Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most komolyan mért mániátok a véleményeket kitörölnI? azért mert nem tetszik? ez a véleményem..és? nagyon ciki 2022 ben ez a cenzúra..
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
akkor inkább nyomogatom az esc gombot minden egyes sg oldalbetöltés után.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Brave mintha azt nyilatkozta volna, hogy ők egyszerűen tovább támogatják majd manifest v2-t általánosságban (az-az elméletben minden régi extension-t támogatniuk kell, meglátjuk ezt meg is fogják-e valósítani).
Vivaldi meg azt, hogy a beépített adblocker tovább fog működni, bár arra is készülnek, hogy google esetleg beépít még egyéb akadályokat számukra a chromium architektúrába.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2022.10.07. 18:16:11
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.10.07. 12:06:11
[merlinw.org]
A képen semmit nem manipuláltam, 1920*1080-as felbontásban, nálam ilyen. Végül is a kép legalján lehet egy kicsit látni az oldalból is. Szép! 😊

Utoljára szerkesztette: Danecay, 2022.10.07. 08:30:04
úgy néz ki pc guru oldalnál is ugyan ez a hiba van.
A komment, elküldhetőségével is ugyanez van, mint ahogy, a funkciógombok kapcsán is.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Igen.
Zéró infónk van, de szerintem 99% hogy így marad, amíg legalább az üzemeltetés díját megtermeli az oldal.
Mondjuk én nem is kérdezősködtem.
Egyébként a [email protected] érkező leveleket megkapja a tulaj is, lehet érdeklődni aki kíváncsi.
[merlinw.org]
Szóval ha jól értelmezem akkor a topik márcsak dísznek van?
Van valakinek infója hogy mi lesz majd a fórum sorsa hogy nincs már foldozgatás?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
(Azt a bizonyos hibás backupot kellene frissíteni, ami időnként visszakerül az oldalra, mikor betesznek valami reklámot.)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azzal, hogy elfogadod a sütiket, generálsz egy kattintást a reklámra is, és már nyílik is a Disney + honlapja...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.06.23. 16:07:20
[merlinw.org]
A fórummal már nem foglalkozik senki évek óta, ez van, jobb nem lesz csak rosszabb.
[merlinw.org]
11380 : A topic favoritozó csillag csak nekem tűnt el? Se berakni se levenni nem tudok topikokat igy....
11381 : nekem se látszódik,de ott van ,ha odaviszed fölé az egér kurzort,akkor meg lehet találni 😄
Lehet az is kellene az SG-nek, hogy működő funkciói legyenek. A fenti hozzászólások is másfél évesek, és egyáltalán nem biztos, hogy "csak" azóta van probléma az opcióval.
De ott vannak a hektikusan működő privát üzenetek is, amik érkezéséről a legtöbb esetben nem, vagy akár hónapokkal később kap csak értesítést az ember. Volt, hogy én kezdtem el szabadkozni, hogy nem válaszoltam valakinek, pedig egyedüli oka csak az volt, hogy nem kaptam értesítést arról, hogy PÜ-em érkezett. Tök véletlenül kattintottam bele az üzenetekbe amikor láttam, hogy van olvasatlan üzenetem, majd láttam, hogy másfél hónappal korábban küldték. Na basszus...
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2022.06.19. 15:54:40
Nem igazán tudom, hogy hol kérdezzem meg, ezért megpróbálkozok itt 😊 Hol találom a topik kedvencekhez adás, vagy éppen törlés opciót? Az évek során 23 topikot tettem már a kedvencek közé, de már nem találom, hogy hol tehetem meg. Valami csillag rémlik a topik fejlécének környékén, de nem látok ilyet.
http://goo.gl/gd6Zi5
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2022.05.23. 20:39:11
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Játékspecifikus meg gamer fórumok pörögnek külföldön is, valami hasonlót meg lehetne próbálni esetleg. A Fortnite topik szánalmasan elhagyatott, sok divatos játéknak topikja sincs. Ez lehet még mentsvár esetleg.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Én valami olyasmit találtam ki SG-nek, hogy a topikokba robotok postolnának tartalmat, pl híroldalak alapján.
És ezeket a híreket, talán elkezdenék az emberek megvitatni, lenne miről beszélni.
De nem csak hírek lennének, hanem bármi történésről értesítene a robot a topikban ami témához vág.
Promóznám, hogy az emberek tegyék kedvencekbe a topikokat, valami #tag rendszert is bevezetnék mert népszerű máshol.
És ehhez egy mobil appot is fejlesztenék amivel gyorsan elérhető minden.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.05.13. 19:33:27
[merlinw.org]
Az SG meg elsüllyedt a mocsárban. Én se nagyon látogatom, nincs itt már semmi, nem is igazán működik az oldal. Túl sok aktív user se lehet.
Utoljára szerkesztette:
http://goo.gl/gd6Zi5
"The trees move. Do you not see it?"
Azért ahhoz is kéne egy fejlesztő aki koordinálja.