27327
-
#2299 neked nem kell XXL-es feketes SG-s póló? :) -
#2298 1-et nem, de 2-t igen -
#2297 Nézd, ha nem jön össze a 25, akkor legalább ezt is tudjuk, ha összejön, akkor meg LOÁL ! -
#2296 kevés a lány ahhoz... -
#2295 gondolom 1 db-ot a kedvemért nem csináltattok :( -
#2294 legyen? :) -
#2293 nem kéne XXL-es fekete valamelyik SG-s pólóból :) -
#2292 a sima sg pólóból van S-es, loálból nem lesz, mivel a simából sem adtunk el egy darabot sem.
véleményem szerint az új loál póló nem fog elterjedni, mert drága. futárral együtt majdnem 4e. -
#2291 :C Megdöbbentően kevés sajnos. -
#2290 ja meg volt szó a lányoknak pink-ről + valaki hiányolta az S-es méretet (bár szerintem az M-es is elég kicsi lehet). -
#2289 csak?
ha nem jön össze a 25 akkor lesz "sima" SG-s pólóból XXL-es fekete? :) -
#2288 12-nél járunk. Remélem aki megrendeli komolyan is gondolja. -
#2287 No hány pólót rendeltek a kiscsákók ?!! -
#2286 A cikkek kommenterezésénél nem jelennek meg a szerkesztés/törlés linkek, csak akkor ha a "Listázás a fórumban" linkre kattintok. Esetleg lehetne valami tenni az ügy érdekében? :) -
#2285 IGEN ! -
#2284 Hánynál tartunk? -
#2283 Egyre többen vagyunk, lassan már ELEGEN !!! :DDD -
#2282 Szacsi, Walaki is! :D -
#2281 LOÁL Jánost és SQJ-t lehet bannolni, mert egymás logóját használják!!! -
#2280 kiSTino-ra nézzetek már rá a chat-ben és kcisit neveljétek át (márha nem ST maga :DDD)! Htx ! -
#2279 Bár, lehet ez is kicsi lesz, de majd belecsoffadunk !!! Csak abbahagyom a gyúrást és megyek elásatom magam valahol egy-két évre... -
#2278 -
#2277 St, a pólórendelésben, a fő oldalon még nem látszik, hogy van XXL-es is, pediglen ez mérvadó ! -
#2276 És még egy megdönthetetlen érv a LOÁL póló mellett, hogy ebből VAN XXL-es ! :DDD -
#2275 A VICCEK tápigba vergődők ! Gyűjjé oda észtet osztani másztör ! -
#2274 Kik, mit, hol nem értenek? -
#2273 St a pólórendelésnél szerintem módosítsd a képet úgy hogy mind a 3 verzió kint legyen, mert páran nem igazán értik ezt a LOÁL-os dolgot. -
#2272 Egy kis ondósejt voltam. Ezt onnan gondolom, hogy most egy nagy g3ci vagyok :PPP -
#2271 Én csak a bőrömnek, no és a mosógépemnek hiszekő ! :DDD -
#2270 a "sima" minősége szerintem jó :) -
#2269 Én is csak azért rendeltem mindössze 2-t, mert nem tudom elégedett leszek-e az anyagával, illetve a mérete jó lesz-e rám (godcsilla) ! Aztán ha bejön, lehet rendelek még, sőt a barátaimnak is !!!!!!!!!! -
#2268 Na ja. Nekem sem pénz, főleg, hogy saját félgyermekemnek tekinthetem :D, de vannak emberek más felfogással/hozzáállással... :C -
#2267 pénzbe? 2-3k nem pénz 1 pólóért, mondjuk 1-2 ember még mindig lenézzi azokat is akik VIP-ek..... -
#2266 Szerintem felesleges ezt kideríteni.
A szavazás ingyen volt, a póló meg pénzbe kerül, ez a különbség oka. -
#2265 te rendeltél? ha nem, akkor magára :) -
#2264 kire gondolsz? :) -
#2263 a végén még kisírjuk hogy legyen a macskásból is :) -
#2262 Abból kiindulva, hogy az általam legkonszolidáltabbnak tartott fórumozók közül is akadt, aki rendel, biztos összejön néhány tucatnyi rendelés.
Megmondom őszintén, nem zavarna, ha a nagyobb üzemméret okán
az ár lefele mozogna. -
#2261 persze, általánosítás - bár érdekelne már csak statból is, hogy hány szavazat jött az egyes designokra, és hogy mennyit rendeltek meg végülis. -
#2260 "mindenki itt sirdogált"...
általános eszmecsere - általánosítással...
én kb max három embert tudok akinek nagyon hiányzott és szóvá is tette, de ebben nem vagyok benne sőt a jános se...
az hogy második lett ugyanolyan tőlünk független dolog mintha első vagy harmincharmadik lett volna... fölösleges elemezgetni mi hogy miért történt volna, mindenkinek más tetszik... tudomásul kell venni
amennyiben nem jön össze a huszonöt nem lesz legyártva, sazl enyi.