13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#251 Pontosan ezt írtam én is. Semmi játék nem volt, csak íveltük előre a labdát. Így nem sok esélyünk van :(( -
#250 Az a probléma,hogy túlságosan is Vierire játszunk,aki valljuk meg az elmúlt években semmilyen szinten nem mutatott semmit!Nem is tudom mit keres a válogatottban,na de mind1!
Felíveljük a lasztit neki,de ő nem tudja levenni,akkor miért erőltetjük??A másik meg,hogy Totti és Alex nem fér meg együtt.Tegnap mindenki nagyon gyengén játszott! -
#249 Gratulálok....Örülök, hogy sikerült minősítened magad egy ovodás szintjével. Menjél inkább akkor matchboxokat tologatni, ne pedig nekem megmagyarázni a foci lényegét. Köszi. -
#248 most már tudod -
#247 Bocsi, de ez mi akar lenni? Mert milyen jogon sértegetsz engem? Én nem sértegettelek, csak elmondtam a véleményemet...és alátámasztottam. Rád nem mondtam egy rossz szót se. De nem tudtam, hogy ovodában vagyok. -
DePreSsZYo #246
-
#245 __
/ \
| _|
| |
__| |__
/ |_ | \__
__| | | | |
/ / _ _ _ |_ |
| |
\ Fuck Off ! |
\ /
\__________/
-
forzajuve #244 magához képest játszott gyengén -
#243 jól szarul csinálja nedved.vagy is csinákta az aranylabda után -
#242 Meg Del Pierot nem venném ide, mert a 4-4-2 ben, Ő inkább csatárt játszik, nem irányítót. Már a juventusban sem játszik iránytót. Azt a Nedved csinálja. -
#241 És mind a három egy kalap kaki volt. -
#240 3 irányítóval játszanak,camoransei totti del piero -
#239 Semmit nem szervezett totti. Volt egy szbadrugása, meg egy beadása. Egyszer nem vállalta fel egy az egybeni játékot. Soha nem kérte szinte a labdát, nagyon gyorsan megszabadítottták tőle, ha nála volt. De mondom, ez nem csak tottira igaz, hanem az egsész csapatra. Nem volt irányító ember, és ez Totti kellett volna, hog ylegyen, de ő sem csinált semmit. -
#238 Az egész csapt gyenge volt. Egy iránytóbnak az lett volna a feladata, hogy kéri a labdát, és szervezi a játékot. Na most a támadások 90%-ban annyi volt, hogy felíveltük, majdcsak lesz vmi. Hát ez nem foci. Én is olaszoknak drukkolok, de el kell imserni, tegnap nagyon gyenge volt a játékuk. -
#237 épp ez az,ő jól játszott,melyik meccset is nézted te?az intert meg ne szidjad -
DePreSsZYo #236 Totti nem volt egyáltalán gyenge... -
#235 Miért is? Ki vagy Te itt? Ne akard már megmondani, hogy hol lehetek? El kell ismerni, hogy tegnap nagyon gyengén játszott Ő is, meg az egész csapat. Megérdemelték volna, hogy kikapjanak. -
#234 bff,na húzzá.. -
#233 A tegnapi teljesítménye után valóban a az Interben a helye, ott még így is kiemelkedne :DD -
forzajuve #232 a legxarabb az egészben, h a dánok sokkal közelebb álltak a győzelemhez, csomó nagy helyzetekük volt, csak a szerencsének meg pár védői közbelépésnek köszönhető, h legalább az egyik közülök nem landolt az Azzurrik hálójában -
#231 :( ez a játék elég szar,nem is az eb címért hanem még a csoportból kijutásért is gyenge játék -
#230 -
DePreSsZYo #229 Nem hiszem el :(((( -
forzajuve #228 basszus 0-0 -
#227 tottinak milyen király haja van :D -
forzajuve #226 +r -
forzajuve #225 Trappnak megmondták a frankót, talán azért nem kezdők -
forzajuve #224 Foza Italia!!!!!!!! -
#223 Azert nevetseges hogy gattuso meg pirlo nem fer be....ellenben perrottaval szemben. -
DePreSsZYo #222 Meccs előtt egy ForZa Italia!!!!!!!! -
DePreSsZYo #221 Még 11 perc :) -
#220 majd diego összefogja.ugyis copa american ő játszik adrianoval.és ha jól megy nekik...(akkor mind2jüket megveszi a chelsea) -
#219 Intert utoljára valami Matthäus tudta összefogni
de ő most nálunk van -
#218 hahaha -
forzajuve #217
hihi -
#216 azért,hogy összefogja a csapatot -
#215 Minek menne oda?
szellemi szint növelőnek? -
DePreSsZYo #214 Olaszország 2:0 Dánia -
forzajuve #213 -
DePreSsZYo #212 Sajnálom, hogy a roma a kövezketző szezonban nem tud majd produkálni a sztárok elmenetele miatt :(
Pedig ebben az idényben ők játszottak a legszebben :)