Unreal 3
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ha ilyen lesz valaha is PC-s játékban akkor ahhoz kell majd egy ATOMERÕMÛ..
Next PC upgrade: 2022
Hát emberek...kész vagyok.
A commodore64 se volt rossz:)Aztán annak idején, mikor a super nintendomat nyúztam, csak álmodni mertem ilyen részletességrõl.A PSX idején már felcsillant a remény, a Nintendo64-tõl elaléltam, mondtam: ez a csúcs. Aztán vettem egy PC-t:)
Mindig az aktuális persze a leglélegzetelállítóbb, de ez az Unreal engine, ennél nem kell jobb.Bár nem láttunk ugye belõle sokmindent, a minõség se az igazi, de ezt megveszem:)
A commodore64 se volt rossz:)Aztán annak idején, mikor a super nintendomat nyúztam, csak álmodni mertem ilyen részletességrõl.A PSX idején már felcsillant a remény, a Nintendo64-tõl elaléltam, mondtam: ez a csúcs. Aztán vettem egy PC-t:)
Mindig az aktuális persze a leglélegzetelállítóbb, de ez az Unreal engine, ennél nem kell jobb.Bár nem láttunk ugye belõle sokmindent, a minõség se az igazi, de ezt megveszem:)
kamu hogy nagy? tenyleg nagy :D
az, én is láttam. nem semmi a fal, milyen részletes, és ez a belinkelt szörny... kegyetlen :)
A videó az nagyon szuper! 

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
hardwireden video, nagyon zsir.
Jaj,de hülye vagyok,nem ide akartam visszailleszteni,bocs...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
http://http://gamestar.hu/apix/0404/u3e2.jpg
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
CSak még gép nincs, amin elindulna 3 Fps felett :))
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Jó lesz az 2006-nak is ...
Félreértés!
Unreal ENGINE 3.0, játék kb 2005 tájékán fog ezzel menni
Unreal ENGINE 3.0, játék kb 2005 tájékán fog ezzel menni
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
biztos lesz unreal3, mindegyik generacios engine-hez csinaltak egyet eddig. csak ne legyen olyan mint a 2-es..
Gondolom lesz Unreal 3 is de úgy tudom hogy itt nem azt mutatták be hanem ezt: Unreal Engine 3.0
V9ykn8_TZL0
Gamestaros fórumozó : "Huh remélem jó lessz, és nem lessz nagyon túl futurisztikus"
Szerintem is legyen inkább második világháborús game az UNREAL :P
Szerintem is legyen inkább második világháborús game az UNREAL :P
V9ykn8_TZL0
← ElőzőOldal 2 / 2

JÉZUS