3339
www.athens2004.com
  • R9
    http://www.origo.hu/athen2004/20040826annus.html
  • Pontius #2373
    "Csak elmondom neked nem oly regen mentem el a hazuk elott, tobb 10 sportvezeto kint alldogal, de baszik oket beengedni."
    Kamu,kamu,kamu,kamu
  • Pontius #2372
    Jakuza te egy nay kamugépvagy!!!!!!
  • Hentes Bill #2371
    most nézem csak, hogy 40-45 éves vagy. hát ez no comment. jó lenne, ha befejeznéd a flémet. na pá
  • Dani20
    öszintén szolva engem a tegnapi 200 m-es férfi sikfutás dontöje elötti incidens legalább annyira idegesitett mint a minuszba ment érmeink..
    egész olimpia egy 0.
  • SoDI---
    ilyen nincs.
    mi van itt?
    minden nap nyerünk egy aranyat.
    és minden nap elvesznek egyet tőlünk.
    valaki lebukik, valaki szabotálja az ellenőrzést.
    (ilyen kettő is volt)
    valaki kidobatja magát a stadionból.

MI AZ ISTEN FOLYIK ITT?!!!
  • BADE
    Ha nem jelenik meg,akkor én már nemis tudom,hogy kinek higyjek.
  • Dani20
    csak sajnos nem tiszta a lelke, és valoszinü a szervezete sem az :(
  • SoDI---
    áááááááááá

négy évvel ezelőttiből.
    az előzőből.
    ne a szavakon lovagolj, nem jogászvizga ez :)
  • Kaplan
    annus-tól lehet elveszik az aranyat ha nem jelenik + az osztrák oldalon magyar idő szerint 16:00-kor
    én ebben az annus-t hibáztatom most miből áll elmenni oda ha nem doppigolt akkor tiszta lélekkel mehetne oda
  • SoDI---
    még egy arany miniusz
    meg se lepődök.
  • Dani20
    tavaly nem is volt olimpia
  • BADE
    én a b-re tippelek,lassan már érmünk sem lesz!
    Ez vicc!
  • SoDI---
    Kérdés:
    Ön szerint hány érmet vesznek még el tőlünk a doppingbortány kapcsán?

a) 5-öt
    b) az összeset
    c) a tavalyiakból is vissza kell adnunk néhányat

:-) - ez olyan szánalmas, hogy már csak röhögni lehet az egészen kívunkban... :-((
  • BADE
    Annus Adrián lemondott a kalapácsvetésben szerzett olimpiai aranyérméről. Vida József, az atléta edzője elmondta, hogy a sportoló nem akar találkozni a Szombathelyen tartózkodó WADA-ellenőrökkel, így önként mondott le bajnoki címéről.
    Forrás:
    nb1.hu

Remélem csak kacsa,de már elegem van az egészből...
    Ezzel,hogy lemond róla,csak még gyanusabbá teszi a kialakult helyzetet.
  • pilboy

akkor ezt nekik:
  • SoDI---
    Annus 4 vizsgálata után mi a f@szt akarnak még

Elképzelhető, hogy van olyan anyag, ami csak napokkal később mutatható ki.

Fazekasnál miért nem lehet(ett) újra elvégeztetni a vizsgálatokat??????

Elképzelhető, hogy van olyan anyag, ami már órákkal később nem mutatható ki.
  • pilboy
    én csak azt nem értem, hogy:
    Fazekasnál ott szenvednek egész éjszakán át, h pisáljon már, miközben Annust napokig pisiltetik, mivel 7 napig rendelkezésre kell állni
    Akkor tehát:
    Annus 4 vizsgálata után mi a f@szt akarnak még (na jó tudom: addig b@sztatják, amíg vissza nem adja az aranyat)
    Fazekasnál miért nem lehet(ett) újra elvégeztetni a vizsgálatokat??????
    (7 nap ugyebár)

Rohadjon meg az egész ellenőrző bizottság, meg az egész szervezetlenség

Az viszont jogos, h elveszik, hogy ha rendellenes szert találtak Gyurkovics szervezetében...

Ja és HAJRÁ MAGYAROK!!!
  • SoDI---
    Mi a garancia arra, hogy az én vizsgálatom olyan eredményt hoz, amely a valóságnak megfelel? Nem fogom megengedni, hogy manipulálják a leadott vizelet eredményét"

LOL!
    Szerintem a doppingellenőrök földönkívüli lények, akik Annus előzőleg leadott vizeletmintája alapján rájöttek, hogy a genetikai struktúrája alkalmassá teszi arra, hogy üzemanyagként dimenziók között ugráló űrhajókat hajtson le, ezért az összeesküvés, és újabb mintát szerezzenek tőle.

Ennek kb. ugyanennyi valóságalapja van.
    Méghogy manipulálni! LOL!
    Ki manipulálná?
    MIÉRT?
    Ilyen még sose fordult elő a világban!!!
  • Dani20
    nagy valoszinü hogy igaza van.. törödj bele.
  • Manoi
    De jól értesült vagy édes egy komám!
    Mégis honnan szoptad ezt a tudást?
    Anyatejből?
  • SoDI---
    Most minek jegyezzük meg minden útszéli drogos nevét?
  • SoDI---
    Elmondom mi van.
    Minden atlétánk doppingolt.
    Ez kiderült, mert egy becsületes ember nyilvánosságra hozta.
    A Népszabi meg Schmitt-et támadja emiatt.
    Gyurcsány is Schmitt-et támadja emiatt.
    Pedig csak a sportorvos a hibás, aki doppingolta a csávókat.
    Szégyen, ki kéne zárni a kamarából.
    De az atléták is a nemzet szégyenei. Fazekassal az élen.
  • Davidus
    Ki az a Farkas Rovert ?:P
  • SoDI---
    Gyurkovics pozitív tesztet produkált.
    Annustól el fogják venni az aranyat.
    Azt mondja leszarja.
    Fazekas is leszarta.
    Ja és Kovács is. Lepisilni már nem akarta, így őt is kizárták.
    Németh tovább ment. Ő bizony meg is próbálta leszarni.
    A gatyája már le volt tolva, de elvitték a zsaruk.

Hajrá, Magyarország!
    Hajrá magyarok!
  • Gabor_(HSF)
    "szánalomhegy"?honnan merited eme szép szavakat?súg valaki?..ennél még a kisebbik fiam is 5x vagányabb
  • Hentes Bill #2348
    huhhh, kira feljöttünk 2 gólra, így már sokkal jobb, 5 gól az nagyon nagy különbség volt már :(
  • Garfield
    ÉS engedélye volt, hogy elhagyja az olimpiai falut mert egy másik bajnokságra kellett elkezdenie a felkészülést!!!

És kitől jött az engedély? Ugyanis égre-földre kereste mindenki, mert senki sem tudja, hol van...
  • Garfield
    Hogy a NSO oldaláról idézzek két hozzászólást:

Balázs: "Nem hadjáratról kellene az Annusnak beszélnie, hanem ha nincs vaj a füle mögött, azt kellene mondani, nyugodt a lelkiismeretem, jöjjenek akármikor, pisilek, amennyit csak kell!!! Hiszen ezt az ellenőrök megtehetik, ezen kár vitatkozni!"

Sz: "A szabályokat azért hozzák, hogy betartsák. Már az is felháborított, hogy Fazekas egyszerűen ott hagyta a doppingellenőrző helyiséget. Ezzel gyanúba keverte Annust. Most Annus keveri gyanúba az egész magyar küldöttséget."
  • Garfield
    A doppingteszthez való mintaszolgáltatás ezt nem érinti. Az olimpia végéig bármikor kérhetnek tőle.

Nevetséges, hogy mekkoria cirkuszt csinálnak mindketten egy mintaadásból.
  • Pontius #2344
    18:14
    Perec volt eredményes
  • Pontius #2343
    18:13
    Bunda az egész...
  • Pontius #2342
    17:13
  • Emery
    Annus Adrian ugye: A WADA aug 29-ig (amig az olimpia tart)
    barmikor ellenorizheti a sportolot. Ha ennek nem tesz eleget akkor tesztet pozitivnek minosul, es kizarhatjak, elvehetik tole az ermet.

Farkas Rovert ugye: Azert nem vizagaltak meg az leadott mintat mert nem volt elegendo.
    Miert is kell 75ml?
    Elszor ket fele ontik "A" (50ml) "B" (25ml)
    Miert kell 50ml az "A"-hoz?
    Azert mert az "A" proban 8 fele tesztet hajtanak vegre kulon-kulon. Egy kemcsobe 5ml hasznalnak fel. Robi leadott mintajan ha egybe veszik akkor is csak 5 teszthez lett volna eleg, de egybe nem vehettek mert kell a "B" probalhoz is minta.
    A "B" proban mar csak az a tesztet vegzik el amelyik az "A" soran pozitv lett. Valamint a "B" mintabol veszik a "C" mintat is

Ha Annus Adrian nem megy el az ellenorzere akkor ugyanazzal az ok miatt fogjak elvenni az aranyat mint Farkas Robitol. A Kormany 99/2001. (VI. 20.) Korm. Rendelete 9.§ 1.pont
    Az adott versenyből vagy mérkőzésből ki kell zárni azt a sportolót, aki:
    a) az ellenőrzés alól magát kivonja, vagy
    b) az ellenőrzést meghiúsítja, illetve
    c) a mintavételi eljárás rendjét nem tartja be, illetve
    d) az a)-c) pont alattiakat megkísérli.
  • Bucser
    Meg ennyi erővel az összes sportolónkat vissza lehetne hívni aki elhagyta athént mert 29-éig joguk van vizelet mintát venni tőlük... persze lehet, hogy tele lesz altatóval, de hát joguk van hozzá...

Mindenesetre én baromira csalódtam az egész Olimpia eszményében és pláne, hogy a görögök csinálták ezt ez abszolút felháborító.. Azt hiszem peking nem is érdekel már... Azért Furcsa, hogy az atheni olimpia körül csak a balhé megy...
  • Pontius #2339
    14:12
  • Pontius #2338
    Horvát - Magyar
    14:11
  • Garfield
    Erre akkor kellett volna gondolni, amikor indult az olimpián... Érdekes, hogy ez a büszkeség pont egy konkrét dopping-teszt kapcsán bukkan fel. Annusnak, mint olimpián már résztvett sportolónak, pedig különösen kéne ezt tudnia.
  • Bucser
    De nem tudom, hogy annussal mi a bajod???? Negatív eredménye volt!!!!! ÉS engedélye volt, hogy elhagyja az olimpiai falut mert egy másik bajnokságra kellett elkezdenie a felkészülést!!!
  • balty
    Valakinek viszont többet ér az emberi méltósága és büszkesége, mint az olimpiai arany.