27328
  • gergely1991
    A SPOILER se nyílík le.

Ennyire belerondít egy reklám? :D
  • csgj
    Áh, nem csak mobilon jelenik meg.
    Megnéztem a laptopomon kikapcsolt AdBlockkal. Telón nem használok reklámblokkolót.

Utoljára szerkesztette: csgj, 2021.12.08. 14:23:00
  • csgj
    Sziasztok! Az oldal mobilverziójában legalul mindig van egy hirdetés, ami nekem vagy Playstation reklám, vagy valami fogyással kapcsolatos (ami nagyon spam vagy spyware gyanús). Utóbbiban az a vicces, hogy egyáltalán nem keresek fogyással kapcsolatos dolgokat. Talán soha. Nektek is gyakran feldobja?
  • Szabi #27158
    és úgy tűnik a hozzászólásra ugrás se müködik :D
  • Dzsini
    #27111 óta nem változott semmi, akkor is ugyanúgy jött a reklám, és ugyanúgy nem működött semmi normálisan.
  • MerlinW
    Majd működik, ha kiveszik a reklámot.
  • tommygear
    "válasz" gomb se működik, semmi nem történik
  • Szabi #27154
    elképzelésem sincs, hogy hogyan kerülnek ki a cikkek, hogy ki csinálgatja, de vélhetően egy minimális időt foglalkoznak a cikkekkel, hogy kintről nézve egy látogatott hírportál legyen, ahová megéri reklámok miatt fizetni és ezek szerint csöpög be elég pénz, hogy megtűrik még a fórumot is.. moderátorként is ugyanúgy fizetgettem a VIP-et amig volt, hogy legalább azzal a kevéssel is hozzájáruljak a költségekhez

de az sg kft amúgy papíron 1 fős
  • Ironman2
    Én nem értem amúgy ezt a dolgot,ott van az sg.hu szerkesztősége,akik ezt az online magazint gyártják,van egy jó fórum is az oldalon,de ennyire leszarják az egészet? Akkor minek foglalkoznak evvel a magazinnal? Én nemcsak a fórumot olvasgatom,hanem az SG-s cikkeket is,némelyik érdekes amúgy.Simán meg lehetne menteni a fórumot,lehetne donate-t kérni,vagy odaültetni egy saját emberkét,lehet külsős is,szerintem lenne aki szívesen foglalkozna vele,akár másodállásban.
  • MerlinW
    A reklám okozza (és a számunkra ismeretlen inkompetens tag aki így teszi be).
    Nincs belsős, az oldal évek óta "felügyelet nélkül" fut. Ez van, amíg van, aztán egyszer ez sem lesz.
  • Zsombor99
    A "BBCODE" gomb már megint nem működik a fórumokban! Egyszerűen semmi se történik a gombra kattintáskor!
    Kérnék valaki belsőst, hogy nézzen rá.
  • Malakai
    Ebben, amiről a végén szó volt az is benne van.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2021.09.09. 20:21:37
  • sorler
    Már több mint 15 éve megállt itt az idő. Semmi nem változik szinte.
  • sorler
    A minilogo is eltűnt, ami a lapfülön szokott lenni.
  • MerlinW
    Látod ez eszembe sem jutott :)

itt az export a nem szakiknak.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.08.22. 16:34:00
  • Malakai
    Én egy ideje már magamnak megoldottam, most a Request Interceptor chrome kieggel átirányítom az elcseszett linkeket egy data uri-ra.
    Szerk: Persze, hogy code-on belül is meghülyül bizonyos karakterektől...
    textbin inkább: https://textbin.net/icgrv0viyk
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2021.08.22. 15:32:21
  • MerlinW
    Elb*szta az ismeretlen random valaki aki megkapta az oldal fejlesztését. Ugyanez a helyzet a kedvencek, vip és egyéb ikonokkal.
    (Úgy tűnik törölték vagy csináltak valamit az img könyvtárral :))
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.08.22. 14:46:03
  • Szabi #27144
    elvitte a cica, de legalább hozott netcincér reklámot :D
  • sorler
    Hova tűnt a fő Logo az SG.hu-ról az elmúlt években?
  • Zsombor99
    De már legalább ez is pozitív javulásnak nevezhető, nem?
    Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2021.08.04. 12:03:35
  • Ironman2
    Nem egészen,mert a galéria nem működik rendesen!
  • Zsombor99
    Nem tudom, hogy ki volt az a jótét lélek, de virtuális taps jár neki! Újra működik a "válasz" lehetőség és eltűnt az oldalak hátteréből a karóra reklám is - egyszóval, úgy tűnik, hogy végre visszaállt a rend!
  • TokraFan
    Akkor gondolom a fórum hidegen hagyja. Cikkeket még ír valaki, bár minőségről már évek óta nem lehet beszélni. Amilyen gazdátlan lett ez a hely, azon se csodálkoznék, ha az impresszum már nem lenne valid. Tulajdonképpen mindegy is, anno a rettenetes design váltással elvesztették a látogatók jelentős részét és a topikokban is javarészt pár játékos maradt és az idióta ezósok/konteósok közül néhány hardcore klinikai eset.
  • Ironman2
    AZ Sg.hu főszerkesztője,az impresszum szerint.
  • TokraFan
    Ironman2

Ki az a Nyerges Tibor és miért érdekes, hogy mit szól mihez?
    Ha tulajdonos, akkor nyiván tud róla, ez esetben minősíti a minősíthetetlen fórum.
    Ha nem tulajdonos, akkor irreleváns,
    Ha tulajdonos volt, de már nem az (mert mondjuk eladta ezt a kócerájt), akkor már szintén irreleváns a véleménye.
  • Zsombor99
    Maga a "magazin" az érdekes módon nálam még jó, ott egyenlőre minden betöltődik még...
    Anúgy nem lennék teljesen meglepva, ha nyári szabadságok miatt nem válaszolnának a megkeresésekre. Na, "innen szép nyerni"...

Szerk.: Uhh... Már linket se sikerül rendesen beszúrni, valamint a megjelölt számú hozzászólásra ugrás se működik.
    Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2021.07.20. 12:18:31
  • Ironman2
    Már írtam 2 napja,még válasz nem jött idáig.
  • MerlinW
    Ironman2: [email protected], [email protected]
    írj neki email-t és kérdezd meg:)

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.07.20. 01:23:54
  • Tuvok #27133
    Elolvastam, a kedvenc listát senki nem említette...
  • Ironman2
    Arra kiváncsi lennék Nyerges Tibor mit szól az egészhez,hogy haza van vágva az Sg fórum.Amúgy meg a magazin se tökéletes,képek nem töltődnek be.Ezt hagyják így szétrohadni?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.07.19. 23:29:49
  • MerlinW
    "Nem nagyon írta még senki"

Olvasd már el kérlek az elmúlt hét kommentjeit.
  • Tuvok #27130
    Hali

Nem nagyon írta még senki, de amióta a válasz gomb nem jó, azóta nekem a fórum főoldal bal oldalán az 'összecsukott' kedvencek listájának kinyitására szolgáló ' + ' gomb se megy, ergo nem tudom kinyitni a listát.

Illetve ha egy topikban a "hozzáadás kedvencekhez" ikonra kattintok 404 lesz belőle, vagyis "oldal eltűnt".
    Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2021.07.19. 21:10:02
  • MerlinW
    De nincs.
  • Kepek
    de ha kód fel lenne dobva egy verziókövetőre, akkor hobbiból bárki kijavíthatná a hibákat, akár én, ezzel nem élni...
  • Dzsini
    Nagyon régóta nincs már a fórumon aktív személy, aki a fejlesztéssel foglalkozik, és egyáltalán hozzáfér a rendszerhez. Nem tudjuk ki, mit és mikor változtat a rendszeren, és láthatóan őket nem érdekli, ha valami elromlik.
  • Zsombor99
    Igen csúnya problémák keletkeztek itt az SG fórumban!!
    ● a "válasz" gomb semmit se csinál, más hozzászólására válaszolni nem lehet
    ● "spoiler" nem nyitható ki, kattintáskor feldob az oldal tetejére
    ● "BBCODE" gomb nem reagál, de legalább a "MOSOLYOK" működik még
    ● minden oldal számára bekerült egy "karóra reklám" a háttérbe, ami mindenhol felülbírálja a hátteret

Ugye nem hackelés áldozata lett az sg.hu?
  • Zsombor99
    biomage felhasználónak igaza van! Egyáltalán nem akar működni a "válasz" gomb!! Mielőbbi helyreállítást igényel.
  • biomage
    én még szeretem olvasni az sgt :)
    bár a válasz gomb hibája kicsit idegesít :D de ritkán írók.
    Utoljára szerkesztette: biomage, 2021.07.18. 12:24:39
  • MerlinW
    SG.hu Discord
  • 0Fritz
    A következő hír meg majd az lesz, hogy a huawei taknyosra szopatta azt a tehetséget, aki szerződött a reklámra, de még a kép méretét is hülye volt beállítani.