27365
-
Szerintem a felhasználók hiányoznak, nem a téma. A legpörgősebb topikokban is néhány törzstag beszélget. Az SG fórum (vagy akármilyen fórum) sosem lesz már olyan felkapott mint ~15 éve volt. Új felhasználók nem nagyon lesznek, az oldal marketingje is kevés ahhoz, meg ahogy Merlin írta, a fiataloknak idegen ez a fórumosdi. Én is vén szar vagyok így lassan a nyugdíj felé :)
Játékspecifikus meg gamer fórumok pörögnek külföldön is, valami hasonlót meg lehetne próbálni esetleg. A Fortnite topik szánalmasan elhagyatott, sok divatos játéknak topikja sincs. Ez lehet még mentsvár esetleg. -
Kepek #27194 Most ez lehet hülyeségnek tűnik, vitaindítónak szánom
Én valami olyasmit találtam ki SG-nek, hogy a topikokba robotok postolnának tartalmat, pl híroldalak alapján.
És ezeket a híreket, talán elkezdenék az emberek megvitatni, lenne miről beszélni.
De nem csak hírek lennének, hanem bármi történésről értesítene a robot a topikban ami témához vág.
Promóznám, hogy az emberek tegyék kedvencekbe a topikokat, valami #tag rendszert is bevezetnék mert népszerű máshol.
És ehhez egy mobil appot is fejlesztenék amivel gyorsan elérhető minden. -
Discord-on vagyunk ~110-en, mondjuk ott is elég nagy a csend. Mi megöregedtünk az SG-n, a többségnek van jobb dolga is, a fiatalság meg nem fórumozik. PH azért megy mert tematikus. Az SG meg csak van. Az oldal állapotán látszik is, hogy kb 0 pénz van a dologban, nem is erőlködnek. Szerintem Tibor is már csak megszokásból fizeti a hosting díjat. A hírodal rész is a cikkek minőségéből ítélve nonprofit, hobbi munka. Mármint ilyen cikkekért hülye lenne bárki is fizetni :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.05.13. 19:33:27 -
Lehet, hogy a fórumozás minimálisra csökkent, de azért a PH! pörög most is.
Az SG meg elsüllyedt a mocsárban. Én se nagyon látogatom, nincs itt már semmi, nem is igazán működik az oldal. Túl sok aktív user se lehet.
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2022.05.13. 14:05:31 -
hány aktív user van még itt egyáltalán? van róla valami statisztika? -
SG kicsit jobban szereti a szólásszabadságot mint reddit, ott egy subreddit kb két nap után bannolva lenne. -
Kepek #27189 Meg lett már mondva, hogy tegyék ki Git-re a kódot és ingyen belefejleszt akinek van kedve, ideje.
Azért ahhoz is kéne egy fejlesztő aki koordinálja. -
Miért nem írsz email-t a főszerkesztőnek? [email protected]
Írd le neki mit szeretnél, miért szeretnéd, hogyan oldanád meg, milyen üzleti modellel, hogy fizetnéd a fejlesztőt, stb. Tedd oda magad, mint egy intelligens, jószándékú ügyfél, aki szeretne tenni az általa használt termék érdekében.
Lefogadom hogy kb 0 (kultúrált) levelet kapott ezzel kapcsolatban, így az jön le számára, hogy jó ez így, mindenki pont lesz*rja mi van a fórummal. És ez kb fedi is a valóságot. A felhasználóbázis minimálisra csökkent, lévén a fórumozás már nem divat (99% a social media-t használja), a hirdetésekből jövő bevétel is minimális, az oldal fenntartása költség, a fejlesztők díja meg az egekben (főleg ha egy 20 éves forráskóddal kell dolgozni).
Ingyenes szolgáltatást használsz, 0 jogod van követelőzni, így a legjobb amit tehetsz, megfogalmazod a mondanivalódat a vezetőség számára és közlöd velük. Ennyi a történet.
-
fradiking35 #27187 egy teljesen új vezetőség kéne, ami nem fogyatékosokból áll -
egy subreddit?
-
igen: semmi -
Azok a cikkek, ahol youtube videó van beágyazva, baromira ugrál mobilnézetben. -
Valaki össze tudná foglalni, hogy mi történt itt az oldalon az elmúlt 10 évben? -
Amúgy meg modok errefelé is kószálnak, csak fejlesztés nincs, nem? -
A pénzt termelő híroldallal foglalkoznak, a fórumot sz*rják le. -
köszi, de azért elég érdekes helyzet, hoyg van egy forum aminek látszolag nincs gazdája és senki nem törödik azzal, hogy valami nem funkcionál ,de arra azért eléggé oda tudnak figyelni , hogy cenzurázzák a kommenteket a cikkeknél . NA ez az ami szürreális
MEg itt ez a napok ota fogadd el a sütiket felugro ablak amire senkinek nincs gondja, hoyg eltüntesse vagy legalább elfogadja azt amit kiválaszt az ember, vagy már ez is a szavbad választás lehetősége, hogy addig amig nem fogadod el addig folyamatosan kapod az arcodba -
annyit nem ér az egész, de elég szürreális egy helyzet :D -
Leírtuk már párszor, nem tudni mi történik az oldallal, már nincs belelátása senkinek itt a fórumon. Ha kérdésetek van írjatok email-t az sg szerkesztőségének. -
én ezt az igényes segítséget kaptam nemrég a kérdésre
https://sg.hu/forum/uzenet/1080392254/27172 -
változott valami a forummal kapcsolatban ? mert a vivaldi böngészön nálam be van állitva a force dark mode, ami anynit tesz, hogy minden oldalnál engedélyezi a sötét modot vagy ahol nincs ott inverz szineket használ, ez eddig müködött is az SG esetében is tehát fekete volt minden topic háttere , de ma reggel ota meg ujra fehér minden .
Ez az oldal miatt van vagy esetleg a böngészöben változtattak? bár nem frissitettem és nem jött javitás ma rá, szóval abban nem történt változás. -
Csak a képet nem tölti be.
#27146 és #27147 -
Topik csillagozására van valami workaround? (hátha régi endpoint működik csak az oldalról került le vagy ilyesmi :D) -
színvonalas segítség volt, köszi! -
Borg #27172 Csak csodálkozik minek vagy belépve annyit. -
azt lehet tudni miért dobál ki az oldal random? van hogy 1-2 óránként újra be kell lépnem (nem változik az ip-m)
de van hogy 1 hétig is jó belépés nélkül -
Nem. Ezer ingyenes képfeltöltő van, használd azokat. -
Kepek #27169 Postman-el lehet feltölteni képet? Vagy milyen módon lehet? -
Tudjuk, olvass vissza. -
Zsombor99 #27167
A "válasz" funkció se működik a fórumban!
-
Kepek #27166 Képfeltöltő csak ezen az oldalon megy vagy az ablak felhozható valami konzol paranccsal? -
ráadásul idén nyáron volt :) -
Nem tudni. Tavaly is meg kellett várni. -
BladeW #27163 Legalább tud róla, hogy szétqrta az oldalt? Vagy meg kell várni a dec 19.-et, amíg lejár a szerződés? -
Nem a reklám, hanem a trehány fejlesztő aki betette. -
A SPOILER se nyílík le.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy mégis? :D
Ennyire belerondít egy reklám? :D -
csgj #27160 Áh, nem csak mobilon jelenik meg.
Megnéztem a laptopomon kikapcsolt AdBlockkal. Telón nem használok reklámblokkolót.
Utoljára szerkesztette: csgj, 2021.12.08. 14:23:00 -
csgj #27159 Sziasztok! Az oldal mobilverziójában legalul mindig van egy hirdetés, ami nekem vagy Playstation reklám, vagy valami fogyással kapcsolatos (ami nagyon spam vagy spyware gyanús). Utóbbiban az a vicces, hogy egyáltalán nem keresek fogyással kapcsolatos dolgokat. Talán soha. Nektek is gyakran feldobja? -
és úgy tűnik a hozzászólásra ugrás se müködik :D -
#27111 óta nem változott semmi, akkor is ugyanúgy jött a reklám, és ugyanúgy nem működött semmi normálisan. -
Majd működik, ha kiveszik a reklámot.