Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#wink>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Tuvok
Köszönöm 😊

jhetedikj
nekem az volt, hogy "asd" akkor is ugyanezt csinálta

szintén tetszenek a fejlesztések, hajrá😊

anno 1987

n3whous3
most változtattam meg az aláírásomat a beállításokban és érdekes lett az eredmény...

egy példa

most tisztán csak annyi az aláírásom, hogy 'pú', elõtte egy ascii artot raktam volna be és figyelmeztetett, hogy html kód van benne, visszadobta. Lehet mégis bepostolta és az rosszalkodik?

púúúúú

tommygear
tetszenek a fejlesztések <#eljen>
csak így tovább
Nagyobb betûre természetesen nem, ha neked nagyobb kell akkor ajánlom figyelmedbe a Ctrl+ ot. képeket majd eldöntik.
Dzsini
még mindig 70% és felette van az 1024x768 vagy kisebb felbontás - fõleg mióta eljött a netbookok kora.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Desiderata
ezt majd az illetékesek eldöntik <#ejnye1>
rendelkezésre állnak a userek gépeinek felbontóképessége, ebbõl a statisztikából ki lehet hámozni mire van igény
Gurren
nem kell semmibõl nagyobb, legfõképp betûkbõl nem

Desiderata
de a beszúrható kép 750, nagyobbnál már átméretezi a rendszer
esetleg betûk mérete is lehetne alapból nagyobb
Nem 750 hanem 800.
Desiderata
<#heureka> a 750 széles hozzászólás dobozt jó lenne bõvíteni
manapság a legtöbb ember már szélesvásznún fórumozik és a HD képek mellett megjelentek az online nézhetõ 750 pixelnél szélesebb videók
ezzel együtt a feltölthetõ kép méretét is érdemes lenne növelni VIP-nél
Az a fjucsör a biztonság áldozatává vált.
gergely1991
Na azt még elfelejtettem leírni hogy a "videó beszúrása" opció/script alkalmazása során észleltem a problémát....
Elnézést a véletlen dupla hsz-ért....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Azt vettem észre hogy a beágyazott videónál a teljes képernyõs megjelenítést lebonyolító gomb nem mûködik:S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

byzhouse
jó látni,hogy "foglalkoztok" SG-vel. <#eljen> reméljük,hogy még sok javítás/frissítés lesz

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Jim Morrison
lol 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
addig ne vegyél komolyan, amíg nem Efreettel fenyegetõzök 😊 Tényleg örülök, hogy rávetted magad.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rossz vagy 😞(
Dzsini

Kérem, kérem 😊

Dzsini
ezért minimum egy vállveregetés jár 😊

zeli
Nem nagy bug, de azért leírom. A fõoldalon ha a DVD/film résznél rákattintok az elsõ cikkre, akkor a http://www.sg.hu/film.php-t hozza be. A többinél rögtön a cikket jeleníti meg.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Küldtem privátot St nek. Chatlogból felbátorodva, remélem nem kapok érte bant mint elõzõ privátomkor. 😊
Nem fél attól, mert szerintem amúgy nem fórumozik itt minden nap.
tommygear
má jó
Jim Morrison
ja, tamogatom 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

cSuwwi
miért nem képes a fejlesztõ idenyögni valamit, elég cigány megoldás a changelogba írkálni.
ha ennyire fél hogy "lebukik" regeljen egy másik accot. megáll az agyam ezektõl a megoldásoktól -.-

shit happens

biomage
és az mi volt? 😄
A bannerbe bármit lehet írni?
ha az akkor azt nyugodtan maradhat, jó dolog más ipjét megtudni esetleg egy vírust feltolni a gépére és megtudni jelszavát.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Favágó de biztonságos, csak éppen még mindig van egy hiba amit én ide leírtam 1x.
tommygear
nem lehet sehol új témát nyitni
cSuwwi
jó látni, hogy súlyos hibánál egybõl "van rá kapacitás"
még mindig elég favágó a megoldás.
preg_match-el kéne url-re szûrni. itt egy tökéletes script a php.net-en, ami biztosan jó lesz:

http://www.php.net/manual/en/function.preg-match.php#93824

shit happens

Csak tudnám mivel szûri hogy a ' jel még mindig megmarad de a > már nem és a " szerintem sima str_replace.
Már már 99% elküldjem e tehenet fejni? Ha még mindig beteszek egy videót amire rákattintok és alert jön elõ?
Tehenet fejni, isteni 😄
cSuwwi
well, a videó sztem még mindig hackelésre alkalmas, remélem nem a js-be lett betéve egy url szûrõ, mert akkor menjen a fejlesztõ inkább tehenet fejni...

katt a videóra

shit happens

Tuvok
Privikhez lehetne rakni egy összes kijelölése, vagy összes törlése funkciót ?

Dzsini
megindult 😊

2010.10.06. (R)
- kijelölt szöveg linkké alakul az URL beszúrása gombra kattintva (a kijelölt szöveg lesz a link címe), valamint képpé alakul a kép beszúrása gombra kattintva
- ha egy youtube linket jelölsz ki, akkor a videó beszúrása gombra kattintva automatikusan videóvá alakul
- update: a videó beszúrása hackelésre volt alkalmas, javítva - THX cSuwwi

[HUN]FaTaL
Úgylátom Operában nem jó csak, IEben mûködik. Tudnátok javítani?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Jól látom, hogy a BBCODEok helyett mindenhova HTML kódokat szúrkál a fórummotor? Ez nem lenne gond, ha a böngészõben nem szövegként illesztené be, de sajnos < a href és hasonlókat lehet látni a linkek helyett.

http://goo.gl/gd6Zi5

jhetedikj
nálam minden rendben van

anno 1987

n3whous3
elkúródott valamiképp totál az egész sg-n a kép és a link és a kép generálás, egész sg-n mindenhol kódot jelenít meg a kép meg link helyett

púúúúú

De kell mondjad, mert nem tudják, kb fél éve beszélek errõl a hibáról de nem hisznek nekem.
cSuwwi
végre vki olvassa a felvetéseinket, good
ha már a lendület megvan: a videó beszúrásnál legyen ellenõrzés hogy csak link van-e beszúrva. mert most elfogad akármit, írhatok bele html-t de akár js eventet is, amit gondolom nem kell mondanom, miért problémás...

shit happens

Dzsini
- update: youtube-videó link bug javítva - THX bracsek

Jim Morrison
most mi a baj? nem kell egybol ilyen megjegyzeseket irni, raadasul nem csak nalam rossz. csak leirtam, hogy mi az a kis gebasz meg, ami ha nem lenne tokeletes lenne a forum... (nekem legalabbis)

n3whous3
istenem.........

púúúúú

Rage47
nálam is ilyen
Jim Morrison
ranyomtam a makrok gombra, es baromi hosszu 😄 remelem ertitek, nemtom, hogy ez csak nalam van e igy, de remelem kijavitjatok ha nem 😊

[ URL=http://google.com ]http://google.com[ /URL ] helyett elég lenne
[ URL ]http://google.com[ /URL ] azért hogy ha van egy hosszú link ne kétszer írja be ha már úgyis ezekkel a bb kódokkal dolgoznak és egyuttal a marque tag biztonsági rését is megnézhetnék.