12
-
Gabest #12 Ilyen mar van is: http://www.linuxbios.org/ -
BlueGold #11 És ha valaki több Op. rendszert szeretne használni a gépén, telepítés elött egy másik gépen leszedi az aktuális BIOS for No_Windows Patchet utána tudja telepíteni az Op.rendszereket. -
Yfel #10 Notes-t hasznalok, nem erint :o)
Y -
Flashy #8 lehet hogy ez egy trukk, a Phoenix tulajdonkeppen oprendszert ir, es igy vezeti be :)
amugy termeszetesen hulyesegnek tartom. most dontsek el hogy BIOSt, oprendszert, vagy oprendszer nelkuli felhasznaloi programot irnak?
jobb lenne inkabb valami olyan oprendszer ami nem tobb gigabyte, nem toltodik percekig, hanem gyorsan elindul es a szinten gyorsan elindulo teljes erteku levelezoprogramomat hasznalhatom benne. -
Cat #5 szerintem ez csak egy marketingötlet, ha az outlookhoz hozzá tud férni ez az asszintens, akkor más programokhoz is, amit te állíthatsz be - szóval ez csak egy példa amit mindenki ért, mert mindenki ismeri, illetve mindenki használ levelezőprogramokat
ha te a xy progihoz akarsz hozzáférni 3 sec alatt, kétlem hogy ne tehetnéd majd meg ugyanigy. -
#3 Ha jól tudom, a legtöbb vírustámadás pont az Outlook-on keresztül érkezik most is. Nagyon jó lesz, ha már a biost is meg tudják fúrni... -
Pintyőke #2 Aaaaaaaaaaaaaaa, muszaly ezt????!!!!! Eddig se voltam megelegedve a Phoenix-el, de ezekutan... Pfff.