13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#171 de...
-
#170 jaj félek Trapp n. elszúrja
Zoff jobb lenne -
Kijelölte a Dánia ellen kezdő csapatát Giovanni Trapattoni, az olasz válogatott szövetségi kapitánya. Trap' némi meglepetést keltett azzal, hogy kihagyta a kezdőből talán legjobb formában lévő középpályását, a Tunézia elleni 4-0-ás győzelem során első válogatott gólját szerző Andrea Pirlot.
A Milan karmestere helyett Perrotta léphet pályára Guimaraesben. Trapattoni döntését azzal indokolta, hogy az általa preferált 4-2-3-1-es szisztémában Perrotta jobban alkalmazkodik:
"Annak ellenére, hogy jó formában van, Pirlo nem lesz a kezdőcsapatban" - jelentette ki Trapattoni.
A dánok elleni olasz tizenegy:
Buffon - Panucci, Cannavaro, Nesta, Zambrotta - Camoranesi, Perrotta - Zanetti, Del Piero, Totti - Vieri.
-
DePreSsZYo #168 Remélem le fogják váltani... -
#167 nekem se tetszik P
de nem ezzel a rotario-val játszottak eddig meccseket? -
#166 A régebbi Adidas labdák arról voltak híresek, hogy nehezebbek voltak és
ha max. keményre fel voltak fújva, akkor olyanok voltak, mint a beton!
Az EURO 2004 labdája durva kritikákat kapott
Az EURO 2004 hivatalos labdáját első ízben próbálták ki a héten hivatalos mérkőzésen is. A Spanyolország - Peru összecsapáson debütáló Adidas termék korábban David Beckhamtől természetesen sok dícséretet kapott - mivel a sportszergyártó cég az egyik szponzora -, ám nem így Inaki Saeztől és játékosaitól. A játékszer fantázianeve egyébként Roteiro.
"Nagyon furcsán viselkedett, nem lehetett könnyen passzolni és irányítani, szörnyű volt" - nyilatkozta a kapitány, és Ivan Helguera is vele hasonló véleményen volt:
"Olyan volt mint egy strandlabda, egyáltalán nem tetszett."
Joaquín a következőket mondta: "Nehéz elhinni, hogy ezt labdának nevezik"
-
DePreSsZYo #165 Aham, és ezt te hol hallotaD?:DD -
forzajuve #164 Tottinak meg új frizuja van. 11 copfja van, ami a 11 pályán játszó játékost jelképezi (tom ez a hét híre :D) -
DePreSsZYo #163 A jövő szombaton kezdődő portugáliai labdarúgó Európa-bajnokságra készülő olasz válogatott több tagja is élesen kritizálta az esemény hivatalos labdáját.
"Mindig feltalálnak valamit, ami megkönnyíti az emberek életét, de nem értem, hogy miért nem lehet a régi, hagyományos labdákkal játszani. A mostani játékszer még a 2002-es világbajnokságon használtnál is rosszabb" - vélekedett Gianluigi Buffon, a torna egyik esélyesének tartott csapat első számú kapusa.
A szintén hálóőr Angelo Peruzzi úgy véli, hogy a Roteiro névre keresztelt labda a "kapusok büntetése", mivel kiszámíthatatlanul száll a levegőben, és furcsán pattan a földről.
A mezőnyjátékosok sincsenek megelégedve az adidas által kifejlesztett játékszerrel, Andrea Pirlo szerint például olyan, mint egy gumilabda, amivel a gyerekek szoktak játszani. A világhírű sportszergyártó cég által készített labda legfőbb újdonsága, hogy varrás nélkül, hő általi ragasztási technológiával készült.
Forrás: MTI -
#162 ja.wiltord tuti nem :) -
DePreSsZYo #161 Remélem :) -
DePreSsZYo #160 Jaja :))
Mivel most nem veszi el senki az olaszoktól az EB győzelmet. -
forzajuve #159 pont ezt akartam írni én is :D -
#158 főleg amikor másoljuk be az olaszok győztes képeit..:D -
DePreSsZYo #157 Remélem megugrik a topik amikor elkezdődik az EB. -
forzajuve #156 :)) -
DePreSsZYo #155 Opáá elírtam :D -
#154 "jó lesz csatár lesz vagy már az is."
-
DePreSsZYo #153 Így Tovább ! :)
Gilardino-ból nagyon jó lesz csatár lesz vagy már az is.
-
#152 -
forzajuve #151 a 34. és 90. percben -
#150 ja enyim a második P
kiállítások mikor voltak? -
forzajuve #149 a 85. percig 1-0 volt aztán 2 perc alatt vágtunk kettőt -
#148 És még azt mondják az olaszok csak védekeznek és egy góra játszanak.
Mobdjuk érdekes a két kiállítás -
forzajuve #147 U21-es EB Döntő
Olaszorzság - Szerbia & Montenegro 3 - 0
gsz.: De Rossi, Bovo, Gilardino
kiállítva: Mijailovic, Ivanovic
-
DePreSsZYo #146 A nyerő csapatnak ilyen kényelem illik :)) -
#145 Remelem r.baggio lesz a masodik. -
#144 Inzaghi megy az Olimpiára! [Olaszország]
2004. június 06 15:02:58
Filippo Inzaghi kárpótlásul, amiért kimaradt az EB-re utazó nemzeti tizenegyból, kárpótlásul tagja lesz az olasz válogatott athéni olimpiára készülődő együttesének! Az AC Milan sztárját sérülése és az emiatti túl kevés Serie A mérkőzése okán mellőzte Giovanni Trapattoni, ám Claudio Gentile az U21-es csapat trénere számítana rá a tornán. A korosztályos csapat már az EB legjobb két csapata közé jutott, ahol a szerbekkel játszanak majd az aranyéremért, ez pedig azt jelenti, hogy ott lesznek az olimpián - a harmadik résztvevő a bronzérmes lesz: Svédország vagy Portugália.
Athénben minden együttes három 23 éven felüli játékost nevezhet, és egyelőre úgy tűnik, Inzaghi lesz az egyik!
-
forzajuve #143 :DDD -
#142 én adtam oda nekik a kulcsot :D -
forzajuve #141 hát igen :D -
forzajuve #140 itt fognak lakni az aranylábú olasz ifjak az EB alatt
hát mit mondjak... ...nem rossz :D -
#139 :P -
DePreSsZYo #138 Hát igen :) -
Rudee #137 A Palermo, Livorno, Cagliari hármas már biztos feljutott a Serie A-ba. -
#136 húú,el is felejtettem a válogatott mérkőzéseket :D
amúgy köszi az infot -
DePreSsZYo #135 Az olaszok átgázoltak a tunéziakon.
-
DePreSsZYo #134 Pedig Giovanni Trapattoni érdekes felállást választott, mindössze egyetlen csatárt küldött a pályára Christian Vieri személyében, igaz ugyan, hogy mögötte együtt játszott Mauro Camoranesi, Francesco Totti és Alessandro Del Piero. Az első gól Vieri és Totti érdeme volt, utóbbi előreívelésére Vieri mozdult, de a menteni igyekvő Buazizi az Inter támadója elől a saját kapujába bólintott. Tíz perc múlva a csapatkapitány Cannavaro szerezte meg első gólját 78. válogatott fellépésén: Totti szögletét fejelte a hálóba.
Próbálkozott volna szépíteni a volt francia szövetségi kapitány, Roger Lemerre által irányított arab együttes, de nem sokra ment az olasz védelemmel. A másik oldalon viszont Del Piero és a szünetben Totti helyére érkező Cassano is veszélyeztetett, de gól egészen egészen a hajárog nem született. Percekkel a lefújás előtt Pirlo gondoskodott arról, hogy ez ne maradjon így: előbb maga csavart be egy szabadrúgást mesterien, majd szögletéből Zambrotta találta be a hazai kapuba közelről – ezzel mindketten csatlakoztak Cannavaróhoz, szintén első góljukat szerezték a nemzeti tizenegyben.
A vége így magabiztos olasz siker lett az Eb-főpróbán, mely Trapattoni arcára is mosolyt csalt. "Igen elégedett vagyok, főleg a hozzáállásunkkal – mondta a mester. – Del Piero, Totti és Vieri hatalmas dolgokra képes együtt" – tette hozzá, előrevetítve az olasz kezdőcsapatot az Európa-bajnokságra.
Tunézia–Olaszország 0–4 (0–2)
Tunisz.
G: Buazizi (öngól – 16.), F. Cannavaro (27.), Zambrotta (85.), Pirlo (90.)
ForZa Italy
-
#133 Akkor jobb volt,de tavaly Buffon vitte a pálmát.Ebben a szezonban pedig mindketten pocsékul védtek. -
#132 de,mert toldo a kedvencem:P
amúgy toldo sokkal többet védett mint buffon