27328
  • Fabio Capello
    VIP-jogok felvétele címszó alatt ottvannak a fizetési módok és árak :)
  • jackoneill90
    Én egyenlőre nem fizetek elő ilyenre.
  • ManoNegra
    És akkor ki fog sms-t küldeni? Én is gondolkodom mostanában rajta. Amúgy mennyibe kerül? Meg lehet kérdezni? Jó a pü is...
  • jackoneill90
    Akkor úgyírom. Nem VIP fórumozók is szerkeszthessék.
  • Dzsini
    A VIP fórumozók jogai

50 MByte tárterület a Galériában
    200 Kbyte maximálisan feltölthető képméret
    Saját üzenet törlésének lehetősége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
    Saját üzenet szerkesztésének lehetősége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
    Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín
    Választható 150x25 pixel nagyságú logo
    20 Kbyte maximum logo méret
    Csillagokkal jelölt VIP státusz az üzenet fejlécében
  • jackoneill90
    Én bennem régóta megvan a kérdés: Miért nem lehet utólag átszerkeszteni a hozzászólásomat? Jó lenne az a funkciót beiktatni. Főleg helyesírási hibák javítása miatt is.

Dobj egy pluszot (+) ha te is így gondolod. +++
  • Dzsini
  • Ability
    És akkor hogy építő jelleggel is hozzászóljak: ha ragaszkodni akarnak a fejlesztők az egész TR-re kiterjedő kattintható felülethez, akkor a TR-nek adni kellene egy position: relative értéket, majd a TR-en belülre egy kifeszített A tag-et tenni. Az A tag-nek display:block, 0.0 kooridinátákhoz pozicionálni abszolút pozicionálással, méretet adni neki, és már kész is van a dolog.
  • Dzsini
    Ez egy szép álom, de sajnos a web nagyobb része nem így működik - bár sokkal jobb a helyzet mondjuk 10 évvel ezelőtthöz képest.
    Ha egy népszerű weboldal hibásan jelenik meg, és a böngésző nem eléggé hibatűrő, akkor azt érezni lehet majd az oldalt látogató böngészőknél, a felhasználó számára pedig a böngésző lesz a hibás, nem az oldal készítője (hiszen másik böngészővel működik) - Operás fórumra írta valaki, mikor még a CIB webes bankja nem működött Opera alatt (más fajta JAVA plugint használt), és írt nekik, hogy egyszerűen javítani lehetne. Az volt a válasz, hogy a látogatók elenyésző része (az országos arányhoz képest is) Operás, tehát nem foglalkoznak vele - az már nem jutott el az agyukig, hogy azért látogatják kevesen Opera alól az oldalt, mert nem működik vele. A Chrome már jóval súlyosabb jelenlét ilyen szempontból, de pontosan az, hogy egy létező, közismert plugin van az ilyen viselkedés javítására bizonyítja, hogy a fejlesztők nem foglalkoznak vele (itt sem) - és a böngészőkészítőknek, az oldalspecifikus plugin íróknak kell a mocskot feltakarítani. Más nem fogja.
  • Ability
    Azért mert a fejlesztők egy része nem követi a szabályokat még nem a Chrome lesz a hibás. Fel lehet róni negativumként hogy nem valami hibatűrő, de ettől még nem a böngészőkészítők dolga feltakarítani más mocskát. Ez egyébként pedig nem is a hagyományos értelemben vett hiba, itt pontosan ennek kell történnie, a Chrome működik szabályosan, a többi böngésző pedig hibásan. Lehet vitázni arról hogy mi lenne az elvárható működés, tény hogy a többi böngésző korrekciója pont előnyére válik a dolognak, de ettől még nem ez a szabvályos. Ez itt kérem nem hiba, ez itt rossz tervezés. Pontosan az történik ami elvárható lenne.
  • Dzsini
    Sajnos te is tudod, hogy a web olyan állat - jól látszik a böngészőkön és a szabványkövetésen - hogy a weboldalak készítői "mondják meg" (áttételesen), hogy a böngészőnek hogy kellene viselkedni, és nem fordítva. Tehát amíg - ezekszerint megfelelően viselkedve - a Chrome nem úgy működik, ahogy a weboldalt megcsinálták, addig nem a weboldal lesz a hibás. Jelen esetben pedig - mivel a kiegészítő létezik és közismert - látványosan a Chrome a "hibás", hogy helyesen, szabványosan működik.
    Ez volt (és többször most is még) az Opera nagy problémája, hogy ragaszkodott, ragaszkodik a szabványokhoz, a weboldalak készítői pedig tesznek rá.
  • Ability
    Nem Chrome bug. Van egy location.href módosító click esemény a TR-en. Kb az történik hogy egyszerre fut le a két esemény. Először megnyitja új lapon, mivel egy A tag-re kattint, majd ezután az aktív fülön lefut a script és átirányít szintén a kiválasztott topikba. Tehát egyszerre kettő esemény fut le, az első teljesen természetes, az elvárt működést produkálja, de a másik a click esemény miatt rondít bele a képbe. Ez még ha működik is más böngészőben sem olyan hiba amit korrigálni kellene, az oldal készítői csinálták rosszul.
  • Dzsini
    Chrome hibája legalább fél éve (akkor használtam utoljára, és már bőségesen jelen volt), és azóta nem javították, pedig kijött 3-4 főverzió.

Teljesen logikus, hogy ha azt a böngészőt akarom használni, és töketlenek a készítői, mert egy közismert és régóta fennálló hibával nem tudnak mit kezdeni, akkor javítom egy kiegészítő használatával.
  • Hegi90
    az már túl sok klikk
    @fatal: csak itt az sg-n futottam még bele, és nem 'szenvedek' vele, csak gondoltam szólok, hogy mivan.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor mégegyszer: Chrome bug és semmi köze nincs az sghez.
  • Büdös Bohóc
    szar egy funkció, de javítható egy kis kódolással -> keress rá valami kiegészítőre

ok teljesen logikus majd én is akkor mostantól úgy kódolok, hogy megcsinálok egy oldalt, aztán ami szar (hiába böngészőfüggő, vagy esetleg teljesen a böngésző hibája, de javítható) azt majd kijavítják greasemonkey scripttel
  • [HUN]FaTaL
    Akkor szenvedj vele. :)

Más oldalon is belefuthatsz ebbe, ez a kieg mindenhol kijavítja, de nekem mindegy. Nem tudom miért nehéz felrakni egy kiegészítőt :D
  • gergely1991
    Miért a böngésző helyi menüjében nincsen "Lap megnyitása új fülön" funkció?:D
  • Hegi90
    Inkább maradok a drag & drop-nál
    azért kösz
  • [HUN]FaTaL
    Chrome bug, töltsd le hozzá a middle click mini kiegészítőt és jó lesz.
  • Dzsini
    Ez böngészőspecifikus zűrzavar, például a Chrome tud ilyesmit aktívan összehozni, nem az oldal baja.
  • Hegi90
    IE9 alatt fullos az oldal
  • Hegi90
    A fórumkategóriákban, ahol fel vannak sorolva a topikok, ha középső gombbal rányomok az egyikre, akkor nem csak egy új tabon nyitja meg a linket, hanem az aktuális tabon is.
  • Robaj
    Szerintem ez böngészőhiba lesz, mert a +/- jel körül miért van border.
    Javaslok egy CTRL + F5-öt (vagy gyorsítótár ürítést), ami valószínűleg megoldja a problémát. (Szerintem a js &| css fájl hibásan lett letöltve a gépre)
  • Dzsini
    IE8-al nem kellene, hogy gond legyen, ott lehet, hogy nálad van megzavarodva valami beállítás.
  • Mike at home
    ok :)

hm... most nézem hogy már a smiley beillesztés sem megy IE alatt

lassan tényleg le kell cseréljem
  • N o N a m e
    bocsánat
  • Mike at home
    elnézést, bocsesz vagy vmi....

de miért cserélnék?

a többség még IE-t használ, bármennyire szar
    ergo azon is működnie kell

de kipróbálom Chrome és FF alatt is
  • Dzsini
    Az a kinyitó jel kellene, hogy legyen, és csak az összecsukott hozzászólásoknál - lehet, hogy nálad kavarodott össze valami... próbáld ki másik böngészőben is, plusz küldj erről egy privát üzenetet Robaj részére, ő meg tudja nézni adatbázis-oldalról.
  • N o N a m e
    :))
    ez kemény :D
    cserélj böngészőt szvsz :D
  • Mike at home

ennyire szórakozom
    minden hsz után ott a nyil, ha rákattintotk eltűnik az a hsz
  • Dzsini
    Nem tudom, ahogy mondtam összecsukós funkció nincs a fórumon hivatalosan, csak kinyitós, ha az értékhatár alá csúszik a hozzászólás/hozzászóló.
  • Mike at home
    ki szórakozik, te szimplán ennyire hülye vagy? :(
  • N o N a m e
    hagyd már, szórakozik
  • Mike at home
    IE 8.0.6001
  • Zoli007
    És mennyi rinyálás volt, mikor bevezették az új designt!
  • Dzsini
    Ennek fordítva kellene működni, nincs valami más bővítmény vagy ilyesmi feltelepítve? Összecsukós gomb hivatalosan nincs.
  • Mike at home
    csak ha frissítem az oldalt
  • morcosqtya
    Beállításokban:
    "Ennyi pontszám alatti hozzászólás elrejtése:" az itt szereplő értéket írd át -99-re.
    Opcionálisan az alatta lévő értéket is, ha szeretnéd Clio hsz-eit olvasni. :)
  • Mike at home
    de csak rejteni lehet, kinyitni már nem

én pl. elrejtelek
    és már nem tudom visszahozni