Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
#17938 -ban már volt szó róla, akkoriból valami olyasmi rémlik, hogy a Chrome nem kezelte a hr tagnél a border színt... lehet, hogy mostanában megint ilyesmi van? Maxthon alatt (szintén webkit motoros) is szürke, nincs kerete, egészen vékony a vonal, Opera alatt pedig megvan a piros keret rajta.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LaliK
Nálam mindenhol piros

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

tommygear
nálam minden topikban
kifli
módosított témánál néhol igen. Amúgy piros...
tommygear
chrome alatt a piros vonal az szürke
tommygear
elnézést kérek
Dzsini
Leírtuk többször is, Robaj olvasta, feljegyezte, de ez nem egy olyan dolog, amit õ 2 perc gépeléssel meg tud javítani. Gondolom meg kell beszélniük a lehetõségeket a fõszerkesztõvel és St-vel, aztán ha lesz valami belõle, arról úgyis tájékoztatnak. Addig viszont szerintem kár rugózni rajta.

Ezért sem értem, hogy miért vette ki Robaj a fejlécbõl a "megbeszélésre vár" rovatot, akkor látszana, hogy ezt már felvetettük, tudnak róla.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tommygear
de hát hiába
Dzsini

tommygear
valóban egy nagy nulla így az egész rendszer, át kéne dolgozni értelmesebben, de a legjobb lenne eltüntetni
Fabio Capello
lolol tényleg, elfelejtettem, hogy valamiért gerjed rá.

[HUN]FaTaL
Állítsd be az adblockod rendesen vagy kapcsold ki.

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
Mobilos verzió fõoldali cikkeknél lehetne egy alapértelmezetten elrejtett hozzászólások rész. Index mobilos verziónál ha rábökök akkor lenyitja és azért jó ha alapértelmezetten be van csukva mert lehet valaki nem kíváncsi rá és akkor így gyorsabban is tölti be a cikkeket.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fabio Capello
Megint eltüntek a kategóriák a kedvencek közt... :/

Sir Quno Jedi
Explorer 9 alatt megen eltûnnek a hozzászólások pl. a PC-s játékoknak leáldozottban...

Tuti emiatt az új hzsz. becsukó baromság miatt van.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

akyyy
HBD

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Fabio Capello
Boldog születésnapot St!

jackoneill90
a Legrégebbi fórumtémákat és sg cikkeket hol lehet elérni? a legelsõ cikkekre kíváncsi lennék.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Efreet
Látom megint sikerül a topicot rendeltetésszerûen használni. Abbahagyjátok, vagy szétszórjak pár tucat büntetõpontot?

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Bronx South
Az én ötletem: Mivel a felhasználók által vezetett rendszer hiteltelen, a moderátorok által kiosztott büntetõpontok száma kéne meséljen az adatlapon egy adott felhasználóról. Ez kiütné önmagában szerintem a pontrendszert, de én amondó vagyok hogy a pontrendszer maradhatna mint hsz értékelés. Az adatlapon nem jelenik meg infó, viszont egy hsz fejlécén már egy értékeléstõl megjelenhetnének az adatok ugyan olyan formában mint jelenleg, és így értelmet is nyerne a dolog.

Bronx South
Igaz hogy párszor terítéken volt a pontrendszer itt a topikban, de úgy érzem hogy újra elõ kell vegyem. Egy ideig inaktív volt a nickem, de azért vicc hogy még úgy is kaptam "jó néhány" pontot, bármit írok a fórumon döntõ % -ban a mínuszok gyûlnek, de nem is ragozom tovább. Biztos hogy ezen problémákkal nem vagyok egyedül, állregekkel osztogatják emberkék saját maguknak és másoknak a pontokat mikor hogy esik jól, ha valaki valamiért nem szimpatikus függetlenül mit írt lepontozzák, azt gondolom még megy a vihogás is a háttérben mellé.

Én szerintem ezt az egész pontrendszer újra kéne gondolni vagy törölni a francba, jelenleg egy baromság infótartalom nélkül.

pxxl
rákerestem az "apro." szóra a topik alján, és ahol link van ezzel a szóval, nem mûködnek a hivatkozások, mert így néz ki:

http://%3Cfont%20color%3Dred%3E%3Cb%3Eapro.%3C/b%3E%3C/font%3Ebikemag.hu

beépíti a linkbe a pirosan kiemelt találatot... 😊

All hail the double x!

Nagyon nagyon szépen köszönöm. 😊 😄
Jim Morrison
mobil:
a kedvencek oldalon alul ha az ugrás az oldal tetejére gombot megnyomom akkor elkezd tölteni és végül ugyanott lent marad a nézet, nem mozdul semmit ( opera böngészõ ). a topicon belül pedig az ugrás tökéletesen mûködik, nem tölt, egybõl görget. nem lehetne ezt a görgetést átvinni a kedvencek.php oldalon lévõ gombhoz hogy az is rendesen mûködjön?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Javítva.

Én csak azt szeretném még mindig kérni többekkel együtt hogy az adatlapom beállításainál bent maradt 250 hozzászólás / oldal-t valahogy normális keretek közé vinni mint a többieknek, nagyon nagyon lassú tud ez lenni.

Ez az opció ki lett véve a beállítások közül, és túl nagy értéken maradt pár felhasználónál.

Kéremszépen ;😉 <#awink>
pxxl
mobilon nem látszik <#zavart1><#beka3>

All hail the double x!

Olvasd el fenti bejegyzést, moderálás még nincs mobil verzióban.

pxxl
m.sg-n nem tudom visszavonni a hsz-t. 404-et ir a moderalas php-ra.

All hail the double x!

SzirmosSzisza
És mi értelme van csak egy böngészõrõl belépni ? Mármint értem én mi a különbség, de nem látom értelmét annak a verziónak, ami csak 1 bejelentkezést engedélyez.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

biomage
Hali

Nem lehetne a vip lejárás jelzését áthelyezni máshová?
Mondjuk ide és így?
VIP-jogok felvétele (SMS!)(7 nap)

esetleg rövidebben jobb lenne, mondjuk így VIP regisztrálás vagy VIP vásárlás

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Dzsini
Azt a saját fórumokon kívül nem szeretjük, a moderálás a moderátorok feladata.

Büdös Bohóc
Jó hát mondjuk annyit tényleg nem lenne gondolom nehéz megoldani, hogy legyen egy opció, aminél úgy mutatja a topikot a júzernek, hogy nem tölti be azt, amit felülre a topik gazda belerakott.

Csak ezt nem tudom hogy várhatod el annak fényében, hogy sok topikban ez bannolásra is használva van nem kívánt személyek ellen.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

[HUN]FaTaL
Nem mondod. 😊 Belsõ megoldás jobb lenne, mint topiconként szarakodni. 😊

Dzsini
Külsõ megoldás van bõven, Operában például van UserCSS lehetõség, de tényleg kényelmes és egyszerû megoldás lehet a fejléc kipucolása a normál felületen - csak a mobilos nézetbõl át kell hozni a szûrõt, és topic-szinten ki-bekapcsolhatóvá tenni, mondjuk a kedvencek gomb mellett.

Büdös Bohóc
igen, adblock meg társai, ami nem csak reklámra mennek ugye 😊

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

[HUN]FaTaL
Lehetne olyat csinálni, hogy személyre szabottan az egyes topicban tilthassam a java/css kódok lefutását? Van 1-2 topic amiben a skinezett tartalom zabálja a cpu-t, feleslegesen.

tommygear
ezt a szavazóendszert kéne átdolgozni egy kicsit(már ha szükség volt rá), szóval nem értem, hogy ha valaki kap egy rakás minuszt miért rejti el az összes hozzászólását az oldalon? rejtse el csak azt a hsz-t amit leszavaztak, de ne globálisan mindegyiket, ez olyan olcsó megoldás, sok helyen találkoztam már ilyen hsz szavazós rendszerrel, de mindig csak a leszavazott hsz-t rejtette el, ezt a hozzászólások hasznossága dolgot is el lehetne felejteni...
Jim Morrison
<#eljen> épp írni akartam.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
Teljes OFF hozzászólásnál az összecsukás lehetõsége / utólag házigazda által OFF-á változtatás tervben van?

Ability
Miért hiszi mindenki hogy nincs értelme vagy hogy a kettõ egyforma? Marhára nem. A simával egyidejûleg csak egy böngészõbõl tudsz belépni. A régivel többrõl is. Persze képbe jött az IP ellenõrzés, de ha azonos IP-d van (fixip vagy mondjuk megosztod wifin több eszköz között vagy több böngészõt használsz egy gépen) akkor marhára kényelmes a régi fajta belépés. Szóval javaslom hogy maradjon ahol van.
SzirmosSzisza
Ha már úgyis arra vagy, nem akarjátok törölni az egyiket ? (ha jól tudom már nem csinál semmit)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

A sima oldalon is módosult 😊

[HUN]FaTaL
<#eljen>

Köszönöm 😊

pxxl
az meg lehetne oldani, hogy a képfeltöltésnél (textarea alatt) a feltöltött képeknél lehessen törölni is képet? (vagy én vagyok vak/béna)

All hail the double x!

Kész.

[HUN]FaTaL
El lehet azért találni, csak nehéz. 😊 Legalább nem pixeles a kijelzõje, mint az aceodnak és van billentyûzet. 😄 De lehet, hogy a checkbox mérete is állítható, mert más oldalon még nem okozott ez problémát. 😄

pxxl
kellett neked a mini pro 😄DDD

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
A mobilos felületen esetleg megoldható, hogy a bejelentkezve marad opciónál a szövegre "kattintva" is változzon a checkbox állapota? Kis kijelzõs telefonnál elég nehéz eltalálni most 😄

Dzsini
Az (idõközben felülrõl eltûnt) "meg kell beszélni St-vel" sorokkal kapcsolatban várható valami fejlemény?