3339
www.athens2004.com
  • Pontius #2334
  • Garfield
    Bele tudsz egyáltalán gondolni, hogy mi játszódhat le ilyenkor egy emberben? Megnyeri az olimpai bajnoki címet, majd úgy bánnak vele, mint egy bünőzövel, csak kicsit is gondolj bele, milyen érzés lehet!(Ez megy Bucser #2293-jára is.)

1. A versenyzőknek az olimpia TELJES ideje alatt rendelkezésre kell állniuk a doppingvizsgálatra. Nincs olyan, hogy ha egyszer letudták, akkor szevasz. Ez jelenti a Bucser-féle "szabályzatban lefektetett kötelezettségek"-et. Ennek eleget tett Annus? Nem. Eleget tett Fazekas? Nem.

2. Amikor egy kigyúrt, kétajtós szekrény gestapós módszerek okozta pszichikai sokkról beszél, akkor valahogy röhöghetnékem támad.

3. Lehet, hogy rosszul látom, de ha én elnyerném az elmúlt 4 vagy akárhány év kemény felkészülését megkoronázó legszebb jutalmat, az olimpiai aranyat, akkor nemhogy inzultusról nem beszélek, hanem lehet, hogy megkérem a görög sportorvost, hogy ugyan tartsa már a heréimet húgyozás közben, nem pedig elhúzom a csíkot a szabályzat ellenére, utána pedig amilyen gyorsan csak tudok, lelépek Görögországból.

U.i.: Az egész doppingügyben és a magyar hozzáállásban az a legszánalmasabb, ami a #2270-ben is olvasható (külön hangsúlyoznám, hogy ez most nem személynek, jelen esetben Grenzjager-nek szól, hanem a mentalitásnak).
    Vagyis hogy két vastagon doppinggyanús eset miatt a magyar közvélemény a többiek munkája után sem érdeklődik. Ugyan gondoljunk már bele, mit érezhet az, aki csont nélkül tisztán, a gyanú legkisebb árnyéka nélkül kapott aranyat vagy más érmet, mit érezhet, mikor két hebegő-habogó, gyanúsan bujdosó, az éremvesztés határán levő emberrel van tele a magyar sajtó, az ő eredményeit meg csak "kötelességből" írják meg?
    A tisztességes az lenne, hogy Annussal és Fazekassal addig nem foglalkozni, amíg nem hajlandóak komolyan tisztázni az esetet, hanem foglalkozni a többi magyar sportolóval.
  • M@TriX
    Hogy szép dolgokat is olvassatok.
    Akire büszkék lehetünk:

Gyurta Dani sírt, amikor nem úszhatott
  • csabawarchief
  • balty
    Index-en megjenelt cikk szerint:

Sosem vizsgáltak újra negatív mintát produkáló sportolót"

Teljes cikk
  • Evil
    Keremszepen!Nem a kozepkorban elunk, nem inkvizicio ez!
    Meghurcoltak a nevet?Annyit kellene tennie, hogy telebrunyalja az uveget, en ezt tennem, kiveve ha nincs valami rejtegetnivalom.
    Nembaj, sirjunk egyutt, mi magyarok ugyis allandoan szivunk, ellenunk az egesz vilag!
  • Grenzjager
    BOJKOTT ÉN AZT MONDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!

ugycse nyerünk má semmit, ha meg igen, akkor elveszik
  • Grenzjager
    Annussal egyetértek!!!
    rakatszor adott már!!!negativ volt!!!
    tessék róla leszállni!!!!!

ha ad biztos meghamisitják
  • Hentes Bill #2326
    HAJRÁ MAGYAROK!
  • balty
    Ha az egész világ elött meghurcolnák a nevedet te, hogy viselnéd?
    Annus így reagált rá:

Mi a garancia arra, hogy az én vizsgálatom olyan eredményt hoz, amely a valóságnak megfelel? Nem fogom megengedni, hogy manipulálják a leadott vizelet eredményét"
  • Hentes Bill #2324
    nagy az arcod a monitor előtt te szánalomhegy, büszke lehetsz magadra
  • Nyiri
    Most volt az m1-n hogy gyurkovics negativ volt 2 nappal a verseny elott. Hulyeseg lett utana doppingolni mert az semmit nem er (amit kimutattak arrol van szo).

Szeretnek hogy semleges (nem gorog) laborban vizsgaljak ujra.
  • Grenzjager
    mi az hogy ha eljön onnan????

Annus egyébként is lépett volna már,mert vége a versnynek
  • Evil
    Kezd egy brazil szappanoperahoz hasonlitani ez az egesz.En megprobalom felretenni a magyarsagom es szerintem Annus bassza el, nem kell itt a martirkodas.Ha nem doppingolt akkor odaalnek es szembepisalnam az ellenoroket, vegyenek annyit amennyit akarnak.De nem ezt teszi, hanem lemond mindenrol, arrol amire egy atleta felteszi az egesz eletet, mert ugyi egy olimpiai arany ezt jelenti, mert beserult a lelkivilaga, tudta mi lesz ha eljon onnan, tudta a vizsgalat menetet, szal nem kell itt a nagy szimpatia.
    A masik meg az, hogy a helyebe azert is telepisalnam a vodrot, ha tudam, hogy tiszta vagyok, de megintcsak nem ezt teszi.
  • Grenzjager
  • Grenzjager
    nem mindegy....
    úgyis kizárják a csapatot
  • Grenzjager
    összesen 3 magyar súlyemelő: KECSKÉS, KOVÁCS Z.,GYURKOVICS
  • toMpEr
    Csak a tenyeket irja le, a tobbit mar rad bizza.
  • balty
    Akkor milyen képet akarsz te összetenni a végén?
  • toMpEr
    Egyebkent a jegyzokonyvben az van, hogy nem volt kifogasuk a mintavetel eljarasa miatt.
  • Pontius #2314
    Miko lessz a kézilabda meccs?
  • toMpEr
    Hol irja, hogy akarki is doppingolt?
  • balty
    LOL tények. Bele tudsz egyáltalán gondolni, hogy mi játszódhat le ilyenkor egy emberben? Megnyeri az olimpai bajnoki címet, majd úgy bánnak vele, mint egy bünőzövel, csak kicsit is gondolj bele, milyen érzés lehet!
    Másrész Annustól, akitől szintén elvették az aranyat. Vért is vettek. Mesélj! Azt hogy manipulálta?
  • toMpEr
    ez egy velemeny, amit leir abban nincs semmi konkret dolog, csak tenyleket ir le
  • Pontius #2310
    Mán megint egy levél...
    Névtelen levelek nem érdekelnek...
  • Cat #2309
    látszik rajta hogy másolta egy levélből
  • Pontius #2308
    Ezt te irtad a saját gondoltaid alapján vagy idézted valahonnan?
  • Cat #2307
    igaza van próbáljátok tárgyilagosan nézni a dolgokat, és nem elveszni a magyarkodásban
  • Cat #2306
    ja, és ez nem a WADA vagy a görögök érdeke, hanem a miénk!
  • Cat #2305
    szerintem szégyen hogy néhány büszke vidéki tahó igy megszégyeníti az országot, iszonyat nagy vizsgálatot KELL inditania a magyar szövetségnek, és kivizsgálni a helyzetet - ha doppingolnak akkor azért, ha nem akkor azért

furcsállom, hogy ilyen kicsi a visszhangja a dolognak, mert itt felelősők vannak, és ha leégetik az országot, akkor utána kell járni az okoknak
  • toMpEr
    > Egy orvos vagyok, aki eddig imadta a magyar olimpiat, de elvettek az
    > oromom...
    >
    > Sajnos itt tobb dologrol nem esett szo, induljunk ki a tenyekbol....
    >
    > 1, Biologiailag nem kepzelheto el, hogy egy embernek itatas mellett ilyen hosszu ideig ne legyen 75 ml vizelete. EZ TENY! - ezen sajnos nincs mit vitatkozni...
    >
    > 2, Nagyon konnyu a vizeletet manipulalni. Ezert nem veletlen, hogy a 25 ml nem eleg... A ferfi hugycso hosszu, ezert elkepzelheto, hogy akar 20-25 ml vizelet (melyet kivulrol nyomnak bele) legyen benne. Tehat a bizottsag nem azert nem fogadja el a 25 ml-t, mert keves a vizsgalathoz, hanem azert, mert az meg nem biztos, hogy a holyagbol jon.
    >
    > 3, Meg a holyagban levo vizeletet is konnyu manipulalni. Egyszeru eljaras: kateterrel gyorsan ki lehet mosni a holyagot akar egy WCben is, majd helyette egy masik ember vizeletet benyomni. Az illeto azonnal ezt a vizeletet mindenki szeme lattara kiuriti... ...igy tiszta marad...
    > ....CSAK, ha a vizsgalat elhuzodik, akkor mar nem olyan egyszeru a dolog, mert a sajat vizelete keveredni fog az idegen vizelettel es megvan a veszelye, hogy kimutatjak az anyagot... ...ezert akar ertheto, hogy a sportolo egyre idegesebb...
    >
    > NEZZUK A TOVABBI TENYEKET:
    >
    > 1, Az illeto es annak orvosa (aki vastagon benne lehet) alairjak, hogy gyorsan tavoznak a helyszinrol...
    > 2, Masnap nem elerheto a sportolo
    > 3, felmerul, hogy esetleg egy masik magyar aranyat nyert sportolot is ujra megvizsgaljanak
    > 4, erre a sportolok (gepkocsival, ami nem kovetheto) azonnal tavoznak - holott nem is azzal mentek... es tulajdonkeppen elerhetetlenek 3 napig,ami utan mar a modern doppong szerek zome kiurul a szervezetbol...
    > 5, ezt kovetoen ismet egy magyar csoda: nem tud egy ujabb sportolo pisilni... ...majd fel oraval ezutan (mikor is eleg ido atmosni a holyagot), megtanul....
    > 6, Az ezustermet nyert sulyemelonk is ido elott hazautazik...
    > 7, vezetoink ossze vissza egymasnak ellentetesen nyilatkoznak...
    > 8, ja egy magyar sulyemelo mar megbukott...
    >
    > TEGYEK OSSZE A KEPET, EZEK UTAN KERDESES SZAMOMRA HOGY TUDOK-E MEG ORULNI MAGYAR ARANYNAK...
  • Pontius #2303
    na mifasz van mán? miko lessz kézi elődöntő?
  • Bucser
    Nem tudom de a görögök nagyon átestek a ló túloldalára....
  • ricsi1
    kiváncsi vagyok,mennyit vesznek el...
  • Davidus
    Ha női sportolókban turkálnak az még megértem Lehet hogy Fazekashoz buzi ellenőrüket küldtek be?
  • Grenzjager
    vizilabda nem lesz arany, mert este órákig turkálnak majd bennük, főleg a benedekben ....sajna

a kéziscsajok is panaszkodtak amugy a gestapos módzserekre
  • Grenzjager
    viszont az is tény hogy atlétikában a világranglista 1-20ig bármikor ellenőrizheti a WADA!! BÁRMIKOR EGÉSZ ÉVBEN!!

...erre mondta hogy akkor ő befejezte, viszzavonul, már ne ellenőrrizzék, mer' a családja is kikészült
  • Bucser
    A vizilabdázó fiúkra én is kíváncsi vagyok... a Férfi kardcsapat meg már nem ugyanaz mint régen:( Ráadásul vívásban abszolút nincs olyan, hogy biztos végeredmény... Ha valakinek szar napja van és nem tud koncentrálni akkor cseszheti... Hülyére fogják verni...
  • Pontius #2296
    Na mi van mán? Nemtudod meik utcában lakik? Akkor meik városrész? Irgyá mán valamit...
  • Davidus
    Kiváncsi vagyok mit lép erre a szyarevő külfoldi sajtó. Most nem mondhatják azt hogy doppingolt meg idegen pisát rejtett a seggébe mert több negatív mintát is produkált.