Kult: Heretic Kingdoms
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem úgy-ahogy tetszett a játék: zene és a narrátor klasz volt benne.
Ennyi év után valaki tudna a játékhoz magyaroasítást programozni/szerkeszteni nagyon várnám, fordítani kezdtem a szövegeket:
lásd "Köszönjük, hogy megvetted a Kult: Heretic Kingdoms-ot! Kult: /Eretnek Királyságot!
Telepítési útmutató: " ami nyúlfark az egészből egy txt csak.
-Vincent97
Lenne 1 nagy gondom a mentéseimmel. Egyszer lefagyott a játék és újra kellett indítanom a gépet. De mikor visszamentem, az összes mentés eltûnt. Megnéztem a játék mappáját, de ott mindegyik megvan.<#confused>#confused>
Tudnátok segíteni?
\"One hero must step in to the darkness.\"
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
valaki elmondja,hogy lehet tovább menni a nagy városbol?
van 4 küldim,de nem megy egyik sem.
Már vagy 5* körül jártam,de semmi ujdonság nincs.
Nagyon megköszönném
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
a hivatalos oldalon, meg már nálunk is letölthetõ
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Nem tudom elindítani a játékot!
Telepítés után amikor elindítanám és kéri a nyelvet, akkor egy pillanarta elfeketedik a képernyõ, majd visszatér az asztal, látom , hogy elkezdi felzabálni a ramot és és "hibát észlel a kult.exe futásakor" és leáll.
6 Giga szabad helyem van, semmi nem fut mellette, még a víruskeresõ sem.
A hibakeresõ valami AUX hibát talál.
Mi a váleményetek, hogy oldhatnám meg a problémát???
Légyszi segítsetek, hogy én is segíthessek majd rajtatok.
van egy kis gondom: állok a warcamp-ben és nem tudok továbbjutni - küldetés csak a fõ quest és a levél eljuttatása van, a többi megvan (az utolsók: barlang kipucolása, vérfarkasok kinyírva...Ö
A bárddal lehet v.mit kezdeni?
http://gaborszantai.co.uk/
akkor addig pihi.
Azért érdekes,hogy senki nem játszotta végig a játékgyártonál?
Ill. nem tesztelte senki?
azért ez elég nagy bug.
És akkor mi a megoldás?:-))))
izem
Szoval nekem a patch ezeket a problémákat nem oldotta meg.Szivesen elfogadom az épitö kritikát,de valoszinü nem a lamerságom a hiba.
l. a végén ennek
A patch-et felraktam.a conténerprobléma megoldodott.és.....?A láda továbra is elérhetetlen,
passsz.
Valaki valahol találkozott már a problémával? A patch-et is installtam, nem segít
No nekem nagyon bejött a játék, Mivel nincs semmi normális Rpg már joideje, nekikezdtem. Elsõ benyomásra gyengécske.. de ha még rászánsz egy kis idö, rájössz, hogy egy nagyon jol összerakott game..
Aránylag türhetö graf (nekem egyáltalán nemezszámit), és ami a lényeg jo a hangulata.
Tetszik a fejlõdési mod, hogy meg lehet kapni a tárgyak képességeit.
Bár tényleg kevés tárgy van,szerintem pont elég.
Nekem csak egy bajom van vele.: eldobtam egy börszütyõt, és nem fagyott ki, hanem utánna akárhányszor elmentem a játékot, és ujra betöltöm mindig kiüriti a benne levöket.
Namost nekem benne volt egy quest item, és elveszett, igy megakadtam, és persze végig quicksaveltem. szal elég idegelö tud lenni.
De a játékkal ezen a bugon kivül semmi baj nincs
Tud valaki valamit a "Trick Jasper..." küldiröl valamit?
A Lost canyonban lévö ládárol esetleg?(amit nem érek el sehogy)
Szal megy win 98 alatt?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
Ha izometrikus a game, minek neki 2 Ghz-es proci?
van a játékban térkép?? vagy megint valami furfangos módszerrel kell elõkotorni? 😄
http://www.akciofigura.hu
Mivel nem tudok angolul igy az a lehetõség kiesett...
köszi...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
a patch megold néhány dolgot.
a Quest-röl hol találok infokat???
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
Cikk errõl nálunk
Akkor nem tudom.....
ilyenröl még nem hallottam
izem
Akkor asszem a "D" billentyü a nyerö
izem
Végigolvastam a hozzászólásokat.. Szerintem egész kira a gém.. Bár az elején elakadtam 😊 mivan ha nekem nincs álomvilág gombom??? na akkor mi a teendõ ? 😊
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
még egy kérdés.
A gladiátor aréna küldi:végigvertem mindenkit,azt mondja ficko,hogy már nincs ellenfelem.a küldit hol kell leadni?
köszi
izem
De akkor mivel bugos nem is lehet tovább menni?
izem
A Lost Canyonos láda és a "Trick Jasper..." quest bug. Talán javítva lesz...
A gyûrû: a katonának van gyûrûje, eladná, de nem tudja, hogy mit is kérne érte...
A War Camp-ben a Quartermaster megtudja mondani, hogy volt egy szerencse köve, amit elveszített... A Kyallisarban lévõ másik katona tudja, hogy mikor született a csávó, és a Madam (valami Z betûs 😊 )tudja, hogy milyen kõ kell neki. Azt vidd oda, és kész a quest...
Tud valaki segiteni mert elakadtam Kyallisarban.
A hellgatéban már voltam.és van még egypár küldi ami nem megy.
az egyik a "Trick Jasper..." küldi pl.Visszavittem a gyereket hozzá,aztán eltüntek.A másik az elvesztett gyürü vagy mi amit a piac melleti ficko adott,hogy keressem meg a War camp-ban.De hol?senki nem tud ott rola.
Más.A Lost Canyonban van egy kincses láda és nem tudok hozzáférni.
Lehet ennyire LAMER lennék?
Elöre is köszi
Izem