27328
  • Dodo55
    Lehet vótmá, de mobilról nem jelöli olvasottnak a kedvenceket. Ja meg a koronáim és csillagjaim is pixellángokba borultak, ilyen NES vagy C64 szerű stílusban.

Szerk: Ígye:
  • Dodo55
    Lehet vótmá, de mobilról nem jelöli olvasottnak a kedvenceket. Ja meg a koronáim és csillagjaim is pixellángokba borultak, ilyen NES vagy C64 szerű stílusban.
  • tigeroo
    Ja de tegnap nem volt jó.

• Danecay
    Én látom, hogy írtál :)
  • tigeroo
    Tegnap nem tudtam hozzászólást posztolni, vagy 20 szerverhiba log keletkezett. Most jó?
  • Kelta
    Mondjuk a felesleges cenzúra nem kéne

Most komolyan mért mániátok a véleményeket kitörölnI? azért mert nem tetszik? ez a véleményem..és? nagyon ciki 2022 ben ez a cenzúra..
  • Kissssss0 #27235
    jézus úr isten...

akkor inkább nyomogatom az esc gombot minden egyes sg oldalbetöltés után.
  • Malakai
    Tudtommal Brave, Vivaldi és gondolom sok egyéb chromium böngésző továbbra is fenn kívánja tartani a beépített adblocker-jük működését.
    Brave mintha azt nyilatkozta volna, hogy ők egyszerűen tovább támogatják majd manifest v2-t általánosságban (az-az elméletben minden régi extension-t támogatniuk kell, meglátjuk ezt meg is fogják-e valósítani).
    Vivaldi meg azt, hogy a beépített adblocker tovább fog működni, bár arra is készülnek, hogy google esetleg beépít még egyéb akadályokat számukra a chromium architektúrába.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2022.10.07. 18:16:11
  • MerlinW
    Brave-ben beépített blocker van, de jövőre majd fogsz látni reklámokat azzal is, mikor áttérnek Manifest 3-ra és egy adblocker sem fog működni rendesen chromium rendszerek alatt :) Egy ideig marad a Firefox, az egyetlen ami továbbra is támogatni fogja az M2-őt.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.10.07. 12:06:11
  • tigeroo
    Brave büngészőbe nem látok ilyet.
  • Danecay
    Ilyen reklámok kellenek az SG-nek, aztán nem csoda, hogy mindenki Ad Block-ot használ, viszont az meg megbéníthatja az oldal egyes funkcióit. Ördögi kör :)

A képen semmit nem manipuláltam, 1920*1080-as felbontásban, nálam ilyen. Végül is a kép legalján lehet egy kicsit látni az oldalból is. Szép! :)

Utoljára szerkesztette: Danecay, 2022.10.07. 08:30:04
  • AnuluWork #27230
    Sajnos ismét nem ...
  • Kissssss0 #27229
    újra működik az oldal normálisan, thx akárki volt.
  • Kissssss0 #27228
    nálam is ugyan ez a probléma, adblock kikapcsolása után ismét működik normálisan az oldal.

úgy néz ki pc guru oldalnál is ugyan ez a hiba van.
  • kjhun
    Nálam is ez van, azzal együtt, hogy nem kattinthatók, a cikkek. Csak kijelöl, jobbklikk, Megnyitás Új lapon..... varázslattal megy. Ugyanúgy, a cikkek alatti kommentszekció is. :/

A komment, elküldhetőségével is ugyanez van, mint ahogy, a funkciógombok kapcsán is.
  • AnuluWork #27226
    Köszi. Nem lehetne NEM hozzányúlni ehhez a foshoz most már? Felkerül egy Huawei vagy egy Disney reklám, és meghülyül az egész motor. Nem normális hülyeség már ez.
  • Dodo55
    A reklámblokkoló kever be, nekem is ki kellett kapcsolnom tegnap.
  • AnuluWork #27224
    Valami miatt kb. másfél napja nem tudok beleírni chrome alatt a fórumba. Tapasztalt vki hasonlót? Vagy hogy csak új ablakban hajlandó magát a topikot megnyitni, de utána semmit se enged. Mintha valami hülye reklám megint lenne a háttérben, ami megint előhoz baromságokat, mint az állandó erősítsd meg ezt meg azt nyilatkozat. Ua reklámblokkoló van fent, mint korábban is, amikor ment.
  • MerlinW
    "Szóval ha jól értelmezem akkor a topik márcsak dísznek van?"

Igen.

Zéró infónk van, de szerintem 99% hogy így marad, amíg legalább az üzemeltetés díját megtermeli az oldal.
    Mondjuk én nem is kérdezősködtem.

Egyébként a [email protected] érkező leveleket megkapja a tulaj is, lehet érdeklődni aki kíváncsi.
  • tigeroo
    az sg.hu még hoz valamiféle pénzt a konyhára passzívan, a fórum el van hanyagolva.
  • gergely1991
    Írták sokan hogy a gdpr csík olykor felugrik,ahogy nálam is....

Szóval ha jól értelmezem akkor a topik márcsak dísznek van?
    Van valakinek infója hogy mi lesz majd a fórum sorsa hogy nincs már foldozgatás?
  • Zsombor99
    Jelentem, hogy eltűnt a háttérből a Disbey+ reklámja, valamint a "válasz" is ismét működik.
    (Azt a bizonyos hibás backupot kellene frissíteni, ami időnként visszakerül az oldalra, mikor betesznek valami reklámot.)
  • RelakS
    Felugrik az, ha benézel a saját fórumokba is. :(
  • Malakai
    Öröm az ürömben, hogy amíg minden non-ad javascript el van cseszve, addig a detto broken süti engedélyezés modal sem ugrik fel minden oldal betöltéskor.
  • tigeroo
  • Dodo55
    https://sg.hu/api/favorite/add se megy
  • Zsombor99
    Megint tiszta bugos lett az sg fórum: nem megy a "válasz" gomb, "spoiler" nem nyitható ki!! Aki betette a háttérbe ezt a Disney+ reklámot, az szégyelje magát!!
  • kjhun
    RelakS: Ezzel együtt, elbarmolódott már megint, egy-két funkció, az oldalon. A válasz gomb, nem működik, a spolier-es szövegek se bonthatók ki, az oldal tetejére ugrál ekkor. Pff.
  • RelakS
    Ügyes volt aki berakta a Disney + reklámot.
    Azzal, hogy elfogadod a sütiket, generálsz egy kattintást a reklámra is, és már nyílik is a Disney + honlapja...
  • Kepek
    Készítettem egy oldalt ahol időrendben ki vannak listázva a hírekhez írt kommentek. Így gyorsan át lehet futni. Rég akartam egy ilyen listát. Később esetleg fórum hozzászólásokhoz is csinálok ilyet. Akit érdekel, használja, még béta.
  • MerlinW
    Fox-hoz is van.
  • Danecay
    Köszi! Bár fel van telepítve de alapvetően nem használok Chrome-ot, de lehet majd megnézem.
  • MerlinW
    Az export-ot kimented egy bármi.json fájlba, a Request Interceptor chrome plugint telepíted, chrome-ban jobb felül a puzzle ikonra kattintva eljutsz a plugin beállításaihoz, ahol szintén jobb felül import gomb, ahova betallózod a bármi.json fájlodat, majd az megnyomod mindenhol az "On" és "Save" gombokat.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.06.23. 16:07:20
  • Danecay
    Szia!

Nekem még a nem szakis verzió sem tiszta :) Mit is kell ezzel csinálni pontosan?
  • Danecay
    Kár, már csak azért is mert hírekre meg nem itt vadászik az ember. Lassan saját magát temeti el így az SG!
  • MerlinW

A fórummal már nem foglalkozik senki évek óta, ez van, jobb nem lesz csak rosszabb.
  • Danecay
    Közben megtaláltam, nem is nálam van a hiba, mert úgy látszik másiknál sem működik, ill. jelenik, ill. jelenik meg:

11380 : A topic favoritozó csillag csak nekem tűnt el? Se berakni se levenni nem tudok topikokat igy....
    11381 : nekem se látszódik,de ott van ,ha odaviszed fölé az egér kurzort,akkor meg lehet találni :D

Lehet az is kellene az SG-nek, hogy működő funkciói legyenek. A fenti hozzászólások is másfél évesek, és egyáltalán nem biztos, hogy "csak" azóta van probléma az opcióval.
    De ott vannak a hektikusan működő privát üzenetek is, amik érkezéséről a legtöbb esetben nem, vagy akár hónapokkal később kap csak értesítést az ember. Volt, hogy én kezdtem el szabadkozni, hogy nem válaszoltam valakinek, pedig egyedüli oka csak az volt, hogy nem kaptam értesítést arról, hogy PÜ-em érkezett. Tök véletlenül kattintottam bele az üzenetekbe amikor láttam, hogy van olvasatlan üzenetem, majd láttam, hogy másfél hónappal korábban küldték. Na basszus...
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2022.06.19. 15:54:40
  • Danecay
    Üdv!

Nem igazán tudom, hogy hol kérdezzem meg, ezért megpróbálkozok itt :) Hol találom a topik kedvencekhez adás, vagy éppen törlés opciót? Az évek során 23 topikot tettem már a kedvencek közé, de már nem találom, hogy hol tehetem meg. Valami csillag rémlik a topik fejlécének környékén, de nem látok ilyet.
  • Piko888
    Ennek én is örülnék, rohadt zavaró
  • tigeroo
    Ezt a GDPR popup ablakot nem lehetne kivenni? Nevetséges hogy szinte minden oldal újratöltésnél felugrik, ha ennyire le van sajnálva az oldal többi része akkor legalább ezt lehetne kukázni, a kutyát sem fogja érdekelni a hiánya.