az sg.hu szöveg rajta, akkot lehagyjátok, érteeem?) :D
  • Loál János #2148
    :C
  • Punkerwork
    én csak tekintélyes vagyok, szal rám jó lesz az XXL-es :)
  • Sir Quno Jedi
    AZ kemény, én is egy nagydarab állat vagyok, szal. néha az 5xl-esekkel is vannak gondok !
  • Punkerwork
    akkro legyen :)
    venni akarok feketét is de csak ha lesz XXL-es.
  • ollie
    Azt mondta St, hogy nem volt olyan méret raktáron.
  • Punkerwork
    ha lesz újfajta póló akkor legyen eggyel nagyobb méret is mert ez az XL-es szerintem nem csak rám kicsi.
  • ollie
    Az a baj, hogy ígéretekre nem lehet építeni. Mi van, ha St megrendel 200-at, mert annyian ígérik, aztán 100 mégsem veszi meg?
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy nyilván nem az én véleményem számít, én csak kérdeztem olyasmit ami engem érdekel, ha mások is így gondolják netán (ezért jó a szavazás), akkor sem az én "hibám", hanem "közakarat" ! :DDD Ha meg rajtam kívül senkit sem érdekel, az nekem is jelzés értékű és leteszek a dologról, ez ilyen 1xű. De csak a néma gyerek nem kérdez !

AZ árról meg annyit, hogy inkább adok kicsit több pénzt olyasmiért ami tetszik és fel is venném, mint olyasmiért ami nem ! Szerintem ezzel még sokan vannak így...
  • Sir Quno Jedi
    Ez arról szólt, hogy SG mentesre kértem (volna) a pólót. De ugye SG mentesség kizárva, ez jogos, felfogtam agyammmal én is, tehát marad az SG-s, LOÁL-os verzió, itt nyilván arról kérdezne szerény személyem.