27328
-
#27161 A SPOILER se nyílík le.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy mégis? :D
Ennyire belerondít egy reklám? :D -
csgj #27160 Áh, nem csak mobilon jelenik meg.
Megnéztem a laptopomon kikapcsolt AdBlockkal. Telón nem használok reklámblokkolót.
Utoljára szerkesztette: csgj, 2021.12.08. 14:23:00 -
csgj #27159 Sziasztok! Az oldal mobilverziójában legalul mindig van egy hirdetés, ami nekem vagy Playstation reklám, vagy valami fogyással kapcsolatos (ami nagyon spam vagy spyware gyanús). Utóbbiban az a vicces, hogy egyáltalán nem keresek fogyással kapcsolatos dolgokat. Talán soha. Nektek is gyakran feldobja? -
#27158 és úgy tűnik a hozzászólásra ugrás se müködik :D -
#27157 #27111 óta nem változott semmi, akkor is ugyanúgy jött a reklám, és ugyanúgy nem működött semmi normálisan. -
#27156 Majd működik, ha kiveszik a reklámot. -
#27155 "válasz" gomb se működik, semmi nem történik -
#27154 elképzelésem sincs, hogy hogyan kerülnek ki a cikkek, hogy ki csinálgatja, de vélhetően egy minimális időt foglalkoznak a cikkekkel, hogy kintről nézve egy látogatott hírportál legyen, ahová megéri reklámok miatt fizetni és ezek szerint csöpög be elég pénz, hogy megtűrik még a fórumot is.. moderátorként is ugyanúgy fizetgettem a VIP-et amig volt, hogy legalább azzal a kevéssel is hozzájáruljak a költségekhez
de az sg kft amúgy papíron 1 fős -
Ironman2 #27153 Én nem értem amúgy ezt a dolgot,ott van az sg.hu szerkesztősége,akik ezt az online magazint gyártják,van egy jó fórum is az oldalon,de ennyire leszarják az egészet? Akkor minek foglalkoznak evvel a magazinnal? Én nemcsak a fórumot olvasgatom,hanem az SG-s cikkeket is,némelyik érdekes amúgy.Simán meg lehetne menteni a fórumot,lehetne donate-t kérni,vagy odaültetni egy saját emberkét,lehet külsős is,szerintem lenne aki szívesen foglalkozna vele,akár másodállásban. -
#27152 A reklám okozza (és a számunkra ismeretlen inkompetens tag aki így teszi be).
Nincs belsős, az oldal évek óta "felügyelet nélkül" fut. Ez van, amíg van, aztán egyszer ez sem lesz. -
Zsombor99 #27151 A "BBCODE" gomb már megint nem működik a fórumokban! Egyszerűen semmi se történik a gombra kattintáskor!
Kérnék valaki belsőst, hogy nézzen rá. -
#27150 Ebben, amiről a végén szó volt az is benne van.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2021.09.09. 20:21:37 -
#27149 Már több mint 15 éve megállt itt az idő. Semmi nem változik szinte. -
#27148 A minilogo is eltűnt, ami a lapfülön szokott lenni. -
#27147 Látod ez eszembe sem jutott :)
itt az export a nem szakiknak.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.08.22. 16:34:00 -
#27146 Én egy ideje már magamnak megoldottam, most a Request Interceptor chrome kieggel átirányítom az elcseszett linkeket egy data uri-ra.
Szerk: Persze, hogy code-on belül is meghülyül bizonyos karakterektől...
textbin inkább: https://textbin.net/icgrv0viyk
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2021.08.22. 15:32:21 -
#27145 Elb*szta az ismeretlen random valaki aki megkapta az oldal fejlesztését. Ugyanez a helyzet a kedvencek, vip és egyéb ikonokkal.
(Úgy tűnik törölték vagy csináltak valamit az img könyvtárral :))
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.08.22. 14:46:03 -
#27144 elvitte a cica, de legalább hozott netcincér reklámot :D -
#27143 Hova tűnt a fő Logo az SG.hu-ról az elmúlt években? -
Zsombor99 #27142 De már legalább ez is pozitív javulásnak nevezhető, nem?
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2021.08.04. 12:03:35 -
Ironman2 #27141 Nem egészen,mert a galéria nem működik rendesen! -
Zsombor99 #27140 Nem tudom, hogy ki volt az a jótét lélek, de virtuális taps jár neki! Újra működik a "válasz" lehetőség és eltűnt az oldalak hátteréből a karóra reklám is - egyszóval, úgy tűnik, hogy végre visszaállt a rend! -
TokraFan #27139 Akkor gondolom a fórum hidegen hagyja. Cikkeket még ír valaki, bár minőségről már évek óta nem lehet beszélni. Amilyen gazdátlan lett ez a hely, azon se csodálkoznék, ha az impresszum már nem lenne valid. Tulajdonképpen mindegy is, anno a rettenetes design váltással elvesztették a látogatók jelentős részét és a topikokban is javarészt pár játékos maradt és az idióta ezósok/konteósok közül néhány hardcore klinikai eset. -
Ironman2 #27138 AZ Sg.hu főszerkesztője,az impresszum szerint. -
TokraFan #27137 Ironman2
Ki az a Nyerges Tibor és miért érdekes, hogy mit szól mihez?
Ha tulajdonos, akkor nyiván tud róla, ez esetben minősíti a minősíthetetlen fórum.
Ha nem tulajdonos, akkor irreleváns,
Ha tulajdonos volt, de már nem az (mert mondjuk eladta ezt a kócerájt), akkor már szintén irreleváns a véleménye. -
Zsombor99 #27136 → #27132
Maga a "magazin" az érdekes módon nálam még jó, ott egyenlőre minden betöltődik még...
Anúgy nem lennék teljesen meglepva, ha nyári szabadságok miatt nem válaszolnának a megkeresésekre. Na, "innen szép nyerni"...
Szerk.: Uhh... Már linket se sikerül rendesen beszúrni, valamint a megjelölt számú hozzászólásra ugrás se működik.
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2021.07.20. 12:18:31 -
Ironman2 #27135 Már írtam 2 napja,még válasz nem jött idáig. -
#27134 Ironman2: [email protected], [email protected]
írj neki email-t és kérdezd meg:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.07.20. 01:23:54 -
#27133 Elolvastam, a kedvenc listát senki nem említette... -
Ironman2 #27132 Arra kiváncsi lennék Nyerges Tibor mit szól az egészhez,hogy haza van vágva az Sg fórum.Amúgy meg a magazin se tökéletes,képek nem töltődnek be.Ezt hagyják így szétrohadni?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.07.19. 23:29:49 -
#27131 "Nem nagyon írta még senki"
Olvasd már el kérlek az elmúlt hét kommentjeit. -
#27130 Hali
Nem nagyon írta még senki, de amióta a válasz gomb nem jó, azóta nekem a fórum főoldal bal oldalán az 'összecsukott' kedvencek listájának kinyitására szolgáló ' + ' gomb se megy, ergo nem tudom kinyitni a listát.
Illetve ha egy topikban a "hozzáadás kedvencekhez" ikonra kattintok 404 lesz belőle, vagyis "oldal eltűnt".
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2021.07.19. 21:10:02 -
#27129 De nincs. -
Kepek #27128 de ha kód fel lenne dobva egy verziókövetőre, akkor hobbiból bárki kijavíthatná a hibákat, akár én, ezzel nem élni... -
#27127 Nagyon régóta nincs már a fórumon aktív személy, aki a fejlesztéssel foglalkozik, és egyáltalán hozzáfér a rendszerhez. Nem tudjuk ki, mit és mikor változtat a rendszeren, és láthatóan őket nem érdekli, ha valami elromlik. -
Zsombor99 #27126 Igen csúnya problémák keletkeztek itt az SG fórumban!!
● a "válasz" gomb semmit se csinál, más hozzászólására válaszolni nem lehet
● "spoiler" nem nyitható ki, kattintáskor feldob az oldal tetejére
● "BBCODE" gomb nem reagál, de legalább a "MOSOLYOK" működik még
● minden oldal számára bekerült egy "karóra reklám" a háttérbe, ami mindenhol felülbírálja a hátteret
Ugye nem hackelés áldozata lett az sg.hu? -
Zsombor99 #27125 biomage felhasználónak igaza van! Egyáltalán nem akar működni a "válasz" gomb!! Mielőbbi helyreállítást igényel. -
#27124 én még szeretem olvasni az sgt :)
bár a válasz gomb hibája kicsit idegesít :D de ritkán írók.
Utoljára szerkesztette: biomage, 2021.07.18. 12:24:39 -
#27123 SG.hu Discord -
#27122 A következő hír meg majd az lesz, hogy a huawei taknyosra szopatta azt a tehetséget, aki szerződött a reklámra, de még a kép méretét is hülye volt beállítani.