3339
www.athens2004.com
-
azt tudom. csak az akkor még feltételezés szintjén mozgott. most meg már kész tényként közlik. -
Grenzjager #2613 de szinte mindig
igazság szerint ilyenkor mindegy hogy 5. vagy 6.
mert aranyért mentek
...már a franciák nem értik és sajnálnak hogy mindig elszúrjuk. -
igen.
ha rosszul játszanak, akkor magukra kell őket hagyni ? -
Nyiri #2611 Csodalkozol? :) -
Grenzjager #2610 ííííííí
nekünk drukkolnak a görögök......
-
lányok meccsén nem volt vmi sok magyar. -
2 - 4
HAJRÁ !!! -
Azt nem érted meg, hogy itt nem néhány szemét orvos meg pár koxoló atléta van! Ezek nem elszigetelt esetek! Az élsportban olyan természetes a dopping, mint akár az edzések. Hogy miért? Mert csak így lehet nemzetközi szinten elérni valamit. Az erősportokban biztos, hogy 99% feletti a doppingolás. Azt az egy 1%-ot azok teszik ki, akik hihetetlen jó genetikával rendelkeznek és azok, akik nem érnek el semmilyen eredményt.
Szerintem még a technikai sportokban is jóval 50% felett van a doppingolók aránya. Nem véletlenül hallani sokszor baseballjátékosok, focisták, rögbijátékosok lebukásáról...
Mivel mostanra nagyon szigorú lett az ellenőrzés, a sportolók csak a kiürülési időkkel tudnak számolni, illetve olyan anyagokat szedni, amit nem lehet kimutatni (pl. növekedési hormon). Abban is biztos vagyok, hogy a fejlett országok (főleg az USA) élsportolói mögött egész orvoscsapatok állnak, akik csak az a dolga, hogy feleljenek a sportoló doppingjáért és olyan új anyagokat nyomnak, amiről a WADA még csak évek múlva fog hallani. A szegényebb országok sportolói meg kénytelenek a sokéve betiltott szereket (pl.anabolikus szteroidokat) szedni, amiket akár itthon is lehet kapni a feketepiacon és reménykedni, hogy a versenyen már nem fogják tudni kimutatni, illetve hogy a felkészülés alatt nem csúszik be egy doppingvizsgálatra behívó levél.
Nem az evolúciónak köszönhető, hogy az utóbbi években sorra döntötték meg az évtizedek óta fennálló világrekordokat... (és még állítlag pár éven belül bejön a gén-dopping is)
Persze ez az egész dolog, hogy a sportoló egy-egy eredmény eléréséért károsítja magát nem jó, de a sport megtisztítása ilyen módszerekkel soha nem fog sikerülni. Akár hogy tiltják, akár hogy ellenőriznek, mindig lesz olyan, aki ezt ki tudja játszani.
Ha Gyurcsány megvonja a támogatást a lebukott sportegyletektől, azzal legfeljebb azt éri el, hogy a következő olimpián az éremtábla legaljára kerülünk.
(Ja és melleleg a doppingszerek többsége legális gyógyszer) -
Pontius #2606 

Hajrá...!!! -
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!! -
Na kezdodik a kezilabda, szurkoljuk ki ezt a bronzot gyerekek. -
Ez sajnos nem errol szol mar.
Egyertelmu hogy lekkell nekik most mar buktatni, kulonben, akkor a tobbi sportolo is ezt fogja csinalni, hogy nem produkal es foleg akkor lesz ez gaz rajuknezve, ha nem veszik el az Annus ermet. -
Grenzjager #2602 Vizsgálja a hugyot egy független cég, ne a wada.
s ha jól tudom a hugy most bécsben van amit adtak a héten a magyar atl. szövetségnek. -
Én nagyon nem védem, de az tény, hogy a WADA se tudja, hogy mit csináljon. Megcáfolhatatlan bizonyítékuk (még) nincs. -
Pontius #2600 azé ne mennyünk ennyire előre, várjuk meg a holnapi napot... -
A level iroja is bizonyara olyan melyen vallasos lehetett mint Fazekas ur.
Gondolom regebben egy teplomba jartak (gyonni) vasarnaponkent. -
lehet a fasz eros, azt visszavonom. bocs
miert nem pisil, nem tisztazza a nevet, a magyarokat?
mert nem tudja, ez ilyen egyszeru.
az hogy ki tudott a dopingjarol, o egyedul es/vagy orvosok es/vagy csapata, az mas kerdes, mindent ki kene vizsgalni, es okulaskent felhasznalni a jovoben.
en nem akarok nagy szavakat hasznalni, hogy lejaratta a magyar nemzetet, stb, sokan megtettek azt mar masok, mashogy (is).
de egy biztos, ez igen kellemetlen, mi magyaroknak, es a magyar sportoloknak.
-
Pontius #2597 egy névtelen levél adott tájékoztatást a módszerről.
az én információm szerint egy szombathelyi atléta irta a levelet -
azt speciel én is furcsálom, hogy honnét szülték meg ezt a katéteres faszságot ... mer' a jegyzőkönyv alapján iyet nem találtak a Fazekasnál (gondolom a két WADA-s segg annyira nem vak, amennyire hülye és észrevette volna, ha egy cső áll ki az egy szál faszban görcsölő delikvens valagából). kínlódik má' a WADA is, azt se tudják mit mondjanak.
ettől persze doppingolhattak még a mieink, de én úgy érzem, mélyebb ez az ügy ennél. és nem csak a magyarokat érinti. -
ne faszozzál
-
mit veded azt a faszt?
pisilni kell es kesz, minden kiderul, de nem teszi........ -
Érdekes módon, amikor mintát akartak venni, akkor még nem a DNS ellenőrzés miatt akartak. Arra elegendő lett volna néhány csepp vér vagy akár nyál is. Ma pedig a WADA-nak már bizonyítékuk van rá, hogy Fazekas egy tiszta vizelettel teli zacskót rejtett a seggébe. Érdekes módon, amikor az egész botrány híre felröppent még szó sem volt ilyesmiről. Azóta meg nem nagyon turkáltak Fazekas seggében. A WADA is kezd egyre gyanúsabb lenni. -
Jólvan úgy látszik baromira nem érted, hogy az ÁFA visszaigénylésének semmi köze nincs az ellenőrzéshez de mind1.. te olyan vagy mint a Fidesz mondod ami a szádon kijön de meg sem hallod amit a másik beszél...
Másrészt pedig Magyar Nemzetet nem igazán olvasok.. -
Na és?
Annustól csak azért akarnak mintát venni, hogy meglegyen a DNS-e. Ugyanis ez alapján akarják ellenőrizni, hogy tényleg a saját vizetetét adta-e le a verseny után.
Ezt ma reggel minden újság megírta (a Magyar Nemzet legalábbis igen) -
mindenkit nem is, az ellenőrzés esélyét az áfa-visszaigénylés nagyon megnöveli -
de miután hazamész az olimpiáról azt eszel amit akarsz nem??? Annus immár 4 napja elindult haza... Az utólagos vizsgálatra nem volt hajlandó elmenni... Őszintén megmondva én sem mentem volna el.. -
az igaz.
de olimpián akkor se egyen mást az ember, mint amit a normális orvosok engedélyeznek -
Áfát mindenki visszaigényelhet akinek vállalkozása van.. még a kényszervállalkozó is... ÉS nem ellenőriznek mindenkit... -
Én most azt kérdezem, hogy látta e a WADA-n kívül bárki is a hivatalos jelentést?? vagy itt közülletek bárkit??? -
csak áfáról beszéltem. -
A koffein viszont igen ugyanis nagy mennyiseégben baromira növeli az állóképességet. És egyébként javasolnám, hogy nézz már utána a hivatalos doppinglistának.. nem tudnak pontos vegyületet kimutatni a vizeletben csak lebontott származékokat és ha koffeint találnak a vizeletben akkor azt nem teszi zsebre a kedves sportoló több "energiahalmozó/frissítő" készítménynek (igen a body Builderek cuccaiban is) van koffein... Felkészülés alatt lehet a szervezetben de a verseny alatt nem.. -
ezt már 60 helyen leírták -
Angolban minden egészséggel kapcsolatos dolgot drognak hívnak fájdalomcsillapítótókl kezdve... -
Látom nem nagyon igényeltél még vissza adót:) Ha mindenkit ellenőriznének aki ÁFÁ-t vagy adót igényel vissza akkor minden vállalkozásra kéne egy revizort állítani:) -
Te ott voltál, hogy tudod mi van a papíron?? vagy megjelent a papír hivatalos sccannelt változata??? -
van egy riport az m1en. -
Azt midnenki tudja, hogy ha valaki áfa-visszaigénylést ad be, az majdnem automatikusan ellenőrzést jelent a cégnél :)
Köztudott dolog ez, nem kell ehhez bennfektesnek lenni. -
"Látom nem fogod fel, hogy a drog nem egyenlő a doppingszerrel."
ez sem egyertelmu, erosen fugg az adott orszagrol, hogy miert?
egyszeru, nyelvi eredete van, amerikaba pl. drog-nak nevez a steroid-ot.
drog
-
Jol van, nem kell erolkodni marcival (icram), sokan ismerjuk mar, okos gyerek...
Neked ez a velemenyed, elfogadjuk, nem vagyunk egyformak, es ez igy jo.
-
Ahoz képest nagyon jól tudod a csalások aranyszabályait (#2455).