Glass Rose
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyönyörûen szomorú ez a játék!
Viszont az a gáz, hogy ha rákeresek net-en, szinte semmi ~hangja sincs. Alig írnak róla. Kár, hogy egy ilyen okos, mûvészi klasszikusnak nincs akkora sikere...
BTW a Holy szobában (Marie szobája) egyik polcon Agatha Christie regények vannak. Ahogy párom ezt megtudta, õ is ezzel játszik. 😊
www.youtube.com/aabyssx
De annyira tetszett nekem a játék, hogy megcsinálom még a másik kettõt is. 😉
www.youtube.com/aabyssx
Ellenben két másik dolognak igen.
Nem tudom, hogy érdekel-e, így jól kiemelem, hogy
SPOILER!!!!!!!
így ha nem akarod, nem olvasod tovább.
"Final suspense event
Choose "Dodge quickly" - goto <1>1>
Choose anything else(Or choose nothing) - goto ❤️>3>
<1>1>Final conversation
End conversation on "the person he loves" - Ending 4
End conversation on "Denemon" - goto<2>2>
<2>2>Heart Fragments
Above a "certain number" - Ending 1
Below a "certain number" - Ending 3
❤️>3>Final coversation
End conversation on "the person he loves" - Ending 4
End conversation on "Denemon" - goto<4>4>
<4>4>Heart Fragments
Above a "certain number" - Ending 2
Below a "certain number" - Ending 3*
*Not 100% certain here. Getting below a "certain number" here might still
get you Ending 2 though I doubt it."
SPOILER vége
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
...érdekes, mer' én egyszer sem szívtam meg - mert sunyi módon mindíg visszatöltöttem. 😉
Heart piece-bõl is annyi volt, hogy hú (Emi egész jól nézett ki a képen). Mondjuk mindegyiket felszedtem mert fogalmam sincs, hogy mitõl romlott (tainted) egy darabka.
Ez lett volna a legjobb ending?!?
*** mega spoiler ***
Nálam úgy végzõdött a játék, hogy Emi és Takashi (Kazzuya?) visszakerült a jelenbe, de megjelent a kezén a fekete pillangó, és egy vigyor a száján, miközben Emi vállára tette a kezét. Nagyon zavaró és igazságtalan ending! Habár, illik a játékhoz.
www.youtube.com/aabyssx
- mennyi heart pieces-t találtál meg
- hányszor kellett félórát/órát újrakezdened
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Mitõl függ, hogy a 4 endingbõl melyiket kapom?
...legalábbis az extránál úgy tûnik, hogy 4 ending video-nak van hely...
www.youtube.com/aabyssx
Csak annyit mondanék, hogy VEGYÉTEK A JÁTÉKOT, HÁTHA LESZ MÉG TÖBB ILYEN!!!
www.youtube.com/aabyssx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hol szoktak ilyen pillangók megjelenni?!?
www.youtube.com/aabyssx
Egyebkent uzeni a Jani hogy meg jo hogy leirtad hogy a masik kezeddel micsinalsz.
Nekem az idõ múlása is tetszik. Legalább a játékosnak is jelent egy kis szorongást és kényelmetlenséget. Kb. mint amit a ~fõhõs is átérez abban a helyzetben.
A hirtelen események is állatira jók (mint a QTE-k 😉! Egy pillanat alatt fel tudja gyorsítani a szívverést. Kb. mint amit a ~fõhõs is átérez abban a helyzetben.
A szavakra, kifejezésekre való rákérdezés is teljesen jó ötlet!
Ez a félig fantasztikus, félig régi nyomozós, lineáris történet pedig tökéletesen olyan, mintha egy jól átélhetõ, letehetetlen krimit olvasna az ember. Valahogy így képzelem el a modern "könyveket".
A látvány egy kicsit béna? Kit érdekel?!?
Ja, és egy kézzel tudom játszani az ágyon eldõlve! Ez nagyon jó, mert a másik kézzel tudok iszogatni és nassolni. (Tea vagy Bacardi hosszan és hozzá keserû csokoládé 😉.
www.youtube.com/aabyssx
Már a második nap elején vagyok, de eddig még nem láttam egyet sem. Pedig már nagyon kellene, mert már csak kb. 1 agyszívásra van MP-m.
www.youtube.com/aabyssx
Egyebkent tegnap erkezett meg Tokyoba a tag es irt is mailt 😊
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
😉
Japánban meg most jött ki a Suikoden 4! Le is szedtem...bárcsak tudnák japánul! 😄 Az engine mindenesetre sokkal jobb mint a 3. részé itt 20 embert is röccenésmentesen jelenít meg és nagyon szép!
Csak Japánban (ott már director's cut meg special edition is van). USA változat augusztus végén, szeptember elején. PAL változat szeptember végén kb.
www.youtube.com/aabyssx
Most nyár végére-kora õszre volt mindig is kitûzve amerikában. És mivel több oldal már le is tesztelte ezt a verziót, így valószínûleg jön is az.
Pc-re a mai napig nagyon sok jó logikai kalandjáték jelenik meg, de a humoros, könnyedebb fajtából ott is nagyon kevés van.
Manapság már ez nem divat, csak a vér, az erotika /ez nem akkora baj 😄/,és a solo-hero, ill az anti-terror-hérosz-überfasza-csapatosdi. Jó lenne már egy új Square game idén.
/ tûnõdik
Monkey Island, Day of the Tentacle, Sam & Max, Grim Fandango...
/ sóhajt könnyes szemekkel
Van még remény?
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
De azért még akad ami úgy leköt hogy na, csak rá kell kapnom, és nekem ez megy nehezebben (a rákapás).
Igaz, még nagyon gyér az emberem, de azért a legutóbbi meccs elég jól sikerült. Azt hittem keményem lesz a gyerek, de az elsõ menetben 3x is padlót fogott és végül meg is nyertem a meccsett! Önbizalom nõtt is ezerrel, kíváncsi vagyok a következõ ellenfél milyen lesz! 😄