75
Szal...
-
#75 Na, megvan mind a négy ending.
Gyönyörűen szomorú ez a játék!
Viszont az a gáz, hogy ha rákeresek net-en, szinte semmi ~hangja sincs. Alig írnak róla. Kár, hogy egy ilyen okos, művészi klasszikusnak nincs akkora sikere...
BTW a Holy szobában (Marie szobája) egyik polcon Agatha Christie regények vannak. Ahogy párom ezt megtudta, ő is ezzel játszik. :) -
#74 Aha. Akkor a 4-est még az utolsó mentésből elő tudom hozni újrajátszás nélkül.
De annyira tetszett nekem a játék, hogy megcsinálom még a másik kettőt is. ;) -
Ramza #73 Utánanéztem, a heart fragments stimmel, de az újrakezdéseknek mégsincs köze hozzá.
Ellenben két másik dolognak igen.
Nem tudom, hogy érdekel-e, így jól kiemelem, hogy
SPOILER!!!!!!!
így ha nem akarod, nem olvasod tovább.
"Final suspense event
Choose "Dodge quickly" - goto [1]
Choose anything else(Or choose nothing) - goto [3]
[1]Final conversation
End conversation on "the person he loves" - Ending 4
End conversation on "Denemon" - goto[2]
[2]Heart Fragments
Above a "certain number" - Ending 1
Below a "certain number" - Ending 3
[3]Final coversation
End conversation on "the person he loves" - Ending 4
End conversation on "Denemon" - goto[4]
[4]Heart Fragments
Above a "certain number" - Ending 2
Below a "certain number" - Ending 3*
*Not 100% certain here. Getting below a "certain number" here might still
get you Ending 2 though I doubt it."
SPOILER vége -
#72 ...aha...
...érdekes, mer' én egyszer sem szívtam meg - mert sunyi módon mindíg visszatöltöttem. ;)
Heart piece-ből is annyi volt, hogy hú (Emi egész jól nézett ki a képen). Mondjuk mindegyiket felszedtem mert fogalmam sincs, hogy mitől romlott (tainted) egy darabka.
Ez lett volna a legjobb ending?!?
*** mega spoiler ***
Nálam úgy végződött a játék, hogy Emi és Takashi (Kazzuya?) visszakerült a jelenbe, de megjelent a kezén a fekete pillangó, és egy vigyor a száján, miközben Emi vállára tette a kezét. Nagyon zavaró és igazságtalan ending! Habár, illik a játékhoz. -
Ramza #71 Pontosan nem tudom, de amitől biztosan:
- mennyi heart pieces-t találtál meg
- hányszor kellett félórát/órát újrakezdened -
#70 BTW #2 ending sikerült (22 óra alatt). Borzasztó stílusos vége volt (nem számítottam erre a kimenetelre), de nem egy ~heppiend.
Mitől függ, hogy a 4 endingből melyiket kapom?
...legalábbis az extránál úgy tűnik, hogy 4 ending video-nak van hely... -
#69 Első végigjátszás megvolt.
Csak annyit mondanék, hogy VEGYÉTEK A JÁTÉKOT, HÁTHA LESZ MÉG TÖBB ILYEN!!! -
#68 Es koszontel nekije? -
#67 Megnyugodtam, mer' tegnap találkoztam én is egyel. :) -
#66 Nekem a ugy egy ora utan jelent meg lent a foldszinten abba a teremben ahol elkezdtuk a gamat. -
#65 > Eletet ugy szerzunk hogy neha megjelennek valami kis lepkek es le kell csapni oket :)
Hol szoktak ilyen pillangók megjelenni?!?
-
#64 Az ejjel volt a TV2-on. :DDDDD -
#63 Pillangó? Hm? Senki? -
#62 Ohh aszem en is nekiulok megegyszer egye fene.
Egyebkent uzeni a Jani hogy meg jo hogy leirtad hogy a masik kezeddel micsinalsz. -
#61 BTW nagyon oda vagyok ezért a játékért! Baromira örülök, hogy megvettem. Kevés ilyen gyöngyszem van sajnos, és remélem, hogy követőkre talál.
Nekem az idő múlása is tetszik. Legalább a játékosnak is jelent egy kis szorongást és kényelmetlenséget. Kb. mint amit a ~főhős is átérez abban a helyzetben.
A hirtelen események is állatira jók (mint a QTE-k ;)! Egy pillanat alatt fel tudja gyorsítani a szívverést. Kb. mint amit a ~főhős is átérez abban a helyzetben.
A szavakra, kifejezésekre való rákérdezés is teljesen jó ötlet!
Ez a félig fantasztikus, félig régi nyomozós, lineáris történet pedig tökéletesen olyan, mintha egy jól átélhető, letehetetlen krimit olvasna az ember. Valahogy így képzelem el a modern "könyveket".
A látvány egy kicsit béna? Kit érdekel?!?
Ja, és egy kézzel tudom játszani az ágyon eldőlve! Ez nagyon jó, mert a másik kézzel tudok iszogatni és nassolni. (Tea vagy Bacardi hosszan és hozzá keserű csokoládé ;). -
#60 Hol lehet pillangókat szerezni?
Már a második nap elején vagyok, de eddig még nem láttam egyet sem. Pedig már nagyon kellene, mert már csak kb. 1 agyszívásra van MP-m. -
#59 Nekem is a kezemben volt a konyv. Az a kar hogy nem emlekszem a kiadora baszus mert akkor siman ra lehetne akadni a neten. -
Gábor #58 Arigato! :) -
#57 Nem gond! Mar irtam is neki :) -
Gábor #56 Viccen kívül, tényleg megkérdezhetnéd mailben,ha már úgy is írsz, hogy mi annak a könyvnek a címe! Sokunknak segítenél! -
#55 Az elso 2 ora utan jottem erre ra. Addig bele voltam zugva a gamaban! Aztan hirtelem meghal es mentes sehol Hagyal vaz... -
#54 Egy het? Irtam en ilyet valahol? A pasi harom honap allat tanult meg alapszinten nem egy het allat.
Egyebkent tegnap erkezett meg Tokyoba a tag es irt is mailt :) -
Jinchuu #53 :D Az a könyv nekem is kell!! De jó, már 1 hét múlva nyomhatom a suikoden 4-et! :D -
Ramza #52 Sephinek van ismerőse, akinek volt egy könyve, amiből egy hét alatt meg lehet tanulni anyanyelvi szinten japánul! Szerintem kérd kölcsön!
;) -
Gábor #51 Semmihez sincs soha késő! Én ezt vallom! -
#50 Beszélni talán annyira nem vészes. Írni gáz! -
Ramza #49 Ha 8-9 éves vagy, akkror van rá esély :) -
Gábor #48 Tervezem, h japánul kezdek tanulni szeptembertől. Csak lesz-e belőle nyelvvizsgám diplomáig.......:) -
Jinchuu #47 Tényleg, csak e hónap végén jön ki! Az már nincs is olyan messze! :D
Japánban meg most jött ki a Suikoden 4! Le is szedtem...bárcsak tudnák japánul! :D Az engine mindenesetre sokkal jobb mint a 3. részé itt 20 embert is röccenésmentesen jelenít meg és nagyon szép! -
Ramza #46 Biztos, hogy hamarosan jön, ha a tesztelők már kaptak. -
Gábor #45 08.31. a gamespot szerint! -
Gábor #44 Csak jönne már az ntsc változat! -
#43 OFF - Star Ocean
Csak Japánban (ott már director's cut meg special edition is van). USA változat augusztus végén, szeptember elején. PAL változat szeptember végén kb. -
Gábor #42 Kint van ntscben?? Mióta? -
Jinchuu #41 Már kijött nem? Mármint amerikában, jó nekik! :( -
Ramza #40 Ez nem teljesen igaz.
Most nyár végére-kora őszre volt mindig is kitűzve amerikában. És mivel több oldal már le is tesztelte ezt a verziót, így valószínűleg jön is az. -
Gábor #39 A star ocean már évek óta jön. Ha jól emléxem japánban vmi hibával jelent meg, visszavonták, portolják, minden faszságot csinálnak vele,csak nem adják ki!! :( -
Ramza #38 Magyarul akkor az első öt-tíz percben tetszett. -
#37 En fogtam a SCUMM progit es elkzedtem jaccani a zoszes regi kalandjatekot. Beneth a Steel Sky , DOTT , Guilty , Indy Jones , The Dig , Goblins stb. stb. -
#36 Jon a Star Ocean :)