Glass Rose

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Na, megvan mind a négy ending.

Gyönyörûen szomorú ez a játék!
Viszont az a gáz, hogy ha rákeresek net-en, szinte semmi ~hangja sincs. Alig írnak róla. Kár, hogy egy ilyen okos, mûvészi klasszikusnak nincs akkora sikere...

BTW a Holy szobában (Marie szobája) egyik polcon Agatha Christie regények vannak. Ahogy párom ezt megtudta, õ is ezzel játszik. 😊

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Aha. Akkor a 4-est még az utolsó mentésbõl elõ tudom hozni újrajátszás nélkül.

De annyira tetszett nekem a játék, hogy megcsinálom még a másik kettõt is. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Utánanéztem, a heart fragments stimmel, de az újrakezdéseknek mégsincs köze hozzá.
Ellenben két másik dolognak igen.
Nem tudom, hogy érdekel-e, így jól kiemelem, hogy

SPOILER!!!!!!!

így ha nem akarod, nem olvasod tovább.

"Final suspense event
Choose "Dodge quickly" - goto <1>
Choose anything else(Or choose nothing) - goto ❤️>

<1>Final conversation
End conversation on "the person he loves" - Ending 4
End conversation on "Denemon" - goto<2>

<2>Heart Fragments
Above a "certain number" - Ending 1
Below a "certain number" - Ending 3

❤️>Final coversation
End conversation on "the person he loves" - Ending 4
End conversation on "Denemon" - goto<4>

<4>Heart Fragments
Above a "certain number" - Ending 2
Below a "certain number" - Ending 3*
*Not 100% certain here. Getting below a "certain number" here might still
get you Ending 2 though I doubt it."

SPOILER vége

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
...aha...
...érdekes, mer' én egyszer sem szívtam meg - mert sunyi módon mindíg visszatöltöttem. 😉
Heart piece-bõl is annyi volt, hogy hú (Emi egész jól nézett ki a képen). Mondjuk mindegyiket felszedtem mert fogalmam sincs, hogy mitõl romlott (tainted) egy darabka.

Ez lett volna a legjobb ending?!?

*** mega spoiler ***

Nálam úgy végzõdött a játék, hogy Emi és Takashi (Kazzuya?) visszakerült a jelenbe, de megjelent a kezén a fekete pillangó, és egy vigyor a száján, miközben Emi vállára tette a kezét. Nagyon zavaró és igazságtalan ending! Habár, illik a játékhoz.

www.youtube.com/aabyssx

Pontosan nem tudom, de amitõl biztosan:
- mennyi heart pieces-t találtál meg
- hányszor kellett félórát/órát újrakezdened

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
BTW #2 ending sikerült (22 óra alatt). Borzasztó stílusos vége volt (nem számítottam erre a kimenetelre), de nem egy ~heppiend.

Mitõl függ, hogy a 4 endingbõl melyiket kapom?
...legalábbis az extránál úgy tûnik, hogy 4 ending video-nak van hely...

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Elsõ végigjátszás megvolt.

Csak annyit mondanék, hogy VEGYÉTEK A JÁTÉKOT, HÁTHA LESZ MÉG TÖBB ILYEN!!!

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Es koszontel nekije?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
Megnyugodtam, mer' tegnap találkoztam én is egyel. 😊

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Nekem a ugy egy ora utan jelent meg lent a foldszinten abba a teremben ahol elkezdtuk a gamat.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
> Eletet ugy szerzunk hogy neha megjelennek valami kis lepkek es le kell csapni oket 😊

Hol szoktak ilyen pillangók megjelenni?!?

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Az ejjel volt a TV2-on. 😄DDDD

aabyssx
Pillangó? Hm? Senki?

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Ohh aszem en is nekiulok megegyszer egye fene.

Egyebkent uzeni a Jani hogy meg jo hogy leirtad hogy a masik kezeddel micsinalsz.

aabyssx
BTW nagyon oda vagyok ezért a játékért! Baromira örülök, hogy megvettem. Kevés ilyen gyöngyszem van sajnos, és remélem, hogy követõkre talál.

Nekem az idõ múlása is tetszik. Legalább a játékosnak is jelent egy kis szorongást és kényelmetlenséget. Kb. mint amit a ~fõhõs is átérez abban a helyzetben.
A hirtelen események is állatira jók (mint a QTE-k 😉! Egy pillanat alatt fel tudja gyorsítani a szívverést. Kb. mint amit a ~fõhõs is átérez abban a helyzetben.
A szavakra, kifejezésekre való rákérdezés is teljesen jó ötlet!
Ez a félig fantasztikus, félig régi nyomozós, lineáris történet pedig tökéletesen olyan, mintha egy jól átélhetõ, letehetetlen krimit olvasna az ember. Valahogy így képzelem el a modern "könyveket".
A látvány egy kicsit béna? Kit érdekel?!?

Ja, és egy kézzel tudom játszani az ágyon eldõlve! Ez nagyon jó, mert a másik kézzel tudok iszogatni és nassolni. (Tea vagy Bacardi hosszan és hozzá keserû csokoládé 😉.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Hol lehet pillangókat szerezni?
Már a második nap elején vagyok, de eddig még nem láttam egyet sem. Pedig már nagyon kellene, mert már csak kb. 1 agyszívásra van MP-m.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Nekem is a kezemben volt a konyv. Az a kar hogy nem emlekszem a kiadora baszus mert akkor siman ra lehetne akadni a neten.

Arigato! 😊

Sephi
Nem gond! Mar irtam is neki 😊

Viccen kívül, tényleg megkérdezhetnéd mailben,ha már úgy is írsz, hogy mi annak a könyvnek a címe! Sokunknak segítenél!

Sephi
Az elso 2 ora utan jottem erre ra. Addig bele voltam zugva a gamaban! Aztan hirtelem meghal es mentes sehol Hagyal vaz...

Sephi
Egy het? Irtam en ilyet valahol? A pasi harom honap allat tanult meg alapszinten nem egy het allat.

Egyebkent tegnap erkezett meg Tokyoba a tag es irt is mailt 😊

😄 Az a könyv nekem is kell!! De jó, már 1 hét múlva nyomhatom a suikoden 4-et! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Sephinek van ismerõse, akinek volt egy könyve, amibõl egy hét alatt meg lehet tanulni anyanyelvi szinten japánul! Szerintem kérd kölcsön!
😉

Semmihez sincs soha késõ! Én ezt vallom!

aabyssx
Beszélni talán annyira nem vészes. Írni gáz!

www.youtube.com/aabyssx

Ha 8-9 éves vagy, akkror van rá esély 😊

Tervezem, h japánul kezdek tanulni szeptembertõl. Csak lesz-e belõle nyelvvizsgám diplomáig.......😊

Tényleg, csak e hónap végén jön ki! Az már nincs is olyan messze! 😄
Japánban meg most jött ki a Suikoden 4! Le is szedtem...bárcsak tudnák japánul! 😄 Az engine mindenesetre sokkal jobb mint a 3. részé itt 20 embert is röccenésmentesen jelenít meg és nagyon szép!

Biztos, hogy hamarosan jön, ha a tesztelõk már kaptak.

08.31. a gamespot szerint!

Csak jönne már az ntsc változat!

aabyssx
OFF - Star Ocean

Csak Japánban (ott már director's cut meg special edition is van). USA változat augusztus végén, szeptember elején. PAL változat szeptember végén kb.

www.youtube.com/aabyssx

Kint van ntscben?? Mióta?

Már kijött nem? Mármint amerikában, jó nekik! 😞

Ez nem teljesen igaz.
Most nyár végére-kora õszre volt mindig is kitûzve amerikában. És mivel több oldal már le is tesztelte ezt a verziót, így valószínûleg jön is az.

A star ocean már évek óta jön. Ha jól emléxem japánban vmi hibával jelent meg, visszavonták, portolják, minden faszságot csinálnak vele,csak nem adják ki!! 😞

Magyarul akkor az elsõ öt-tíz percben tetszett.

Sephi
En fogtam a SCUMM progit es elkzedtem jaccani a zoszes regi kalandjatekot. Beneth a Steel Sky , DOTT , Guilty , Indy Jones , The Dig , Goblins stb. stb.

Sephi
Jon a Star Ocean 😊

Sephi
Nekem nagyon teccet a game addig a pontig amig kiderult hogy idore megy es ha nem sietel meghalsz. Egy kaland jatek ne menyen idore bazd meg hanem hagya hogy szepen ugyesen kilogikaz minent.

Sajnos nekem is nagyon hiányoznak 😞
Pc-re a mai napig nagyon sok jó logikai kalandjáték jelenik meg, de a humoros, könnyedebb fajtából ott is nagyon kevés van.

Nincs.
Manapság már ez nem divat, csak a vér, az erotika /ez nem akkora baj 😄/,és a solo-hero, ill az anti-terror-hérosz-überfasza-csapatosdi. Jó lenne már egy új Square game idén.

aabyssx
Vagy csak én vagyok az ilyenekre kiéhezve (vagy túl öreg 😉?

/ tûnõdik

Monkey Island, Day of the Tentacle, Sam & Max, Grim Fandango...

/ sóhajt könnyes szemekkel

Van még remény?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Tegnap megvettem ezt a játékot. Kár, hogy manapság nem divat a beszélgetõs kalandjátékosdi. Több ilyen kellene... 😞

www.youtube.com/aabyssx

Ezt a sort én is csak erõsíteni tudom!
De azért még akad ami úgy leköt hogy na, csak rá kell kapnom, és nekem ez megy nehezebben (a rákapás).

Sephi
Te nem mondasz baromsagot tudd meg... mar nem ugyanaz a hozaalasom nekem se... valahogy nem tudom miert kell mindig valami uj... es megis az az uj nem is annyira ujdonsag... lehet kezdunk felnoni? En reggeben magamat meg 40 evesen is gamernak kepzeltem...

Persze, ez sok játékkal így van, de én már azon is gondolkodtam, hogy mi kezdünk el kiégni és kevesebb a türelmünk 😞

Sephi
Nem veszed eszre hogy a a nagy resze a mostanaba megjeleno jatekoknak ilyen? Hohetetlenul jok az elejen es ennyi semmi tobbet nem adnak... en nem tudom. Engem reg nem fogott meg egy jatek ugy hogy az elejen levo elvezetett vegig tartsa... Talan a Ratchet And Clank 2

Ja, az elõször nekem se ment, de utána azért bele lehet tanulni! 😄 Nekem még az nem megy amikor az edzõ mondja, hogy hova üssek, na én mindenhova ütök csak oda nem, még véletlenül sem találnám el azt a rohadt kesztyût! 😄
Igaz, még nagyon gyér az emberem, de azért a legutóbbi meccs elég jól sikerült. Azt hittem keményem lesz a gyerek, de az elsõ menetben 3x is padlót fogott és végül meg is nyertem a meccsett! Önbizalom nõtt is ezerrel, kíváncsi vagyok a következõ ellenfél milyen lesz! 😄

Oldal 1 / 2Következő →