13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • gabber_saviola
    [email protected] S E M P R E A C M I L A N
    Szevasz Lenny, itt vagy Te vén kujon?

[email protected]
    Hali, mi a kotta Szilva?

Ma lesz a döntés. És nem érdekel, hogy mit találsz ki Lenny, nekünk indulnunk kell a BL-ben

[email protected]
    De mit találjak ki? Igazán nem tudom, hogy sikáljam el az indulásokat

Dold meg Lenny, nem érdekel, hogy hogyan ...

[email protected]
    Szilvi asszem találtam egy kiskaput, ennnek bedől mindenki

iszonyat nagy szerencsléd van Lenny

[email protected] S E M P R E A C M I L A N kilépett a beszélgetésből

[email protected]
    Jaj és találtam nektek jó ellenfeleket a selejtezőre

[email protected] S E M P R E A C M I L A N ezt az üzenetett nem kapta meg, mivel már nem elérhető

:P
  • McFrost
    és ezt te kitől kérdezed?
  • DjCooll
    és ezt te hol olvasod?
  • DJ Bee18
    Cork City (ír)-Crvena zvezda (szerb) párharc győztesével kell megküzdenie a főtáblára kerülésért.
  • DjCooll
    nem is ellene játszanak most
  • DJ Bee18
    Nagy lenne, a Zvezda kiverné őket :DDD, a sors igazságszolgáltatása lenne
  • DjCooll
    csáó nem tudja valaki mikor lesz a Milan felkészülési mecsének közvetitése a tv-benilletve hogy melyik csatorna adja le?
  • McFrost
    vagy: " megjött a lóvé Silvio , mehettek!"
  • 9csöves9
    vicc..."Pusztán a hiányos törvényi szabályozás miatt indulhat el Silvio Berlusconi klubja, azaz egész egyszerűen nincs egyértelműen lefektetve, milyen esetekben élhet a szövetség a kizárás jogával."

ennél már csak a "nem volt kedvünk kizárni őket" lett volna gyengébb kifogás.ha nincs egyértelműen lefektetve akkor fektessék le
  • james69holden
    Bajnokok Ligája: szabad az út a Milan előtt:

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése értelmében az AC MIlan labdarúgó-csapata részt vehet az idei Bajnokok Ligája-sorozatban.

Az olaszországi bundabotrány miatt pontlevonással sújtott együttesnek a selejtező harmadik fordulójában a Cork City (ír)-Crvena zvezda (szerb) párharc győztesével kell megküzdenie a főtáblára kerülésért.

Az AC Milan büntetését egyébként otthon csökkentették, hiszen 15 helyett "csak" nyolc pont hátránnyal kell kezdenie a bajnokságot.
  • DJ Bee18
    az UEFA egyúttal azt is megerősítette, hogy nem tekinti ártatlannak a klubot, sőt, meggyőződése, hogy a Milan a többi érintett olasz egyesülettel együtt komoly károkat okozott az európai futballnak.

Akkor hol a büntetés ha bűnös? Miért engedték indulni? Az a 8 pont nem valami nagy érvágás
  • McFrost
    Az AC Milan némi huzavona után végül ott lehet a Bajnokok Ligája selejtezőjében. A klubtól az olasz futballbotrányban játszott szerepe miatt az itáliai szövetség visszamenőleg levont 30 pontot, az új szezont pedig nyolcpontos hátránnyal kezdheti majd meg. A 30 egységnyi levonás ellenére azonban a gárda BL-selejtezőt érő helyen zárta a bajnokságot, azonban sokáig kétséges volt, hogy az UEFA engedélyezi-e az indulását. Szerdán ez is eldőlt: az európai futball irányító testülete lehetővé tette a Milan számára, hogy ott legyen a legrangosabb klubtorna selejtezőkörében. Más kérdés, hogy az UEFA egyúttal azt is megerősítette, hogy nem tekinti ártatlannak a klubot, sőt, meggyőződése, hogy a Milan a többi érintett olasz egyesülettel együtt komoly károkat okozott az európai futballnak. Pusztán a hiányos törvényi szabályozás miatt indulhat el Silvio Berlusconi klubja, azaz egész egyszerűen nincs egyértelműen lefektetve, milyen esetekben élhet a szövetség a kizárás jogával.
    A Milan a Crvena Zvezda-Cork City párharc győztesével mérkőzik majd meg a főtáblára jutásért.
    - bz -
    enbéegyponthu

röhely , maffia , csalás , szörmések
  • 9csöves9
    A COPPA ITALIA első fordulójnak a programja

augusztus 19.

Sansovino-Messina
    Grosseto-Piacenza
    Rende-LAZIO
    Monza-Bari
    Novara-Mantova
    Teramo-Modena
    Giarre-Fiorentina
    Genoa-Spezia
    Cavese-Lecce
    Cittadella-Bologna
    Benevento-SAMPDORIA
    Ternana-Rimini
    Ivrea-TORINO
    Sangiovannese-Crotone
    Pro Vasto-REGGINA
    Cremonese-Vicenza
    Taranto-CATANIA
    Salernitana-Brescia
    Cuneo-CAGLIARI
    Gallipoli-Verona
    Venezia-Treviso
    Perugia-Arezzo
    Melfi-UDINESE
    Avellino-Albinoleffe
    Martina-Juventus
    Lucchese-Cesena
    Cervia-ASCOLI
    Frosinone-Napoli
    Sassuolo-ATALANTA
    Pavia-Pescara
    Carpenedolo-SIENA
    Sanremese-Triestina
  • szanics
    köszi :D
  • Matthewpamer
    sajna ez kevés lesz :P

• gabber_saviola
    nektek szorítok Én is
  • gabber_saviola
    01/08/2006 19.12.19
    UFFICIALE: SERIE A IL 10 SETTEMBRE
    Ora è ufficiale: i campionati di serie A eB slittano al 9-10 settembre. Lo ha ufficializzato oggi la Lega Calcio.
    Contestualmente è stato anche comunicato che il campionato di B inizierà il 9 settembre. La fine della stagione sarà il 10 giugno 2007 con l’ultima di B mentre la A finirà il 27 maggio. Comunicate anche le date dei quattro turni infrasettimanali e delle quattro domeniche in cui il campionato si fermerà. Eccole di seguito:
    - Turni infrasettimanali -
    Mercoledì 20 settembre 2006
    Mercoledì 25 ottobre 2006
    Mercoledì 20 dicembre 2006
    Mercoledì 28 febbraio 2007
    - Soste -
    Domenica 8 ottobre 2006 (qualificazioni Europei)
    Domenica 31 dicembre 2006 (sosta natalizia)
    Domenica 7 gennaio 2007 (sosta natalizia)
    Domenica 25 marzo 2007 (qualificazioni Europei)
    Il 26 agosto si disputerà la Supercoppa italiana. La Tim Cup partirà con il primo turno eliminatorio sabato 19 agosto, la finale rimane fissata per il 9 maggio del 2007.
  • McFrost
    szülinapomra egy 3 pont:)
  • szanics
    Hivatalosan is elhalasztották a nyitányt

Amiről hetek óta beszéltek, az most már hivatalos: az idei olasz labdarúgó-bajnokság csak a szeptember 9-10-i hétvégén rajtol el.

A Serie A és B eredetileg augusztus 28-án rajtolt volna, de a bundabotrány miatt két hetet csúszik a bajnoki kezdés.
    A Juventus ugyanis már benyújtotta kifogását az Olasz Olimpiai Bizottsághoz az őket sújtó büntetések ellen, és a közeljövőben valószínűleg hasonlóképpen tesz a Fiorentina és a Lazio is.
    A fellebbezések ügyében augusztus vége előtt pedig nem születhet döntés, ezért döntöttek a szövetségnél a halasztás mellett. A bajnokság utolsó fordulójára így jövő év május 25-én kerül sor.

/www.skysports.com/
  • szanics
    Én bízom a csapatban, egy-két meccsen bármi megtörténhet.
    Az viszont biztos, hogy ha a bajnokságban méltó ellenfelek akarunk lenni a bajnoki címért, akkor legalább 1, de inkább 2 csatárt meg kell szerezni a Trezeguet, Vucinic, Iaquinta hármasból.
  • 9csöves9
    :DDDDD

szerintem már kitalált valamit
  • McFrost
    tiszta mint az Inter - olasz mint az Inter - bajnok mint az Inter
    Berluszkóni nem tom hogy tűri hogy ezek lenyomják :P
  • McFrost
    :ASASADDDDDDddddddddddd
    ne akard hogy elhalálozzak
  • 9csöves9
    én meg remélem az Inter nyeri,100 év múlva is könnyes szemmel fogják emlegetni a dicsőséges triplázást
  • McFrost
    csodálkozom nem Milan a - Milan b lesz
  • 9csöves9
    lesz szuperkupa döntő,az Inter és a Roma játszik egymással
  • james69holden
    Bundabotrány: mindenki védekezik

A bundaügy másodfokú ítéletei már megszülettek, ám a botrányon még nem vagyunk túl. A szövetség nyomozóirodájának vezetője pénteken fejezte be vizsgálódását a Reggina, az Arezzo és a Salernitana ügyében, és hétfőn adja le jelentését a szövetségi főügyésznek, aki majd eldönti, hogy kezdődhet-e a „második bundaper”.

Közben a Juve, a Lazio és a Fiorentina arra készül, hogy az Olasz Olimpiai Bizottság békéltető tanácsánál támadja meg a szövetséget, ez szükséges ahhoz, hogy utána polgári bíróságra vigyék az ügyet. A folyamat elhúzódhat a bajnoki rajt utánra is, ebben az esetben már nem az eredeti állapot helyreállítása lesz a cél, hanem az anyagi kártérítés.

A Milan közben arra készül, hogy az UEFA előtt megvédje BL-indulását, amelyet az európai szövetség „erkölcsi okokból” tart aggályosnak.
  • Matthewpamer
    ^^
  • 9csöves9
    a Lens akar indulni a milan helyett,ha nem engedik a bl-be

vicces
  • kuktabá
    Guana Palermoba ment vagy hova?
  • szanics
    Így sokkal jobb
  • Zsolti9014
    Nem értem, hogy nem vettem észre, természetesen nem arról van szó, hogy nem ismerem a zászlót, csak figyelmetlenség volt, de már kész is.
  • szanics
    Nincs mit :DDDD
  • Zsolti9014
    B@sszus!!! Kösz, hogy észrevetted! Először használtam photoshopot, és ezt észre sem vettem, azt a k...
  • szanics
    Isten ments, hogy beleszóljak, de a logódon lévő zászlón fordítani kéne 180 fokot, úgy jobb lesz.
  • Zsolti9014
    B.ziknak van máshol topik? Akkor oda menj.
  • gergelyanevem
    :D
  • gabber_saviola
    persze, utánna a pihenés jó :P
  • Saccard
    Ide irhat az is aki rühelli ezta a szánalmat amit az olaszok foci néven mutatnak be?
  • gabber_saviola
    DP fog 4 csillagos mezben játszani? :P

nah ez csak egy gyenge pojén akart lenni, bocsánat