27327
-
#2219 az sg kreatív tervező pályázatra most megpróbálunk szponzortól jóval értékesebb ajándékokat szerezni -
#2218 MELLÉ! -
#2217 szerkessz loál pólót reklámozó bannert, kirakom a fórum fölé :) -
#2216 Jaja, de a sima SG-póló mellé, vagy helyette? :o))))5 -
#2215 Húzz bele LOÁLtezstvírem ! -
#2214 IGEN ! A LOÁL póló legyen exkluzív ajándék, hiszen ez bennfentes, ez egyedi, ez überhájp ! -
#2213 Ok, otthon produkálok valamit! -
#2212 St ha lesz loál poló a kreativ pályázat nyertese is kaphasson egyet... HÁTHA MEG NŐ A LELKESEDÉS.
[JAVASOL] -
#2211 Jano, bevethetnéd magad a brendnyú lokó érdekében, addig jó a saját kreálmányom is ! ITSZ őLÁJV ! -
#2210 -
#2209 cool :) -
#2208 LOÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2207 :DDDDD -
#2206 KÉSZ az official lokó ! Kérnék minden érintettet, hogy pár napra/hétre ezt tegye magáévá ! HTX !
METSÜK meg LOÁL Willyt !
-
#2205 Naná, de hogy mindenhol az első 10 között legyen hozzászólása ;) -
#2204 arról nem is beszélve hogy ha megugrik a rendelt példány szám, lejjeb is mehet vmennyire az ár... jelenleg a 25 poló rendelés utáni gyártás szerintem erősen veszteséges/nullszaldós az sg-nek de gondolom st-ék osztottak szoroztak és bevállalják... -
#2203 nem hozzászólásokról volt szó, hanem logo+aláírásról :)
továbbiakban az eddig szokásos eljárás a követendő :D -
#2202 A robot, sose csinálna ilyet :DDD -
#2201 Egy szó, mint száz: rendeljetek pólót. Azért is, hogy Nektek legyen, és azért is, hogy más is megkaphassa. 25 db-os rendelésnek kell összejönnie, ez nem sok, és ilyen pólót máshol nem kapsz (de még hasonlót sem), és egy ultramenő hypermárkapóló feléért/harmadáért jutsz hozzá.
htx -
Cat #2200 szerintem a leginkább fogadóképes közönség a gumi lenne, ők a legnagyobb loálrajongók, oda rakj (rakass) be bannereket -
#2199 DE tilos, mert utána végigszpemmelné a fél sg-t minden hülyeséggel -
#2198 szerintem egy ilyen célra buzdító logo nem tilos :) -
#2197 Miért is ?!! SZtem. kedvel ! Sosem tűztem vele össze, mint itt sok okostojás, sőt kifejezetten tetszésemet fejeztem ki az itt uralkodó kissé diktatórikus bánásmódért (mindíg is rüheltem a túl nagy democsokráciát) ! Mitöbb St akár egytelen privijére is azonnal engedlmeskedtem eleddig ! Szal. sztem. valakivel összetévesztesz, márha ! -
#2196 Azok gagyik és nem official-ok ! (meg amúgy is tilos a reklám, ha nem apróban)
De legyen ! -
#2195 De a Te kedvedért, ST (a múltra való tekintettel) biztos nagyon segítőkész lesz :D -
#2194 logo, aláírás, topic... annyi reklámlehetőséged van :) -
#2193 Őőőő, meglehtősen nehéz hájpolni egy magamfajta, kívülálló, szegény, 1xű látogatóféleségnek így kliens oldalról, nem gondolod ?!! :DDD -
#2192 Értem, sok sikert a hájpoláshoz! -
#2191 :DD! -
#2190 Hát semmi reklámő nicns kint a fórum főoldalon, csak idézem:
"SG "LOÁL!" Póló előrendelés"
EZ nem reklám, csak azt jelenti, hogy van ilyen, tessék szeretni !
Lehetne pl. folyton változó LOÁL mondásokat alá rakni (van elég a fórum mekkfelelő tápigjában), vagy linkelni az idevágó tápigokat, egy rövid ismertetőt kérni Jano elvtártól, sőt INTERJÚT, mi is az a LOÁL életérzés és trendifíling, satubbi ! A képzelet szab csak határokat !
Ne feledjük a szart is el lehet adni nagy hájpolással, főleg, hogy ez meg nem is szar ! :DDD -
#2189 Valami kivételes dolog, hogy ezt jobban kellene nyomatni? Nem értem még mindig. -
#2188 Mé??? Szted. én belerondíthatok a fórumengine-be ??!!
SZerinted ?! -
#2187 Mi tart vissza a megvalósítástól? -
#2186 AMúgy ezt aLOÁL-os dolgot jól be kellett volan reklámozniő !
Csak most, csak közkívánatra, 1x-i lehetőség a vadiúj LOÁL maga ócsóér, satubbi ! SZal. kéne nekije egy kis hÁJp !!! -
#2185 ÉNIS ! -
#2184 kafa. -
#2183 láttam :) -
#2182 :DDD!!!
Neeem, csak dolgoztam! :D -
#2181 Jano ma ingyen telefon közelébe kerültél? -
#2180 1et ugye nekem rendeltél?
Mondom a címet...