CSI 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont ez volt a gondom nekem is tegnap!!! Köszi, hogy beírtad a megoldást.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
CSI-Dark Motives Language Pack.exe
A kérdések, és a leírások franciák lettek! A párbeszédek és a menü nyelve továbbra is angolt, valamint a hangos dialógusok is. Elfelejtették lefordítani angolra a szövegeket, vagy mi? Miért van ez?
e-mailom:[email protected]
mouse 001
oda írtam egyszer kétszer, de mivel nincs meg a játék, nem nagyon tudok hozzászólni
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Akkor általában mond valamit, ha van rajta pl. ujjlenyomat berakja a gépbe, stb.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Segítsetek, mert nem tudom hogy kell a beszerzett bizonyítékokat a laborban megnézni. Nem tudom hogy kell megvizsgálni. még csak az elsõnél tartok a motorosnál.Elõre is köszi
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Installáláskor hiányzó 0-s disc data5.cab hibaüzenettel találkozott már valaki?
Ez a "Bonus" nem is egy plusz pálya 'csak' 9 kisfilm. Hát errõl ennyit 😄
A Bonus pálya már mûködik?
Thx
Nekem ez hiányzott.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
http://www.csiguide.com/game2.asp
A C.S.I. game_1 hol szerezhetõ be? és a C.S.I. miami???
A Lakókocsinál elakadtam, nem találok vmit és nem ad engedélyt házkutatásra. Lakókocsikeréknyom és madártojásmaradvány megvan. Mi kellene még?
Fontos lenne, mert így semmi értelme, hiszen nem tudok angolul 😞
Köszi!!
Nem volt túl nagy kedvem végigolvasni azt a pár szá üzenetet, ezért inkább megérdem:
Magyarítása létezik a játéknak??
Mert így nem túl élvezetes, h nem tudok angolul!! 😞
Elõre is köszi!!
így:a csajszit kihallgattam és bevllott mindent megvan a rugó is a 4. kép is kinagyítva de nem enged tovább mit kell csinálni vki segítsen könyi😊

Akkor nem akad ki a bonus-nál.
CSI: Dark Motives features include:
-- Brand-New Cases: Five new cases to solve that are longer and more in depth than in the original game.
-- CSI Authenticity: Includes the likenesses and voice talents of the entire CSI cast, as well as the show's locations, music, writing, scientific validity and visual style.
-- Detailed Forensic Equipment: Field evidence can be analyzed using a full set of forensic tools, such as fingerprint dusters, UV Lights, luminol, DNA sequencer and comparison microscope.
-- Personalized Play: Customizable options allow players to easily adjust the gameplay to suit their desired level of difficulty.
-- Bonus Commentary: Unlockable bonus content with pre-production sketches, "behind the scenes" footage and unusual trivia.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
steam, origin: ACE_hun
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
steam, origin: ACE_hun