27327
  • szacsi
    nemigaz
  • Sir Quno Jedi
    Jano, mi van a bannerrel ?!!!
  • The Garrett
    Sg t meg mindig nemlehet win98 alol nezni, mert minden oldala hibat general explorerben :/
  • Sir Quno Jedi
    *** begin of demiofficial commercial ***

Előrendeltél már LOÁL-os pólót ?!!

Neeem ???

- Nos ha nem jön össze a minimum 25 rendelés nem is fogsz tudni !
    - Ha össze is jön, csak annyit fognak csinálni amennyi fogy, tehát UTÓLAG nem valószínű, hogy hozzá jutsz !
    - A dolgon senki sem gazdagszik meg, csak TE gazdagodsz egy egyedi kelmikus csodával !
    - Ez egy 1xi és megismételhetelen alkalom, hogy egy original "SG pólótervező pályázat második helyezett" designú pólócsodára tegyél szert, amivel dögleni fognak utánad a lányok/fiúk/oroszlánfókák !

EZ EGY 1XI ÉS MEGSIMÉTELHETELEN EXKLUZÍV AJÁNLAT, HOGY RÉSZESE LÉGY EGY KÖZÖSSÉGNEK, MELYET ISTEN PRIVÁT ÜZENETBEN VÁLASZTOTT KI, HOGY KÉPVISELJE A DIGITÁLIS SZABADSÁGOT !!!

A póló anyaga 100% pamut. Jó minőségű, tartós, sokszor mosható termék

FAQ:

- Miért magasabb az ára, az első SG-s pólóénál ?
    - A póló ára a színbontástól és a széria méretétől függ, ez bonyolultabb, 4 színes, tehát drágább.

- Mi az a LOÁL ?
    - Eredetileg a LOL-ból származik, ez egy életérzés, de többet olvashatsz itt ***LOÁL fpn !

- Kinek a tulajdona a LOÁL ?
    - LOÁL János úr tulajdona 100%-ban.

*** end of demiofficial commercial
  • akyyy
    semmire
  • Punker
    én rögtön a megnyitás után törölni akartam, mert teljesen fölösleges értelmetlen topic volt, csak én az általánosban nem törölhetek :)
  • Cat #2333
    és mire gyüjtöttél volna aláirást?
  • akyyy
    hadoválni meg azért, mert ez már nem az első eset....csak a gép is szar..meg más dolgok is vannak...........
  • akyyy
    belinkelém ha mé gme g lenne, de a cime Gyűjtsünk aláírást témája meg a peticio.hu volt... a hozászólások meg egy csomó vagy 10 darab lett törölve gumiban
  • PResident Evil
    most nem értem mi a probléma... semmi konkrétum... csak hadoválsz... mondjad mien topicot honnan... ez a minimum ha reklamálsz !
  • akyyy
    irtam egy levelet, ezért meg sorry, csak írhatok (ezek után) akárhova ha ugyis kitörli valaki
  • St
    Nézd csak:

Ezek itt mind moderátorok, bárki törölhette, szóval ne gyere ide a topicoma hisztiszni. Ha valami fáj, írj a [email protected] -ra. Köszi.
  • St
    én nem tudom miről van szó, de ha ezt így, ide nekem beírod még bant is kaphatsz...
  • akyyy
    Az egész SG társulatnak kéne egy nagy POFONVÁGÁS szájbaRUGDOSÁS
    Szó nélkül nem kéne törölni a hozzászólásaimat! Nem lennék ilyen feldúlt, ha olyat irtam volna de erről nincs szó.. ráadásul ez GUMIBA volt

a másik, hogy a topicomat miért kellet törölni, a peticio onlinosat? <-ezt annak aki törölte

kérek indokot a törlés okairól

jóestét kívánok............
  • szacsi
    személyesen adod át? ((:
  • cyrus #2324
    hohha ! htx :D

nyócker...brrr... :D
  • St
    Pesten lehet átvenni, a nyóckerben van a lerakatunk. Cím emailben, ha a megrendelés közleményébe azt írod: személyes átvétel
  • cyrus #2322
    De most komolyan, nem lehetne valahol átvenni ? sztem nem csak engem érdekelne :oo
  • szacsi
    hm. nekem átvan varijálvaö... (:
  • mukika
    és nem megy nekem se!
  • mukika
    [megkeresi az UGA-t és variál a logon]
  • Sir Quno Jedi
    St !!! Meddig marad kint az előrendelés, mert máris sok érdeklődő van, sőt lassan egyre több embert szervezünk be ???!!! TALÁN lesz belőle valami !!!!!!!!!!!
  • cyrus #2317
    vagy odaadod nekem a polókat aztán megbeszéljük hogy szoNbaton a westendnél át lehet venni őket... és akkor aki budapesti annak nem kell futár :P
  • cyrus #2316
    futár nélkül nem lehet ? megyek a lehelre tomcathez átvenni :D
  • Punkerwork
    vagy csak igazuk van :)
    de mivel nem ők fizetik, max újból megállapítják hogy nem vagyok normális :)
  • Sir Quno Jedi
    Akkor rossz szülőket választottál, vagy csak nem tudsz bánni velük ! :DDD
  • Punkerwork
    hát nekem ilyen ökörségre tuti nem adnának pénzt :)
  • Sir Quno Jedi
    Ja, tényleg ez karácsonyi szuperajánlat "gumis gyerkőcöknek" ! ÉS még óvszert is lehet így reklámozniő !
  • Loál János #2311
    Basszus, mindjárt Karácsony, ne legyenek már szőrösszivűek az elevenszülők!
  • Sir Quno Jedi
    mivagytevészmadár
  • Punkerwork
    mégrosszabb
  • Sir Quno Jedi
    jaja, maj leszen seggrepacsi meg szobafoksák
  • Sir Quno Jedi
    Na jó úgy monták a "szüleiket"
  • mukika
    húha lehet hogy nekemis megkellet volna előtte kérdeznem!!!
  • Punkerwork
    ez a "megkérdik a mamit" nem túl bíztató
  • Sir Quno Jedi
    Újjé, meg van néhény srác akik megkérdezik a mamit, hogy lehete éppenséggel, sazl. jönnek még (tán) !
  • mukika
    mostmár 13 :))))))))
  • Sir Quno Jedi
    SRy !
  • Punkerwork
    :(
  • Sir Quno Jedi
    Nemigazán.