Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fent a keresõbe beírsz valamit és ahol ki kell majd választani hogy témákban vagy hozzászólásokban keressen hozzászólásokat választod és tádám.
Dzsini
passz, én se találom 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

n3whous3
Én meg arra vagyok kíváncsi, hogy mirõl beszéltek, mert látom mi a fícsör neve, azonban nem tudom elõhozni sehogy sem.

púúúúú

Na jó ez volt az utolsó fjucsör amit kipróbáltam, rákerestem az alma szóra 1999 ben, erre kiadott 15 találatot 2002-2003 közöttieket? Ez így kell mûködjön? megint én vagyok a hülye, tudom, csak az én logikám szerint kellene az eredmény 1999 beli legyen.
Aquir
Na ezt gyorsan vegyétek ki. Idejöttem, amikor megláttam hogy évek vannak a keresõnél. Most mindegyiken próbáljam végig, ugye? Ez meg kinek az ötlete volt?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

morcosqtya
<#eljen>
Köszönöm!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

gergely1991
"apropó ez mi, és hol kellene látni?
2010.09.27. - új évekre bontott fórumkeresõ (Á)"

Ha nem tévedek a topikok dátum szerint vannak rendezve nyitásuktól függõen:S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

£o£
Dzsini
nem világosítottak fel, megnéztem egy cikket, és csodák csodája rögtön feltûnt 😊 (mivel nem szoktam nézegetni a fõoldalt meg a cikkeket)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Elméletileg, de gyakorlatilag te sem vágtad rá egybõl, szóval ezzel téged is utólag világosítottak fel. Úgyhogy nem az én anyukám 3.14. 😄 (ismerõs a dolog?)
Dzsini
Sent-by-mailer-daemon: "A levelét megkaptuk, köszönjük."

Persze, hogy lehetne, de már 6-7 éve (mikor még olvastam a moderátori leveleket) is napi 30-40 üzenet jött, mostanra ez simán 100 felett van - és az értelmes levelek aránya akkor se volt túl magas.

...és akkor megint persze: illendõ lenne legalább a normálisan megfogalmazott levelekkel (még ha valamennyire hibásak is) teljeskörûen, normálisan foglalkozni.

Akkor már válaszolni se lehet, hogy legalább érezzük, hogy elolvasták?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini
nem nagyon - elvétve olvasgatja csak St vagy valaki ezt témát, nincs rá idejük 😞

Dzsini
ahogy néztem a hg jelentkezéseket, 80% "aggyatok hg-t a topicomba" bonyolultságú, és azzal persze, hogy nem foglalkoznak. a maradék harmada pedig nem szorul házigazdaságra/nem felel meg a követelményeknek.

és természetesen vannak a jogos problémák, azt viszont megoldottuk Efreettel.

n3whous3
(mármint érted, itt van ez a topik, erre van kitalálva, itt szerintem elõbb hallgatják meg az embert ilyenekkel, mint azon a bizonyos ugyelet@ címen)

púúúúú

n3whous3
többségnek az is jó móka, hogy írnak a moderátor listára, hogy valaki adjon hg jogot egy topikba és szarnak rá 90%-ban.

púúúúú

Dzsini
elméletileg a cikk tetején a szerzõ nevére klikkelve megy egy levél az [email protected], annak elégnek kell(ene) lennie...

de a többségnek sokkal jobb móka a fórum hozzászólásaiban ekézni az oldalt, mint segítõkészen írni egy levelet a problémáról (ismerõs a dolog?)

Ezért nem azt írtam hogy rúgják ki azt aki nem tud helyesen írni, nem azt mondtam vegyenek fel még embert cikk ellenõrizni, csak hogy a megosztás sor végére egy gombocskát hogy hibabejelentés vagy nem tudom mit írjon rajta ha rákattint akkor egy levelet lehet küldeni a hibáról amit hamarabb megkapnak és javíthatnak ezzel is a szolgáltatás minõségét javítva, nagyon kevés idõ és energia ráfordítással.
Dzsini
apropó ez mi, és hol kellene látni?
2010.09.27. - új évekre bontott fórumkeresõ (Á)

neked nem volt bajod vele, mégis rengetegszer olvasni, hogy "...ezt a hírt már az XY oldalon olvastam tegnap/2 napja/3 hete, és..." - minél több ilyen van, annál többen fognak átpártolni az XY oldalhoz. Mindenképp elõnyös, ha az XY az az SG 😊

immovable
Értem.

#17014 jóó'van na!<#smile>
Minden cikknél rendszeres, ezért vetettem fel a problémát.

1-2 óra fél nap, érdekes mert hétvégén már pénteken nincs cikk, hétfõn meg van reggel vagy 4-5 ami fél napos késésbe sem fér bele, de jobb késõbb mint soha, ezzel nekem sosem volt bajom.
Dzsini
Mindenhol azok, de rohadt dolog a lektorálás - saját szövegnél az ember úgyis azt olvassa, amit szeretne, idegen szövegnél meg nagyon hosszú idõ... (és külsõs lektort használva iszonyatosan drága, fõleg ha fordítás ellenõrzésérõl van szó - ~1 forint/leütés)

Ez egy eléggé alapvetõ problémája az online médiának: az igényességhez (helyesírásban és szöveghelyességben is) idõ kell, ha pedig valamilyen témában rendszeresen késéssel jelennek meg a hírek (aktuális témákban ez 1-2 óra, egy ilyen tudományos oldalnál mondjuk fél nap), akkor az olvasók átmennek oda, ahol idõben kapják a híreket. Minden hírhez pedig nem lehet 2 (vagy 3) embert odaállítani, amibõl az egyik megírja, másik elolvassa, harmadik összeveti mondjuk az eredetivel mielõtt kijön.

...mindez persze nem mentesíti az oldalt az alól, hogy valamilyen módon megpróbálja a legjobbat kihozni a lehetõségekbõl.

immovable
Mozis "részlegben" lévõ cikkeknél "rendszeresek" a hibák.
Dzsini
Hát igen, az a baj, hogy túl sokan bíznak a mindenhova beépített "helyesírás-ellenõrzõkben", pedig azok csak az elgépelésekre figyelnek, nyelvhelyességre, szövegértelmezésre nem futja a tudásukból (még a komolyabb rendszereknek is alig).

Pedig egy oldal komolyságát, hitelét - számomra legalábbis - alapvetõen meghatározza az, hogy mennyire sikerül a helyes szövegezés illemszabályait betartani.

Amúgy ha az egy mondat csak két problémával csúcs, akkor egész jól áll az SG 😉

Szerintem kellene egy cikkekkel kapcsolatos helyesírási/fogalmazási hibákat bejelentõ form, hogy ne a hozzászólásokat kelljen tele spammelni amit amúgy is késõn olvas el a szerzõ ha egyáltalán elolvassa, a mai cikkben is:

"Ezek képes másodpercenként 1,3 millió lézerpontot rögzíteni másodpercenként."

Ez egy mondat. 2 hibával ez már csúcs, többesszámot egyeztetni nem is olyan könnyû és nem elfelejteni hogy a másodpercenként szót már használtuk a mondat elején az már kisebb kialakuló amnéziára utal. 😄 Na jó ez kicsit szemétség volt már 😄

Múltkor az volt írva hogy beszédfelismerõ szoftver mely segíti a beszédfogyatékossággal élõ gyerekek számítógép használatát, elég gyakran kerül hiba a fordításba.
Efreet
helyreráztam

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

morcosqtya
"Hogy néz ki az asztalod" topiccal gond van (kidob, stb). Valaki nézzen már rá, legyen szíves!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

ivjoe
Lehet megérné, a cikkreview, a szerzõn (fordító, ha gonosz vagyok 😊) kívül legalább egy másik cikkíró olvassa el a cikket mielõtt kimegy live sitera, mert kicsit ciki néhány cikk.
Amíg a biztonsági hibákat nem javítják[/spoiler]addig szerinted az ilyen meg lesz oldva?
jhetedikj
ez tetszik

hogy kell?😄

anno 1987

cSuwwi
Well[/spoiler]

Ki lehet írni a beírómezõbõl egy sima makró elírással, bug vagy fícsõr?

shit happens

jhetedikj
hmm most meg látom, valószínûleg akkor azt volt amit te mondasz

anno 1987

[HUN]FaTaL
1 új HSZnél nem jelenik meg, illetve ha a következõ oldalra nyúlna, akkor sem.

http://goo.gl/gd6Zi5

jhetedikj
A kérdezek, válaszolsz, kérdezel topikban nem jelenik meg a piros vonal, pedig a kedvencekben van.

anno 1987

Jim Morrison
deszar

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bertino
ezekszerint álomvilágban élsz, igen.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

precision
igen ez nem rossz ötlet, esetleg fifty-fifty -ben elé és utána is berakna ugyanannyi hsz -t, szal középre pakolná

Bazinga!

akyyy
Olyat nem lehet, hogy mikor rákeresek egy hozzászolás számra, akkor ne ugy rakja be hogy az a hozzászólás lesz felül, hanem vagy legyen alul, és felette az újabb hozzászolások, vagy a többi hozzászólás ne az elõtte lévõk legyenek hanem az utánna lévõk.

mert általába ha rákeresünk valami problémára, a választ az utána lévõ hsz-be kapjuk meg.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Csak ha VIP vagy.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jim Morrison
de ha nem fizetek, de X ideje itt vagyok, akkor lenne automatikusan nem? vagy alomvilagban elek?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fabio Capello
ha vip vagy.

Jim Morrison
ha tobb mint negy eve regisztraltam, akkor mar kene lennie a nevem mellett csillagoknak nem?

Sadist
Feature.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tommygear
2-3-4 büntiponttal nem lehet chat-re írni, akkor 5-el miért lehet?
RaZoK
szerintem nem nagy kunszt összehozni 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

bertino
naja, jo lenne.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

RaZoK
galéria mappák törlése cakkumpakk mér nem lehetséges?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Jim Morrison
en nem talatam egynol az idiotat 😄

Jim Morrison
Baromi gyors lett grat !

filmet nem akartok feltolteni? <#idiota>

Dzsini
a toplista az elmúlt 24 óra hozzászólásszámával mûködött régen, valószínûleg kell neki 1 nap, amíg a helyére csúsznak a dolgok.