118
Ha a Sacred-et már végignyomtad...
-
#38 Hogy kell átváltani az árnyék világra? Nektek is szakadozik a hang és néha a mozgás? -
#37 aha. kösz. mengézem, de ha nagyon diablos, akkor uninstall. -
#36 A hátterek kézzel rajzoltak, elsőre lehet nem tűnnek high-end grafikának, de szépek, és _nagyon_ hangulatosak.
De mivel én nem szeretem az RPG-t, nem játszom vele :) most mentem még csak át dreamworldbe. -
#35 2 között -
#34 ez rpg vagy diablo-klón? eddigiek alapján nem világos nekem. -
#33 Ez eddig jól hangzik! -
#32 Na így 1.5 óra játék után ami lejött:
Összetettebb mint a diablo2 viszont egyszerübb mint a baldurs gate2 valahol a 2 között van. Általában nincs a karakter teleszórva küldetésekkel 1 van + főküldi de az az 1 sem bonyolult megmondják mit hol keress mit csinálj. Nekem elsöre bejön de rpgt csak 1-2 nap után lehet igazán megitélni. -
#31 Szerintem meg a képek alapján egyáltalán nem tűnik gyengécskénet.
Azt írják róla máshol, hogy bár nincs multi, egész jó játék. -
#30 Akkor majd irj még róla a valamit, mert eddig a képek alapján nagyon gyengécskének tűnik. -
#29 10 perc játék után hát nem is tudom a Sacred után gyenge próbálkozás, de azért tetszik jók lettek a hangok. Grafikailag se a legjobb, de azért játszható.
Valami katedrálisba mentem be ott volt egy lezárt láda úgy lehetett kinyitni, hogy átváltottam álomvilág módba (lenti kép amikor megnyílik a föld), akkor valami fura szellemek jöttek, kicsit olyan mint a soul reaver-ben.
Van egy mestered akihez vissza lehet menni tölteni meg pofázni vele. A képekről ítélve változatos helyszínek lesznek benne.
Mondom ez csak 10 perc játék után jött le. -
KH #28 valamelyikőtök nem írna az oldalra valami élménybeszámolót, értékelést? ne adj isten tippeket? leírást?
esetleg elküldenétek a teljes manualt? -
#27 Éjfélre lent van! Próba holnap! -
#26 ez -
#25 off:
mi az a torrent? egyre több helyen látom, hogy ezt írja mindenki. -
#24 Van már torrent is. -
st4n #23 wco -
#22 Én se nagyon sehol, torrentes oldalakat és megnéztem. -
#21 Ja, de még nem látom sehun. -
#20 Leszedjük azt kiprobáljuk :) -
#19 Hehe :D -
#18 -
#17 Kigyütt -
KH #16 a letölthető demót próbálta már valaki? (nekem oprendszer miatt nem fut :-/ ) -
KH #15 Hali, elindítottam a Kult aloldalt is az rpgvault.hu-n, kinn van a tennap megjelent RPGDot preview fordítása
ismét kérdezem, nem akar valaki segíteni? -
KH #14 valaki nyomja majd? nem akar nekem segíteni? ;-) -
#13 -
#12 Kult: Heretic Kingdoms GOLD!!!!! -
#11 Én a Dungeon Siege-ot nyomom.De nem tünik ez sem rossznak. -
cyrus 999 #10 sztem naon jónak tűnik! most nyomom a sacredet! remélem ezis jó lesz -
#9 -
#8 -
#7 -
#6 "hiperbrutál, póverful, Szent Ereklye, amely nagyon mágikus volt."+ a "malteres vödör" -
#5 ha csinálnak vmi rendes storyt még jó is lehet,na meg ha 2 év múlva adják ki,mert ma még elmegy ez a grafika,de 1 év múlva is loller lesz ^^
majd meglássuk -
#4 hát... -
#3 Jellemzők:
alacsony polygonszámú – értsd: picike – modellek a karakter, NPC és szörnyábrázoláshoz
mozgó fényforrások és táncoló árnyékok
hardveresen gyorsított tűz, füst, villám és vízpára effektek
extrém finom ZOOM és a motion blur (siető tárgyak körvonalait mossák)
3D tükröződések az épületek, tárgyak felületén
16 és 32 bites textúra optimizáció
Felbontások 1600x1200-as magasságokig
Előre renderelt hátterek.
Aktív időjárás, váltakozó éjjelek-nappalok, Rywennya fantasy világát bearanyozó, elképesztő globális 3D mágiaeffektek.
100 varázslat, 24 skill, PERK-ek tucatjai, 50 pálya és még sok más, talán Pöttyöskörmű Teknősbéka Farm..vagy ilyesmi vár rátok -
#2 A fejlesztés vezetője Nagy Péter. Ő válaszolt a érdeklődők kérdéseire.
Cégünk ez évben alakult. Gyémánt bányászaink Szlovákiában vésik a követ, menedzserünk pedig Németországban pókerezi el a fiúk által bányászott kincset. Létszám: egy szál pókermenedzser, egy deka programozó, 2 db 3D grafikus, egy kanál 2D grafikus, egy csipet dizájner és egy tál forgatókönyvíró. Mindenki öreg rókaként nyomja az ipart.
Edzsimünk már féléves, de úgy istenigazából júliusban markoltuk meg a szeneslapátot.
A Cult történetéről csak ennyit:
"... Egyszer volt, hol nem volt, hogy egy messzi, messzi világban - amelynek neve legyen Cult - az emberek azzal szórakoztak, hogy ítélőbíróság elé hurcolászták a vallásos embereket. A nép szerint az istenek elhagyták Cult világát, bosszúból a nép meg jól elfelejtette őket. Nem úgy ám a papokat, meg egyéb szentfazékokat! Ezeket jó szórakozás volt kinyúvasztgatni.
Szóval Te éppen egy ilyen vallásos emberkét játszol, aki mesterével együtt gombászni megy ki a templomjuktól két dombnyira elnyújtózó legelőre. Kisvártatva visszatértek és látjátok ám, hogy az egész templom földig van rombolva. Megszaporázzátok lépteiteket, - röpködnek a gombák kosaraitokból, - és mikor beléptek a kapun, látjátok, hogy szerzetes testvéreitek lefeküdtek pihenni, mert nagyon elfáradtak, miután a körülöttetek ugrabugráló, soha nem látott szörnyek kissé halálra marcangolták őket.
Mestered hirtelen "zavart érez az erőben" :] és leszalad a pincébe. Sírva jön elő, és nagy nehezen eldadogja, hogy eltűnt a hiperbrutál, póverful, Szent Ereklye, amely nagyon mágikus volt.
Annyira fontos neki ez a szent ereklye, hogy megfeledkezik a finom, gőzölgő gombalevesről, amit megfőztél, míg őkelme lent rohangált a pincében, és mivel Te már amúgy is befaltad majdnem az egészet, felkerekedtek, hogy megkeressétek az irtózatos hatalmú Szent Ereklyét."
Egyedül fogsz kalandozni a játékban.
Karaktergenerálás hál istennek lesz.
Képességeket és szakértelmet választhatsz magadnak.
Valós idejű lesz a harc, tehát a feléd hajított malteres vödör addig repül, míg meg nem nyomod a SPACE-t, csakúgy, mint a BélaGézában (Baldur's Gate).
Nem lehet pörgetni a kamerát - lévén előre renderelt a háttér - , lehet viszont zúmolni. (ráközelíteni madártávlatból a terepre)
Egyenlőre nincs szerződésük kiadóval.
[Hardwired] -