13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#4952 ja "hagyd már azokat a szerencsétleneket" milyen kedves módon de tényleg hagyjuk -
#4951 örülj neki... -
#4950 Érted mi vagyunk a szerencsétlenek, akik jövőre a Serie A címvédőjeként indulunk, és BL kiemeltek vagyunk :DDDD -
Csesza #4949 haggyad, teljesen mind1 mi röhöghetünk a markunkba hogy ők ilyen balfaszok voltak (annak ellenére hogy nincs olyan juvés forumozó akivel bajom lenne)
ők most csalódottak és valamivel próbálnak felülkerekedni -
Csesza #4948 ha észrevetted éppen akkor nem is a mondat első fele volt a "sértő" -
#4947 ha észrevetted éppen szóltam neki hogy hagyja abba -
#4946 nem értem...Juvésok meg mindenki aki lebukott nem hogy azzal lenne elfoglalva hogy mi lesz a csapatával hanem a másikat szapulja...mint ha mi lennénk a hibások hogy lebuktatok... -
#4945 hagyd már azokat a szerencsétleneket -
#4944 Nehogy azt higgyétek, hogy az Inter tiszta, csak már olyan régóta csinálják, hogy nem tudnak lebukni... -
#4943 nagy lesz a nyomás az UEFA-n, szvsz a Milán ki lesz zárva a BL-ből... -
#4942 hátha 4-5 év nem sok akkor tényleg nem -
#4941 A tegnapi itéleteket követően az UEFA azt fontolgatja, hogy a döntéssel ellentétben kizárja a Milant a Bajnokok Ligája küzdelmeiből.
Bár a tegnapi döntés értelmében a vörös-feketék részt vehetnének a legnagyobb európai klubtornán, az UEFA nem köteles elfogadni a nevezésüket.
A hírek szerint az UEFA vezetősége csütörtökön megbeszélést tart a helyzetről.
Forrás: channel4.com -
#4940 Ok, hagyjuk.További jó vitázást. -
#4939 Ezt te sem gondolod komolyan.Lehet, hogy nem is kellett volna kiosztani a bajnoki címet.Talán így lett volna igazságos.Elképzelhető.De ha már így alakult akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy az a csapat nyert aki tiszta eszközökkel játszik.
Az előző hsz-emmel meg nem akartam megbántani senkit, elnézést ha megsértettem valakit. -
#4938 hol olvastál ITT milános hozzászólásokat? -
#4937 Olvasom itt a hsz-eket, de igen érdekes dolgokat látok.A másik milánói csapat szurkolói ahelyett, hogy örülnének, hogy nem súlyosbították, hanem enyhítették a büntetésüket, velünk vannak elfoglalva.Ahelyett, hogy örülnének a nemzetközi porondnak.
FORZA INTER!! -
#4936 te sem igazán vagy nála sokkal több kispajtás -
#4935 hagyjátok már abba -
faláb #4934 -
#4933 Életkor: 14 alatt
nekem ennyi elég volt :DD -
#4932 így se voltatok jobbak a Milan meg a Juve ellen
nem ti ellenetek csalt a bíró
az h pl. a Juve-Palermo-n csalt a Juve attól ti nem vagytok jobbak -
faláb #4931 "az nyerte a scudettót, aki tiszta körülmények között a legtöbb pontot gyűjtötte" -
#4930 hülyeség volt kiosztani
az Inter nem azért nyert bajnokságot mert jól ájtszottak és sokat nyertek hanem mert nekik adták oda -
faláb #4929 te vagy a szánalmas,jobban örültél volna ha a Roma kapja,mi? -
#4928 1000 -
#4927 Ki tudja abbol a 27-ből hány kamu :DD -
gergelyanevem #4926 és ez így is lesz ;) -
#4925 a döntéstől függetlenűl továbbra is élnek Gianni Agnelli szavai:
"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag,mint a milánói csapatoknak a második." -
gergelyanevem #4924 tudom hogy én is nyert-et írtam, mivel mi nem kaptunk semmit(a bűntetésen kívűl), de te is beláthatod, hogy igazam van -
#4923 nem lehet :P -
#4922 rotflol -
gergelyanevem #4921 csak a nyertünk szó itt nem nagyon állja meg a helyét...
inkább a "kaptunk egy bajnoki címet " lenne a jó kifejezés ebben az esetben -
#4920 sztem te 91-be születtél nem 89-ben -
gergelyanevem #4919 jó, akkor rendben van, bár akkor is furcsa(ez nekem) -
#4918 én akortájt születtem^^ de akkor se örülök neki(annyira mintha a pályán nyertük volna...) -
#4917 ez van
Végre nyertünk! Amit 01/02-be elvesztettünk azt most vissza kaptuk -
#4916 hagyd már még nem élt amikor utoljára bajnok volt a csapata -
gergelyanevem #4914 én nem örülnék ennyire, ha így nyerne a csapatom, amelynek drukkolok, de különbözőek vagyunk -
#4913 gabber lehetne egy kérésem :P
Inter fórumba bannerja alá írd be hogy 2005/2006 bajnoka!
thx :] -
#4912 tudom de én még nem :]
Elöttünk lévő 2 csapat csalt, így jogos hogy minek a scudetto!