27327
-
#2339 nemigaz -
#2338 Jano, mi van a bannerrel ?!!! -
#2337 Sg t meg mindig nemlehet win98 alol nezni, mert minden oldala hibat general explorerben :/ -
#2336 *** begin of demiofficial commercial ***
Előrendeltél már LOÁL-os pólót ?!!
Neeem ???
- Nos ha nem jön össze a minimum 25 rendelés nem is fogsz tudni !
- Ha össze is jön, csak annyit fognak csinálni amennyi fogy, tehát UTÓLAG nem valószínű, hogy hozzá jutsz !
- A dolgon senki sem gazdagszik meg, csak TE gazdagodsz egy egyedi kelmikus csodával !
- Ez egy 1xi és megismételhetelen alkalom, hogy egy original "SG pólótervező pályázat második helyezett" designú pólócsodára tegyél szert, amivel dögleni fognak utánad a lányok/fiúk/oroszlánfókák !
EZ EGY 1XI ÉS MEGSIMÉTELHETELEN EXKLUZÍV AJÁNLAT, HOGY RÉSZESE LÉGY EGY KÖZÖSSÉGNEK, MELYET ISTEN PRIVÁT ÜZENETBEN VÁLASZTOTT KI, HOGY KÉPVISELJE A DIGITÁLIS SZABADSÁGOT !!!
A póló anyaga 100% pamut. Jó minőségű, tartós, sokszor mosható termék
FAQ:
- Miért magasabb az ára, az első SG-s pólóénál ?
- A póló ára a színbontástól és a széria méretétől függ, ez bonyolultabb, 4 színes, tehát drágább.
- Mi az a LOÁL ?
- Eredetileg a LOL-ból származik, ez egy életérzés, de többet olvashatsz itt ***LOÁL fpn !
- Kinek a tulajdona a LOÁL ?
- LOÁL János úr tulajdona 100%-ban.
*** end of demiofficial commercial -
#2335 semmire -
#2334 én rögtön a megnyitás után törölni akartam, mert teljesen fölösleges értelmetlen topic volt, csak én az általánosban nem törölhetek :) -
Cat #2333 és mire gyüjtöttél volna aláirást? -
#2332 hadoválni meg azért, mert ez már nem az első eset....csak a gép is szar..meg más dolgok is vannak........... -
#2331 belinkelém ha mé gme g lenne, de a cime Gyűjtsünk aláírást témája meg a peticio.hu volt... a hozászólások meg egy csomó vagy 10 darab lett törölve gumiban -
#2330 most nem értem mi a probléma... semmi konkrétum... csak hadoválsz... mondjad mien topicot honnan... ez a minimum ha reklamálsz ! -
#2329 irtam egy levelet, ezért meg sorry, csak írhatok (ezek után) akárhova ha ugyis kitörli valaki -
#2328 Nézd csak:
Ezek itt mind moderátorok, bárki törölhette, szóval ne gyere ide a topicoma hisztiszni. Ha valami fáj, írj a [email protected] -ra. Köszi. -
#2327 én nem tudom miről van szó, de ha ezt így, ide nekem beírod még bant is kaphatsz... -
#2326 Az egész SG társulatnak kéne egy nagy POFONVÁGÁS szájbaRUGDOSÁS
Szó nélkül nem kéne törölni a hozzászólásaimat! Nem lennék ilyen feldúlt, ha olyat irtam volna de erről nincs szó.. ráadásul ez GUMIBA volt
a másik, hogy a topicomat miért kellet törölni, a peticio onlinosat? <-ezt annak aki törölte
kérek indokot a törlés okairól
jóestét kívánok............
-
#2325 személyesen adod át? ((: -
cyrus #2324 hohha ! htx :D
nyócker...brrr... :D -
#2323 Pesten lehet átvenni, a nyóckerben van a lerakatunk. Cím emailben, ha a megrendelés közleményébe azt írod: személyes átvétel -
cyrus #2322 De most komolyan, nem lehetne valahol átvenni ? sztem nem csak engem érdekelne :oo -
#2321 hm. nekem átvan varijálvaö... (: -
#2320 és nem megy nekem se! -
#2319 [megkeresi az UGA-t és variál a logon] -
#2318 St !!! Meddig marad kint az előrendelés, mert máris sok érdeklődő van, sőt lassan egyre több embert szervezünk be ???!!! TALÁN lesz belőle valami !!!!!!!!!!! -
cyrus #2317 vagy odaadod nekem a polókat aztán megbeszéljük hogy szoNbaton a westendnél át lehet venni őket... és akkor aki budapesti annak nem kell futár :P -
cyrus #2316 futár nélkül nem lehet ? megyek a lehelre tomcathez átvenni :D -
#2315 vagy csak igazuk van :)
de mivel nem ők fizetik, max újból megállapítják hogy nem vagyok normális :) -
#2314 Akkor rossz szülőket választottál, vagy csak nem tudsz bánni velük ! :DDD -
#2313 hát nekem ilyen ökörségre tuti nem adnának pénzt :) -
#2312 Ja, tényleg ez karácsonyi szuperajánlat "gumis gyerkőcöknek" ! ÉS még óvszert is lehet így reklámozniő ! -
#2311 Basszus, mindjárt Karácsony, ne legyenek már szőrösszivűek az elevenszülők! -
#2310 mivagytevészmadár -
#2309 mégrosszabb -
#2308 jaja, maj leszen seggrepacsi meg szobafoksák -
#2307 Na jó úgy monták a "szüleiket" -
#2306 húha lehet hogy nekemis megkellet volna előtte kérdeznem!!! -
#2305 ez a "megkérdik a mamit" nem túl bíztató -
#2304 Újjé, meg van néhény srác akik megkérdezik a mamit, hogy lehete éppenséggel, sazl. jönnek még (tán) ! -
#2303 mostmár 13 :)))))))) -
#2302 SRy ! -
#2301 :( -
#2300 Nemigazán.