13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#211 ja,tottinak simán az INTERbe a helye :) -
forzajuve #210 pifffff! én is szeretnék sokmindent :P -
#209 A Milan védője, Alessandro Nesta egy interjúban kifejtette, szeretné, ha a San Siroban Francesco Totti lenne a csapattársa. Hozzátette, ő nem biztos abban, vágya teljesülni is fog az Eb után.
"Nem tudom, hogy Francesco mit fog tenni az Eb után. Biztosan nem könnyű elhagyni azt a várost, azt a klubot, ahol focistaként felnőtt" - mondta a védő. "Ugyanakkor én személy szerint örülök, hogy eljöttem a Lazio csapatától, mivel úgy érzem, akkor jó döntést hoztam. Mindenestre szeretném, ha Francesco is csatlakozna a Milanhoz, és egy csapatban játszhatnánk jövőre."
-
forzajuve #208 hmmmm... magabiztos :)
sztem 1-2 -
#207 0:3 -
forzajuve #206 na tippek Dán - Olasz meccsre? -
#205 dánok középhátvédje a világ legjobb játékosa lesz:
HELVEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
forzajuve #204 navégre! :) -
#203 Ma lesz a Dán-OLASZ!!! -
#202 legalább győzelemig -
forzajuve #201 Christian Vieri: Már a múlté a védekezés
Az olasz labdarúgó-válogatott támadója úgy véli, sokan rosszul ítélik meg a csapat játékát, hiszen a 2002-es világbajnokság óta a squadra azzura is támadó felfogásban játszik. Az Inter játékosa továbbá elmondta: a két csatárral és két támadó középpályással felálló olasz válogatott minden mérkőzésen a győzelemre fog játszani a portugáliai Európa-bajnokságon, ahol legalább a döntőig szeretne menetelni. -
DePreSsZYo #200 Na igen :D
Portugália 0:2 Görögország 2. Félidőben :)
De szerintem mindenki tudja :P -
#199 Jeeee, Forza Milan, és hajrá olaszok, remélem, nem csalódunk bennetek -
#198 király :D -
DePreSsZYo #197 17:45 Telesport - Labdarúgó EB
Dánia - Olaszország
Labdarúgó-mérkőzés
Közvetítés Guimaresből (Portugália) -
DePreSsZYo #196 Hétfőn 18:45 asszem.
De a hétfő biztos :) -
#195 mikor lesz az első olasz meccs?remélem nem keden..mert nem leszek itthon! -
#194 bff -
#193 jojjon a milanba es megint verhetetlenek leszunk evekig -
#192 ja,simán inter :D
inkább bármelyik külföldi mint az interen kívül bármelyik más olasz klub.gondolom te is így vagy csak juvésan. nem? -
forzajuve #191 ac mialnhoz????? na még csak az kéne... -
#190 Francesco Totti (képünkön) pontosított. Az olasz szupersztár az Európa-bajnokság sajtótájékoztatóján még a "sohase mondd, hogy soha" válasszal reagált arra a felvetésre, hogy elhagyja-e a Romát és az AC Milanhoz igazol. Délután azonban megmagyarázta nyilatkozatát: "Ezt nem a Romára, hanem az általában az olasz labdarúgás jelenlegi helyzetére értettem. Nagyon szívesen maradok Rómában, a Románál." -
#189 KEZDŐDJÖN MÁR AZ EB!!!!!!!!!!!!!! -
forzajuve #188 Totti ultimátuma
2004. június 10. csütörtök 17:27
Francesco Totti egy ultimátumot juttatott el a Roma vezetőségéhez, amelyben arról ír, csak abban az esetben marad a fővárosi klubnál, ha öt játékost - köztük Gilardinot - leszerződtetnek a nyáron. Időközben Camacho, a Real madrid új trénere arról beszélt, véleménye szerint Totti maradni fog Rómában.
Totti így nyilatkozott: "Beszéltem a klubbal, mondtam nekik, ki az az öt, vagy hat játékos, akiket a csapatban szeretnék látni. Amennyiben ők nem jönnek Rómába, nem lehetünk versenyképesek jövőre, és attól tartok, akkor nem tarthatom meg az ígéretemet, és elhagyom a csapatot."
Amikor a játékost arról kérdezték, leszerződik-e a Milan csapatához, csak annyit válaszolt: "Sohase mond, hogy soha..." Camacho közben így nyilatkozott a Real Madriddal is kapcsolatba hozott sztárról: "Totti biztosan marad a Romában. Egyébként sem tudnám hol játszatni őt. Kit adjak el? zidane-t? Figot? Raúlt? Beckhamet? A Realnál a 7-es mez már többszörösen foglalt."
(sportforum.hu)
próbálom elképzelni Sensi orcáját, mit szólt a kis Totti kívánságlistájához. :D
-
forzajuve #187 Olaszország: Cassano bojkottja
2004. június 10. csütörtök 18:04
Antonio Cassano, az olasz futball egyik legnagyobb tehetsége nem jelent meg az Európa-bajnokság hivatalos és rendszeres napi sajtótájékoztatóján. Francesco Totti, Simone Perrotta, és Francesco Toldo mellett ugyanis ő is "be volt osztva", ám helyette a csapatkapitány, Fabio Cannavaro jelent meg. Az Olasz Labdarúgó-szövetség így reagált az incidensre: "Minden lehetséges módon megpróbáltuk meggyőzni. Tegnap úgy tűnt, rábírta magát a részvételre, de mára megváltoztatta a döntését, és nem tudtunk mit tenni". Francesco Totti, aki Cassano csapattársa a Romában, sokat sejtetően csak ennyit mondott: "Megvolt rá az oka".
-
#186 szerintem az eb után elég sok igazolás lesz,csomó noname játékos is nagy név lesz ha pl. kiscsapat bekerül a negyeddöntőbe vagy tovább. -
#185 · Fiorének több választása is van
2004. június 10. 15:30:11
Stefano Fiore elképzelhető, hogy az FC Barcelonában folytatja pályafutását. A Lazio középpályása elmondása szerint szeretne a rómaiaknál maradni, de egyelőre még nem egyezett meg velük, és a Juve, az Inter és a Milan mellett a katalánok is benne vannak a kalapban, mint jövőbeli csapatai.
Fiore jelenleg az EURO 2004-re készül és elmondása szerint csak a kontinenstorna után fog dönteni sorsáról.
-
#184 Mexes-vel megállapodott a Roma
2004. június 10. 14:30:32
Az AS Roma csapata megegyezett az Auxerre védőjének Philippe Mexes-nek a megszerzése ügyében. Ügynökének tájékoztatása szerint a fővárosiak négy esztendőre szóló megállapodást kötöttek a francia válogatott hátvéddel, akit végül Jacques Santini kihagyott az EB-re készülő gall nemzeti tizenegy keretéből. Körülbelül tízmillió euró körüli összeget fizet majd vevő a kiszemelt játékjogáért cserében.
-
#183 :P -
DePreSsZYo #182 Nem az esze miatt szeretjük.
-
#181 :) -
#180 Ja egy story
Tottihoz egy újságiró:
Hogy alkalmazza azt az elvet, hogy Carpe Diem
Totti: Elnézést nem beszélek angolul -
#179 szerintem gattuso nem fog már játszani az eb-n :D -
#178 170 -
forzajuve #177 na! Gattuso se fog sokat játszani az idei EB-n
Gattuso mondta:
"Nem értem, hogy egy olyan edző, mint Trapattoni, aki évtizedek óta a futballban él, azt mondja, hogy nem lehet a válogatottat pályára küldeni a Milan hadrendjével. Szerintem lehet, hiszen Totti ugyan nem olyan gyors mint Kaká, de sokkal technikásabb a brazilnál. Számomra az is abszurd, hogy Pirlo nem tagja a kezdőnek: szerintem a posztján a világ egyik legjobbja."
-
forzajuve #176 hajajj! lehetett nagy "vaffankulózás" Cassano nem kezdő -
#175 grrrrrrrrrr
mondjuk Spanyol-Peru mecsről leeshetett volna -
#174 ez már egy régebbi hír, kb. 2-3 hónapos... -
#173 akkor miez a most kipróbálom story? -
#172 szerintem nem váltják le, majd legközelebb 2 évmúlva...