77
egybe vagy külön kell írni?
-
#37 Mekkora már! :DDD -
#36 szerintem tök jó:-)) -
Augustus Gigo #35 olévasta vki a milyenket? érdemes továbbírni? -
#34 nagyon lol a motorháztető... basszus. -
#33 nemtudom csak beküldjük és lesz ami lesz... az is jó móka ha egyátalán megcsináljuk :) -
Augustus Gigo #32 ehh, azok a dőltbetűs részek egyben vannak, de remélem érthetőek -
Augustus Gigo #31 NA ezt én kezdtem el írni, de vhogy most nincs időm folytatni:
Projekt unknown
Hely: Ismeretlen
Idő 2004-2005
Mexikói zene vusztájá vó de vusztáfszjon
Hely: Söröző, bár esetleg egy kertben kerti asztalnál sörözés vagy vmi ilyesmi. 3 emberke ül az asztalnál. John , Jack, Bill /majd később meg lesznek nevezve.
Ja: NA látod végre ez is sikerült , megszerezted a jogsit. Vállveregetés, koccintás.
B: Jó de hanyadikra? És emlékszel arra , mikor a forgalom irányító rendőrt elvittem? Majdnenm eltiltottak a vezetéstől 3 évig?
Ja: Mindenkivel megesik az ilyen.
B: Jó de nem 4 szer, előszőr a rendőr, majd szegény kukás, majd az utcaseprő, végül az a fránya sorompó a töltésen, sajna azt hittem ,hgoy önmükődő
JO: Hát ez történik, mikor két kor találkozik egymással.
JA:ÉN inkább úgy fogalmaznék, hogy egy idióta egy sorompóval, ne filozofálgassál már állandóan
JO:Ahogy azt Platón mondaná?.
JA felvesz egy sörösüveget vág JO elé, széttörik, összefröcsköli?
B: ne marakodjatok állandóan, tudom hogy nem voltam ezekben az szitukban a legfelkészültebb, de ez miatt ti ne vesszetek össze.
JO: Lám a balga meglátá a békének igaz üzenetét
JA: Fogd már be!
B: Hozok inkább még egy kis piát, csak nyugodjatok le!
Bemegy a házba, mire visszaér, a kettő a földön fekszik és egymást szedik széjjel.
B: ÁLLJJJJ! STOOOP!
JO: Én mondtam ,hogy az erőszak erőszakot szül.
B: Na irány a kocsi, végre kipróbálhatjuk :D
JA: De hát ittál vazze!
B: Tudod föltalálták már az alkoholmentes sört is, meg vigyázok is az agysejtjeimre
JA: Na ja, ha nekem is ilyen kevés lenne én is vigyáznék rájuk:D
JO: Az ember az agyának csak 5-10%át használja?
JA: Nyugi csak semmi tudományos vaker, értem?
B: Na cum?on!
FÜVES MIKI
Sötét utca, lámpa alatt, déry kertben állnak egy padnál
TAG1: Ütős az anyag?
FM: Hányszor mondjam el ,hogy nem anyag, hanem CD vagy Darázs.
TAG1: Te nagyon kész lehetsz vazze:D
FM: Csak nem akarom ,hogy segbebasszanak a rendőrők a gumibottal.
TAG2: Jó duma.
FM: Na itt van a 3 csomag cd, kíváló egyenesen Hollandiából
TAG: Nesze itt a lóvéd.
Elmennek, schnitt mutatni hogy tekernek, szivnak.
TAG1: Vazz, ez vad kender, átvert a kis b*zi!
TAG2: Nem lehet még messze, meg amúgy is tudjuk hova szokott járni, ezt még megemlegetí
GÉPÉKOCSI
Beülnek B vezet, Ja mellette, JO hátul.
JA: Nyomassad! Gyaloglás vége zene!!!!
Vumm-vumm,
B: Készüljetek fel életek legjobb túrájára, irány Jugoszlávia!
JO: Jugoszlávia megszűnt létezni, Montenegroból illetve Szerbiából áll
JA: Földrajz mindenkinek című rovatunkat hallották, amúgy télleg hova megyünk?
B: Ahol a fű zöld ,a nők copfba hordják a hónaljszőrüket illetve vadnyugati törvények uralkodak..
JA: A mondat eleje teccik:D
JO: Hol nem zöld a fű? A zöld színtestek?.
B: Na induljunk, mit is kell a kocsiban tartani?
JO: Jogosítvány, forgalmi, kötelező biztosítás.
B: Forgalmi megvan, KB megvan. Kotorászás, kotorászás. Közelítés arcara, nyugtalanító zene
B: NINCS MEG A JOGSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA: NA NE, na ne , na ne,,,,,,, pszihósan beszél
JO: Hol tartottad?
B: pénztárcámban, a kuponok mellett.
JA: Milyen kuponok?
B: Azokból vettem az én alkoholmentes söröm meg a ti agyromboló típusaitokat is?
JO: Mi van, ha a boltban oda adtad véletlen?
B: Lehet?.. Flashback
BOLT/flash/
Berakja a jogsit pénztárca, ott van egy kupon, melyre rá van kenve egy rágó, összeragad.ú
Hang: Ezután elementem a boltba, fizettem , megvan ott kell lennie!!!
Kocsi újra
JA: Akkor oda kell menni!
Hülye kinézetü hajléktalan Közel a vég, jön a jégkorszak! Tábla
Ja: HÖHÖ, megyünk akkor Afrikába süttetni a hasunkat:D
B: Jó sok néger bige:D
JO: NA itt is van a bolt.
Bemennek?.
BOLT
B: Elnézést, reggel itt vásároltam, és itt hagytam a jogsimat.
Eladó: Igen rémlik, te voltál aza csóka aki kuponnal vett egy alk ment, sört:D
B: A kupon nincs itt véletlen még? Mert hozzáragadt a jogsim
ELAdó: Sajnálom,de a kuponomat odaadtam egyik gyermekemnek. Elment jáccani vele, ovigamizik vagy mi
JO: Az ORIGAMI, japánok hajtogatás müvészete
JA: Köszönjük a felvilágosítást
B: Hol találjuk a kölyköt?
EL: Itt kinn az utcán?
UTCA:
Gyerek jáccik hajtogatni kezd éppen?
Arra megy egy rosszkinézetű csuklyás alak.
ALAK: Ezt kitől kaptad?
K: Apukámtól
ALAK: Ő hol van most?
K: bótban
ALAK: Odaadnád ezt a papírt, ez ugyanis az enyém
Vonakodva de odaadja?.
3 emberkénk jön ki a boltból, beleütköznek az ALAKBA. Gyerekhez
B: Szia, asszem van nálad vmi amire nekem szükségem van, az én kisz drágaszágom?.
K: Kesztyűs bácsi is ezt kereste odaadtam neki, gondoltam nagy szükség és nincs papírja?
JA: ÉS HOL VAN , merre ment?
K: Most ment be a boltba épp?
BOLT:
Eladó földön fekszik összeverve, egy tőr az asztalba szúrva.
B: Ezt ő tette?
EL:/köhög/ Igen, a környéken úgy ismerik mint piszkavas ÁRPÁD
B: PiszkavaS?
EL: Kedvenc hobbija, hogy aki nem fizet, vagy nem teljesíti a kötelezettségét, annak szétveri a sípcsontját egy piszkavassal?
JA: jaja, de téged miért vert szét?
EL: Be akart váltani egy kupont, amit vki már felhasznált
B: Véletlen nem az enyém volt az?
EL: DE lehet tiszta ragacs volt.
B: Akkor ezaz . És hova ment a muksó?
EL: Mint minden héten ilyenkor jár beszedni a védelmi pénzt
JA: Nem nézett maga kicsit túl sok tévét? Piszkavas Árpád, meg védelmi pénz. Kész röhej. Magyarországon vagyunk, ez nem Chicago.
EL: Míg engem és a boltomat először nem verték szét a spanjaival , addig én is így beszéltem.
JO: Tudom kihez kell fordulnunk!
JA: Fizika kör tagjaihoz ?:D
JO: Nem , ha tudnád nővérem barátja ismer olyan emberkéket kik segíthetnének nekünk.
B: Menjünk akkor.
Rock superstar zene megy, megérkeznek gyalog egy füves vagy vmiylen alvilági putriba ahol vmlyen buli van.
KUTYA: Szevasztok ahvercsótányok, megtudhatnám ki hívott meg titeket?
B: Hát az úgy volt?.
JA: JO sisterjének a spanjait keressük.
JO: Úgye itt vannak?
Kutya: úgye nem hoztátok magatokkal a zsrukat?
Ja: Úgy nézik mi ki?
Kutya : anyáddal szórakozzál!
Füves Miki jön
FM: Ehh itt van emily kmisöccse:D Régen láttalak öcskös, még mindig bújod a könyveket?
JA: Bújja hát, agyamra megy vele néha.
JO: Ez így van:D
Fm: Gyertek először a buli, aztán beszélhetünk.
Tanácolnak egy buliban igy meg úgy Hip-hop RNB szól stb..
Fm: Tudtok kártyázni?
B:Attól függ mit?
FM: Ivó póker, aki veszít az iszik
Ja: Jól hangzik:D
Fél órával később B, JO, JA tántorognak egy szobában ahol pókereznek közbe éneklik: Elment a Lidi néni a vásárba csuhajja:D
JO: Még egy menetet?
B: Benneee vagyok bebaszza a fejét az asztalba
FM: Na akkro mért jöttetek?
B felnéz az asztalról
B: Hát az úgy volt?..
JA: Egy név miatt jöttünk: PISZKAVAS ÁRPÁD.
FM: Úgy nem lettetek az adósai? Mert annál csak az rosszabb ,h a beleköptetek a levesébe.
B:/felnéz/ Azért jöttünk mert bele akarunk köpni a levesébe, nála van A JOGOSÍTVÁNYOM!
FM: Szar ügy, de miért nem kérítek vissza?
B: Ennyire nem ismerjük, Hogy hol jár kel?
FM: Kutyát kérdezd, ő régen vele volt egy bandában, de mióta megharapott egy dobermann egy rablás során kidobták a bandából , innen is a neve KUTYA. Hé Kutya Lábhoz!
-
magnum #30 versenyen kívül? -
#29 hehe mi total car ba fogunk csinálni kisfilmet remélhetőleg jövőhét végefele :D
annak is komoly forgatókönyve lesz :)
-
#28 Marcsa autójának alfa verziója:
-
magnum #27 Mihez kevés a két kamera? -
#26 azert egz kamera lehet hogy keves hozza :D -
magnum #25 Meg az én topikom! :D
Technikailag minden adott hozzá, 1 digitális kamera (plusz objektív), állvány, egy analóg kamera, amit nem kell kímélni, profi vágókártya, stb. Csak a forgatókönyvet vagyunk képtelenek összeírni. Autós jelenet mindenképp lesz benne, esetleg borulással. Minden más bizonytalan :D -
#24 lol. mindenhol divatosak ezek a nevek????
nalunk Bela a korzeti orvos lett volna. -
#23 ...
A már odaért társaság azonban még nem teljes. A kamera ekkor átvált "Bárná"-ra (aki 147.5 cm-es magasságával "kizrí a tömegből, ráadásul sárga napszemüvegben, fehér csuklyás, fehér szinű, jelen pillanatban erősen koszos "jogging-felső"-ben, makkos - a kínai piacról származó "eredeti" - "NIIIKE" edzőcipőben, arany kulcstartóval a nyakában, lila-zöld-kék-sárga-barna mobiltelefonnal a kezében, nyaklánccal és minden ujjára - mind a tizenkettőre - egy-egy aranygyűrűvel - min. 254 karát - feszít). Barna lassan közelíti meg a már csak reá váró kis csapatot, de hirtelen egy tizenöt fős, még szinte általános iskolás (tehát 20-22 éves), fiúkból és lányokból álló társaság veszi körül (egy lány, tizenhárom fiú és "Zoltán"). Nem is véletlenül, hisz épp most szállt ki a menő, már erősen "létmaximumra" felturbózott "vadonat új" BMW-jéből ("vadonat új"=kb. 1990-es évjáratú, minden ajtaja más autóból lett kioperálva, a Taurus "legújabb" tipúsú gumijaival virít, extraként az 1985-ös, "Tesla" márkájú autórádióját említhetnénk és az első fényszórók ablaktörlőit). Autórádiójából a Zárai-Vámosi szerzőpáros legnagyobb sikere, a "Ria! Ria! Hungária!" bömböl ("Köszönet a boldog évekért" című nagysikerű albumukról). Ez Bárná kedvence.
Bárná ekkor odafordul, majd mélyen a szemébe néz az összes odasereglett amatőr gépjárműversenyzőnek, és mindezt ugyanazon pillanatban. (Kancsal cigódublőrre lesz szükség eme mozzanat eljátszásához!) Végül kinyögi klasszikus "entré" jellegű tőmondatát:
- Beat it!
Mindenki izgulni kezd. Marcsa különösen.
... -
#22 Magyar Faszt end Fúriusz?
Első jelenet:
Lepusztult lakótelep parkolója. Józsi (márványkoptatott farmer, lila ujjatlan póló, adibas edzőcipő), Béla (susogós melegítő, makkos cipő, kötött pulcsi, mindenhol aranyfuksz) és Gazsi (bő deszkás nadrág + cipő, felül semmi, zselézett mindenfelé álló haj) állnak kis körben és beszélgatnek. Ekkor hirtelen gumicsikorgás és megérkezik a sarkon álló kukát kidöntve Marcsa (a környéken minden menő gyerek meghúzta már, amúgy nagyon menő csak, minden lúzer álmodozik róla) érkezik egy tuningolt ezeröcsivel.
Folyt? -
#21 na, akkor írunk vmi fasza forgatókönyvet? -
Chaos Mad #20 :DD -
#19 Persze, hogy megneztem :-) -
Chaos Mad #18 tudod, mi maradunk a jol bevált modszereknél :) -
#17 Nekünk szereplő osztás is megvan, meg egy kurvára elnagyolt forgatókönyv :))
Meg pár jelent kigondolva.
Digit kamera nem lesz, de az analógot bedigitalizálom. :)
-
Chaos Mad #16 megnézted? :) -
#15 Szinte tapinthato a hunok öröksege ebben a filmben, ChaosMad :-) -
#14 Ah, most lattam csak, hogy nem engedi hotlinkelni. Szoval, ha kiirja, hogy nem szabad, mert ejnye-bejnye, akkor utana hamarosan atiranyit az index oldalra es ha ott eltünt az a bazi nagy reklam, akkor ott a link az oldalon a letölteshez. -
#13 Mi is unatkoztunk egyszer a haverokkal es ez sült ki belöle:
A waxeneck-i gyilkos
(Waxeneck egy kis hegyi települes Becstöl kb 60 km-re) -
Chaos Mad #12 mi épp most csináltunk egy kis filmet, nem éppen történetet ad elö :D, de ha egy jot akartok röhögni akkor nézzétek meg az Öskü Barkáts - The Movie-t! lesz még több ilyen kis film is, amit mi csinálunk. és ennek is lesz folytatása :)
cim : http://grigwarez.uw.hu/
és itt a "Mühely --> Ti küldtétek" :)
remélem valaki azért megnézi :) -
#11 Ááááá!!!!!
A legnagyobb szöveg, amit valaha is olvastam ezen a forumon! -
#10 mi is akartunk még régen csinálni a haverokkal, meg is volt a forgatókönyv, meg minden, már majdnem dig.kamera is volt.... végül nem is tudom, hogy miért nem cisnáltuk meg:-) -
cyrus #9 ezért maradtál a gif movieknál...:)
a kis lángszórós smiley sztorija -
#8 Én is akartam egy filmet csinálni, de a végén nem lett beőle semmi mert nem találtunk szereplőket :( -
-
#6 régen már csináltunk ilyeneket ilyen 11 évesen, csak miután majdnem megöltem az egyik szereplőt abbahagytuk. meg koszos is lett a nadrágom... -
#5 Jeee! Mi a Zu Legendája c. filmet akartok folytatni, de sajnos még nem szerzetünk digitális kamerát. meg idönk sincs... majd nyáron! :) akkor viszont egy 1 órás produkcióval fogunk elöállni, amiben kb. 40 ember fog szerepelni! :) (beszerveztük már 1 kisebb csapatot)
ha valaki látta a Zu Legendáját, akkor tudja, hogy miért kell ennek a filmnek folytatás... aki meg nem, magára vessen... :D -
#4 pont ezt akartam irni :) -
#3 Vagy filmesítsétek meg a folyt. topikot. :-) -
#2 Ááááá! Ez az én topikom! :-)
Azt ajánlom, hogy olvasgassatok sok novellát, aztán ami szimpatikus nektek, azt válasszátok. Novellákból jó kis rövidfilmeket lehet csinálni, de ha mondjuk fél órásat akartok, azzal is el fogtok vesződni, mert iszonyat sok munka. De ha egyszer belemerültök akkor nagyon fogjátok élvezni! -
#1 Na, pár haverommal arra gondoltunk, hogy csinálunk filmet, csak nem igazán van jó ötletünk, hogy mi is legyen a sztori. Esetleg összedobhatnánk itt egyet. Zsír lenne, ha segítenétek. kösz