27327
  • St
    az sg kreatív tervező pályázatra most megpróbálunk szponzortól jóval értékesebb ajándékokat szerezni
  • tomsolo
    MELLÉ!
  • St
    szerkessz loál pólót reklámozó bannert, kirakom a fórum fölé :)
  • Loál János #2216
    Jaja, de a sima SG-póló mellé, vagy helyette? :o))))5
  • Sir Quno Jedi
    Húzz bele LOÁLtezstvírem !
  • Sir Quno Jedi
    IGEN ! A LOÁL póló legyen exkluzív ajándék, hiszen ez bennfentes, ez egyedi, ez überhájp !
  • Loál János #2213
    Ok, otthon produkálok valamit!
  • tomsolo
    St ha lesz loál poló a kreativ pályázat nyertese is kaphasson egyet... HÁTHA MEG NŐ A LELKESEDÉS.

[JAVASOL]
  • Sir Quno Jedi
    Jano, bevethetnéd magad a brendnyú lokó érdekében, addig jó a saját kreálmányom is ! ITSZ őLÁJV !
  • Punkerwork
  • Dzsini
    cool :)
  • Loál János #2208
    LOÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • tomsolo
    :DDDDD
  • Sir Quno Jedi
    KÉSZ az official lokó ! Kérnék minden érintettet, hogy pár napra/hétre ezt tegye magáévá ! HTX !

METSÜK meg LOÁL Willyt !
  • RelakS
    Naná, de hogy mindenhol az első 10 között legyen hozzászólása ;)
  • tomsolo
    arról nem is beszélve hogy ha megugrik a rendelt példány szám, lejjeb is mehet vmennyire az ár... jelenleg a 25 poló rendelés utáni gyártás szerintem erősen veszteséges/nullszaldós az sg-nek de gondolom st-ék osztottak szoroztak és bevállalják...
  • Dzsini
    nem hozzászólásokról volt szó, hanem logo+aláírásról :)
    továbbiakban az eddig szokásos eljárás a követendő :D
  • VinylToy #2202
    A robot, sose csinálna ilyet :DDD
  • Loál János #2201
    Egy szó, mint száz: rendeljetek pólót. Azért is, hogy Nektek legyen, és azért is, hogy más is megkaphassa. 25 db-os rendelésnek kell összejönnie, ez nem sok, és ilyen pólót máshol nem kapsz (de még hasonlót sem), és egy ultramenő hypermárkapóló feléért/harmadáért jutsz hozzá.

htx
  • Cat #2200
    szerintem a leginkább fogadóképes közönség a gumi lenne, ők a legnagyobb loálrajongók, oda rakj (rakass) be bannereket
  • RelakS
    DE tilos, mert utána végigszpemmelné a fél sg-t minden hülyeséggel
  • Dzsini
    szerintem egy ilyen célra buzdító logo nem tilos :)
  • Sir Quno Jedi
    Miért is ?!! SZtem. kedvel ! Sosem tűztem vele össze, mint itt sok okostojás, sőt kifejezetten tetszésemet fejeztem ki az itt uralkodó kissé diktatórikus bánásmódért (mindíg is rüheltem a túl nagy democsokráciát) ! Mitöbb St akár egytelen privijére is azonnal engedlmeskedtem eleddig ! Szal. sztem. valakivel összetévesztesz, márha !
  • Sir Quno Jedi
    Azok gagyik és nem official-ok ! (meg amúgy is tilos a reklám, ha nem apróban)

De legyen !
  • VinylToy #2195
    De a Te kedvedért, ST (a múltra való tekintettel) biztos nagyon segítőkész lesz :D
  • Dzsini
    logo, aláírás, topic... annyi reklámlehetőséged van :)
  • Sir Quno Jedi
    Őőőő, meglehtősen nehéz hájpolni egy magamfajta, kívülálló, szegény, 1xű látogatóféleségnek így kliens oldalról, nem gondolod ?!! :DDD
  • VinylToy #2192
    Értem, sok sikert a hájpoláshoz!
  • Loál János #2191
    :DD!
  • Sir Quno Jedi
    Hát semmi reklámő nicns kint a fórum főoldalon, csak idézem:

"SG "LOÁL!" Póló előrendelés"

EZ nem reklám, csak azt jelenti, hogy van ilyen, tessék szeretni !

Lehetne pl. folyton változó LOÁL mondásokat alá rakni (van elég a fórum mekkfelelő tápigjában), vagy linkelni az idevágó tápigokat, egy rövid ismertetőt kérni Jano elvtártól, sőt INTERJÚT, mi is az a LOÁL életérzés és trendifíling, satubbi ! A képzelet szab csak határokat !

Ne feledjük a szart is el lehet adni nagy hájpolással, főleg, hogy ez meg nem is szar ! :DDD
  • VinylToy #2189
    Valami kivételes dolog, hogy ezt jobban kellene nyomatni? Nem értem még mindig.
  • Sir Quno Jedi
    Mé??? Szted. én belerondíthatok a fórumengine-be ??!!

SZerinted ?!
  • VinylToy #2187
    Mi tart vissza a megvalósítástól?
  • Sir Quno Jedi
    AMúgy ezt aLOÁL-os dolgot jól be kellett volan reklámozniő !

Csak most, csak közkívánatra, 1x-i lehetőség a vadiúj LOÁL maga ócsóér, satubbi ! SZal. kéne nekije egy kis hÁJp !!!
  • Sir Quno Jedi
    ÉNIS !
  • LittleL
    kafa.
  • St
    láttam :)
  • Jano
    :DDD!!!

Neeem, csak dolgoztam! :D
  • St
    Jano ma ingyen telefon közelébe kerültél?
  • Bandee1987
    1et ugye nekem rendeltél?
    Mondom a címet...