Ismét egyéni felhasználókat perelt be az RIAA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
az eszem meg áll hogy pénzért mit kinem találnak.
fujjj de undorítóak
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Ria, ria, hajrá ria!
Hát ha jól látom most épen 3.5 milkó felhasználó lóg a kazán. Nos, a Ria gondos elõkészítés után beperelt 500 felhasználót (mondjuk amerikában), szal úgy 7000X biztos felmehetek a kazára anélkül, hogy bárki is utánam szaglászna. Ezek szerint ha naponta egyszer felmegyek akkor 20 év múlva számíthatok arra, hogy addigra talán beperelnek engem is- bár nem hiszem mert nem vagyok amcsi. Hát mit mondjak, nem egy jó arány, még van mit javulni a fijúknak.
Na meg hát, elég furcsa ízlésük van: kisfiúkra specializálták magukat. Nem értem miért nem próbálkoznak maguknak kifogni egy tökös ügyvédet, hogy precedens pert csináljanak, mondjuk bizti elvesztenék.
Mi az, hogy az illetõ tudta nélkül bírói felhatalmazás nélkül lenyomozzák, megfigyelik az "áldozatot", ejnye bejnye!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Isten halott. - Nietzsche -------- Nietzsche halott. - Isten
Si Vis Pacem, Para Bellum
Inkabb a kapzsi, suttyo, cigany kiadokat tanitsa meg tisztesseges arak alkalmazasara!
"a bírósági perektõl tartva a felhasználók nagy része vélhetõen át fog térni a fizetõs és nem utolsó sorban teljesen legális online zenei szolgáltatások használatára."
Nyilvan... A drogpiac is hirtelen osszeomlott amikor elkezdtek uldozni... Amire kereslet van, mindig is lesz kinalat. Marpedig megfizetheto arakra van szukseg, nem haracsolo ingyenelo kiadok 10000000000000000%-os hasznara.
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?