CSI 2

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Pont ez volt a gondom nekem is tegnap!!! Köszi, hogy beírtad a megoldást.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

reménytelen
Úgy látszik, megint a saját problémáimat oldom meg, de beírom a megoldást, hátha másnak is szüksége van rá:
CSI-Dark Motives Language Pack.exe
reménytelen
Megcsináltam az elsõ bûntényt, és a másodikban egy furcsaság fogadott:
A kérdések, és a leírások franciák lettek! A párbeszédek és a menü nyelve továbbra is angolt, valamint a hangos dialógusok is. Elfelejtették lefordítani angolra a szövegeket, vagy mi? Miért van ez?

nekem tetszik a játék bár nem birok átmenni az elsõ bûntényen.

mouse0001
nekem simán csi dark motives van meg aki kilyátszotta az kérem küldje el e-mailban az 1. pálya végiglyátszását.elõre is köszi

e-mailom:[email protected]

mouse 001

Az e-mail címem: [email protected]
Ha valakinek kérdése van szívesen segítek, ha tudok.
Jól emlékszem hogy volt egy CSI fórum is?
oda írtam egyszer kétszer, de mivel nincs meg a játék, nem nagyon tudok hozzászólni
Hát ez gáz, teljesen behalt ez a fórum. Hova tüntetek?<#boxer>
Én már végigjátszottam mindkettõt már nem is nagyon emlékszem mik voltak,lehet hogy majd elõveszem újra,tetszett a játék bár lehetett volna hosszabb is.<#wow1>

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

A sima CSI 5-dik küldetésénél tartok pedig egy kukkot sem tudok angolul. És el is akadtam. A Dark Motivest egy kicsit szüneteltetem ott még csak az elsõnél vagyok. De türelmesen kinlódok vele<#crazya>
Én be szoktam nézni.<#vigyor2>

Hahó valaki<#integet2>. Már nem jár erre a fórumra senki?
Köszi sikerült a nyelv átállítással<#vigyor2>
de akkor az egész xp angol lesz nem?
Állítsd át a területi beállításokat azt nem tudom pontosan mire de azt hiszem angolra(US)kell.

Sziasztok megint bajban vagyok. A sima CSI játékban a betûk helyett csak kockák vannak. Mit lehet ezzel csinálni?
Nagyon köszi a segítséget mostmár legalább tudom folytatni
CaviaR
Ha van valami bizonyítékod, megfogod, és ráhúzod a srácnak jobb oldalon. (Nem jut eszembe a neve, pedig ez a kedvenc sorozatom. 😄 )
Akkor általában mond valamit, ha van rajta pl. ujjlenyomat berakja a gépbe, stb.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Sziasztok!
Segítsetek, mert nem tudom hogy kell a beszerzett bizonyítékokat a laborban megnézni. Nem tudom hogy kell megvizsgálni. még csak az elsõnél tartok a motorosnál.Elõre is köszi
akyyy
ez ugye jó játék?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sziasztok!
Installáláskor hiányzó 0-s disc data5.cab hibaüzenettel találkozott már valaki?
Szerintem mindegyik CSI király,de kár hogy csak 5 bûnügyet kell megoldani.<#taps>

Hmm...
Ez a "Bonus" nem is egy plusz pálya 'csak' 9 kisfilm. Hát errõl ennyit 😄
Hi!
A Bonus pálya már mûködik?
Thx
CaviaR
Van egy fotó amit a keziról szedett ki Greg, azt rakd be a mikroszkópba. Meglátja rajta a karórát, stb...

Nekem ez hiányzott.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Én is a 3. küldetésnél vagyok, lakókocsi sehol és a fészket sem tudom levenni... 😞😞😞😞😞😞
sziasztok, itt van végigjátszás angolul.
http://www.csiguide.com/game2.asp

A C.S.I. game_1 hol szerezhetõ be? és a C.S.I. miami???
CaviaR
Segítsetek! Végiolvastam a topicot, de nemtom a 3. küldetésnél mit kell csinálni. Az archeologus lakókocsiját kéne megtalálnom, de nincs sehol, és eddig csak a részeg csávót tudtam behívni kihallgatni. Mi kell itt?

A 3. ügyben segítsen vki!
A Lakókocsinál elakadtam, nem találok vmit és nem ad engedélyt házkutatásra. Lakókocsikeréknyom és madártojásmaradvány megvan. Mi kellene még?

Andra
És ezt a patch-et merre találom meg?

Elõre is köszi!

\"Have A Little Faith....\" by Ovis

Valaki segítsen! Torenten letöltöttem a progi de semmi kép sem indul valami cd-t kér de le van töltve a gépre az egész de hiába indittom.<#banplz><#help><#nezze><#nezze><#wow3><#mf3> Kód, Crack nem kell hozzá. ???? van <#falbav><#conf><#nemtudom><#help>

RedDragon
Nincs magyarítása a game-nek? nem is lesz??

en elkezdenek angolul tanulni!

RedDragon
CSI 2 magyarítás van/készülõdik??
Fontos lenne, mert így semmi értelme, hiszen nem tudok angolul 😞
Köszi!!

Sziasztok!Tudna nekem valaki segíteni?Elakadtam az 5. ügynél, nem tudok házkutatást tartani a cirkuszos fickónál...A sárkányról kell valami mintát venni vagy hagyni kell a ketrecében?Az éjjeliõrt sem találtam még meg...Plz help!!!
RedDragon
Hell!
Nem volt túl nagy kedvem végigolvasni azt a pár szá üzenetet, ezért inkább megérdem:
Magyarítása létezik a játéknak??
Mert így nem túl élvezetes, h nem tudok angolul!! 😞
Elõre is köszi!!

Sziasztok segítsetek plz!!!!Az 1-es esetben akadtam el.Összeraktam a rugót,de sehogy nem tudok rámenni nagyítóval.Azzal kell megnézni ami az inventoryban van?Mert ha ráklikkelek kétszer a rugó képére,akkor nem tudom megmozdítani sem a nagyítót.Vagy akkor hogy kell ránagyítani arra a rohadék rugóra?!SEGÍTSETEK LÉGYSZI!!!Köszi
4. kép? valamit akkor kihagytam, honan szerzem meg a képeket?

aza bajom ,hogy nem tok továbbmenni mit kell csinálni az 1. pályán vagyok:
így:a csajszit kihallgattam és bevllott mindent megvan a rugó is a 4. kép is kinagyítva de nem enged tovább mit kell csinálni vki segítsen könyi😊
Remélem, hogy a kb. 2 hónapja kijött patch-el nyomjátok.
Akkor nem akad ki a bonus-nál.

CSI: Dark Motives features include:

-- Brand-New Cases: Five new cases to solve that are longer and more in depth than in the original game.

-- CSI Authenticity: Includes the likenesses and voice talents of the entire CSI cast, as well as the show's locations, music, writing, scientific validity and visual style.

-- Detailed Forensic Equipment: Field evidence can be analyzed using a full set of forensic tools, such as fingerprint dusters, UV Lights, luminol, DNA sequencer and comparison microscope.

-- Personalized Play: Customizable options allow players to easily adjust the gameplay to suit their desired level of difficulty.

-- Bonus Commentary: Unlockable bonus content with pre-production sketches, "behind the scenes" footage and unusual trivia.

csak 1 rugo van, vagy nem?

várjunk csak a rugot ossze kell illeszteni, de mivel?

"A rugót össze kell illeszteni, ránagyítani a törésnél, utána a 4. képre is ránagyítani (vagy csak mikroszkóppal megnézni, már nemtom), ezután a Komawát megint odaadni a loboros srácnak, hogy megnézze azzal vágták-e el." hogy illeszem ossze a ruod, és aogon az ujjlenyomatot hogy nézem emg? mert eltettem már a fogot, azt nemtom mit kell csinálni hogy megnézhesem a lenyomatot rajta ha már eltettem

Mike at home
a jatek nemtom milyen, de a weboldala teccik

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

magyaritáson dolgozik vki?

Sehogy, állítsd át az Asztal felbontását 800x600-ba, úgy max.-ban indítja el

steam, origin: ACE_hun

BlackShadow
vki segítsen! nekem a game kisablakban fut és nem tudom nagyra átrakni: ) hogy kell? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Köszi, megtaláltam az oldalon!
dlh.net -en találsz angol leírást

steam, origin: ACE_hun

Oldal 1 / 8Következő →